- Vezetékes FEJhallgatók
- Gaming notebook topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mini-ITX
- Androidos fejegységek
- Milyen TV-t vegyek?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
Aktív témák
-
spidersoft
senior tag
Üdv,
*Csendes* tápot szeretnék a készülő Dual Atomos nettopomhoz, viszont lehetőleg 10k-ból jó lenne, ha kijönne.
(bocsi, copypaste egy másik topicból, mert ott túl off volt)
Valakinek van *személyes* tapasztalata (olvasni én is olvastam sokfélét) a Chieftec GPS-350EB-101A tápról? Ezt néztem ki magamnak, mert azt írja csendes. Valahol láttam egy táblát, ami írta, hogy kb. 200W fogyasztásig nem kezdi emelni 800-ról a fordulatot -- ha minden igaz, amit írtak, akkor az atomos konfig jó ha 50W-ot hajlandó lesz felvenni, szal lehet még nyáron sem emelkedne meg a ventifordulat. A táp névlegesen 27 dBA-t tud, csak azt nem tudom, hogy a fuker mely fordulatán Ismerve a manapság szokásos üzleti fogásokat valószínűleg a legkisebb zajt adják meg, amit egy ilyen táp kibocsáthat -- egy olyan tápot mértek, ami a lehető legpontosabban volt szerelve, legpontosabban fröccsöntött ventilátorlapátokkal rendelkezett és benne volt egy gépházban, amiben minden pontosan volt illesztve és semmi se zörgött Persze az is lehet, hogy mégsem kapitalisták ennyire és valami átlagos értéket tüntetnek fel, pl. a venti félgőzön futása közben keltett hangnyomást. Az ára 8-10e körül van. (Itt Salgótarján környékén inkább 10 felett kicsivel )
(ugye 0 dB elvileg a hallásküszöb, a 27 dB ennek kb. 500-szorosa.)
Jah és az se mindegy, hogy mennyire tud romlani a csapágyazása ennek a tápnak.
Az én koncepciómhoz mindenképp kell egy ventilátor, ami keresztülkerget némi levegőt a házon -- a notivinyó hangját is el akarom nyomni, ezért hangszigetelt ház kell, viszont alap keringésnek lennie kell, hogy a proci és a chipset ne főjön meg saját levében.
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
- Delta Force - Nyáron jönnek a mobilos kiadások
- Vezetékes FEJhallgatók
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Külpolitika
- Nagyon nem tetszik az NVIDIA-nak Joe Biden utolsó percre tartogatott terve
- Óra topik
- Cyberpunk 2077
- További aktív témák...