Hirdetés
-
PROHARDVER!
Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót!
Figyelem! A kompakt fényképezőgép és bridge kategória gyakorlatilag megszűnt. Az ajánlóban szereplő gépek 6-7 éves modellek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tin_Shield
őstag
válasz angidranka #61679 üzenetére
Ha az átlag 3x-tól nagyobbat szeretnél akkor ez a két Pana van. Illetve még a Sony RX100VI, ha a monogrammod M.L.
4/3-os szenzorral a GX80 + 14-140 sem elvetendő ötlet, kb 30e plusz a TZ200-hoz, képminőségben körberöhögi ezeket, de már nem zsebgép méretű kombó. -
Friczy
senior tag
válasz angidranka #61657 üzenetére
Eddig is 10x zoomos géped volt. Nézd át a képeidet, hogy milyen arányban használtad ki a 10x zoomot. Ha az összes képedhez képest nem túl sok esetben, akkor szerintem nyugodtan maradhatsz a 10x-nél továbbra is.
A TZ100 előnye továbbra is a nagy képérzékelő és a viszonylag fényerős objektív. Ez adott esetben megérheti a több tízezret.
-
válasz angidranka #61657 üzenetére
Vegyél egy TZ70-et használtan. Próbáld ki, és ha nem jó, eladod kevés bukóval. Aztán gondolkodhatsz egy drágább gépen. Amúgy nekem volt TZ100-am. Autómata módban szerettem volna használni, de ahogy elmúlt a tűző nap, a képek úgy lettek egyre pocsékabbak. Egy hozzáértő biztos kimaxolta volna, de én az előkapom és fényképezek típus vagyok. 14 napon belül el is álltam a vásárlástól. Most egy Sony RX100-at használok.
[ Szerkesztve ]
-
Friczy
senior tag
válasz angidranka #61649 üzenetére
A TZ100 nagyobb fényereje és nagyobb érzékelője sokkal többet fog számítani, mint a TZ70 nagy zoomja. Én inkább azt választanám. (amikor vettem, ez volt az egyik jelöltem, végül inkább lemondtam a 10x zoomról és vettem egy LX15-öt, mert annak jobb volt a fényereje. Nem bántam meg, rosszabb fényviszonyok közt is jó képeket lehet vele készíteni)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest