Hirdetés
- Computex 2025: megfrissült a Cherry kapcsolókínálata
- Projektor topic
- SONY LCD és LED TV-k
- RAM topik
- Riasztó topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen notebookot vegyek?
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
-
PROHARDVER!
Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót!
Figyelem! A kompakt fényképezőgép és bridge kategória gyakorlatilag megszűnt. Az ajánlóban szereplő gépek 6-7 éves modellek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Freddy76
addikt
válasz
Czibor10 #26845 üzenetére
A feleségem imád zoomolgatni, vagyis ez viszonylag fontos. Amúgy most egy Sony DSC-T9 gépünk van, amely koros, de jó. Ennek háronszoros optikai zoom-ja van, vagyis ha az új gép ehhez képest mutat előre lépést, az már bőven jó nem kell "ezerszeres" zoom. Az fontosabb, hogy belső körülmények között is tudjon normális képeket csinálni, és legyen jó a videó is.
Kissé márkafüggő vagyok abban az értelemben, hogy ha egy márka egyszer nagyon bejött, ahhoz hajlamos vagyok ragaszkodni. Ezért hajlok a Sony felé, de ez inkább érzelmi alapú. Nekem a HX7V tetszeme, a HX9V kissé drága. Bár nem nagyságrendi a különbség, ez tény.
Nekem a tesztek alapján úgy tűnik, hogy a Sony videó szempontból erősebb a Canon gépeknél. Ezt jól látom?
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest