- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen egeret válasszak?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Házimozi belépő szinten
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Apple asztali gépek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hobby elektronika
-
PROHARDVER!
Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót!
Figyelem! A kompakt fényképezőgép és bridge kategória gyakorlatilag megszűnt. Az ajánlóban szereplő gépek 6-7 éves modellek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsity
tag
Akkor amire tudok válaszolok:
- Manuális módban be lehet állítani menüből, hogy atárcsa mit állítson blendét, vagy zársebességet, aztán ha lenyomod az expokorrekció gombot és nyomva is tartod, akkor vált funkciót a tárcsa. Szvsz kényelmes megoldás, nekem legalábbis.
- ezt sajnos nem tudom. Szegénységi bizonyítványom, de 1 gigás kártyára max. 60 RAW-t enged, én meg ha eljutok fotózni, akkor általában többet lövök, úgyhogy még nem nagyon reszkíroztam a RAW kérdést. Valahol a neten egyszer találtam egy jó pár RAw tesztképet kit-obikkal. Fórumok, leírások alapján állítólag jók a kit obik nagyon.
- sajnos az írásra sem tudok fentiek miatt mit mondani. JPG-ben nem volt még ebből gondom.
- annyira nem vészesen hangos, csak a nikon extrém halkságához képest volt hangos. Én elmennék a helyedbe ahol van több gép, aztán kattintanék egy párat. Hangosnak picit hangos, bár az én szívemhez mégiscsak ez a hang áll a legközelebb..
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest