Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• daribaldi

csendes tag

válasz _Atesz #117112 üzenetére

Találtam egy jó kis összehasonlító táblázatot a zajszintre:
    https://uk.hardware.info/reviews/6813/9/56-power-supplies-of-350-550-watt-review-noise-levels

Ebben a Be Quiet Straight Power 10 400w egyértelműen halkabb, mint az általad ajánlott Seasonic G-360 360W Gold.
    Mivel árban minimális köztük a különbség, azt hiszem maradok a BQ-nál.

Lehet, hogy kis teljesítményű lesz majd a gép, de a legfontosabb szempont számomra még mindig a csendesség. Alaplapból próbáltam számomra a legoptimálisabbat választani, szerintem nem is a legdrágább. Illetve meghagytam magamnak még azt a lehetőséget is, hogy a jövőben akár 4 ram is belekerülhessen a gépbe. A mostanit emiatt kell kukáznom, mert csak 2 hely van és már nem tudom sehogysem bővíteni.
    A gyári hűtővel meg úgy voltam, hogy az szerintem nem elég halk (igaz, ennek nem olvastam utána), ezért kerestem egy jobbat. A gyári kipróbáláson nem gondolkoztam, ugyanis a gépet úgy szereltetem majd. Egy vinyót én is be tudok kötni, de a cpu ventilátor az már egy kicsit macerásabb, azt inkább meghagyom a szakiknak

Mindenesetre köszönöm a válaszodat, ezzel is segítettél. :DD

• daribaldi

csendes tag

Sziasztok!

Új gép összerakására adtam a fejem, a gép már nagyjából összeállt, a processzor hűtőben már kaptam itt a fórumon segítséget, már csak a táp maradt, amit még nem sikerült véglegesítenem.

1.: Mennyit szánnál rá?
    20-25K, de ha picit több, nem azon fog múlni
    2.: Milyen gépre kötnéd(az adatlapodra is hivatkozhatsz)?
    Be Quiet Silent Base 600, i5-8400, ASUS PRIME B360-PLUS, ASUS GT1030 2GB GDDR5, Kingston HyperX FURY 16GB DDR4 2400MHz, be quiet! Dark Rock 4, 1-1 db SSD és HD
    +1: Van extra igényed a táppal kapcsolatban?
    Nagyon fontos, hogy csendes legyen és megbízható.

Van egy általam kiszemelt is, a be quiet! Straight Power E10 400W Gold (BN230), a kérdés, hogy elég-e a teljesítménye, vagy esetleg az eggyel nagyobb kell belőle (500W). Persze ha tudtok ajánlani jobbat\halkabbat, azt is szívesen veszem..

Segítségeteket előre is köszönöm.

Üdv,
    DB

Új hozzászólás Aktív témák