Új hozzászólás Aktív témák
-
-
zolee001
őstag
válasz
lanszelot #5195 üzenetére
Köszönöm a felvilágositást,bár 10+éve dolgozom a MS felhöben de mindegy,ellenben a kérdésre nem válaszoltál miszerint a vastag kliensbe (nagy outlook) vagy a Mail,Posta,vagy mi éppen a neve kliensbe nem megy
Pop up blocker ,AdBlocker van e illetve App password van e a pl outlooknakAuthenticator app ésszerübb mint az sms az adminod tudja beállitani a az O365 Admin centerben
-
user12
őstag
Ott a pont.
IE11 előtti verzióval feljön (vagy néhány esetben fel se jön) a bejelentkezési ablak és nem jelenik meg benne semmi.Ez főleg Win7-es gépeken okoz fejtörést, ahol a 11-től régebbi verzió van - mert pl a felhasználó a Chrome-ot vagy FF-ot használja, mint az esetek 99%-ában.Mivel írta, hogy Win10-e van, így elvileg a verzió nem gond.
-
lanszelot
addikt
Az IE már nem támogatott a W10-ben, bár még ott fityeg, de az tuti nem nyit semmit.
Edge az ami támogatott, de nem az az alapértelmezett böngésző.
Chrome az alapértelmezett.
Melyiket nézzem? Edge vagy Chrome?zolee001
Office 365 az egy teljes office csomag ami használható online böngészőből, azaz nem kell semmit installálnod, csak böngészőn keresztül használod, így akár chrom os ről is tudod használni.
De lehet installálni is a főbb alkalmazásokat /ez a desktop version/- Win10 és Mac OS -re ezek több funkciót tartalmaznak mint az online.Létezik már Windows 365 is. Azt is böngészőből tudod futtatni, akár egy nagyon régi gépen, vagy xbox-on...stb Így olyan gépen is elérheted-használhatod a windows-t amiről amúgy nem lehet.
coco2 - ne csv be mentsd, hanem csv utf8 -at válaszd
Nem tudok bejelentkezni- pont ezzel szenvedek - így nem tudok képet küldeni. Desktop app legördülőbe keresd -
coco2
őstag
Sziasztok!
Excel-el menteném a munkalapot .xlsx helyett .csv-be, és a kimenetben az ékezetes karakterek taccsra mennek. Ha megnyitom notepaddal a .csv-t, azt látom, UTF-8 helyett ANSI. Hát azért mennek félre az ékezetek. Hogyan tudom az Excel-ben megadni, hogy legyen szíves UTF-8 szerint menteni?
Köszönöm
-
lanszelot
addikt
Hello,
Office 365 munkahelyi login sms igazolással lehet bejelentkezni.
Itthoni gépemen be próbál jelentkezni, de nem ugrik fel az sms kód beírása, ezért bezárja a login ablakot, majd azonnal nyitja is, és zárja, nyitja, egy loop ba kerül amiatt, hogy nem ugrik fel az sms igazolás ablak.
Mit tudok ezzel csinálni?
Miért nem ugrik fel az sms igazolás?
Hogy tudok bejelentkezni?
---Nem jelszó probléma, semi ilyesmi, Tuti azért van mert nem ugrik fel az igazolás ablak--- -
Sziasztok!
Mi lehet az oka, hogy nem lehet törölni a Teamsben történő üzenetváltást?
Egyes weboldalak szerint lehet, de ténylegesen hiányzik a delete lehetőség a szerkesztés résznél. Elrejteni lehet csak, ami ugye nem ugyanaz.
Tudtok erre megoldást? Lehetséges, hogy régen működött ez az opció, de azóta már nem? -
Sziasztok!
Telepítési gondom adódott.Adott egy Windows 8.1-es rendszer, eddig Office 2013 volt rajta.
Ezt unistalláltam, majd a 2016-os verziót akartam feltenni.
Telepítés végén hibát dob, elindul a telepítési visszajelző csík visszafelé..
Van valakinek ötlete, mert már a 2013-ast sem tudom feltenni.
Telepítés nem szakadt meg, hivatalos office, közintézményi
-
user12
őstag
Nem drága, de ha bekaptok egy ellenőrzést, akkor bukó lesz.
30.000 Ft/hó a 12 fiók, de ha elmegy valaki és azt akarjátok, hogy ne lásson rá a levelezésre, meg kell változtatni az aktuális fiók jelszavát, tehát még 4 kollégánál át kell írni a gépen is. Az üzletinél nincs ilyen macera, mert ott az userek külön vannak.
Ahhoz, hogy "hivatalos" legyen, mivel kkv, tehát üzleti csomag kell, ott olyan 8 euró/hó körül van egy fő licensze a holnap szerint. Szoktak lenni kedvezmények meg egyedi árak, azokkal még lehet tovább csökkenteni az díjat. Ez így némiképp több, de rendben van.
-
I02S3F
addikt
Sziasztok! Egy kkv-nál (kb. 60 számítógép), ha a főnök ilyen personal office előfizetéseket csinál egyenként, az úgy nem drága? (o365)
-
basaharc502
aktív tag
Üdv!
Olyan kérdésem lenne, hogy power pointban, hogyan lehet egy táblázatot, ami pl. legyen egy 3sor és 3 oszlopos táblázat celláiban lévő információkat külön animálni?
Akárhogy próbálom, mindig az egész táblázatot animálja. -
bon
őstag
válasz
szabonagyur #5174 üzenetére
állj vissza a végleges Windows 10-re, a 11-még nincs kész, így lehetnek problémák.
-
szabonagyur
félisten
O365 előfizetésem van, Win10 alatt nem volt gond.
Frissült Win11-re most meg Office Mondo 2016-t ír ki.
Googleben egy találat volt, telepítsem újra. Más ötlet még előtt?
-
peter889
őstag
válasz
Intruder2k5 #5172 üzenetére
-
-
peter889
őstag
válasz
Intruder2k5 #5169 üzenetére
Bár, ahogy most elfigyelem azt a topikot, régóta válaszoló nélkül maradt.
-
peter889
őstag
válasz
Intruder2k5 #5169 üzenetére
Rendben, köszönöm, belinkelem oda. Nem is tudtam, hogy van olyan topik.
-
válasz
peter889 #5168 üzenetére
Adobe Acrobat topik.
-
peter889
őstag
Köszi szépen a tippet, igen, arra gondoltam, és azon felül bejelöltem a "Jegyezze meg az Eszközök panel aktuális állapotát" rubrikát (nem tudom, az számít-e), és különös módon a dokumentumok nagy részénél működik ahogy írtam: szépen görgeti és megjegyzi a "Görgetés engedélyezésé"-t,
néhány dukumentumnál pedig nem, azoknál a "Görgetés engedélyezésé"-ből ki van véve a pipa. Nem értem miért. Pedig azokat a dokumentumokat is én magam készítettem.
És nálam 75%-ra van beállítva a nézet nagysága. -
albiosz
őstag
-
peter889
őstag
Segítségre van szükségem az Adobe Acrobat Reader progihoz (nekem nem sikerült rájönnöm):
Azt akarom beállítani, hogy minden egyes megnyitott dokumentumnál alapban folyamatos legyen a görgetés a lapozásnál is, tehát ne legyen az, hogy ha az adott oldal végére érek, eltűnjön az adott oldal teljesen és csak a követező oldal legyen látható. Helyette jelenjen meg az oldalakat elválasztó vonal ami szépen folyamatosan görgetődjön.
Fontos, hogy ezt ne kelljen minden egyes dokumetunál újra és újra beállítani.
Meg tudnátok mondani, hogy ezt pontosan hol és hogyan kell beállítani?Köszönöm szépen előre is.
-
peter889
őstag
Feltelepítettem az Adobe Acrobat Readert, és szépen be lehet állítani a színeket, a kívántra, akár pontos árnyalatot is meg lehet adni. Barnára állítottam a hátteret, feketére a betűket. Ez így nekem pihentető.
Nem értem, a többi nézegető progi miért nem képes erre. Nem hinném, hogy bonyolult így programozni. Próbáltam böngészős bővítményeket keresni, de nem találtam, így marad ez.
Köszi szépen az ajánlást. -
peter889
őstag
Köszönöm az ajánlást, kipróbáltam ezt a chrome-ost plugint, de sajnos nekem nem igazán jó a puszta invertálás. Gondolom, a fekete alapot nem lehet állítani sötétszürkére.
Pl. a DarkReader bővítmény (amit pdf-ekhez nem tudok használni), sem csupán invertál: pl. a sötét nem totál fekete, hanem sötétszürke.
Csak szeretnék minél kevesebb feltelepített programot a gépemen, ezért ha nem muszáj, nem tenném fel az Acrobat Readert (csak a telepítő fájlja 156 MB)
Nem értem, az ABBYY-nak, mint pdf szerkesztőnek miért nincs sötét módja.Nincs intelligens bővítmény, mint a DarkReader, ami Pdf-ekhez is használható?
Vagy nem lehet a DarkReadert valahogy Pdf-ekhez is használni? -
user12
őstag
válasz
peter889 #5161 üzenetére
És a Firefox-os általad linkelt invertálással van olyan jó a dokumentum olvashatósága, mint az Acrobat reader sötétítésével?
Ezt nem tudom, nem próbáltam. Csak belinkeltem, amit neten találtam. De azt gondolom, hogy van. Az invertálásnál nem sok mindent lehet hibázni.A chrome-hoz van plugin [link]
-
peter889
őstag
Köszi szépen a választ.
Ja, bocsánat, nem Operát, hanem Google Chrome-ot akartam írni, annál nem egyszerűbb kivitelezni?
Mert ezt a Firefox-os állítgatás elég bonyolultnak tűnik számomra.
És a Firefox-os általad linkelt invertálással van olyan jó a dokumentum olvashatósága, mint az Acrobat reader sötétítésével? -
peter889
őstag
Sziasztok!
Van egy olyan problémám, hogy a pdf dokumentumok fehér alapon jelennek meg. Persze tudom, hogy ez az alapállapot.
Szeretném, ha sötét alapon jelennének meg, mert a fehér alaptól "majd kiesik a szemem".
Legjobb lenne, ha ki tudnám választani a színt.
Meg tudnátok mondani, hogyan tudom elérni minél egyszerűbben?
(Én próbálkoztam, de sajnos nem jött össze.)Pl. a Win7-emnél beállítottam a háttérszínt barnára, de sajnos ezt pdf megjelenítőim nem alkalmazzák.
ABBYY FineReader 15, PDFCreator, Adobe Photoshop CS4, IrfanView, stb. programjaim vannak.Köszönöm szépen előre is.
(És köszönöm a korábbi hasznos infókat is, maradtam a PDFCreator mellett.) -
AssAssynn
addikt
Gyors kérdés 365-höz:
Excel-ben egy táblázatba elkezdtem írni:
001/2020
002/2020
003/2020
...
És ennek így kellene mennie egészen addig, amíg szükséges, akár 999/2020-ig is. A gond, hogy beírtam már több sort, kijelölöm, elkezdem a keresztel lefelé húzni az automatikus kitöltés miatt, de nem a megkezdett számozást folytatja, hanem átvált 2021-re (001/2021, 002/2021, stb). Hogy lehetne ezt megoldani? -
steele80
senior tag
Sziasztok! Office 365 problémám lenne. nem vagyok egy pro felhasználó, de olykor-olykor kénytelen vagyok dokumentumokkal foglalkozni a Word-ben. Ezek a doksik Onedrive-ban vannak tárolva, és persze a gépre is letöltve. Néhány hete vettem először észre, ha felülírok egy már létező mentett dokumentumot, akkor az eddig használt "mentés másként" gomb helyett a "másolat mentése" gomb található csak meg. Viszont ha ezt használom, akkor felülírja az alapdokumentumot is. Teljesen tanácstalan vagyok, hogy ez csak egy elcseszett beállítás nálam vagy ez egy új trend a Word-ben.
-
zileut
tag
Csak azért kételkedem, mert előző gépemen szintén egy ilyen frissítés után eltűnt jó pár GB-t (előtte nyilván Lemezkarbantartóval tisztítottam), letöröltem az Office-t és újra felraktam és még így is lett jó pár plusz GB tárhelyem, csak most nem szeretném újratelepíteni az egészet.
-
zileut
tag
A korábbi Office frissítéseket/patcheket le lehet vhogy törölni, hasonlóan mint az elévült Windows frissítéseket a Lemezkarbantartóval?
-
Sziasztok!
Komoly segítséget szeretnék kérni! Sok-sok éve fennálló iskolánál sokmillió dokumentumunk van. 1000 éve Office XP-t használtak, majd később az ingyenes openoffice-ra majd megint később a fejlődő ingenes libreofficera váltottak és úgy használták a doksikat/táblázatokat. 2 éve Microsoft office 365 van a sulinál. A cél a libreoffice és maradványainak teljes kivezetése lenne. Milyen ingyenes vagy fizetős program, esetleg script vagy olyan megoldás létezik, ami az összes, különböző verziójú *.sxw és *.odt fájlt a dokumentumban formázott beállításokkal docx-re konvertálja? Sok millió dokumentumról van szó, és mindegyik elég fontos.
Előre is köszönöm! -
user12
őstag
Sziasztok
Találkozott már valaki ilyen hibajelenséggel?
Bármely program (Word, excel, stb) indításakor kéri, hogy jelentkezzen be a felhasználó a fiókjával, majd beírja az e-mail címet. Jelszót már nem is kér és csak felvillan a licencfeltételek elfogadása ablak, de el is tűnik. Ezután nem licenceltnek írja a programot, miközben az admin felületen hozzá van rendelve a licenc.
A Windows vezérlőpultban a hitelesítő adatokban nincs ott az O365 account, szóval azt se tudom, hogy hol tárolja el a jelszót??!
IE11 van a gépen, Win7Köszi előre is minden segítséget, tippet.
-
-
axer6907
csendes tag
légyszíves segítsetek, tönkrement az ssd-m ezért újra kellett húzni a gépem. Az saját officom nem hajlandó csatlakozni a onedrive-ra. Ha böngészőből megnyitom a onedrive fiókomat onnan sem hajlandó megnyitni az Excel fájlt közvetlenül csak ha letöltöm külön és megnyitom.( másik gépen működik ahogy kell) Ezt írja ki bejelentkezés helyett: sajnáljuk átmeneti hiba történt a kiszolgálón
-
Jarod1
veterán
válasz
Hegyirabló #5124 üzenetére
Mindig megjelenik csak nem látod, beállítod hogy system file ok rejtve maradjanak..
-
zolee001
őstag
válasz
Ra's al Ghul #5122 üzenetére
Sajnos saját tapasztalatból tudom,hogy "éles" accounttal nem szabad játszadozni az amugy is kaotikus MS regekkel.
Az Azure AD ben directory switch és tudod törölni a kivánt tennantot.
Már ha jól értelmezem és live accounthoz kapcsoltál egy work accountot -
Jarod1
veterán
válasz
Hegyirabló #5121 üzenetére
azért mert egy ideiglenes mentés, amint bezárod eltűnik. vagy ha pl közös megosztott file akkor is ez van. onnan is látni hogy valaki megnyitotta és dolgozik vele.
-
Ra's al Ghul
senior tag
Sziasztok!
(Lehet rossz helyre írok, amennyiben így van kérlek igazítsatok útba, hol tudnék segítséget kérni itt a fórumon.)
Egy kis segítséged szeretnék kérni van-e itt bárki, aki találkozott hasonló problémával.
Egy olyan gondom lenne, hogy Microsoft Learn oldalon megcsináltam egy traininget (AZ-900). Ezen training alatt volt gyakorlati feladat, amihez kellet készítenem egy MS Learning Sandbox accountot. Amikor ezt az accountot regisztráltam akkor a saját MSA accountomat használtam. (Az MSA accountomhoz van egy O365 Home előfizetés illetve GoDaddy-n keresztül lett regisztrálva egy egyedi domain.)
Szóval, amióta megcsináltam a sandbox accountot, nem tudok belépni az Office alkalmazásaimba pl: Outlook. (Belépés alatt azt értem, hogy, amikor hozzá akarom adni az accountot akkor nem találja meg.)
Amint látok, hogy mióta regisztráltam azóta egy onmicrosoft.com (Business) tenant is létrejött. Ezek után most van egy Azure AD tenantom az MSA accountom egyedi domainjével amiben semmilyen admin jogom nincs (global admin).
Van-e ötletetek, hogyan tudnám visszaállítani eredeti formába az MSA accountom.
-
zolee001
őstag
válasz
Panzermeyer #5119 üzenetére
office.com vásárlás a lap alján
https://www.microsoft.com/hu-hu/store/cart?rtc=1
Egyszeri vásárlás cimszó alattMindenkor a legfrissebb termék a megvásárolható ,jelenleg a 2019 de járhat hozzá downgrade jog
Az MS-t hivd fel ,hogy ebben a konkrét esetben jár-e -
Panzermeyer
tag
Üdv
2016-os officet szeretnék telepíteni, de nem tudok. Mindenhol csak kódot lehet hozzá venni. Hol lehet a szoftvert megvenni/letölteni stb?
MS mindenáron a 365-öt nyomatja, de az nekem nem jó. -
zolee001
őstag
válasz
norbert1998 #5117 üzenetére
Akkor ott nem a Google zavar be,valami Office beállitás lehet a háttérben
-
norbert1998
nagyúr
válasz
zolee001 #5116 üzenetére
Úgy, hogy az összes cuccom Google drive-ban van mert a microsoft a világ legbenabb programjait készíti, és mert ökoszisztéma. Minden téren. Monopolhelyzetben vagiznak csak, mint az intel eddig.
De nem fog működni tökéletesen. Két egyforma fájl. Egyik működik. Másik nem. Pendrive-on át rakva sem.
-
zolee001
őstag
válasz
norbert1998 #5115 üzenetére
MS Office-MS Office és hogyan jön képbe a Google?
Sima Offices sync (Onedrive v Sharepoint van mögötte verziótól függöen) és tökéletesen müködik -
norbert1998
nagyúr
Sziasztok.
Többször oedzegetett téma volt, de nem siekrült még a megoldásra rájönnöm.Szakdogát írom két gépen, az asztalimon és a céges laptopon. Mindkettőbe az egyetemi office fiókkal vagyok belépve, ugyanaz az office verzió is.
Asztali gépen minden gond nélkül megy, laptopon valamiért a fájlok fele "Hiba történt a fájl megnyitása közben... engedélyek, memória és szövegkonvertáló lehetőségeket ellenőrizzek, mint itt. Ez egy régebbi kép innen a topikból.
Találtam olyat, hogy a tallózáskor a megnyitás gomb mellett (fájl kiválasztása után) a nyílra kattolva Megnyitás és Javítás módban nyitom meg. Így működik, megnyitja. Elmentem másként a fájlt, és utána azt már ugyanúgy nem nyitja meg újra. Ezenkívül az összes trusted places meg egyéb "tippet" elvégeztem már, és úgy sem akarja az igazat. A fájlok Google Backup and Sync felhőszinkronnal vannak a két gép közt mozgatva, természetesen egyszerre csak az egyiken megnyitva.
Esetleg van még valami ötlet, hogy mit lehet tenni? Néhány fájl megnyílik rendesen, néhány csak javítva, de javítás után egyik javított sem nyílik meg újra simán, csak újra javítva
(és ez igaz néhány Excel fájlra is, PowerpOint fájlra is)
-
sixpak
nagyúr
Sziasztok.
MS Office 2019 csomagot szeretnék venni egy új laptopra.
Az árukeresőn 4000-től, 100 ezerig vannak találatok, honnan érdemes megvenni, ami nem valami kétes változat?
Számla kell róla.
Egy gépen lesz, ha az elromlik (3 év garancia), akkor megy a kukába office-al együtt.
Köszi, előre is. -
merqree
őstag
válasz
snorbi82 #5101 üzenetére
Sem az egyszemélyes, sem a családi nem támogatja a saját domian használatát, ehhez céges előfizetés szükséges.
Én az alábbi megoldást választottam:
- a micorsoft fiókban felvettem a saját domain-es email címemet
- ahol a domainem van (rackforest), ott beállítottam, hogy a user@domain.eu-ra érkező emailek továbbítva legyenek a user@outlook.hu címre (ez ugyebár a belépési név a microsoft fiókhoz)
- ezek után a microsoft fiókban a már felvett saját emailcímet beállítottam elsődlegesként.Így a saját domainre érkező levelek mind az outlook.hu-s weblevelezőben és asztali alkalmazásban megtalálhatóak, és küldéskor is a saját domaines emailcímről küldöm a leveleket.
-
snorbi82
senior tag
Sajnos ez a rész, sehogy sem elérhető, csak üzleti részre [link]
-
zolee001
őstag
válasz
snorbi82 #5101 üzenetére
"Saját domain" lehetöség van ami a megboldogult Windows live Custom Domain szolgáltatásra hajaz amit az MS átpasszolt a Godaddyhez évekkel ezelött.
Megoldás számodra: A saját domainedet transferáld át a Godaddyhez (amennyiben lehetséges) és a transfer után az outlook.com settings,premium feature-nél tudod beállitani
Sajnos O365 Personal accountom nincs igy nem tudom kipróbálni
-
snorbi82
senior tag
Sziasztok!
Van egy egyéni Office 365 (egyszemélyes) előfizetésem! Magyarországon vagy egy be jegyzet saját domain nevem(nincs tárhely). Szeretném ha az Office kezelné a levelezésem, dns-t át tudom vinni stb. De sehol nem találom az Office előfizetésemben ezt a lehetőséget.
Létezik, hogy nem lehet és Bus. csomagba kellene átmennem? (ezt nem igazán szeretném).
Előre is köszönöm a segítséget.Norbi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Microsoft Office szaktopicok:
● Microsoft Word topic
● Microsoft Excel topic
● Microsoft Powerpoint topic
● Microsoft Access topic
● Microsoft Outlook topic
● Microsoft Outlook Express topic
Archívumok:
● Microsoft Office 2010
● Microsoft Office 2007
● Microsoft Office 2003
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged