Hirdetés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Apple MacBook
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Philips LCD és LED TV-k
- Kivizsgálja az Arc meghajtó magasabb többletterhelésének az okát az Intel
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
cidalain
veterán
Közben utánagugliztam, a probléma már az Office 2010->2007 esetén is fennállt. Answers.ms oldalon is olvasni bejegyzéseket erről, persze megoldás nincs rá.
Ebből valszeg az lesz, hogy az asztali gépre is veszek egy 2019 licenszet a régi helyére...
A docx helyett a doc kiterjesztéssel még futok egy kört, köszi a tippet. -
hdtomi
senior tag
Írtam az ügyfélszolgálatnak, hogy mi van akkor, ha családiról egyéni csomagra váltok. Azt írták nem gond, ezt a választ kaptam:
Ez nagyon jó kérdés. Ami az Ön aggodalmát illeti. Igen, megvárhatja, amíg lejár az előfizetése, majd előfizethet a Microsoft 365 Egyszemélyes verzióra, így nem fog semmilyen problémába ütközni az Office-alkalmazások és a Onedrive-tárterület használata során. Emellett érdemes lehet termékkulcsot vásárolni a Microsoft 365 Egyszemélyes verzióhoz néhány nappal annak lejárta előtt, hogy az automatikusan átalakítsa a Microsoft 365 Családi verziót Microsoft 365 Egyszemélyes verzióra. -
Taci
addikt
És amúgy ez meg micsoda...?
66324000% (kép)
Direkt Edge-et használok, nincs semmilyen reklámblokkoló, semmilyen plugin... Komolyan nincs egy normális módszer erre?(Bocs a "kiakadásért", csak hát ez borasztó béna...)
A dolog háttere: Családi előfizetésem van, de lassan megtelik az 1TB. Viszont még van 2 "szabad helyem", ezért regisztráltam egy új email fiókot, behoztam családba, így van még 1TB-om. Így gondoltam, átrendezem az egészet, csinálok helyet a régin, új struktúra stb. (Ha már nem lehet a nyomorult fentmaradó helyeket meglévőhöz hozzáfűzni...)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Microsoft Office szaktopicok:
● Microsoft Word topic
● Microsoft Excel topic
● Microsoft Powerpoint topic
● Microsoft Access topic
● Microsoft Outlook topic
● Microsoft Outlook Express topic
Archívumok:
● Microsoft Office 2010
● Microsoft Office 2007
● Microsoft Office 2003
- iPhone topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kuponkunyeráló
- Vezetékes FEJhallgatók
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Diablo 3 Collector's Edition
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Mandragóra steam kód
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered, Call of Duty: Black Ops 6 - Vault és Egyéb Játékkulcsok.
- BIG BOX LOT! - Tomb Raider 2, Baldurs Gate, Abe Exoddus, X-Com, Pools of Radiance
- Destiny 2 Shadowkeep-Beyond Light-Forsaken Pack/Unknown 9 awakening/The Outer Worlds stb
- Régi (Retro) Pc játékok
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG Zalman 500W
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 3 év garancia
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest