Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • lacam

    aktív tag

    Megnéztem a Meizu-t és a Xiaomi-t valamint a Honor -t is....

    Félek tőlük.

    :Y

    Tudom, anno, mikor vettem az SGS2-t akkor az a Samsung zászlóshajója volt, és tényleg mindent tud, amit máig nagyon szeretek....csak kicsit megbízhatatlanná vált...lehet hogy software-esen, de sajnos gyári szoft már nem jön hozzá.... (mókingolt ROM-ot nem tettem soha, és nem is fogok tenni semelyik telefonomra...kiveszem a telót a dobozából és használom)

    Úgytűnik, máig nem kapni kitűnő fényképező és videófelvevő képességgel rendelkező (anno ez volt az etalon a további készülékek tesztelésekor), fm-rádiós (azt napi szinten használom) telefont.

    Néztem a Lumiákat is (640 XL ...a kameráját dícsérik) tehát az android sem feltétel. (FM rádió, nagyonjó fotó és videó minőség - nem akarok variálni effektekkel miegymással...csak kamera bekapcs, és exponálás, valamint Ttorrent jellegű torrentkliens -természetesen ubuntu disztrók töltésére-, totalcommander jellegű fájlmachináló program illetve MX-playerrel egyenértékű lejátszóra van szükségem)

    Felőlem lehet akár KisKutyaFüleOS is, ha ezeket a fentieket tudja.

    ...ha nincs ilyen, akkor még várok 5évet, hogy a "rohamosan fejlődő mobiltelefónia" elérje a MOST kb 4-5éves technikai színvonalat középkategóriában. :P

Új hozzászólás Aktív témák