Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bontsuk ki ezt a 4K-s vadállatot! - ASUS Prime 5070 unboxing
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali informatikai kérdések órája
- OLED TV topic
- Hardvergyülekezet a Pilvax előtt
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Videós, mozgóképes topik
- Azonnali notebookos kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót!
Figyelem! A kompakt fényképezőgép és bridge kategória gyakorlatilag megszűnt. Az ajánlóban szereplő gépek 6-7 éves modellek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsity
tag
Akkor amire tudok válaszolok:
- Manuális módban be lehet állítani menüből, hogy atárcsa mit állítson blendét, vagy zársebességet, aztán ha lenyomod az expokorrekció gombot és nyomva is tartod, akkor vált funkciót a tárcsa. Szvsz kényelmes megoldás, nekem legalábbis.
- ezt sajnos nem tudom. Szegénységi bizonyítványom, de 1 gigás kártyára max. 60 RAW-t enged, én meg ha eljutok fotózni, akkor általában többet lövök, úgyhogy még nem nagyon reszkíroztam a RAW kérdést. Valahol a neten egyszer találtam egy jó pár RAw tesztképet kit-obikkal. Fórumok, leírások alapján állítólag jók a kit obik nagyon.
- sajnos az írásra sem tudok fentiek miatt mit mondani. JPG-ben nem volt még ebből gondom.
- annyira nem vészesen hangos, csak a nikon extrém halkságához képest volt hangos. Én elmennék a helyedbe ahol van több gép, aztán kattintanék egy párat. Hangosnak picit hangos, bár az én szívemhez mégiscsak ez a hang áll a legközelebb..
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bontsuk ki ezt a 4K-s vadállatot! - ASUS Prime 5070 unboxing
- Revolut
- Spórolós topik
- Windows 11
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali informatikai kérdések órája
- OLED TV topic
- Hardvergyülekezet a Pilvax előtt
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- További aktív témák...
- Hp Prodesk 600 G5 SFF/ i5-8500, i5-9500, i7-9700 vagy "félkonfig"/ Win11- Számla, garancia
- Bontatlan AERO BRONZE 650W 80+
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest