-
PROHARDVER!
Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót!
Figyelem! A kompakt fényképezőgép és bridge kategória gyakorlatilag megszűnt. Az ajánlóban szereplő gépek 6-7 éves modellek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Robaj
addikt
Sziasztok!
Bridge/kompakt gépet keresek családi események, baba fotózásra. Mivel a fényviszonyok nem lesznek jók és a vaku sem használható jó ideig, így a panasonic fz200 kilőve. Az LX100 túl drága, olcsóbbra gondoltam
Tudtok ajánlani nagy szenzoros, automata módban (mozgó kisbabát nehéz beállítani) jól dolgozó, gyors gépeket?
Mostanság jól elszálltak az árak, úgy láttam, 100e-től indulnak a használhatóak újonnan (használttól sem zárkózom el)
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- AKCIÓ! Dell Alienware AW2721D 27 QHD 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Victus 16 - 16,1"FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 7640HS - 16GB - 512GB - RTX 3050 - Win11 - 1,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest