Hirdetés
- Milyen nyomtatót vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hogyan tovább? — Ezeket várjuk 2026-ban 🖥️
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Milyen videókártyát?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolee001
őstag
-
zolee001
őstag
válasz
MZsoltee
üzenetére
Pro plus csak mennyiségi licenc igy kamu,egyébként havi 2000 ft a elöfizu az MS nél ,annyi gépre telepited amennyire akarod
(Pro,Pro plus stb konstrukcióknál melyik feature az ami annyira kell egy home usernek?
A teams ,az SfB,esetleg az exchange onlie vagy akár power BI? -
MZsoltee
veterán
Microsoft Office Pro Plus 2019, ha jól gondolom nem 365 napos liszensz. Ha jól gondolom többször is telepíthetem, tehát ha megváltozik a gép, akkor is az enyém marad? Csak az előző gépről le kell törölni?
Találtam nagyon jó áron:
[link]
Szerk:
Nem, ez az igazság:
Keep in mind that this key can activate ONE windows device, only ONE time. After the activation process is done, you will NOT be able to use the same key again. Formatting the hard drive will effectively erase the key. You can NOT transfer the license to another computer.. -
Dilikutya
félisten
válasz
merqree
üzenetére
Dobozos termék kódkártyáján lévő kóddal is tud mit kezdeni az ügyfélszolgálat? Nna nem mintha lenne türelmem hozzá, percekig pofázik, mondja, felvesszük a hívást, majd végre választhatok a menüből, erre újra kezdi hogy hívásomat rögzítik. Anyátok, tudom.
Telepítő/aktiváló kulcs kellene, csak aki aktiválta, nem írta fel, milyen fiókra csinálta. Home & Business. Bár ahogy láttam, ahova fel van írva, az se ér semmit, a Microsoft szépen letiltogatta a fiókokat. -
Office 2019 pro plus-ból hogy tudom kiolvasni a kódot, illetve megnézni, hogy milyen típusú a licenc?
-
morgo.O
csendes tag
Sziasztok!
Nekem a következő lenne a problémám:
Kaptam vállalati telefont viszont amit szeretnék az outlookos címjegyzékkel szinkronizálni de a Fiók hozzáadásánál a következő üzenetet kapom
:
Ez az e-mail-cím már össze van kapcsolva a(z) Office365 szolgáltatással. Szeretnél újból egy másik szolgáltatáshoz kapcsolni?
Rámegyek a folytatásra majd át is írányít a microsoft honlapjára értelem szerűen beadom az email címet de kapok egy üzenetet hogy a megadott Microsoft-fiók nem létezik.
Ha van valakinek ötlete hogyan tudnám felszinkronizálni az outlookos címjegyzékeimet telefonos névjegyekhez örömmel venném.
Köszönöm a segítséget előre is!
-
Dilikutya
félisten
Mitől lehet? Office 2016 + Windows 10 1909, frissen telepített gép. A hálózatról korábban egyből megnyitott táblázatokat az Excel csak lassan nyit meg. Elindul a program, a gombok aktívak, de a fájl csak sokára töltődik be. Nem mindegyiknél, egyelőre nem látok rendszert benne. Mindezt csak ha Fájlkezelőből vagy Total Commanderből nyitnánk meg, ha a Fájl/Megnyitás menüben tallózva, akkor gond nélkül azonnal.
-
nyikszi
őstag
Sziasztok! Van egy gép, amin volt az admin és egy user. Usert átneveztem "gozaranka"-nak, csináltam egy microsoft hotmail-es accountot, be is tud lépni a laptopon, majdnem minden rendben is lenne. Csak amikor az office-ban rámegyek a fiókra, akkor nem azt írja ki, hogy gozaranka@hotmail.com és névnek a gozaranka-t, hanem, hogy user. itt a képen látszik mi kellene megjelenjen. Hol tudom átállítani, hogy itt is gozaranka legyen az account név, ne user?

-
Lacr0ix
tag
Nem ellenőrzik. Családi csomagom van és ebből 1 felhasználó a barátnőm. Másik 3 haverom a Onedrive miatt. Megosztási menüpontnál szimplán meghívod e-mail címmel és mehet a jóság.
Cégnél viszont probléma lehet belőle,ha Nagy János cégvezető leosztja a munkához szükséges 5 jogosultságot Kiss Piroskának és még 4 xy alkalmazottnak. -
|AP|
veterán
azt mondjátok az Alzás otthoni Office 365 csomag teljesen rendben van? Tényleg elég jó áron van most.
Az valahogy ellenőrizve van, hogy tényleg családon belül van-e a 6db felhasználó?
(Spotifynál pl. csúnyám kirúgtak a bátyám családi csomagjából, mert nem egy lakcímen használtuk a szolgáltatást) -
Pityke78
őstag
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy Power Pointban hogy lehet azt beállítani, hogy mondjuk minden oldal 20 másodperc után automatikusan ugorjon a következőre?
Köszi
-
A kulcs működhet, csak nem jogszerű a használat az érvényességi intervallum lejártát követően.
A kapott Allicense igazolásban is szerepel, hogy; * Jelen igazolást minden évben meg kell újítania!
Ha nem igényelsz újat, akkor nem is láthatod a dashboard felületén, amikor változik.
Az, hogy nem mindenki tartja be a leírtakat - ami a Tisztaszoftver honalapján is szerepel - és nem igényel évente újat, hanem húzza a végletekig a meglévővel - ha nem telepíti újra, akkor nem feltétlenül dobja ki az éves intervallum lejártát követően -, nem jelenti azt, hogy nem is kellene.
Régebben nem is volt ebből sok probléma - mármint az iskolai oldalon -, de egyre gyakoribb lesz, mert már bő egy éve másik cég intézi, ahol más, komolyabb az ügymenet.
Nagyon sok iskolában szintén nem olvassák el a leírást és már most, januárban adják be tömkelegével az új igényléseket az évre, de ők is csalódni fognak sajnos, mert így csak február végéig lesz érvényes, hiszen március 1-jén indul az új érvényességi intervallum. -
merqree
őstag
válasz
Lacr0ix
üzenetére
Pl?
Microsoft Office 365 Örök Licenc WIN/MAC)
8990Ft
https://answers.microsoft.com/en-us/msoffice/forum/msoffice_install-mso_win10-mso_365hp/office-365-cheap-ebay-purchase-lifetime-access-to/5d26207f-5714-4b23-95d6-3e48d855d504 -
merqree
őstag
válasz
Zola007
üzenetére
https://www.alza.hu/microsoft-office-365-for-home-d5444035.htm
Én kettőt vettem rögtön, így 36ezerből megvan két évre.
-
Zola007
veterán
van most valahol akciósan Office 365 csomag mint BF-kor?
-
bon
őstag
válasz
üzenetére
De ha újra beiratkozik pl felnőtt oktatásra, ugyanazt a kulcsot kapja vissza. Beiratkozás esetén a tanulókat oktatási azonosítóval importáljuk be pl. a naplóba, de a tanuló nyilvántartásba is. Ha nincs neki pl. mert idősebb mint a rendszer akkor meg igényleni kell és ha kapott kulcsot akkor lehet rögzíteni.
De egyébként is 16 éves korig tanköteles mindenki, így a tanulói jogviszony is állandó. tehát elég sokáig kilehet húzni egy Office 365-el. -
bon
őstag
Iskolába dolgozom, hidd el, szerintem egy kezemen megtudom számolni hányszor változott a kulcsom/kulcsunk... amióta van tisztaszoftver.
Lejárt pedagógus kulcsokkal se rémlik, hogy találkoztam volna, pedig én telepítem a gépeiket. Éppen a héten volt nálam az egyik kolléga 2013-as Office-os gépe újratelepíteni, én még Windows 8.1-el telepítettem de már fel volt frissülve Windows 10-re. Ő tuti nem cserélt kulcsot. Ja és van már több éve nyugdíjas kolléga is, ő se panaszkodik.
Diákról nem tudok nyilatkozni, több kolléga gyerekének igényeltem már kulcsot panasz még nem volt.
Holnap megnézem az iskola kulcsait. Intézmény meg nem szokta igazolni évről-évre a jogviszonyt. Csak akkor, ha újabb igénylő lapot akar beadni a pedagógus. -
cigam
titán
válasz
Croft-21
üzenetére
Hívd fel a támogatást. + kis olvasni való
-
Croft-21
őstag
-
cigam
titán
válasz
Croft-21
üzenetére
Oda kellett volna figyelni, hogy ha nem mondod le, automatikusan meghosszabbodik.
Belépsz a fiókodba, és a "megrendelések" oldalon lemondhatod az előfizetést. -
"nincs hozzá licencdokumentáció. Azt viszont már nem linkelte és nem is utalt rá, hogy ezt milyen törvény írja elő"
Szerintem semmilyen, max ő úgy gondolja, hogy kellett volna kapnia. Ő is linkelte volna, ha lenne ilyen, meg akár itt, akár máshol vita alkalmával is előkerült volna érvként. -
Pedig de.
Egyéb Tisztaszoftvernél is úgy van, csak az intézményi, illetve otthoni pedagógusi és rendszergazdai esetén meghatározott az éves intervallum kezdete és vége (március 1-től a következő év február utolsó napjáig - utána változik a kulcs minden évben, hogy muszáj legyen újra igényelni, kvázi újra és újra igazolja az intézmény a jogosultságot), meg ott az intézmény OM azonosítóját is ellenőrzik az OH oldalán, hogy aktív vagy sem, amellett ugye az intézmény igazolja évről évre, hogy (továbbra is) a náluk dolgozik meghatározott pedagógus/rendszergazda.
A tanulóknak/hallgatóknak is lejár meghatározott feltételek mellett az oktatási azonosító, illetve pedagógusoknál is, mert nyugdíjba mennek, vagy időközben pályát is válthatnak.
Arról nem is beszélve, hogy intézményhez is kötött a dolog, mert ahhoz kapcsolódóan is kapják a jogosultságot, így hiába van oktatási azonosító, ha mellette nincs folyamatos munkaviszony igazolva a megfelelő intézmény által.
Ha elolvasod a szerződési feltételeket, az adatkezelési nyilatkozatot, abban is szerepel ilyen, hogy; ...egyszeri regisztráció és közhiteles nyilvántartásból történő ellenőrzéskérés (pozitív válasz esetén) feljogosítja az érintettet, hogy a kedvezményes programcsomagot a tanulói / hallgatói jogviszonya utolsó napjáig használja. -
Croft-21
őstag
Egy hónapja letöltöttem az office 365 otthoni verzió 1 hónapos próbaverzióját, pontosabban csak a telepítőjét töltöttem le, de telepíteni valamiért nem tudtam, ezért hagytam a dolgot. Most eltelt 1 hónap és kapok egy értesítőt, hogy fizessek 29.990 Ft-ot az éves díjra. Hogy tudnám lemondani, anélkül, hogy kifizetem az éves díjat? Eleve a próbaverziót se használtam.
-
válasz
merqree
üzenetére
Jól értem, végül is annyi volt a gigantikus csalás, hogy nem Pro-t kapott, hanem Plus-t 5600 ft-ért? Ráadásul rendben telepítette és aktiválta. Hát, ilyen kattintásvadász cím után azt hittem, nagyobb lesz a csattanó. Persze nem szép dolog, hogy nem pontosan van feltüntetve a termék az emagon, de hát csak az nem téved, aki nem dolgozik.

-
válasz
merqree
üzenetére
Köszi a cikket!
Érdekes amit ír a szerző:
A szoftver jogszerű használatát ugyanis a felhasználónak tudnia kell igazolni a szoftver felhasználási szerződésével (licenc) még akkor is, ha a szoftver beszerzése nem első kézből történt. A szoftvert vásárlónak olyan licencdokumentációval kell rendelkeznie, amelyből kiderül, hogy kik voltak a licenc korábbi tulajdonosai, azaz láthatóvá válik ennek segítségével a licencek teljes származási története.
Ezt egyik idézett linken lévő törvény sem tartalmazza. Kérdés, hogy mi a forrása annak, amire hivatkozik. -
bon
őstag
Nagyon sokan nem tudják: Az Office 365 ProPlus ingyenes használatára jogosult minden magyarországi, államilag elismert, állami, egyházi vagy alapítványi fenntartású általános és középiskola tanulója és tanára, valamint a Tisztaszoftver Programban részt vevő felsőoktatási intézmények hallgatói.
Nincs értelme vásárolgatni a kétes eredetű licenszeket, csak találni a családban vagy az ismerősi körben iskolába járó gyereket.
igénylehető itt: [link]
-
-
válasz
zolee001
üzenetére
"Mondjuk a termék valós ára és a hirdetett árak között elég nagy a kontraszt"
Igen, a több sebből vérző mercis példánál valóban nagy a kontraszt, a szoftver esetében nem annyira drasztikus, pláne, ha figyelembe vesszük, hogy jogszabályban engedélyezett az újrahasznosítása a szoftvereknek, ami eleve nyomott árat feltételez.
(Én a "nepperek" helyében drasztikusan fölemelném a használt szoftverek árát, hogy az ilyen "olcsótehátbiztosszar"-sztereotípiáknak elejét vegyem.
)"akár még orgazda is lehetsz"
Ha egy újrahasznosított, tömegesen árult szoftvert veszel saját használatra, akkor biztosan nem.
-
seger
addikt
Sziasztok!
Kérdésem lenne! Telepótenem kell egy office 2016-ot, de még nincs termékkulcs.
Microsoft oldalról letölteném, de microsoft fiókkal kell belépni, hogy le tudjam tölteni.
Belépek saját fiókkal és letöltöm, telepíthetem azt másnak? Akár cégnek is?
És az ők liszensz kódjukat adom meg telepítés után! Ez így járgató út?
Vagy regisztráljam őket és úgy töltsem le? -
zolee001
őstag
Ugyanezt a gondolatmenetet ültesd át pl egy autó vásárlásra
Zsir uj merci 20 milla helyett 10.000 ft ért mivel lopott,te mint johiszemü vásárló jobb esetben csak az autót bukod a vételárral
Mondjuk a termék valós ára és a hirdetett árak között elég nagy a kontraszt igy aki 1 bitnél többel rendelkezik az ránézésre tudhatja,hogy valami nincs rendben mint ahogy a példaként irt 10 000 ft os merci esetében is -
Nekem mint felhasználónak nem kell azt tudnom és honnan is tudhatnám, hogy amit nekem elad, azt legálisan adja-e el nekem vagy sem. Ennek a felelőssége az eladó oldalán merül csak fel. Én vettem tőle egy liszenszet számlával, amit jóhiszeműen használok. A felhasználónak ebben az ügyben nincs több dolga.
-
devil-k
nagyúr
Ez a mennyiségi licensz osztogatás még mindig jobb, mint a warezolás. Akinek ez sem tetszik, azzal nem tudok mit kezdeni, de nem is akarok, igazából le sz@rom. Hogyha a 2.000 Ft-os licensz kulcsom 2 évig lesz jó, akkor addig lesz jó. Sok mindent szeretek, de az álszentkedéstől hányok.
-
cigam
titán
válasz
_ ĐanieL™
üzenetére
Azért az nem furcsa, hogy az újságírók, vagy egy alapos jogi háttértudással rendelkező sem így gondolja?
A Bíróság mindazonáltal hangsúlyozza, hogy ha az első megszerző személy által megszerzett licenc a szükségleteit meghaladó számú felhasználóra vonatkozik, akkor ez a megszerző a terjesztési jog kimerülésére tekintettel nem jogosult arra, hogy a licencet megossza, és annak csak egy részét adja el újra.Soha nem az volt a kérdés, hogy a szoftver használati joga továbbadható-e. Itt az a kérdés, hogy ezek a nepperek olyan licence-eket adnak el, amiket nem lenne szabad, mivel vagy mennyiségi licenceket adnak el darabokban, vagy eleve forgalomba sem hozható MSDN licenceket.
-
A_Papa
senior tag
Sziasztok! Az hogyan oldható meg, hogy x db Excel állomány külön-külön legyen látható a tálcán?
-
cigam
titán
válasz
_ ĐanieL™
üzenetére
Akkor javaslom olvasd el a linkelt dokumentum egészét, és ne csak egy kiragadott részére hivatkozz.
A 69. pontban olvasható, hogy
Mindazonáltal hangsúlyozni kell, hogy ha az első megszerző személy által megszerzett licenc a szükségleteit meghaladó számú felhasználóra vonatkozik – amint az a jelen ítélet 22. és 24. pontjában kifejtésre került – akkor ez a megszerző a 2009/24 irányelv 4. cikkének (2) bekezdése szerinti terjesztési jog kimerülésére tekintettel nem jogosult arra, hogy a licencet megossza, és az érintett számítógépi programnak kizárólag az általa meghatározandó számú felhasználónak megfelelő használati jogát adja el.Vagyis a mennyiségi licence-et nem oszthatod fel kedved szerint, azt egységesen kell kezelni.
-
_ ĐanieL™
tag
Akkor javaslom olvasd el a linkelt dokumentum végén a határozatot, ami pont annak az ellenkezőjét mondja ki, amit írsz

De semmi gond.. nyugodtan vegyél 40-50-60-70 ezerért Office-t, ha ahhoz van kedved.
Senki sem kényszerít az ellenkezőjére.
Többen (sokan) viszont úgy vagyunk vele, hogy amíg ilyen jogi kiskapuk/hiányosságok/keszekuszaságok által/miatt jóval olcsóbban is be tudjuk szerezni legálisan, addig miért ne tennénk így!? -
cigam
titán
válasz
devil-k
üzenetére
Az EUB ugyanakkor osztotta az Oracle álláspontját a volumenlicencek megosztását ille-
tően. A bírák szerint e licenceket egységben értékesítette a cég, és amennyiben az eredeti
vásárló nem kívánt élni a rendelkezésére álló mennyiséggel, akkor – továbbértékesítés he-
lyett – lehetősége nyílt arra, hogy deaktiválja e szoftvereket.Vagyis a mennyiségi licenceket nem lehet darabokra bontani, azokat egységes egészként lehet csak el/továbbadni. Plusz a hivatkozott eljárás a kereskedelmi forgalomban kapható licencekre vonatkozott.
Te tényleg elhiszed, hogy fillérekért szereztek be kereskedelmi forgalomba került egy felhasználós licence-eket, és azokat bagóért adják tovább?
Mennyire életszerű, hogy aki több mint 70k-t kiad egy office2019-ért azt ingyen vagy pár száz forintért odaadja ezeknek a cégeknek, hogy 1500.-ért eladják nekünk?
Ahogy merqree is utánanézett, nem otthoni licence-eket adnak. Attól, hogy a kulcs működik, attól még nem lesz legális. 99,99%, hogy MSDN vagy mennyiségi licence kulcsot kapnál, amire a citált jogszabály nem vonatkozik. -
_ ĐanieL™
tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Ezt mondtam én is
-
válasz
Weareus
üzenetére
Hali!
Lehet, hogy félreértettem valamit, de esetleg erre gondolsz?
Ha igen, akkor ez "simán" kivitelezhető LO-Calc-ban is, persze nem egy-két kattintással, de ez Excel-ben sem egy-két kattintás... (Ez esetben a "cikkcakkolás" 2-3 perces meló volt...)
-
Miska0330
tag
Sziasztok!
Most a Notebook.hu -n akciós az egyszemélyes Office 365. 14 990 Ft az 1 éves.
-
válasz
Weareus
üzenetére
Konvertálva értettem, a Libre Office Draw nyilván nem tud mit kezdeni az excel táblázattal. De ha képként viszed be, akkor már tudsz vele ilyet gyártani. Ronda lett, mert nagyon gyorsan csináltam, de ha egy picit figyelsz a sarkokra, szépen is meg lehet csinálni, és ha belejössz, gyorsan.
(Azt ne nézd, hogy nem a rejtvénynek meg a szürkített mezőnek megfelelő a vastagítás, mert össze-vissza mentem vele, a szemléltetés volt a fontos.
) -
Weareus
addikt
válasz
_ ĐanieL™
üzenetére
Hát nem tudom, melyikre gondolsz...
Nekem ugye asztal jobb klikkre, majd az "új"-at kiválasztva ezek jönnek be:OpenDocument-rajz
OpenDocument-bemutató
OpenDocument-munkafüzet
OpenDocument-szövegItt ugye a munkafüzetet kiválasztva elindul ez az ingyenes excel (a libreoffice táblázatkezelője)
Ebben nekem nem sikerült úgy formázni, hogy az egyes cellavonalak eltérő vastagságúak legyenek tetszésem szerinti irányban (cikcakkban haladva).(#4012) liszi70: sajnos ezt nem lehet, mert számos rejtvényem van beírva a libre office-ba (vastagított vonal nélkül). Kizárt, hogy még egyszer begépeljem őket. Az OpenDocument-rajz programban - amire te gondolsz - nem lehet megnyitni és szerkeszteni őket (konvertálás, ilyesmi)?

Feltöltöttem egy rejtvényt libre munkafüzetben:
[link]Aki a szürkített mezőt körbecakkozza vastagított vonallal, annak küldök az újságból egy tiszteletpéldányt postán.
Eskü.
-
Weareus
addikt
válasz
liszi70
üzenetére
Köszönöm a segítségedet és főleg a kérdést, hogy mi a fennakadásom tárgya...
Egyszerű(nek tűnő dolog), lényegében formázási kérdés.
Régen volt saját privát kis példányszámú rejtvényújságom és az újság végében a megfejtések ábráit Excelben elkészítettem. Döntően Olasz Módra típusú rejtvényeket készítek, erről annyit érdemes tudni, hogy az egyes szavakat a fekete négyzeteken kívül egy bizonyos cikcakkban haladó vastagított vonal is elválasztja egymástól. A vonal haladása, alakja minden egyes rejtvénynél más és más.
Nos, ezt a cikcakkos vastagított vonalat nem tudom berajzolni az ábrába.
Mellékelek egy képet, hogy kb hogy néz ki, de mivel most csak libreoffice-m van, nyilván kénytelen voltam filccel berajzolni...
-
-
Weareus
addikt
Üdv.
Segítséget kérnék, ide irányítottak ezzel a kérdéssel:
[link]A kérdésem egyszerű: nem tudom megoldani az ingyenes Libre táblázatkezelőben, amit akarok, de ugye attól még, hogy a Microsoft oldaláról letölthető ingyen az Excel, attól még kulcs nélkül telepíteni nem tudom, a kulcsért pedig fizetni kell?
(Kizárólag legális vonalon mozogva, természetesen).
-
merqree
őstag
válasz
devil-k
üzenetére
Ez az eredeti ár: 12,8 EUR/felhasználó/hó.
(https://www.microsoft.com/hu-hu/p/office-365-proplus/cfq7ttc0k8r0?activetab=pivot%3aoverviewtab)Te jól jártál, az előadó pedig hatalmas minuszban van....
-
zolee001
őstag
A megfelelö szekcióra katt majd a kulcsot beirva kidobja,ha jóféle VL kulcs akkor VAMT nevü szoftver nyujt segitséget,hogy mennyi felhasználható még belüle és meddig
Új hozzászólás Aktív témák
Microsoft Office szaktopicok:
● Microsoft Word topic
● Microsoft Excel topic
● Microsoft Powerpoint topic
● Microsoft Access topic
● Microsoft Outlook topic
● Microsoft Outlook Express topic
Archívumok:
● Microsoft Office 2010
● Microsoft Office 2007
● Microsoft Office 2003
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Peugeot, Citroën topik
- Fotók, videók mobillal
- Milyen nyomtatót vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3896, 95% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3678
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4160
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" Fekete i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- Eladó Honor Magic 7 Lite 5G 8/512GB / ÚJ HÁTLAP / ÚJ KIJELZŐ / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

:
)