- Akciókamerák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
- Milyen notebookot vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fujifilm X
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen alaplapot vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Solt-
veterán
Tárgytalan... bocsi!
-
havri1
félisten
Hölgyek Urak!
Adott egy excel tábla, online dolgozunk benne megosztva, tökéletesen működik.
Az megoldható e, hogy a táblázatnak csak adott lapjai legyenek megtekintési és szerkesztési jogosultsággal megosztva?
Tehát van 10 lapja a táblázatnak, 1-es lap 1-es user, 2-es a 2-es user stb. Egymáséit ne lássák, sajátjait tudják szerkeszteni, de én mint tulajdonos az összeset lássam és szerkeszthessem?
Office365 -
Llew
senior tag
válasz
Fire/SOUL/CD #6597 üzenetére
Kösz, ez jónak igérezik, holnap megnézem.
-
Ezt azért nézd meg, mert lehet garázdálkodni a page és section paraméterekkel az oldalaknál.
How to Print a Range of Pages in a Multi-Section Word Document -
Llew
senior tag
válasz
Fire/SOUL/CD #6595 üzenetére
Köszi. Alkalom adtan lehet elek vele, de most akkor magamnak egyszerubb, ha csinalok belőle egy szakasztöres es boritó nelküli verziot csak nyomtatasra
-
-
Llew
senior tag
válasz
Fire/SOUL/CD #6593 üzenetére
Igy van 4- csak a 2. Szakaszbol nyomtat.
A s2-3 fel siker, lehagyja az egyes szakazt, de kettw szakasz 1-3 oldalst nyomtatja
Es a s2-3, 10 pl nem működik. Vagyis igy nem tudom megjelolni hogy az 2-3. Es a 10 oldalny nyomja ki, pedig ez lenne a cel.A szakaszjelöles alapjan nem latom hol csesztem el, es az alapjan mukodnie kene
-
-
Llew
senior tag
válasz
Fire/SOUL/CD #6590 üzenetére
Ok, lehet felrerthető volt a dolog, de pont ez a baj. Beallitom, hogy pl 2-3, erre kinyomja a cimlap+tartalom+1-3
Ha csak az 5-6 ot nyomtatnam ott csak azt nyomja amit akarok.
Tehat a nem szamozott cimlap+tartalom 3 lapja zavarja be a szamozast -
válasz
GEPESZ66 #6589 üzenetére
Option 2 - Completely uninstall Microsoft 365 with the uninstall support tool
Az O2021 már az O365-ba tartozik, megjelenő listában nem fogsz 2021-t találni, 365-t válaszd.Ettől függetlenül Én Revo Uninstaller Free Portable használok ilyen esetben.(Elindítja a gyári o2021 uninstall-t, utána mély/alapos tisztítás opció, minden talált fájl- és reg bejegyzés töröl, gép restart)
-
1. A nyomtatóbeállításokban állítsd be, hogy nyomtatás előtt jelenítse meg a nyomtatási képet, így látni fogod egyből, hogy melyik oldaltól és hányat akar kinyomtatni.
2. Nyomtatáskor állítsd be, hogy csak megadott oldalakat nyomtasson. Esetedben, ahol az első 3 oldalon nincs oldalszámozás, akkor a 4. oldaltól kell nyomtatni, pl így:
-
GEPESZ66
veterán
Az Office 2021-hez az eltávolítót honnan tudom letölteni?
Gondolom ez alaposabb munkát végez. -
Llew
senior tag
Sziasztok!
Word oldalszám, szakasztöréssel van egy kis gondom.
A doksi ugy nez ki hogy cimlap + 2 oldal tartalomjegyzek es utana indul a lenyeg. Fejlec cimlaptol kezdve vegig ugyan az. Lablécben oldalszamozas úgy hogy szakasztöréssel megoldva hogy csak a tenyleges tartalomtol, vagyis a 4. Laptól számoljon 1-essel kezdve.A cél hogy tetszőleges oldalszamokat megadva tudjak nyomtatni belőle.
Ez nem akar működni, mert hiaba van szakasztörés az első 3 szamozott oldal megadasa esetén kinyomtatja a cimlap+tartalom lapokat is, pedig azokon nincs oldalszamozas es mas szakaszban vannak.
Mi lehet a gond es hogy oldhato meg? -
Win-T
őstag
Megtörtént, kíváncsi leszek mit mondanak, de nem vagyok biztos benne, hogy nem az eltávolított VL-es verzió kavar be neki. Csak símán uninstalláltam, lehet egy komolyabb pucolást is el kellett volna végezni. (Annyira nem volt olcsó egyébként, szoftverpremium.hu oldalról vásároltunk, nem tudom ők valóban annyira hivatalos források-e mint állítják.)
-
Win-T
őstag
Üdv!
Múlt héten vásároltunk Office 2021 licenceket hat darabot 4 teljesen új gépünkre és 2 régire. A régi gépeken eddig virágboltból származó VL version volt telepítve. Most újratelepítettem az MS-től származő képfájból az Office csomagot és a kapott kódokkal aktiválva jött a szöveg, hogy "Probléma van az Office-licencével. Lehet, hogy Ön szoftverhamisítás áldozata."
Ennek ellenére az Office névjegynél az látszik, hogy a program aktiválásra került.
Most ilyenkor akkor van baj vagy nincs baj? Reklamáljak a webáruháznál vagy sem?
-
kammler
senior tag
válasz
#53513741 #6582 üzenetére
Elektronikus licenc nem tudom van-e ilyenbe. Itt kapsz egy dobozt, de irreleváns, hogy elektronikus módon jön mailban, vagy dobozban. Itt kapsz egy kis dobozt. Ha nem fontos a későbbi automatikus frissítés vedd. Az excelnél fontos lehet a későbbi frissítés, az az előfizetésesnél automatikus. Ezt egyszer megveszed, de ha kiesik alóla a gép, akkor vége. A 365-öt meg hurcolhatod a másik gépre, egyszerre max 5 gépre rakhatod, meg persze néha jó az az 1TB hely. Az mondjuk olyan 24 ezer egy évben. Mondjuk, ha nem mindennapi munkára kell, lehet ez az offline verzió ugyan úgy megéri.
-
törölt tag
Sziasztok,
ha szeretnék jogtiszta örökös licencet, akkor ez az egyetlen lehetőségem [link] ? Itt nem emailben kapom meg a kódot, hanem egy szép papír dobozban/tasakban ?Jövő év elején vásárolnék új notebookot, amit legalább 3+ évig használnék (vagy amíg el nem romlik), így úgy számoltam, hogy egy örökös licenccel jobban járok (word/excel kell csak, az is ritkán, viszont akkor nagyon)..
-
ggeleven
őstag
Ezzel tehetsz egy próbát, ma ingyenes. Egyébként cmd vagy powershellel ki lehet nyerni a kódokat.
Giveaway of the day — All-In-One Key Finder Pro Personal 2023 -
Land
veterán
Üdv!
Újraszeretném rakni a Win 10-et. Hogyan tudom újrarakni az Officet ha nem tudom az aktiváló kódomat? Valahol azt meg lehet nézni? -
andreas49
senior tag
Sziasztok,
Az alábbi kép szerinti üzenet fogadott az Outlook indításnál:
MS 365-öt használok, mi lehet a próbléma? Az Outlook-fájlok jelenleg is ott vannak, amit a kép mutat.
Közben csináltam egy teljes uninstall/reinstallt, de a helyzet változatlan. -
válasz
liszi70 #6574 üzenetére
Jaaa...
Igen, valaha még "Továbbfejlesztett fájlblokkolás" volt a neve, de -ha jól emléxem- a 2016-ostól kezdve már csak sima fájlblokkolás lett a neve... -
válasz
Fire/SOUL/CD #6573 üzenetére
Jaaa, ezt megtaláltam, én kifejezetten a "Továbbfejlesztett fájlblokkolás"-t kerestem, amit írtak.
Olyan nálam nincs. Egyébként igen, be volt pipálva, kivettem. Köszönöm szépen!
-
-
Ilyenkor mi a teendő?
Egyszerűnek tűnt a megoldás, gondoltam felkeresem az Adatvédelmi központ Továbbfejlesztett fájlblokkolás funkcióját, és beállítom, hogy ne blokkoljon.De nincs ilyen a menüben. Mit tegyek, hogy meg tudjam nyitni a teljesen ártalmatlan, régi családi dokumentumot? Office Pro Plus 2019
-
válasz
Redneck #6568 üzenetére
Épp most volt szó, meg kb. 20 hsz-l korábban is ezekről az "örökös" licencekről. (már ha a O365-re gondoltál)
Korábban linkelt cuccot el is távolították az Amazon-ról, de azért még fellelhető.
Ha bevállalod, hogy más is hozzáférhet a fiókodhoz, aztán majd egyszer csak ugrik a fiók, minden a tárhelyedre feltöltött adattal, akkor nincs gond.Ha az O2021-re gondolsz, az sem olcsó. Aprón lehet bagóért venni retail kulcsokat hozzá, csak ezzel is 2 gond van
1. voltam már olyan ügyfélnél gépet telepíteni, ahol Office 2021 újrahúzásakor nem fogadta el a kulcsot, mert túl sokszor aktiváltak vele (az eladó ua. kulcsot több embernek is eladja)
2. A nem előfizetéses Office-ok (O365 kivételével az összes) nem kap funkciófrissítést, ami azt jelenti, hogy a legújabb függvényeket (pl. Excel-ben a leglátványosabb) nem fogod tudni használni (O365-ben készített doksikat/táblázatokat ennek ellenére megnyitja)Szóval a leírtakat figyelembe véve, ezek az árak nem is annyira rosszak...
(Néha, teljesen korrekt oldalakon, lehet venni 16K körül 1 személyes O365 előfizut) -
Redneck
nagyúr
Egy új Win 11-es rendszerű gépre szeretnénk jogtiszta Officet. Hol érdemes venni, és melyik verziót otthoni felhasználásra? Jó lenne az örök licensz, mert az éves fizetési modell nem jön be.
-
edeleny
őstag
Segítséget szeretnék kérni.
Ez mit jelent :
"Microsoft Office 365 Örök felhasználó 5 eszköz!(6GQ-01585)Ez nem termék licensz, hanem teljes felhasználót kap, E-mail és jelszó (vásárlás után megváltoztatható a jelszó)." -
boborján2
senior tag
Erre valakinem ötlet?
[link] -
GEPESZ66
veterán
A jelenlegi gépemen az Office 2021-van.
A kulcs hodozható, újratelepíthető.
A Microsoft fiókban látom is.
Hogyan tudom majd az új gépemen ezzel a kulcsal használni az Office 2021-et? -
kammler
senior tag
válasz
metaldog #6555 üzenetére
Be volt kapcsolva az authenticatorba a felhőbe mentés? Ha igen, akkor az authenticator telepítése után a visszaállítást kell választani, aztán úgy bejelentkezni. Ha már bejelentkeztél, de nem így akkor nem jó, le kell szedni, és előről. Ha nem volt bekapcsolva a mentés, akkor az authenticatoron át sehogy. Az a lényege. Akkor csak úgy, ha megvan a 10 db egyszerhasználatos kódod. Ami szintén generálódott, le kellett volna menteni. Vagy, ha volt beállítva sms, másodlagos mail. Ha ezek közül egy se akkor buktad.
-
metaldog
aktív tag
Sziasztok
Offfice 365 fiókomhoz volt MFA rendelve de most nem kar működni. Telefon frissítés után a microsoft authenticator alaphelyzetbe állt ls eltünt a benne lévő fiók. A gépen ha megpróbálok felhasz név jelszóval bejelentkezni akkor mutat egy kódot ami telón kellene megerősíteni de nem jelenik meg. Megpróbáltam MS authenticatorba manuálisan felvenni a fiókot felhasn név jelszóval de akkor sem jön megerősítő kód. Hogy tudom ismét felvenni?
A válaszokat előre is köszi.
-
válasz
Pikkolo^^ #6553 üzenetére
Igen, azért kellett volna bejelentkezni, mert nincs offline támogatása (jelenleg, de lesz) ill. a PST-t (ha POP-n használod) sem támogatja még (de ezt is ígérik, hogy lesz).
Itt van egy táblázat a ficsörökről, amiből kiderül, hogy melyek azok, amik még nem készültek el, de lesznek és melyek azok, amelyek csak korlátozottan lesznek támogatva. -
Pikkolo^^
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD #6552 üzenetére
Legyen így. Két fiókkal használtam és az egyik esetén mindig kérte a bejelentkezést (mind a kettő outlook.com-s volt), végül le is töröltem. Funkciókban is kevesebbet tud, mint a normális.
-
válasz
Pikkolo^^ #6551 üzenetére
Nem mostanában, tekintve, hogy megjelenés előtt áll az Office 2024 és hivatalosan 5 év a támogatási ideje, azaz ha idén megjelenik, akkor 2029...
Amíg nem tudják teljes értékűre megírni a Windows Outlook-t, addig -szvsz- nem fogják leváltani. Amikor régebben kipróbáltam, akkor a klasszikus outlook-ból importálásnál elvérzett... -
sub71
aktív tag
válasz
GEPESZ66 #6546 üzenetére
én eddig 3x vettem ehhez hasonlót még régebben, ennek a harmadáért. általában 1, max. 2 évig működött. így utólag biztos nem vennék még egyszer. egyrészt más is hozzáfér minden adatodhoz (van rendszergazda, gondolom ezek pl egyetemi mennyiségi licenszek lehetnek), másrészt mindenről kell egy biztonsági mentés, hogy ha kizárnak a fiókból, ne vesszen el minden adatom, képem. néha vannak nagyon jó akciók legális forrásból is. a legutolsó alkalommal vettem mindjárt 7 licenszt, kettő még ki sincs bontva, mert egyszerre csak 5 évre lehet előre aktiválni a fiókot.
-
GEPESZ66
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD #6548 üzenetére
Én is így gondolom.
-
válasz
GEPESZ66 #6546 üzenetére
Régebben meg most is láttam ilyet az indiai amazonon, ahol email-t meg jelszót kapsz.
Ilyen olcsón még nem láttam ill. hogy a jelszót meg lehessen változtatni.
Annó Én is szemeztem vele, de találkoztam egy olyan géppel, ahol ilyen volt telepítve és ott bejelentkezéskor azt írta, hogy gyanús tevékenységet észleltek a fiók körül, jelentkezzek be MS fiókba, de oda meg nem engedte, mert telószámot kért...
Szóval letettem róla. Amit tudtam infót szerezni, az annyi, hogy MS Developer email-ket adnak, ez biztosan nem lakossági "csatorna", azt mondanám, hogy ez inkább szürke vagy fekete zóna kategória... -
kammler
senior tag
válasz
GEPESZ66 #6546 üzenetére
"Ez nem termék licensz, hanem teljes felhasználót kap, E-mail és jelszó (vásárlás után megváltoztatható)." Az. Jó szájon kéne bszni. Semmi se lesz a tied. Egyrészt hozzáférhet más is, aki adja, másrészt, ha bukik a csávó, megy vele mindened. Nagy ívbe felejtsd el. 17-24 ezernél kevés helyen olcsóbb az egyszemélyes, a családi 24-30 ezer. Ott a mondat, nem licenc. Sajnos piszok mód megdrágult. De érdekes mód, ha megnézed, van náluk rendes igazi is.
-
GEPESZ66
veterán
Ez kamu oldal lehet?
Így jó áron lenne.
Van Office 2021 licencem, de így mindig a frisshez jutnék hozzá.
[link] -
Nixon18
senior tag
válasz
Fire/SOUL/CD #6544 üzenetére
Köszi! Megnézem majd!
-
válasz
Nixon18 #6543 üzenetére
Microsoft Office Compatibility Pack for Word, Excel, and PowerPoint File Formats
"Be aware, though, that it will only work with the 2000, XP and 2003 edition of the suite."
Kipróbálni nem tudom, de ez alapján 2003-as Office-l működnie kellene.
-
Nixon18
senior tag
Sziasztok!
Office 2003-hoz (ne is kérdezzétek
) tudtok esetleg linket, hogy honnan lehetne letölteni a magyar verzióhoz tartozó kiegészítőt, amivel meg tud nyitni új fájlformátumot is?
Valahol megvolt, de nem találom és a neten is csak a 2007-hez találtam meg…
-
-
pete_21
addikt
Sziasztok,
Adott egy Microsoft fiok (az email cimben a domain egyedi, tehat nem @outlook.com). Ha ramegyek az office.com-ra, bejelentkezek, rakattintok az Outlook-ra, szepen elerem az emailt, onnan a naptarat.
Megprobaltam egy iPhone-ra letolteni az Outlook klienst, es bejelentkezni a Microsoft fiokba. Egybol irta, hogy IMAP-et probaljak. Beirtam az itt talalhato adatokat: [link]
Username-nek a teljes email cimet, jelszonak az MS fiokhoz tartozo jelszot adtam meg (IMAP-hoz es SMTP-hez is).
Sikertelen bejelentkezes, failed credentials-re hivatkozik.
Tudtok segiteni kerlek? Koszonom! -
setup
tag
válasz
jack982 #6537 üzenetére
Lehet, csak onnan, hogy választható, hogy miből teszel érettségi vizsgát belép a szülő a képbe azzal, hogy "az MS Office-t válaszd kislányom", mert mindenhol az van.
És akkor lesz egy osztályod, ahol mondjuk 4 gyerek választotta az open source-t, de csoportot nem tudsz 4 főre bontani, mert nem fizetik ki rá a pedagógust ergo egyszerre lehetne tanítani a kettőt egy időben egy teremben külön mindig elmondani, hogy kisfiam te nem oda, mint a többiek, te amoda kattintsál...
Ha meg nem választható és mindenkinek az open source a kötelező, akkor meg diktátor vagy.
#6538kali
Persze, nem kötelező és egyébként is, csak ki kell nyomtatni egy intézményi licenc igényló lapot papírra, aláíratni az intézményvezetővel, visszaszkennelni és elküldeni ennek a KIFÜ-nek e-mailben és ezt minden évben megismételni így, mert lejár. Vitán felül áll, hogy ez így a legjobb. Tessék ezt megtapsolni és konfettizni, ha jön kicsi. Vicc. -
Nem a lejáratról van szó, évente meg kell újítani a jogosultságot, ennek jogszabályi...stb. oka van. Nem kötelező igénybe venni, de ha valaki nem igényelt adott érvényességi intervallumra, ne akarja jogtalanul használni, mert ha gond van, az lesz első, hogy elutasítják a hiba kivizsgálását, kérnek be igénylést és majd utána foglalkoznak azzal. Adott szervezet jogszabály alapján biztosítja a szolgáltatásokat az intézményeknek, nem az MS a közvetlen szál, ő licencet nem fog adni, hiába tölthető le az oldalukról a képfájl, az más téma.
A politikai részére nem reagálok, meg nem is ide való téma.
Ne haragudj, de a hozzáállással, stílussal sem tudok azonosulni - még ha értem is a probléma egy részét -, pláne egy ilyen fórumon, de ez legyen az én gondom.
Igényelni kell, letölteni a kapott képfájlt, aktiválni a leírás alapján és használni.
A rendszergazdai FB csoportban is azt látom, hogy ezt sok-sok rendszergazda meg tudja ugrani, minimális hozzáértéssel is, vagy ha esetleg elakad, kap segítséget s KIFÜ-től.
jack982: Szerintem alig van olyan iskola, pedig volt rá lehetőség. -
jack982
senior tag
Miért nem lehet open source szoftvereket oktatni.$£¥€
Költői kérdés -
setup
tag
Az lesz, hogy lejárt az al-al-al-al licenc és hogy nekik ne kelljen a lejáratkor csinálni semmit ötszörös bérért kitalálták, hogy az intézményi rendszergazdának kelljen újat igényelni, ha lejárt. Remek.
Itt jegyezném meg, hogy a Fidesz pártközpontból ment ki az utasítás az összes Tankernek, hogy minden oktatástechnikust nevezzenek ki az összes iskolában rendszergazdának, hogy főre legyen meg és ne tudják megírni az újságok, hogy az összes rendszergazda felmondott a nettó 200 ezres fizetés miatt és összeomlott a közoktatás informatikai támogatása.
Van egy srác, aki az agyamra megy, mert amióta kinevezték úgy érzi, hogy neki meg kell nyilvánulni informatikai kérdésekben, miközben egy pennel jött legutóbb hozzám, mert nem tudta megformázni.
Kiírta neki, hogy túlárzs és megállt a tudomány, hogy miért nem tudja a vonatkozó fájlrendszerre formázni és most ő az egyik intézményi rendszergazda és ha ez nem elég itt a fejed fölé még egy ilyen vízfej KIFÜ szervezet is.
Felhívtam telefonon ezt a KIFÜ-t és egy 18,5 éves kislány vette fel és annyit tud mondani, hogy vissza fognak hívni, de azt nem tudja megmondani, hogy ki és MIKOR. Fel tudod ezt fogni? Ez nem egyszeri, hanem szerintük ez így oké, így kell működni. Van egy kislány akinek az az állása, hogy minden telefonálónak megígérje, hogy vissza fogják hívni.
Tehát, ha egy intézménynek nincs érvényes Office licence az annak a rendszergazdának a hibája, aki most éppen nettó 230-ért ott dolgozik 2 napja és még 2 hétig talán ott lesz, hiszen ha nem igényelte, akkor biztos nem is kell az intézménynek Office. Lóógikus
Magyarország. -
A Dashboard felületen végig elérhető, amíg érvényes az igénylés, egy éves intervallumban.
Ha nincs érvényes igénylés, nyilván nem áll rendelkezésre a licenc...stb., de ilyenkor a KMS aktiválás is necces - nem jogszerű -, ha leadod hibára, joggal kérdeznek vissza, hogy mi a helyzet az igényléssel?
A leírásban feltételesen szerepel, hogy ha esetleg - mert például gyakori, hogy MAK kulcsról térnek át KMS aktiválásra -, de ha nincs mit eltávolítani, akkor nem is kell.
De szerintem az a KMS akármilyen edition képfájl nem lesz jó, illetve ha már telepítéskor megadtad a kulcsot, az is probléma lehet. -
setup
tag
Szia, az nem jó, mér' melyiket használják? A ProPlus2019VL_MAK_AE-ul-phn.xrm ?
A Dashboard-on nem érhető el semmi, csak ha igényelsz, utána pár napig, mert összetojnák magukat tőle, ha ott maradna a letöltési link örökre login után. Nyilván az MS-ről szedtem le a kulcs nélküli iso-t.
Csak pont a lényeget nem írják.
Érted, megírnak egy ilyen pontcunamit, de a lényeg nincs benne, mert ha leszeded a kulcs nélküli iso-t a Microsoft-tól, akkor a 3. ponttal kéne kezdened, mert nincs mit eltávolítani belőle, de azzal nem tudsz kezdeni, mert a kulcsot meg nem tudod megadni, csak ha előtte hozzáadod a licencet, pont a lényeget hagyták ki.
Pedig nyilván nem kezdek igényelni harmadik féltől, amikor azonnal kezdhetem letölteni az MS-ről a kulcs nélkülit meg egyébként is hát gondolkodni is képtelen vagyok ebben a klímában, a hurva fejbőrömön át izzadom ki az agyam és akkor ilyenekkel pháze hát sírok, mit sírok zokogok!Tűnjön már a rákba hát, hogy ezt is mit össze bonyolítják 20 éve az Office 2003 tök megvolt enélkül az egész KMS átok nélkül,a francnak kell ez? Komolyan mondom annak van igaza, aki feltesz valami digibés kamu KMS-t, aztán tojik bele, szenvedek itt ilyen vackokkal 40 fokban.
-
setup
tag
Sziasztok, eddig Office 2016-ot használtam.
Most feltettem a 2019-et VL kulccsal, amit a Kifü publikált. A Kifü KMS szervere aktivál.
Parancssorból így néz ki, ahogy a képen. Azt írja sikeres az aktiválás.
A Word-ben File=>Fiók menüben azt írja, hogy aktivált termék, tehát elvileg minden oké,
de ez a sárga csík csak nem tűnik a fenébe innen.
Mi lehet még, ami miatt kint van ez az átok? Újraindítás megvolt, az nem segít. A Win10 aktiválása is sikeres. A gép klónozott. -
tylerddd
veterán
Elnézést a dupláért! A héten kolléga nyösztetett ezzel a Word-ös hibaüzenettel, de ma nekem is feldobta [kép] A próbléma jelenleg az, hogy ezt korábban is jelezte a Word, de akkor elég volt egyszer az igen-re nyomni. Most viszont az adott dokumentum minden egyes oldalára vonatkozóan feldobja, tehát 20 oldalnál 20x kell az igenre nyomni a nyomtatáshoz. Hirtelen az történt, hogy pdf-be mentettük ki és úgy nyomtattuk. Ki lehet ezt valahogy lőni? Köszönöm ezt is!
-
tylerddd
veterán
Üdv! Túlméretes Excel kinyomtatására milyen lehetőségek vannak? Tehát ami nem fér rá egy A4-re. Csak bűvészkedésse megoldható vagy van valami lehetőség erre? Köszi!
-
tylerddd
veterán
Üdv! Word 365-ben (offline, telepített) szeretnék tartalomjegyzéket. Alapvetően úgy szoktam, hogy beállítom az automatikusan vagy kézzel számozott pontokat Címsor 1/Címsor 2/ Címsor 3 stb. majd beszúrom és minden tökéletes. Most viszont egy olyan dokuhoz kellene, ahol Címsor 4, ill. 5 is van. De ezt a gyári sablon úgymond nem tudja. Van egyéni tartalomjegyzék, ahol a többi szint hozzáadható, be is szúrja, DE: ami a legnagyobb baj, hogy utólagos módosításnál nincs frissítés lehetőség, tehát ha berakok egy új pontot és frissíteni kellene az oldalszámokat, akkor nem lehet végrehajtani. Azt tudom maximum, hogy minden egyes ilyen alkalommal újra beszúrom a tartalmat.
Jól látom vagy megoldható valahogy? Köszönöm!
-
törölt tag
válasz
kammler #6522 üzenetére
Köszi szépen.
Már működik, úgy ahogy gondoltam és ahogy Te is mondod.
Levelezés az külön megy gmail-el mindenkinek. Az ms-account csak a Win beléptetéshez és az MS365+OneDrive kombóhoz kell.
A lényeg, hogy 2ember 2gépen ugyanazt lássa oda-vissza.
Kicsit túl gondoltam az elején és azért kérdeztem, meg így még nem kellett belőni cuccot. -
kammler
senior tag
válasz
#63718632 #6518 üzenetére
Ha ez egy egyszemélyes MS365, akkor ugye öt gépen lehetsz belépve. Oké, másik ember belép egy másik gépre ugyan azzal a ms accountal. Ez ok, csak ha email-ezni akar, akkor az egy mail lesz, nyilván egyforma lesz a két gép. Ha nem akar senki mail-ezni, akkor ez így oké. Akkor lehet doksit szerkeszteni. Minden közös a két gépen. Ha az az előfizu családi, akkor mindenki belép a maga MS accountjával (miután az előfizető meghívta). Így természetesen neki saját mail címe lesz, nyilván szeparálva minden, saját 1TB drive. Ekkor lehet csinálni egy megosztott mappát, oda menteni. Így mindenki látja a közös dolgokat.
-
qltsar
veterán
Igen, egyszeri aktiválással árulják most is - több eladó, több hirdetésben - , lehet, hogy a VL-es részt benéztem, akkor elnézést a fogalmazásért
.
Szűrni sem kell nagyon aprón, a linkemen ezek a típusú hirdetések vannak előresorolva.
A lényeg, hogy Windows 11 frissítés ölte meg az Office 2019 aktivált állapotát.
Legálisan, számlával árulják őket itt Aprón, és más külföldi oldalakon - különben Apron nem is lehetne fent.
Ha nem legális lenne, természetesen nem tettem volna fel a kérdést a topicban
.
-
-
qltsar
veterán
Sziasztok!
Segítséget kérnék a következőben:
Nemrégiben frissítettem Windows 11-re, upgrade volt, nem clean install. A gépen MS Office 2019 gyönyörű szépen működött, VL-es, itt ph-n vásárolt beaktívált verzió.
Saját PC-n kevésszer használom az Office termékcsomag alkalmazásait, ezért csak tegnap lettem rá figyelmes, hogy "deaktíválta" magát az Office-om.
Sem az online aktíválás, sem a telefonos nem működik.
Van visszaút valahogy, vagy vehetek egy újat hála a W11 frissítésnek?
Windows 10 gyári visszaállítása már nem opció, mert már kifutottam az időből, bár elvileg leimageltem a Windows összes particióját, mielőtt frissítettem 11-re, utolsó megoldásként még talán az opció lehet(ne), hogy visszaállítom.
Köszönöm
!
-
törölt tag
Sziasztok!
Nem vagyok biztos a dolgomban, lehet rosszul is gondolom.
Jelenleg adott 1db ember/1db noti MS fiókkal használva, rajta MS 365 account (pl..laptop1@outlook.hu) címmel összekötve az OneDrive-val.
Ez így felhő-noti/noti-felhő viszonylatban szinkronban tartja a dolgokat.
Bonyolódna a szitu még 1db notival és egy másik emberrel.
A lényeg, hogy a két ember a két notiról ugyan azt az office-t használná. A két notit kötné össze az OneDrive.
Első kérdés:
A második notit is a (laptop1@outlook.hu)-val léptessem be a gépre és természetesen az office-ba is?
Vagy:
Csak az office-ba és Win-be másik ms account-tal?
Második kérdés:
Pl.: User1 a noti1-en helyileg létrehoz egy új doksit. Az megjelenik a felhőben. Ez az új doksi leszinkronizálódik user2 noti2 eszközére is?Lehet bonyi voltam.
Vagy ilyen szitura más eszköz kell. Ha igen, akkor mit ajánlanátok.
Köszi szépen előre is. -
jack982
senior tag
válasz
magellan2600 #6515 üzenetére
a retail verziók átvihetők másik gépre, csak az OEM verziók vannak egy géphez kötve (amelyik gépen először aktiválták a kulcsot). Nem kell belépni Ms fiókkal, van lehetőség helyi fiók használatára a Home verziónál is, keress rá youtube-n a dologra.
-
magellan2600
tag
válasz
jack982 #6514 üzenetére
Nagyon köszönöm a gyors választ. Lenne még egy másik kérdésem is: Windows 11 Retail verziót is vettem. Ez ugye átvihető egyik-gépről a másikra. Én most csak annyit csináltam, hogy beírtam az aktiváláshoz a kódot, el is fogadta. Ezt kell regisztrálni MS fiókba, vagy elég ennyi?
-
jack982
senior tag
válasz
magellan2600 #6513 üzenetére
Nem kell belépni ms fiókkal, elég a telepitesnel megadott a kulcsot és működik a progi.
-
magellan2600
tag
Sziasztok!
Vásároltam, egy egyszer aktiválható Office 2021 Pro kulcsot. Kérdésem az lenne, hogy ezt is be kell regisztrálni MS fiókba, vagy elég ha letöltöm a telepítőt, majd megadom neki a termékkulcsot? -
rento
őstag
Sziasztok!
Adott egy Sharepoint-ra feltöltött szabadságos excel tábla. A munkalapon bizonyos cellák védettek, hogy csak abba írjanak a kollégák ahova kell. A táblázat jól is működik ha gépről nyitják meg, viszont ha androidos excelel a telefonjukon, akkor azok a cellák sem írhatóak amik a gépen igen. Azt írja rájuk, hogy védettek azok is.
Van erre valami megoldás?
-
wwhy
veterán
válasz
#63718632 #6507 üzenetére
Szerintem, mivel önálló felhasználók:
Az Office nyújtotta előnyöket akár több PC-n, Mac gépen, Windows-táblagépen, iPad®- és Android™-táblagépen, valamint a legtöbb mobileszközön kihasználhatja. Az Office felhasználónként 5 PC-re vagy Mac gépre, valamint 5 táblagépre (Windows, iPad vagy Android) és 5 telefonra telepíthető.
Microsoft 365 Family can be used by up to six people. Each person on the subscription can install Microsoft 365 on all their devices and be signed in to five devices at a time. Microsoft 365 Personal can be used by you. You can install Microsoft 365 on all your devices and be signed in to five devices at a time. -
törölt tag
Üdv. Mindenkinek!
Egy gyors kérdésem lenne MS 365 családi csomaggal kapcsolatban.
A meghívott egyén hány eszközön tudja használni az alkalmazást? Tehát mondjuk egy időben 2 külön notin is tudja használni?
Köszi előre is. -
válasz
picur10 #6505 üzenetére
1. Pontosan melyik fejlesztői bővítményről van szó?
2. Melyik app-hoz kell az a bővítmény? (Excel, Word stb)
3. ha esetleg az lenne a cél, hogy tudj 2007 alatt fejleszteni ezen bővítmény segítségével, akkor -talán- az is járható út lehetne, hogy átváltasz O2021-re és a 2007-t meg virtuális gép alatt használod -
picur10
aktív tag
Nem egy pörgős topik..
-
picur10
aktív tag
Sziasztok!
Egy ősöreg 2007-es Office-ról léptem feljebb 2021-esre. Sajnos kiderült, hogy egy fejlesztői bővítmény nem akar menni a 2021-es Excel-lel.
Megpróbáltam utána feltenni a 2007-est is a 2021 mellé, de állandóan összeakadt, fájl megnyitáskor mindig felhozta a telepítővarázslót, hogy ő majd itt rendet tesz. (nem tett)
Van annak rendes módja, hogy gond nélkül fusson egymás mellett mindkét verzió?
Ha lehet, nem teljes gyalulással, az outlook-ot fent tartanám (persze ha szükséges, akkor törlök mindent) -
kammler
senior tag
válasz
racskobalazs #6501 üzenetére
összesen 6TB lesz, külön szeparált, alapból mindenki a sajátját látja, megosztott mappák persze lehetnek
-
pzstm
titán
válasz
racskobalazs #6501 üzenetére
Szia!
nem, nem kozos poolbol megy a tarhely, hanem mindenkinek 1TB a max
-
racskobalazs
senior tag
Sziasztok,
Van egy MS365 családi előfizetésem amiben jelenleg csak 5-en vagyunk, így a 6. felhasználó még inaktív. Egy olyan kérdésem lenne, hogy annak a felhasználónak a tárhelyét nem lehet szétosztani/másik felhasználóhoz csatolni esetleg? Nem hiszem, hogy valaha leszünk 6-an a csomagban és tök jól jönne a +1TB.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Microsoft Office szaktopicok:
● Microsoft Word topic
● Microsoft Excel topic
● Microsoft Powerpoint topic
● Microsoft Access topic
● Microsoft Outlook topic
● Microsoft Outlook Express topic
Archívumok:
● Microsoft Office 2010
● Microsoft Office 2007
● Microsoft Office 2003
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Megjelent a OnePlus 13T
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Tőzsde és gazdaság
- Akciókamerák
- Trollok komolyan
- iPhone topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- Új FULL HD webkamera + Számla
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest