Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- 2026 a GDDR6-os VGA-k éve lesz?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen nyomtatót vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
merqree
őstag
válasz
zsola32
üzenetére
Az előfizetős megoldással kihúzható a dolognak a méregfoga, azaz, nincs géphez kötve.
Igaz, 4 EUR/user/hó az ára, és nem asztali az alkalmazás, de ha elég, akkor érdemes kiszámolni, hogy mikor fizeted ki az eredeti retail árát.
Van drágább csomag, 10 EUR/fő/hó, abban már asztali alkalmazás is elérhető.
De csak ötlet: https://www.microsoft.com/hu-hu/microsoft-365/business -
Dzsekó
addikt
válasz
zsola32
üzenetére
Mindenképpen "Retail" kulcs legyen mindkettő, ne OEM. A Retail-t tudjátok vinni tovább.
Új PC vásárlása esetén sokszor hozzá adják az OEM Win10-et. Ha ez így van, akkor Win10-el nem foglalkoznék, mert PC csere esetén megint nagy valószínűséggel adják majd hozzá az OEM Win10-et az új PC-hez is. Arra figyelj, hogy NE Win10 Home legyen, hanem Pro verzió, sok bosszúságtól kíméled meg magad, ha nem Home a Win10. Office esetén 2019 Retail javasolt. Az már egyéni ízlés kérdése hogy 2db 1 gépes licencet vesztek, így két eltérő kulcsotok lesz, vagy 1db 2+ gépes licencet vesztek, és akkor ugyanazzal a kulccsal tudjátok aktiválni mindkét gépen az Office-t. Utóbbi előnye, ha pl. 5 gépeset vesztek, akkor további gépekre fel tudjátok tenni az Office-t, így fajlagosan olcsóbban jön ki. Ugye, sose lehet tudni, hogy nem kell-e PC még. Ha hordozzátok az Office-t másik gépre, akkor a régi PC-ről először le kell szedni a licencet, mert különben beragad. Microsoft email fiókhoz köti, ha szerencséd van, akkor felismeri, hogy csere történt, de a hivatalos út, hogy a régiről eltávolítod a licencet. -
zsola32
őstag
sziasztok
A segítségeteket szeretném kérni Office témában.
A tesóm és én egy kis családi vállalkozásban dolgozunk. Eljött az idő, hogy fejlesszük az informatikai eszközeinket.
Vásárolnánk 2 asztali számítógépet/ irodai felhasználásra
Milyen WIN10/Office programcsomagot vegyünk, ha mindkét gépen szeretnénk használni, korlátlanul - office 365 kliőve - és ha valamiért gépet cserélnénk, vinnénk arra a szoftvereket. (win10-et, illetve az Office-t is)köszi
-
zsolthee
senior tag
Sziasztok!
Word dokumentum: bal oldalon 3cm és jobb oldalon 2 cm-es margót KELL hagynom.
Beszúrok egy IEEE típusú irodalomjegyzéket és a számozás szét van csúszva, alap esetben az összes forrásnál. Kézzel korrigálom mindet, egy kicsit balra húzom, hogy elférjen. Mindegyik forrásnál sikerül helyre raknom a számokat, de ha az utolsót javítom, akkor megint legalább 1 oldalnyi számozásom tönkremegy. Illetve helyre lehet rakni mindet, de akkor jobb oldalon kitolja a margót.
Legjobb verzióm eddig az, hogy a 31 forrásból 30 hibátlan, de az utolsó a képen látható módon szétcsúszik.
Ha valakinek van használható ötlete, segítsen! Már 2 napja ezzel szívok!
-
Mr.Mercury
aktív tag
Sziasztok!
Tudja esetleg valaki, hogy Outlook (2019)-ban, ha egyéni értesítési hangot szeretnék beállítani a bejövő levelek érkezését jelezendő, akkor ott a wav formátumon túl még van valami megkötés? Mert hiába rakom be az általam kiválasztott értesítő hangot, nem hajlandó lejátszani...
-
meroly
veterán
Sziasztok!
Bugyuta kérdés, de O365 alatt nem működik a Bubbles nevű ppt játék :)
A bemutató néhány vezérlője nem aktiválható. Lehet, hogy nincsenek regisztrálva a számítógépen.
Mitől lehet?
Köszi -
Mian
aktív tag
Sziasztok!
Az miért van, hogy miután importáltam a névjegyeket az office 2016-ba és írnék egy levelet, elkezdem begépelni az email címet a címzett mezőbe de nem ajánlja fel, nem dobja be a címet. Mint a böngészési előzményeknél akár úgy gondolom nem tudom érthető e. Tehát, hogy ne kelljen mindig megnyitni a címjegyzéket és kikeresni az illetőt, hanem beírok egy betűt és már rögtön dobja be az email címeket amik azzal a betűvel kezdődnek.
Üdv,
Máté -
Hello!
Azt szeretném kérdezni, hogy a word-ben írt és kinyomtatott szövegek visszakereshetőek később a gépről? Ha igen, hogy lehet ezt megelőzni? Tehát hogy később ne láthasson bele illetéktelen, hogy mi íródott a word-ben és lett kinyomtatva.
Köszönöm szépen!
-
Jarod1
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Bakker tényleg, köszi!
-
-
Jarod1
veterán
meg tudná valaki mondani miért van az hogy excelben ha nyilakkal mozgok nem ugrik másik cellába hanem a kijelző mozog . Thanx
-
SpaceJam
aktív tag
válasz
merqree
üzenetére
Sajnos nem vagyok otthon se az exchange, sem pedig az Office dolgaiban. Annyit tudok, hogy ez a levelezés rendesen, licenszelve az O365-ön keresztül megy, és eddig Office 2019 alatt tudom, hogy volt már beállítva. Ezeken a gépeken viszont tállnék Thunderbird-re a sales-eseknél, az alatta futó linuxot kevésbé pusztítanák le - meg a jogtisztaság sem utolsó kérdés. Tehát nincs vállalati szerver és egyebek, csak egy darab szolgáltatói router... egyelőre.

-
SpaceJam
aktív tag
válasz
zolee001
üzenetére
Megvan az oka annak, hogy miért szükséges egy asztali kliensből intéznünk a levelezést, ezt most nem fejtem ki. Tudom, hogy egy protokol, de a kérdésem továbbra ugyanaz: vajon az Office 365 rávehető-e erre, kell-e az MS admin felületen engedélyezni külön az IMAP elérést, vagy egyébre trükk bevetése kell-e majd ahhoz, hogy menjen a dolog. Előre megköszönöm, és nem kérem, hogy bárki kifejtse, mi az a levelezőrendszer, vagy hogy megkérdőjelezze a Kubuntu választást stb. A kérdésemre írt válaszra van szükségem, nem az irreleváns nyökögésre.
-
SpaceJam
aktív tag
Office 365 vs IMAP?
Kérdés, hogy ha megadom az MS által összeszedett IMAP címeket, akkor a Thunderbird beüzemelhető-e az Office 365 levelezés kezelésére? Vagy az exchange-kezelés nem megkerülhető? Hogy van ez?
Ettől függ, hogy a céges laptopokra milyen rendszert telepítek, mert a Thunderbird alá elegendő lenne egy Kubuntu; nem kellene tört Windows-zal és Office-szal (plusz védelemmel és egyéb szarságokkal) szórakozni, a levelezésen és a böngészőn kívül más meg úgyse kell a masinákra.
-
Üdv! PowerPoint-ban (365) van-e olyan beállítási lehetőség, hogy az utolsó megnyitott/használt diánál nyissa újra a dokumentumot?
Miért van az, hogy komolyabb mennyiségű dia esetén, értsd 150-200 dia, elég lassan sikerül a mentést megcsinálnia? Vannak benne videók és hangok, de mind optimalizálva van. Persze ha ezek már mentésre kerültek és az új adatokat menti csak, megint kérdéses a hosszú idő.
Köszönöm!
-
Üdv! Egy ideje, ha beírom a kettőspont + zárójel kombinációt, akkor a megjelenő emoji színes. Ez korábban fekete-fehér volt. Hogy lehet ezt beállítani/átállítani?! Nyomtatás esetén jobb lenne a hagyományos verzió. Én ezt a jobb oldalit szeretném! Köszi!
-
DrDobos
őstag
Sziasztok!
PDF-ről van valami módszer, hogy levegyem róla a védettséget? Főnök azt mondta hogy ha olyan akkor olyan, akkor gépeljem újra az egészet..
Köszi!
-
Zolaash
senior tag
válasz
albiosz
üzenetére
Ennek már vagy egy éve. Cimbi nem szólt nekem, így nem tudtam jelezni. Valamikor nyáron került ez szóba. Tegnap írtam egy "kereskedőnek" itt Hardveraprón, de válaszra sem méltatott. Legalább annyit, hogy "hétfőn veszek íbéjen, akkor lesz megint, és tudom neked eladni kétszeres áron", de semmi. Nyilván nem veszek tőle. Szeretném, hogy legális legyen a szoftverem, de nem fogok előfizetni egyetlen programra sem. Vagy megveszem, vagy nem, bérelni nem fogom, főleg ennyiért. Nagyon ritkán kell, úgyhogy asszem' nézek valami free alternatívát.
Ps: az általad írt oldalt nem ismertem, de most ment a könyvjelzők közé, köszi.

-
albiosz
őstag
válasz
Zolaash
üzenetére
Nyaljon sót, remélem jeleztétek a megfelelő helyeken. Nézegettem én is a HA hirdetéseket, de nem vitt rá a lélek, maradtam inkább a már említett software-codes.com-nál. Picit dárgább (14 EUR volt a 2019-es Pro Plus Retail), de nekik jó a hírük. Nyilván szürke zóna ez is és már nincs se Win, se Office. Írtam nekik cseten, hogy miért, visszajelzés szerint már más a fő csapás (játékok főleg). Lehet az MS kicsit megszexualizáltatta őket?
-
Zolaash
senior tag
-
Lacr0ix
tag
válasz
Zolaash
üzenetére
"Az Office 365 ProPlus ingyenes használatára jogosult minden magyarországi, államilag elismert, állami, egyházi vagy alapítványi fenntartású általános és középiskola tanulója és tanára, valamint a Tisztaszoftver Programban részt vevő felsőoktatási intézmények hallgatói."
"Most minden tanuló/hallgató és tanár ingyenesen töltheti le az Office 365 ProPlus programcsomagot, amely akár 5 számítógépre és mobil eszközre is telepíthető!"
Én azt javasolnám fizess elő évesre,ha ez az opció nem jöhet szóba. A felhőtárhely miatt megéri. Szokott lenni 10k körül akcióban az éves 1 felhasználós.
-
merqree
őstag
válasz
gyáliSanyi
üzenetére
"....Ugyanez az emagon 80 ezer forint, az azért sejtet valamit."
Nem sejtet ez semmit. Tudjuk.
-
gyáliSanyi
őstag
Bocs igen elírtam.
OEM ha hardvercsere volt akkor végül is csak 1x aktiválhatod. Sima újratelepítésnél lehet többször is.A Microsoft ügyfélszolgálatot lehet kihagynám és beletörődnék és vennék a Hardverapróról még egy 4000 forintos kulcsot.
(Office 2019 Pro Plus Retail - 3990)
Ugyanez az emagon 80 ezer forint, az azért sejtet valamit. -
Dzsekó
addikt
válasz
Zolaash
üzenetére
Valószínű a hardver csere nem tetszik neki. Telefonos aktiválást próbáltad? Esetleg Microsoft ügyfélszolgálat, ha telefonos aktiválás sem megy.
merqree: Sajnos még ez a verzió is lehetséges, bár ha eddig használatban volt, akkor elég gusztustalan dolog lenne tőlük. Használaton kívüli kulcsot láttam már kivonni a forgalomból.
Ha Microsoft ügyfélszolgálaton megreklamálja, akkor talán ott elérhet valamit, csak papír nincs róla, amivel bebizonyítja, hogy vásárolta azt a kulcsot. -
Dzsekó
addikt
válasz
gyáliSanyi
üzenetére
Én úgy tudom, hogy az OEM többször feltehető ugyanarra a gépre, a retail átvihető másik gépre. Elég szomorú lenne, ha csak 1x használatos kulcs lenne, végül is kifizette azt a kulcsot, ami ha OEM (legtöbb az), akkor illene ugyanazon a gépen végtelenszer működni. A windows OEM kulcs is ilyen, rá van ragasztva a matrica a gépre, és az csak ahhoz jó, de végtelenszer felhasználható.
-
gyáliSanyi
őstag
válasz
Zolaash
üzenetére
Ez most jó kérdés.
Próbáld meg beírni ugyanazt a jelszót csak az utolsó 2 kódot változtasd meg benne (mintha kitalált lenne). Ha ugyanazt írja ki akkor talán már nem él a kulcs.A hírdetésekbe se írják, hogy Oem vagy Retail.
Pedig van ahol van ilyen:
[link]
A retail a többször aktiválható az OEM pedig csak 1x. -
gyáliSanyi
őstag
Sziasztok!
Adott lenne egy nyomtatható címke tekercsben. Ebből ha levágok 50 db-os címkéket nyomtatásra az 2 méter hosszú.
A Word valami 55 cm hosszú papírig hajlandó nyomtatni. Szóval az felejtős. (Próbanyomtatás megvolt már, de csak az adott hosszig. Nem akarok kisebb tekercseket gyártani és azzal "etetni a nyomtatót".)A kérdésem az, hogy akkor Office-n belül, hogy tudnám ezt megoldani?
Esetleg más szoftverrel?Van eredeti Office 2019-em.
-
Zolaash
senior tag
Sziasztok!
Kb egy éve vettem HA-n Office 2016 kulcsot. Eddig működött is, de most hardver upgrade volt, és újra kellett telepítenem mindent. A windows-al nem volt gond, de az office már nem megy. Anno a neten kellett beírnom a kulcsot, és utána tudtam letölteni a telepítőt. Ha most beírom a kulcsot, akkor a "token not found" hibaüzenetet kapom. Ez egyszer használatos kulcs volt, vagy ilyenkor wtf?
-
qwertly
addikt
Sziasztok!
Az a gondom,hogy egy kéttannyelvű iskolában szeretném a win7 gépekre telepített office2016 magyarul és angolul is használni? De úgy hogy ha a diák mondjuk diak1 fiókba lép be magyar legyen az office ha pedig,mondjuk diak2 akkor ha indítja a word akkor angol nyelven induljon.
Egyáltalán megoldható ez?
Köszönöm előre is a válaszokat.
-
merqree
őstag
válasz
takikacska
üzenetére
Szia,
Nekem is van saját domain-em és Office 365 családi csomag.
Röviden: Nem működik saját domain-nel. Az csak az üzleti előfizetésnél működik. Nem tudom miért gondolják azt, hogy csak cégnek lehet éves szinten 5000 forintja arra, hogy saját domaint tartson fenn...
A megoldás nálam a következő:
Ahol a domaint kezelem, ott vettem egy nagyon kis tárhely szolgáltatást igénybe. Így létre lehet hozni az adott domainhez felhasználókat. A létrehozott emailcímekre érkező emaileket pedig továbbítom az outlook-os email címre. Az outlook webes felületés felvettem a saját domain-es emailcímet, amit szintén a webes felületen beállítottam alapértelmezettnek. Így a saját domain nevemet tudom használni a levelezésre. Nyílván, az elküldött email fejlécében megjelenik, hogy az outlook-on keresztül megy a levelezés. -
negyedes
addikt
Sziasztok, napok ota turom a netet, de semmilyen ertelmes infot/megoldast/tippet nem talaltam a kozvetkezo problemara:
Van egy 2013-as exchange szerver es hozza 2013 office outlookok. Nagyon sok valakinel egyszeruen csak a letoltott emailekben keres csak (utolso 6/12 honap). Amikor arra clickelek hogy Find more on server csak annyit dob vissza hogy nem talalt email.Jart mar igy valaki? Reindex megvolt. Uj profilt nem igazan akarnek csinalni a juzereknek. -
Sziasztok! Honnan tudok most a legolcsóbban Officet venni? Nem feltétlen kell a legújabb. Word + Excel kellene, a többi nem fontos, ha van több csomag, nem kell a fullos. 1 gépre lenne telepítve, de többször használatos license kell.
-
takikacska
csendes tag
Sziasztok.
Van egy családi domén nevem, ehhez szeretnék felhő alapú levelezést használni. Olvastam hogy az M365 családi előfizetés alá be lehet tenni saját e-mail címet(Személyre szabott e-mail cím beszerzése a Microsoft 365-ben).
Ahogy néztem van lehetőség egy próba hónapra be is regisztráltam megadtam minden adatot jövő hónapban kezdődne az első fizetős évem, viszont az 1 hónapos próba alatt a személyre szabott -email cím rész nem működik.
Valaki használja így az előfizetést?
Hasonló módon működik a levelezés beállítása mint az üzleti Exchenge előfizetésnél?
A családi előfizetést több ember is használhatja ha jól olvastam a meghívott embereknek is lehet személyre szabott e-mail címe vagy ahhoz már egy másik előfizetést is kell vásárolni? -
Dzsekó
addikt
válasz
zolee001
üzenetére
2016-os outlook automatán felveszi a fiókokat imapra, ilyenkor nekem külön ost fájlokban tárolta a leveleket, és mindegyik email-re külön be-ki-törölt elemeket hozott létre. Csak kézi beállítással pop3-al tudtam megoldani, hogy 1 pst fálj legyen és egy helyre menjenek az emailek. Igazából az egy helyre menjenek a cél, hogy hány fájlban tárolja ezeket pont nem érdekel. O Express is több dbx fájlban tárolta. A bejövő levelek természetesen úgy vannak beállítva, hogy 1 másolat maradjon minden szerveren. Itt azzal van gond, amit én írok, azt csak outlook tárolja. És szépen be is kerül az elküldöttek közé, de kb. 1 havonta eddig második alkalommal azt vettem észre, hogy tök üres az elküldött elemek. Tehát 2005-től az összes levél eltűnt az elküldött elemekből. Szerencse, hogy volt kézi mentésem. Ha van rá mód, akkor ezt szeretném elérni, hogy ne tűnjenek el a levelek az elküldöttekből. Egy 2005-ös levélnek semmi köze a pop-hoz vagy imaphoz, az már rég nem tárolódik sehol csak az épp aktuális levelezőmben (régen OE) és a kézi mentéseimben. Elküldötteknél találtam ezt az archiválást, ami be volt kapcsolva, de a belső beállításaiban nem volt aktiválva, ezt most teljesen kikapcsoltam. Csak az elküldötteknél volt így bekapcsolva, a többinél ki van kapcsolva. Talán ez volt a gond, majd kiderül. Learchivált másik pst nincs a gépemen.
-
zolee001
őstag
Nos,lehet nem teljesen értem de próbálom
Nekem per pill 9db fiók van bállitva,legfelül van 1 db inbox (kedvencek) ahol az összes fiók mailje (sent item is) megjelenik egy helyen
Amennyiben 1 db "adatfileba (pst) akarod az összes mailed akkor ugy kell beállitani vagy az outlookban vagy a mail-ben a vezpulton
Imap esetén a serveren is tárolódik "másolat" a levelekböl ami tekinthetö félig meddig bizt másolatnak
Nem tudom,hogy hozzászólásom érinti e ill segit e a problémádon mert nem teljesen látom át,hogy mi a cél pontosan -
Dzsekó
addikt
válasz
zolee001
üzenetére
De, mert csak így tudom megoldani, hogy a sok postafiókból minden az egy szem beérkezett üzenetbe jöjjön, ne külön helyekre. De ha imap, sztem ez akkor is üres lesz, nem ahhoz van köze. Így az összes email az outlook.pst-ben van, ami 2,5GB, lehet, hogy ez tesz be az outlooknak. Most találtam az elküldött üzeneteknél egy archiválási beállítást, ami be volt kapcsolva, de az almenüben meg nem volt bepipálva, így a további állítási lehetőségek szürke inaktívak voltak. Kikapcsoltam, az a biztos. Ez mondjuk csak azt csinálná, hogy a 14 napnál régebbi leveleket bepakolja másik pst-be. Nem kéne eltűnnie az összes elküldött levélnek. TC-vel rákerestem, csak az outlook.pst van a C-n. Nem tudom, hogy imap-al miért nem lehet azt megoldani, hogy 1db beérkezett és 1 db törölt elem és 1 db elküldött elem legyen. 4 emailnél már ki sem fér a képernyőre, ha mindnél külön bejövő kimenő mappa van, lehet fel le görgetni. Így sokkal áttekinthetőbb számomra.
-
Dzsekó
addikt
Érdekes, az Outlook express sosem csinált ilyeneket. 4 féle levelező szolgáltató van UPC, gmail 2x, céges.
Gugliban megtaláltam a problémát, de sajnos a outlook /cleanviews parancs nem segített, csak az összes nézetet visszarakta alapra, amit állítgathattam be újra. -
Dzsekó
addikt
Sziasztok!
Kb. 2 hónapja tértem át outlook 2016-ra (de már megbántam), eddig XP+Outloook Express volt, amivel tökéletesen elégedett voltam. A kisebbik gondom a 2016-al, hogy elfelejti randomszerűen a nézeteket. Széthúztam a feladó és tárgy mazőket illetve megnöveltem a betűméretet, ezt alaphelyzetbe teszi néha. Ez csak szimplán idegesítő. Ami viszont felháborító, hogy most már másodszor felejti el az outlook az összes elküldött levelemet. Azért szánalmas, hogy ilyen alap dolgok nem működnek egy ilyen programban. Először másfél havi levelem veszett el (átállás előtti mentés megvolt még), utána beállítottam heti tükrözést D-re. Most csak 2 napi levél veszett el. Tud valaki megoldást erre a roppant dühítő hibára, hogy mitől lehet? Illetve ha valaki tudja a nézetfelejtős hibát, azt is szívesen meghallgatom. Köszönök minden segítséget!
-
merqree
őstag
válasz
zsoltzsolt
üzenetére
Nem tudom mi lehet a témája, de próbáltad már azt, hogy minden második szóból egy betűt törölsz?

-
merqree
őstag
válasz
zsoltzsolt
üzenetére
Szakdolgozatnál mit meg nem adtam volna azért, hogy többet mutasson
-
zsoltzsolt
addikt
Lehet a karakterszámlálót manipulálni Wordben?? Vagyis, hogy pl. kevesebbet mutasson?
-
Rison77
senior tag
Sziasztok!
Azt valahogy be lehet állítani word-ben, hogy a küldés email csatolmányként funkció működjön más levelezőprogramokkal is, pl. thunderbird? Mert az alapértelmezett levelezési alkalmazást hiába állítgatom az nem érdekli, kizárólag outlookba akarja betölteni. -
merqree
őstag
A következőre gondolj:
- ha gombokért veszel Office-t, akkor csak fórumokon fogsz kapni bármilyen segítséget.
- ha hivatalos MS dealertől veszel licenszt, akkor az MS ügyfélszolgálat örömmel fog kisegíteni.
- ha egyszemélyes vagy családi csomagot veszel, és a telefon beszélgetés közben bemutatkozol, ne mondj cég nevet, mert akkor sem fognak kiszolgálni. (Ez utóbbi saját tapasztalat) -
merqree
őstag
válasz
Mr.Mercury
üzenetére
Hívd fel a MS ügyfélszolgálatot.
Ott bediktálod a sorozatszámodat, és utána készséggel segítenek. Vagy nem. -
Mr.Mercury
aktív tag
Sziasztok!
Office 2019-et használok és az lenne a kérdésem vele kapcsolatban, hogy miért nem alakíthatja át a beírt karakteres smiley jeleket a program grafikus smiley-vá? Azt olvastam, hogy az automatikus javításnál kell(ene) bekapcsolva lennie, de ott be van és mégsem történik semmi. Mit csinálhatok rosszul?
-
zolee001
őstag
A Microsoft boltot javasolnám ha valódi és rendes számla kell,az ilyen olyan 2 csoki áráért árultak a lutri kategória
O365 1 személyes nem tul rentálbilis,a családi kicsivel drágább és 6 személy használhatja
https://www.microsoft.com/en-gb/microsoft-365/buy/compare-all-microsoft-365-products?tab=1&rtc=1 -
M3aN
senior tag
Sziasztok!
Lehet lerágott csont, de: honnan javasolt Office licenszt vásárolni? Számomra a 2019-es elég lenne, 1 gépre szeretném otthoni felhasználásra, de a lényeg, hogy e.v-ként elszámolhassam, tehát számlaképes hely kell. -
Helló! PowerPoint-ban beszúrok egy képet és elhelyezem valahol. Lehet-e rögzíteni a helyét, hogy szerkesztéskor, amikor a rajta lévő szövegdobozokkal, más képekkel dolgozok, véletlenül se mozdítsam el. Van, hogy ezt fogom meg és elmozdítom. Állítsam be háttérképként?! Köszi!
-
konci79
őstag
Sziasztok!
Word -ben hogy lehet a szöveggel egyvonalba képet berakni? Ha jobb oldalra képet teszek, a bal oldalon nem tudok írni semmit a kép mellett csak alatta és felette. Nem bírok rájönni.. -
szipipeti
tag
Sziasztok!
Egy kis pontosításban kérnék szépen segítséget a Microsoft 365-el kapcsolatban...
Az egyértelmű, hogy az "egyszemélyes verzió"-t saját emailcímmel 6 db különböző eszközre telepíthetem fel.
Az is egyértelmű,. hogy a családi verziót a saját eszközömre és további 5 családtag eszközére telepíthetem fel...
Kérdésem - illetve a helyzet:
Nekem 4 win-es eszközöm, a társamnak 3 win-es eszköze van egyidejű használatban. ez 7 db, de csak 2 emailcím és 2 felhasználó..
Kérdés: a "családiban" személyenként 1 eszköz van engedélyezve, vagy ott is él az a verzió, hogy személyenként maximum 6-6 db eszköz?
A MS hivatalos oldalain nem találtam pontos infót erről....
Nektek mi a tapasztalat? -
Ricsi.M
tag
Sziasztok!
O365-ben kérnék segítséget! Volt egy shared mailboxunk ügyfélnél, de kérés volt, hogy konvertáljuk vissza sima user mailbox-á. Meg is történt, hibátlan szinte minden. Kivéve a OneDrive. Egyszerűen sem a webapp-ban sem az asztali beépülő alkalmazásban nem tudja használni a OneDrive-ot. Mindenki más igen a cégnél. Azt írja amikor szinkronizálni próbál, hogy "A fájl szinkronizálásához írási engedéllyel kell rendelkeznie."... Bárhol kerestem az admin centerben ezt nem találtam semmi hozzá kapcsolható dolgot, ahol ilyet lehetne beállítani. A saját fiókjában hogyne lenne írási engedélye?! Tud ezzel kapcsolatban valaki segítséget nyújtani?
Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Microsoft Office szaktopicok:
● Microsoft Word topic
● Microsoft Excel topic
● Microsoft Powerpoint topic
● Microsoft Access topic
● Microsoft Outlook topic
● Microsoft Outlook Express topic
Archívumok:
● Microsoft Office 2010
● Microsoft Office 2007
● Microsoft Office 2003
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Humble szökevények 500-2500Ft
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Doxa férfi óra - 166.90.101.20 - D-Sport férfi karóra
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest