- 3D nyomtatás
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Megnyitotta kapuit a hardvercsárda
- CPU léghűtés kibeszélő
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Bizonyos ASUS alaplapok megrongálhatják a videokártyánkat
- SSD kibeszélő
Aktív témák
-
venember83
nagyúr
válasz Achill3uS #2599 üzenetére
Meg aztan kompis hutes nelkul minek is venni 620asnal erosebbet? Kulonben vx550el jobban jarna, 41A boven eleg kell legyen vidkarinak, kentsfieldnek, mindennek. Ha nem szamit a modularitas, akkor en a vx-et vennem.
Corsair azert szepen kitett magaert tapok teren, nem bogott ugy le mint az OCZ, legalabb utanajart, h honnan erdemes vasarolni.
-
Achill3uS
nagyúr
azért kicsit más kategória egy 400-as seasonic és egy 600-as
de ettől függetlenül érdekes a problémád 2-4 hdd az semmi..bigdigit: jó választás gondolom megtaláltad amit fentebb irtam, a hx620-nál ami erősebb mind kb már a duplájába kerül, és itthon nem kapni..
"De tényleg, minek tuningolni? Újabban el sem olvasom a rekorddöntögető hírességek eredményeiről szóló beszámolókat. Teljesen fölösleges tuningolni. Főleg Intel processzort." Taranti (fanatikus tag)
-
Biga123
addikt
köszi köszi..
Én is hasonló dolgokat találtam róla.....
---- Elméletileg, az elmélet és a gyakorlat egy és ugyanaz. Gyakorlatilag nem.----
-
bigdigit
addikt
corsair félretetetve
-
Kriza
őstag
válasz bigdigit #2594 üzenetére
600-as hőcsöves Zalman? Én azt venném, ha megabrutál izmos tápot akarnék (És a CFT-csíftek nem jön be ). FSP Epsilonra épül és jó árom szokták márni a mistrálban.
Fenntartom magamnak a jogot, hogy a kéretlen reklámban szereplő terméket nagy mennyiségben, kamu címre rendeljem.
-
Kriza
őstag
válasz bigdigit #2589 üzenetére
Az 560-as csíf (CFT-560-A12S vagy C) 440W-ot bír 12V-os ágain, annak elégnek kell lennei.
Ha a venti hangos ilyen terhelésen, az a ventiszabályzás hibája, ha ezért cseréled OK, de akkor ne azt mond, hogy nem bírja.Fenntartom magamnak a jogot, hogy a kéretlen reklámban szereplő terméket nagy mennyiségben, kamu címre rendeljem.
-
Achill3uS
nagyúr
válasz bigdigit #2590 üzenetére
áh, hangos és 4*18A-esek a 12v-os ágai, egyik csifi sem egy ágas belülről, szóval én már ezért se venném.. Corsair-nél nem jobb a te konfigodhoz, de mondjuk lehet, hogy elvinne 20hdd-t a Corsair meg csak 15-öt a 700-as fsp is olcsóbb jóval a Corsair-nél, szóval watt alapján nem lehet vásárolni..
#2591: hát igen, neki se jött be..
"De tényleg, minek tuningolni? Újabban el sem olvasom a rekorddöntögető hírességek eredményeiről szóló beszámolókat. Teljesen fölösleges tuningolni. Főleg Intel processzort." Taranti (fanatikus tag)
-
bigdigit
addikt
válasz Szten Márs #2586 üzenetére
P5K PREMIUM Q6600 G0/3700 1.472 vcore 4x1gb Geil 6400 ultra eVGA 8800GTX Samsung 970p Plextor 760SA 4DB SATA II 320GB Thermaltake Kandalf ház chieftec 560 táp Waterchill extreme viz logitech mx1000
az 560-as chifi táp már nem birja100% proci load közben úgy szól elakar szállni
meg úgy érzem elfogy a 12v-os ága lassan és tuningban is már gátat szab. -
Achill3uS
nagyúr
válasz Szten Márs #2586 üzenetére
fentebb beszélgettünk erről venember83-mal.. simán kevés lehet az 560-as csifije az ő konfigjához, nem éppen alapon akarja küldeni.. a tápos topic-ban magyarázzam h nem csak az a lényeg hány watt van ráírva?
bigdigit: sztem egy Corsair HX620W teljesen jó lenne neked, a konfigoddal simán elboldogulna, ha több pénzed van rá, Silverstone DA800W, Pcpower&cooling 750W, Ultra X3 800W, ilyesmit vennék, de ezek itthon nemigen szerezhetők be.. Enermaxot nem ajánlom..
-
bigdigit
addikt
nos muszály nekem is tápba beruháznom mivel axxony p4-be haldoklik a táp.
igy megkapja az enyém amit kinőtt a configom.
eddigi információim szerint valami min.800wattos táp kellene főleg a quad tuning miatt meg egyébként is sok kütyü van a gépembe ami veszi az áramot.mit ajánlanátok?olyanra gondoltam amit kapni is lehet..mivel már sürgős a helyzet.
ha még valaki helyet is mond hozzá ahol árulnak imába foglalom a nevét. -
Achill3uS
nagyúr
haverom házzal együtt kapott egy ilyen csodát, 1hónap alatt elfüstölt egy full alapon hajtott celeronos gép alatt
-
Biga123
addikt
Hali
ASUS tápokról hallott valaki valamit?
---- Elméletileg, az elmélet és a gyakorlat egy és ugyanaz. Gyakorlatilag nem.----
-
zszszs
tag
válasz venember83 #2579 üzenetére
Köszi, jó éjt. Surranj az ágyadba!
-
venember83
nagyúr
Nos, akkor pl Chieftec 350 meg 10k alatt van, hatha azt kapsz. De ha pl megrendeled innen a 350est akkor boven 10k alatt meguszod hazhozszallitassal egyutt. Haver gepeben is ilyen van 1 D820 es 1950pro tarsasagaban, meg sem erzi a tap, jatek kozben is max langyos levego surran ki halk szarnycsapasokkal a tap hatso fertajabol.
Fejembe szallt ez a sok gyumolcs ilyen keson, inkabb fekszek Jo ejt.
-
zszszs
tag
válasz venember83 #2577 üzenetére
Persze, csak azt egyik általam ismert boltban sincs a listán mifelénk...
-
venember83
nagyúr
-
zszszs
tag
Mi a vélemény a DEER tápokról? Közelebbről ez érdekelne:
Deer tápegység P4 400W 8cm ventilátor
Jellemzők:
400W teljesítmény
Leégés védelem
Rövidzár védelem
220V/110V feszültségkapcsoló
Be/Kikapcsoló gomb -
direwolf
őstag
Felragasztottam egy ilyent a gépem orcájára: Powered by Corsair (VX450)
"I've seen things you people wouldn't believe"
-
papg79
tag
Sziasztok!
A véleménytekre vagyok kíváncsi. A konfigom: Asrock P4VM800, Intel pentium 2,4 Ghz, Samsung 200 GB Sata HDD, LG GSA-4163B DVD író, és mindezt egy Mercury 350W-os táp hajtja meg. Elég ez a táp ehhez a konfighoz, vagy tényleg annyira rossz tápok a Mercury-k? Előre is köszi a választ.
-
Rabbitf_24
addikt
válasz venember83 #2570 üzenetére
kössz már nyugodtan szórom össze
-
venember83
nagyúr
válasz Rabbitf_24 #2569 üzenetére
Huzhatod amerre akarod a kartyat Nem a tapon fog mulni a tuning, hanem a memon, x2-n s GT-n.
-
Rabbitf_24
addikt
hello
megjött a masinám:
msi k9n neof-v2
4400+ X2
2 X 1GByte corsair twinx 800mhz
pcie sapphire x1950gt full
samsung 200gb
dvdiró
4 ventimeg a tááp: FSP ATX-400PNF, aszittem legalább dobozba lesz
ez elég a gépnek ugye? (ha netán meghúznám a kártyát akkor is?)
-
as_Rock
őstag
válasz venember83 #2566 üzenetére
200W és elbírja ez naggyon jó hír *már csak azt kell megtudnom asus T2-be belemegy-e a matx alaplap - tudom az másik topic, bár nemtom hol tudnak erre választ *
"Tényleg, ki kellene találni valami beavatási szertartást. Mittomén, be kell szólni egy modinak, ...ilyesmi.'' - by csigi
-
Achill3uS
nagyúr
válasz venember83 #2566 üzenetére
tudom, csak ez olyan lélektani, a HX a jobb és az a kevesebb garis, csak ennyit akartam
-
venember83
nagyúr
válasz Achill3uS #2563 üzenetére
Ugyan, aki most kiad 20k forintot az ketlem, h 10 evig tartana s hasznalna a tapot. De azert nagyon jol nez ki, memorianal fordul elo, h 999honap garit adnak, uzletit! Igaz, h par ev mulva max mas testnyilasaba dughatom a sima ddr ramot pl, meg uzletben se fogok kapni, ha esetleg meghibasodna, tehat nem lenne mire cserelni, de jol nez ki a sok gari. Kulonben AcBel Polytech (asszem) a sajat tapjaira eleve 10 ev garit ad, szoval nem a Corsair az elso. Nem tudok azonban mast mondani, csak annyit, h impressive. Jobb szot nem kaptam
as_Rock: Igen, el kell birja. 7900gs-t es 2600xt-t is, valszeg 8700GT-t is, de az meg kerdeses milyen is lesz.
-
as_Rock
őstag
Sziasztok szakik!
Kérdés: Asus barebone 200W-os tápja (elvileg delta) elbírja-e az alábbi rendszert:
Am2-es integrált grafikás alaplap, AMD X2 3600+ brisbane, 2x1GB ram, 1 dvd-író, 1(+1 alkalmanként) vinyó, 1 Leadtek tv-kártya, 1 7600gst videókártya (majd valamikor 7900gs/8700GTS/2600XT közül valamelyik lesz helyette talán)"Tényleg, ki kellene találni valami beavatási szertartást. Mittomén, be kell szólni egy modinak, ...ilyesmi.'' - by csigi
-
Achill3uS
nagyúr
válasz venember83 #2562 üzenetére
jó hát igen, 5k már mérvadóbb, nem láttam, hogy már lehet kapni itthon..
egyébként ezt figyelted? VX széria: Granacia 10 év.
gondolom ebből 3 bolti mint nálam is, de durva, hogy ezekre 5-tel többet ad mint a HX-re, jókor jut eszükbe, hogy ennyi is belefér.."De tényleg, minek tuningolni? Újabban el sem olvasom a rekorddöntögető hírességek eredményeiről szóló beszámolókat. Teljesen fölösleges tuningolni. Főleg Intel processzort." Taranti (fanatikus tag)
-
Achill3uS
nagyúr
válasz venember83 #2558 üzenetére
igen, az árát énis csak most vettem észre, bár itthon ez nem hinném, hogy 2-3k-nál nagyobb kül. lenne.. de a többi érv jogos..
én bízok benne, többi cég tápjait is ennyire objektiven kezeli, namármost egy ennyire részletes és kiveséző tesztet nehéz lenne ferdíteni, az pedig, hogy a végén milyen pontszámot kap már teljesen szubjektiv, hogy valaki aszerint választ-e vagy sem.."De tényleg, minek tuningolni? Újabban el sem olvasom a rekorddöntögető hírességek eredményeiről szóló beszámolókat. Teljesen fölösleges tuningolni. Főleg Intel processzort." Taranti (fanatikus tag)
-
venember83
nagyúr
válasz venember83 #2558 üzenetére
FSP PNF. Passziv PFC-s. Illetve asszem a 350es Chieftec GPS is ugyanigy passziv PFC-s. 350es tenyleg halkabb joval, tobben tapasztaltak itt a forumon.
-
venember83
nagyúr
válasz Achill3uS #2557 üzenetére
520asnal joval olcsobb, nem modularis, ugyanugy halk, miert ne? Szerintem megvan a letjgosultsaga. JohnnyGuru-s tesztekben azert nem bizok meg 100%ban, mintha partneri kapcsolatban lenne a Corsairrel, igy meg nincs kizarva, h nem teljesen objektiv az oldal. Nem mintha akarmelyik oldal is objektiv lenne... De johnny-corsair eseteben rendkivul nyilvanvalo az osszefonodas.
-
Achill3uS
nagyúr
válasz venember83 #2556 üzenetére
én csak R.Zolinak mondom, hogy ha ilyesmin töri a fejét..ja egyébként: Corsair VX550W Review (itt már rendesen 1ágasnak cimkézik) mondjuk nemtudom az 520 és a 620 közé enne mi értelme volt, de jó kis táp
-
venember83
nagyúr
válasz szabózé #2553 üzenetére
Hello,
ezek kozul mindenkepp Epsilon, de miert csak ezekbol valaszthatsz? Fogyasztast pl ide kattintva talalsz, tehat 400as, max 500as tap boven kiszolgalja a konfigot. Bluestorm II 400 vagy 500hoz mit szolnal? Joval olcsobb mint 20k, hazhozszallitassal is lasd pl itt Vagy lenyegeben mindegyik elso hsz-ben ajanlott 400as tap jo lesz s tuningolni is fogsz tudni vele boven.
Achill3uS S te miota nem vagy extrem tuninger?
-
JasonD
aktív tag
Kösz a hozzászólásokat. Idő van, úgyhogy még rágódok egy kicsit, aztán meglátom mi lesz. Úgyis még kb. egy hónap mire realizálódhat a tápvásárlásom. Addig meg olvasgatok teszteket, fórumokat...stb. Ha közben vmilyen kérdésem lenne, majd felteszem itt.
-
Achill3uS
nagyúr
válasz venember83 #2547 üzenetére
minden Corsair táp egy ágas az enyém is -> link (csak a HX szérián a matrica még félrevezető), amit 3 ágnak látsz azok csak virtuális ágak, le is tesztelték, 40A-t elbirt 1db 12v-os ágon. a VX450 is lehet hogy elbir pár percig 30A körül, lehetséges, a ph! tesztben a 2db 2900XT-t is elbirta alapon, kérdés, hogy meddig viszont nem kérdés, hogy a legjobb választás alsó/közép kategóriában..
Kovetkezeskepp elmondhato, h nem a tapok teljesitmenyevel van a baj, hanem azzal, h hogyan adjak le, lasd ugyanez volt a problem a 2900xt-8800gtx/ultra osszehasonlito cikknel is.teljesen korrekt meglátás, a gond, hogy erről mélyen hallgatnak, és a legnagyobb márkák fekszenek meg ha tuningra kerül a sor..
R.Zoli: a Silverstone DA 800W,1000W valóban a legütősebb tápok egyike, a gond, hogy a 800W-os 60k körül van itthon sztem nem forgalmazzák, de ha körülnézel a piacon lehet jobbat is találni ennyiért, és erre a teljesitményre már tényleg csak az extrém tuningereknek van igénye..
-
szabózé
csendes tag
üdv!
lenne egy ilyen konfigom: e6600, asus commando, 2x1 gb ram, 8800 Gts 640 mb, 2 vinyo és 1 opt. meghajto.mennyit kajálna ez a masina?mekkora és milyen tápot kéne vennem?kb 20e legyen a teteje a tápnak.lenne egy thermaltake thoughpower 600 sli,egy FSP epsilon 700 meg egy aerocool aeropower 550 amit jelenleg gyorsan betudok szerezni.melyiket/mit lenne érdemes venni?jelenleg max 20e-t tudok rászánni.
elöre is thx -
Szten Márs
nagyúr
Nem igazán az ágak száma számít, hanem az összteljesítmény amit 12V-on leadni képes. Ha több ág is van, az esetek döntő többségében úgysincs külön vezérlésük. Igazából az ATX2 szabvány szerint egy 12V-os ágon 20A-nél több nem kerülhetne leadásra, ezért szokták szétszedni, sok gyártó nem követi ezt, ez válthat ki ellenérzést persze, hisz valamiért csak van szabvány, de igazából gyakorlati jelentősége nem hinném, hogy lenne,
-
JasonD
aktív tag
Na most akkor mi a helyzet ezzel a több 12V-os ág vs. egy 12V-os ág témával? Melyiket célszerűbb előnyben részesíteni? Corsair HX520 vagy VX550?
-
skoos
őstag
válasz Szten Márs #2548 üzenetére
ma kiderül.
(igazából, reménykedem, hogy táp legyen, mintsem bármi más...) -
venember83
nagyúr
Avagy Ultra vagy Enermax tap (nem tudom pontosan a tipust sajnos), kw kornyeki s egy db 12es aga van De a Decathlon se rossz eppen...
Kovetkezeskepp elmondhato, h nem a tapok teljesitmenyevel van a baj, hanem azzal, h hogyan adjak le, lasd ugyanez volt a problem a 2900xt-8800gtx/ultra osszehasonlito cikknel is.
Achill3uS: Mondjuk a Corsairednek is 3 aga van, egyenkent 18amperes terhelhetoseggel, szoval azert nincs olyan nagy kulonbseg Epsilonhoz kepest VX450 viszont mar csak egy aggal rendelkezik s 35 (asszem) amperes maximummal, akkor ugye ez lenne az idealis tuninghoz az olcsobb tapok kozul.
skoos: Ugyancsak Zalmanra? Ha meg voltal vele elegedve, akkor nem nagyon van ertelme valtani, szerintem. Esetleg ha nagyobbra vagysz, akkor vegyel 460b-aps-t. Vagy ha zalmanszeru halksagra vagysz, de megis mas cimkeju tappal akarod a geped meghajtani akkor FSP Bluestorm II 400, Greenpower 400, Seasonic S12 sorozat. Meg ugye a Corsair HX520, csak ez mar nem a 360as Zalman arregioja. De elotte ugy ahogy mondja Szten Márs probald ki egy masik tappal a konfigod, hatha nem a zalman a ludas.
-
skoos
őstag
Elfüstölt a kis tápom.....Zalmann B360 APS....
Tuning próbaterhelés közben, egyszercsak sekép-sehang, érdekes módon a kis zöld lámpa az alaplapon ég, meg bekapcsolásnál felvillanni is van ereje. Bár ennél többre nem képes.
Mire cseréljem? (teljes konfig a nevemnél) -
Kriza
őstag
1: 10k körül nem kapsz passzív hűtésű tápot, 300-as Zent sem.
2: fityegő pot felejtős, mivel a tápnak kell szabályoznia a ventijét. Így olyan ventit kell venned, aminek a légszállítása max 10%-kal kevesebb, mint a régié. Plusz ilyen átalakítással ugrik a csíftekre adott sok garancia.Fenntartom magamnak a jogot, hogy a kéretlen reklámban szereplő terméket nagy mennyiségben, kamu címre rendeljem.
-
őstag
Sziasztok!
Véleményeteket szeretném kérni abban, hogy mi lenne a jobb döntés. Van egy 2-3 hónapos Chieftec GPS-400AA-101A tápom, amit a házhoz kaptam és elég hangosnak találok Mi lenne a jobb, ha vennék egy másik tápot (pl. passzív FSP-t, nem nagyon szeretnék 10knál többet kiadni rá) vagy kicserélném benne a ventit pl GT. Silent Bladere (Nem vok egy műszerész, így nem igazán tudom, h h lehetne normálisan leszabályozni, fityegő poti nélkül, h ne harsogja túl a többi ventit)
Előre is köszi!
-
R.Zoli
őstag
válasz Achill3uS #2541 üzenetére
Most nem kötekedésképpen de ha annyira tuningon van a hangsúly ahogy Te mondod akkor már Silverstone Decathlon széria oszt csá A Te szavaiddal élve megeszi reggelire a Corsair-t
Na mind1... Egyébként felvetődött bennem egy kérdés...A Decathlon szériát forgalmazza valaki nálunk?
-
Achill3uS
nagyúr
válasz venember83 #2499 üzenetére
most lattam csak meg ezt
már hogyne számitana a hang+gari+modularitás?
700-as fsp-nek a teljesitményével meg sokáig nem mennék az tuti.. a 620-as corsair-em megeszi reggelire.. a gond az rengeteg esetben, az ilyen 700-800 sőt gigawattos tápoknál is, okés hogy tud 60+ ampert meg X wattot a 12-es ágakon, csak 3-4-5 ágra leosztva, amire ráküldesz egy quadot + 2db 2900-at vagy 8800-at és hoppá tuningolni akarsz de vajon miért nem megy a rendszer? mert az ágak csirkék, nem tud a másik 2-ből "enni" ha elfog a sajátja.. szóval aki 500W fölött vesz tápot, és nem single rail-t vesz, kitörölheti vele.. a fél kentsfield topic erről szól, adott egy Q66 mellette egy 88GTX, pár vinyó stb, és az 500-as enermax+chieftec mellett miért nem lehet rendesen huzni a rendszert.. (értsd: miért áll meg a proci olyan fsb-n ahol még nagyon nem kéne, miért áll meg az x órája futó prime95 ott ahol nagyon nem kéne, miért dobál ki a 3dmark.. és hasonló tünetek..) szóval mindent a gyári órajelen használva valóban egy 500W-os táp kielégítő szinte bármilyen konfigra, de tuninggal előjönnek a turpisságok.."De tényleg, minek tuningolni? Újabban el sem olvasom a rekorddöntögető hírességek eredményeiről szóló beszámolókat. Teljesen fölösleges tuningolni. Főleg Intel processzort." Taranti (fanatikus tag)
-
szabózé
csendes tag
üzenet törölve, kösz a válasz! most érkezik hozzám egy asus commando és annak kell a 8 pines csati de ha elmegy a 4 pinessel is akkor no problem...
Kösz mindent! -
venember83
nagyúr
válasz Szten Márs #2537 üzenetére
De jo abban a tudatban elni, h te is hozzajarulsz ahhoz, h menove valjon, igaz?
szabózé: Miert is kell neked EPS csatlakozo? Nincs rajta, ha lenne, akkor biztos ott viritana a weboldalukon. De eleg a 4pines P4 csati is, ezt bedugod a 8pines csatiba s menni fog az alaplap. Ugyanakkor ha EPS-es tap kene s lenne ra penz, akkor 430as vagy 500as Seasonic S12-II-t vennek, vagy 520as Corsairt.
-
szabózé
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék venni egy Hiper Power 4B580as tápot de nemtudom h van-e rajta 8 pines (12V) csati.Mert ugyebár ez egy "ujkori" táp de a hivatalos weboldalrol az nem derül ki h van v nincs.Van vkinek ezzel kapcsolatban informácioja?Megéri megvenni ezt a tápot?
-
EQMontoya
veterán
-
venember83
nagyúr
Nos, utananeztem, Liberty 30 ampert tud 12 volton osszesen, mig BSII 400 nem tud ennyit, max 29 <adatlap szerint>, tehat tenyleg hangyanyival erosebb a Liberty Ugyanakkor a Liberty dragabb, de modularis, tehat kinek mi kell. Lehet valasztani.
EQMontoya: igy van, de az a par szazalek max adatlapon meg reklamokban szamit, illetve talan hangeroben, aramszamlan sajnos nem erzi meg az ember
-
oliba
őstag
Oks köszi, csak érdeklődtem, mert ezt a fejezetet nem zártam még le az agyamba
Amúgy nem akarok venni, csak kíváncsi voltam, mivel BS2 tulaj vagyok és kicsit megirigyeltem a modularitást -
Kriza
őstag
válasz Szten Márs #2530 üzenetére
Úristen egy beszélő medve.
Fenntartom magamnak a jogot, hogy a kéretlen reklámban szereplő terméket nagy mennyiségben, kamu címre rendeljem.
-
JasonD
aktív tag
válasz venember83 #2525 üzenetére
Nagyon köszi! Akkor rányomulok arra a Corsair-re. Vennék én kisebbet is, de asszem a HX sorozatból az 520-as a legkisebb.
-
venember83
nagyúr
válasz EQMontoya #2526 üzenetére
Igaz. De en akkor is a Zalmanokat <FSP>, Seasonicokat szeretem, azok hangjara meg nem volt panasz, vagy ha igen, akkor ment vissza gariba. Meg aztan a Libertynel halkabb a mostani BSII-m is, hangosabbra meg nem valtok
oliba: Hang nagyon szubjektiv, de elvileg BSII halkabb, kevesebb hulladekhot is termel az FSP, ez is hozzajarul halksagahoz, de Enermax se hangos! Szerintem BSII, egyertelmuen. Viszont 400as Liberty hangyaval erosebb lehet 12volton, de ezt nem tudom biztosra, sajnos nem volt alkalmam lemerni. De tenyleg szubjektiv es izles dolga mar szerencsere ezen a szinten is.
Szten Márs: mindenki avatarvaltasban van, szornyu... Epp neztem, h mennyire terjed e Nikon-buntetos alairas s avatar is latom, h ismeretlen, erre kiderul, h te vagy...
-
EQMontoya
veterán
válasz venember83 #2525 üzenetére
400as liberty azért annyira nem hangos ha nincs nagyon leterhelve. márpedig a legtöbb ember konfigja a 400as libertynek is csak félgáz.
Same rules apply!
-
venember83
nagyúr
Ha van penzed ra, akkor mindenkepp 520as Corsair eri meg, mostansag szamomra kb ez a tokeletes tap, csupan araval vannak problemaim. EQMontoya felvetesere meg: nem, nem szukseges 500 watt, de abbol kell valasztani ami van, en is szeretnek egy Libertynel halkabb, 400 watt koruli, modularis tapot olcson, de sajnos ilyen nincs.
-
EQMontoya
veterán
válasz venember83 #2522 üzenetére
mégegy voks a corsairre, de ismét felmerül a kérdés, hügy valóban szükség van 500 wattos tápra?
amúgy lassan már nem az fogja meghatározni a gépet, hogy hány megás videokártya van benne, hanem az, hogy mekkora a táp
Same rules apply!
-
venember83
nagyúr
Nem kerdes, Corsair. Halk, modularis, bitang eros, 5 evig garis. Mi kellhet meg???
[OFF]Hagyjatok mar Buldozer99-et, azt vette, az o dolga, szerintem.
Mar reg nem probalok lebeszelni embereket gigawattos tapokrol, megelegszek annyival ha ravehetem oket normalis tapok vasarlasara.[/OFF]
Vajon az off miert nem megy?
-
JasonD
aktív tag
Üdv a fórumozóknak!
Hamarosan táp vásárlás lesz. Jelöltek: Corsair HX 520 és az Enermax Liberty DXX 500. Ti melyiket ajánlanátok?
-
oliba
őstag
válasz Buldozer99 #2518 üzenetére
Jézusom!!
Te 4 2900XT-t akarsz azzal összekötni?? -
EQMontoya
veterán
-
Buldozer99
senior tag
Nah megrendeltem a tápot!
FSP Epsilon FX-700-GLN
Mellnagyobbítás kézrátétellel! Sikertelenség esetén azonnali pénzvisszafizetés!:)
-
venember83
nagyúr
válasz djtrial #2515 üzenetére
sok venti, ket vinyo, meg babamt@ke semmit sem fogyaszt procihoz es vidkarihoz kepest, bar nalad ezek sem valami nagy fogyasztok.
Azt vedd amelyik tetszik, amelyik szerinted jobb. En a PNF-et vennem a gepedbe, 400ast, igy majd a kov konfigot is ki fogja szolgalni. Codegent meg repitsd olyan messze a gepedtol amennyire tudod.
-
djtrial
tag
de sima 350-es fsp, vagy bluestorm II 350-es?
és vinni fogja a sok neont, ventit meg a 2 vinyót, és a tv tunert?
most egy codegen 400-as van de erre már nem merek rákötni semmit, nehogy gubanc legyen.Pentium Dual-Core E2160 - Gigabyte P35-DS3L rev1.0 - 2x1GB Kingmax 800 - ASUS EAH2600XT 256MB DDR3 - ASUS TV/FM TUNER - LG DVD író - Maxtor 200GB SATA, FSP 350W PNF - AeroCool AeroEngine II
-
djtrial
tag
sziasztok!
tápvásárlás előtt állok, és azt kérdezném tőletek hogy melyik táp illene jobban a configomhoz, illetve melyik erősebb.
Config:
AMD Sempron 2800+ 1.6Ghz s754
MSI K8T Neo-V
2x256MB DDR1
ATI Radeon Sapphire 9550 128MB AGP
Creative Sound Blaster Live 5.1!
Maxtor 200GB SATA
LG DVD íróÉs ez a fejlesztés lenne benne (egy kis modding) :
2 db Revoltec 8cm-es ledes rendszerhűtő
2 db Revoltec 12cm-es ledes rendszerhűtő
2 pár Revoltec UV-s neon (összesen 4db 30cm-es cső)Lenne még később egy 200 vagy 250-es SATA-s vinyó, és egy TV tuner kártya is.
Na szóval ehhez milyen táp kellene?
FSP(ATX-400PNF) vagy FSP BlueStorm II 350W-ra gondoltam
a bluestorm 350-es erősebb mint a 400-as sima fsp?
vagy esetleg más táp kellene?
árban olyan 10-12 ezerig gondolkoztam.Pentium Dual-Core E2160 - Gigabyte P35-DS3L rev1.0 - 2x1GB Kingmax 800 - ASUS EAH2600XT 256MB DDR3 - ASUS TV/FM TUNER - LG DVD író - Maxtor 200GB SATA, FSP 350W PNF - AeroCool AeroEngine II
-
venember83
nagyúr
Megvannak az uj avatarok, Winner_hun szepen felsorolta ezeket, jo otlet volt
mod: off
-
Kriza
őstag
válasz Szten Márs #2503 üzenetére
Hatalmas OFF
Jaa... lecseréltem a Mikulást a madárra, mivel új, még keveseknek van. Olyan, mintha egyéni lenne. Aztán előbb utóbb csak meglesz az egyénire való HSZ szám. A korom már megvan (4 és fél év).
Egyébként már láttam már itt senior tagot egyéni avatarral
ONFenntartom magamnak a jogot, hogy a kéretlen reklámban szereplő terméket nagy mennyiségben, kamu címre rendeljem.
-
venember83
nagyúr
Szia,
Hallgass nyugodtan a jozan eszedre Kb a 460as fele is eleg lenne egy c2d-s rendszer ellatasara. Quadnak is nagyon boven eleg a 460as. Nem kell bedolni minden marketing-rizsanak.
Szten Márs -> morcos bulldog az olyasmi mint ami AMD Power-nek van? Mert tudtommal az ove sajat avatar, szoval nem lenne vicces, ha most a PH! is elerhetove tenne egy nagyon hasonlot...
-
chadi
csendes tag
Sziasztok!
ZALMAN 460B-APS
Zalman ZM600-HPVan ez a két táp pl.
A nyagyobbikra írják, hogy ideális core2duo rendszerekhez.
Kérdem én hogy ez csak marketing fogás vagy tényleg nem alkalmas a 460w-os zalman erre.
A józan eszem azt diktálná , hogy a 460-as simán elegendő.
akkor hogy is van ez?erről a configról van szó:
core2duo2,4--------később tervezve egy quad
2 optikai drive
2 winyó
2 gb ramelőre is köszi
-
Szten Márs
nagyúr
válasz venember83 #2504 üzenetére
Na oké, de hogy még írni is tud
Screenshotot nem tudok, mert nem látod a képernyőn az összes avatart, csak egy sorban és húzni kell görgővel, így kéne vagy 10... De úgy látom pár női avatarral, egy morcos buldoggal meg pár madárral bővültünk.
-
venember83
nagyúr
válasz Szten Márs #2503 üzenetére
Meg nem hallottal a papagajrol?
mod: kulonben rajottem, h szop@s az egyeni avatar, mivel igy nem lathatom milyen ujakat tettek be... Kisegitene 1 screenshottal valaki?
-
zabla
aktív tag
válasz venember83 #2383 üzenetére
akkor ha jól értem, nem kell fordulatszámszabályozós ugye?
köszi a segítségetSomewhere between Jesus dying on the Cross and a giant bunny hiding eggs, there seems to be a gap of information.
Aktív témák
- Vicces képek
- Kuponkunyeráló
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- 3D nyomtatás
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Battlefield 4
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- War Thunder - MMO Combat Game
- Megnyitotta kapuit a hardvercsárda
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest