Hirdetés
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen TV-t vegyek?
- ASUS notebook topic
- Hobby elektronika
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
IMIIKE1998 #84797 üzenetére
A válasz egyenesen a vásárlóktól.
-
Hunt3r22
őstag
válasz
Samsung S6 edge + vagy Note 5 / Htc m9 / Sony Z5 is hasonló áron van.
Magyarországon státusszimbólum, nyugaton tömegtelefon.
-
DS39
nagyúr
válasz
adók?
státuszszimbólum.
egyébként eléggé flottul megy a rendszer, de nem ezért veszik a legtöbben.
-
IMIIKE1998
őstag
Üdv!
Miért olyan drága Magyarországon az iPhone és mi olyan jó benne, hogy sokan képesek annyit kiadni rá? -
Ájvé
veterán
Van róla teszt, ez egy tipikus budget mobil, vagyis ahol lehet spóroltak, ennek a kamera általában kárát látja. P8 Lite viszont pont ellenkezője ennek, Huawei saját chipjét tette be (abból se túl erőset), hogy spóroljon, viszont maga a mobil kialakításban és más hardveres elemeiben a felső-közép kategóriát közelíti, jó kamera, 2/16 RAM és ROM, igényes jó készülékház (nyilván nem prémium azért, de rendben van). Ha nem játszol akkor minden igényt kielégít szerintem, gyors jó telefon és nem esett sok tekintetben az olcsósítás áldozatául.
Ha meg játék kell akkor P70 lenne jobb kicsit drágábban, kamerája annak se remekel, de hardvere erős és 16GB ROM is megvan benne, ami nagyobb játékokhoz kell is. Lement már 80-ra az ára, ennyiért jó vétel. -
bismillah
csendes tag
Hello
telefont keresek.
1 évre kb.
Most keresek buta régi telom van.
a keret max 65 talán 70
Annyi lenne az egy kritérium hogy ne legyen 4,5" nál nagyobb és birja jól az aksi és ne akadozzon fagyjon lassuljon.Lehet használt vagy új is de telenor os sim em van.
Androiddal vannak előitéletim, de sajnos iphone re nincs pénzem, microsoftot nem ismerem.
Mi most a best buy ezen az áron?
-
tzol
tag
Köszi! Számomra ami 4" fölötti az már phablet, mert a kezemmel már nem érem át kényelmesen. Már csak az a kérdés, hogy nadrágzsebben mennyit számít nekem a méret. Majd kipróbálom valaki phabletjét.
Mire alapozod, hogy az A7000 kamerája rosszabb? Kevesebb a megapixel, de engem inkább a szenzor mérete és az optika érdekel. Amit találtam az alapján az A7000-es optikája több fényt enged be, de a többi paraméterre nem leltem rá a neten. Mivel a tesztképek nem ugyanozok a két telefon tesztjében így nem tudom, hogy mit gondoljak az A7000 kamerájáról.
(#84790) MeGabee:
Köszi az ötletet! Bár a full HD kijelző nyom a latba, a 8GB ROM nem zavar, úgyis megy mellé SD kártya. Kicsit félek az EU warehouse-tól a garancia miatt. Morfondírozok majd rajta. -
csmat
senior tag
válasz
mr.tamasbiro #84786 üzenetére
http://www.gsmarena.com/lenovo_a2010-7507.php
itt látodFüggetlenül 33.000 ft az edigitalban szerintem 2 napon kibír az aksija
-
Ájvé
veterán
A7000 phablet már, ha valakinek megfelel a méret akkor jó választás. Viszont vannak a P8 Lite-nak is előnyei, 16GB ROM, sokkal jobb kamera, kompaktabb méret amit fent is írtam már. Egyébként igen, azokban jobb az A7000 amit írtál.
(#84779) werszomjas:
Ha elég a tárhely akkor Mi4 jó választás.
Egyébként Mi3-at olcsóbban megkapod, szerencséd van lehet használtan 60-ért 64GB-at is találsz, akkor meg tárhely is bőven elég lesz, nem sokkal gyengébb a Mi4-nél és nagyon jó a hazai közösség mögötte, sok rom is van rá, bár szerintem még mindig a MIUI a legjobb rá, már CM is van rá, az talán jobb lehet ha már lesz stabil is rá. -
tzol
tag
Sziasztok! P8 lite és A7000 között gondolkodom, de nem értek valamit. Ahogy olvastam - kb 800 hozzászólást futottam át - mostanában a P8-at ajánljátok itt, azonban nekem úgy tűnik, hogy az A7000-nek jobb a procija, fényesebb a kijelző és nagyobb a kontrasztja, tovább bírja az akksi, egyszerre tudok két SIM-et és SD kártyát használni valamint 10eFt-tal olcsóbb. Ha a számomra ismeretlen kis gsm boltokat nem számolom, akkor a p8 lite 75eFt, míg az A7000 65eFt. Mi az amit szerettek a P8 lite-ban? Mitől jobb mint az A7000?
-
BenHans
addikt
-
MeGabee
senior tag
válasz
werszomjas #84779 üzenetére
Lenovo S60 (gyengébb hardver)
Huawei Honor 4C (4G,NFC hiány,amúgy ez a Best Buy)
Huawei P8 Lite (közepes hardver,viszont mindent tud,kevés akkuidő)Motorola Moto G(3rd gen) (szintén gyengébb hardver,nincs hazai support)Xiaomi Mi 4(i): Nem bővíthető a tárhely,van 32GB-os változat,de az meg nem fér bele a keretedbe.
Xiaomi Redmi 2 PRO (2GB-os verzio) (nem tudja az összes hazai LTE sávot)Sony Xperia M4 Aqua(ha nem 16 GB verzió,akkor csak 1,4 GB szabad hely van rajta a rendszer mellett)
Sony Xperia Z1 Compact (ez a legerősebb hardver,de majdnem 2 éves teló,legkisebb méret)Szvsz: 1.Honor 4c-P8 Lite
2.Redmi 2-S60
3. Z1C -
w333
félisten
válasz
werszomjas #84783 üzenetére
Aha ... hát akkor a Mi 4i
-
viano
aktív tag
Ha valaki Alcatel Idol 3 (4,7) vagy (5,5) vásárlást tervez, egy jó lehetőség:
-
w333
félisten
válasz
Én a helyedben vennék egy Nexus 5 -t
-
viano
aktív tag
válasz
A Sony Xperia M4 Aqua nagyon rosszul áll tároló (ROM) ügyben, kivéve a Dual SIM -es, mert az 16 GB-vel jön, de az elég ritka darab, szerintem még használtan sem fér a keretbe.
A Huawei nálam örökre elásta magát, még a hibákat sem szokásuk kijavítani, kivételek persze lehetnek . .
de nem ez a jellemző.Motorola Moto G (3rd gen)
. . a 2 + 16 GB -ost szabadna csak megvenni, de túlárazott és még csak mostanában kerül igazán forgalomba, szerintem ez se fér bele a keretbe.Így talán kicsit szűkül a lista.
-
werszomjas
addikt
válasz
werszomjas #84556 üzenetére
Körül néztem, mi jöhet szóba:
Max 5"
min 2GB ram
Általános felhasználás, játék nem, kamera jó legyen, lehetőleg szép képeket/videókat csináljon
Ár: max 60k (használt/új is lehet)
Gyors legyen, ne akadjonEzek közül ti melyiket kukáznátok azonnal, és a maradékot milyen sorrendbe tennétek?
Lenovo S60
Huawei Honor 4C
Huawei P8 Lite
Motorola Moto G (3rd gen)
Xiaomi Mi 4(i)
Xiaomi Redmi 2 PRO (2GB-os verzio)
Sony Xperia M4 Aqua
Sony Xperia Z1 Compact -
qMAGICq
tag
Sziasztok! S5 ről valtanek.
S6 active és ez note5 active is nagyon érdekelne. Viszont miert csak AT/T nel kaphato Amerikaban? Itthon várható egyáltalán? Kintről be lehet és érdemes beszerezni? Angol menün kívül mik lehetnek meg a gondok?
Kijelző 5-6" minel nagyobb annal jobb
Vagy legyen vízálló vagy ha már nem akkor legyen hozza ceruza.
S5 / note4 példázl remek páros volt.
A mostani szeriaban nincs vizallo itthon vagy a note bol mrg hianytik a sd card meg az akku...Köszi
-
Ezt így nehéz megfogni.
Általánosságban érezheted ezt az Apple termékeihez képest.Ne érts félre, én most egy G4-et használok, ami nagyjából párban van az S6-tal. Ott sincsenek nagy lassulások, de azért néha meg-meg "makkan" a gép, ami persze, nem zavaró, de nem ezt várná az ember egy felsőkategóriás készüléktől.
Én Android párti vagyok, ha engem kérdezel, válts nyugodtan.
-
VIBO
őstag
válasz
Viktor0610 #84773 üzenetére
Miben nyilvánul meg hogy lassabb?
-
-
csmat
senior tag
Én 2 napja hoztam el egy lenovo A2010 est. Egyenlőre eléggé jó. Eddig stabil, aksija jól bírja, navigálni is jól tud, minőségi az összeszerelés, jó anyagból van, meglepően gyors, nem érzem lassabnak mint a z1c- t, mondjuk kamerában lemarad, de nem is egy szint a kettő.
Eddig merem ajánlani!Csak azt nem tudom, hogyan lehetne átrakni az appokat az sd- re
-
VIBO
őstag
Sziasztok
iPhone 6-ról váltanék Samsung s6 Edge-re. Szerintetek?
-
Kékes525
félisten
Szerintem az nem olyan biztos.Nokia Lumia 1020 vs Samsung Galaxy S6 Edge Camera Comparison
-
Zlcsi
senior tag
válasz
Viktor0610 #84760 üzenetére
jól van nah
jelenleg 1020-asom van annál gondolom egyik sem csinálj jobb képet
-
Kékes525
félisten
-
Bemax13
újonc
Ha jatekra,fenykepezesre,filmnezesre,zenehallgatasra,netezesre hasznalnam a telot,ami birja a dobalast,rataposast akkor melyik lenne a jobb?nagykepernyo kell.
-one plus one
-asus zenfone 2
-Lonovo vibe z2pro
-Sony xperia z ultra -
-
Zlcsi
senior tag
válasz
Viktor0610 #84758 üzenetére
nem annyira vagyok otthon, az milyen márkák ezek
-
-
Zlcsi
senior tag
Sziasztok!
Jelenleg melyik telefonnak van a legjobb kamerája?
-
MeGabee
senior tag
válasz
mr.tamasbiro #84755 üzenetére
Én nem vennék a helyedben egy ennyire elavult vasat,mint az l70.
4 giga tárhely szarra se elég,a snapi 200-as SoC meg már akkor is elég gyengusz volt.Itt össze tudod hasonlítani őket.
-
Bemax13
újonc
válasz
mr.tamasbiro #84742 üzenetére
Lg l70.25ezer es ezt mind tudja.nagyon is megeri az arat.
-
válasz
Sayuar #84751 üzenetére
A Lenovo készülékeket igen nagy előszeretettel hamisítják.
Nem kell ilyen "drága" dolgokra gondolni, a Xiaomi pár dolláros fülhallgatójából is sikerült az eBayen hamisítványt vennem.Az a baj, hogy nem találok más boltot, hogy ott mennyi volna ez a készülék, hátha megerősíti, hogy ennyiért ez a készülék megvásárolható, és nem hamisítvány.
Az meg, hogy mi a bolt neve, nem jelent semmi garanciát az AliExpressen.
-
Sayuar
senior tag
válasz
Viktor0610 #84744 üzenetére
hamisítvány
Már a 120 USD készüléket (ilyen erős konfiggal-legalábbis az árhoz képest) is hamisítják? Megéri? Az aliexpress "Lenovo Store" kereskedőjéről nem feltételeznék kétes eredetű termék forgalmazást...bár a mai világban...Akkor már csak a lenovo felhasználók véleményére várok, megerősítés gyanánt.
-
MeGabee
senior tag
válasz
mr.tamasbiro #84746 üzenetére
Amelyik jobban tetszik neki.
Ha a Sony-t választjátok,akkor vigyázzatok,az e4 nem ugyanaz,mint az e4g(#84749) mr.tamasbiro: Az első válaszomban linkeltem.
-
Alister71
nagyúr
válasz
mr.tamasbiro #84747 üzenetére
Akkor a Redmi 1s.
-
Alister71
nagyúr
válasz
Használt Galaxy S4 mini.
-
-
MeGabee
senior tag
válasz
T-től: Galaxy Core Prime.
Függetlenül: Xiaomi Redmi 1s, esetleg kicsit többért Sony e4g.Jajj de utálom az utólagos szerkesztést
Akkor a Sony kiesik
-
mr.tamasbiro
őstag
Lányom 10 éves és kellene neki egy androidos teló.Milyet vegyek mert nem kell rá játék csak zene és messenger.1 giga ram kellene és szerintem legalább 8-16 giga memória.És fehér szín vagy színes.
Elsősorban telekomos kell és ha törik szakad független.
Ára max.40 -
Sayuar
senior tag
Sziasztok
Az alábbi paraméterekkel keresek telefont:
- max 5"
- dual sim
- 2 GB RAM
- LTE FDD
- HD IPS
- visszajelző led
- lekerekített műanyag ház
- olcsó legyen
- ebben kompromisszumot vállalok: 16GB ROM, kivehető legalább 2500 mAh akkuEzt [link] néztem ki, így 38 pénzért jónak tűnik.
Kérdés:
- van-e ennél jobb választás
- aki használ(t) lenovót: mennyire megbízható, mennyire jól optimalizált, és a hívás hangminősége érdekelne még.Köszönöm
-
Nyx89
aktív tag
Sziasztok!
Korosodo, kisse akadozo Nexus 4-esem lecserelesen torom a fejem, de mivel ez a telefon sem birta tovabb 2,5 evnel, ezert most alacsonyabb arkategoriaban gondolkozom.
1, Kb 50 (Ha van vmi bestbuy nemsokkal tobbert akkor lehet rola szo)
2, Csak ujat szeretnek
3, Szeretnek valami hivatalos magyar garanciaval rendelkezo nem sufni GSM-es dolgot, szolgaltato nemjatszik max kartyaskent, lehetoleg 2 ev garival
4, Best buy, 2 evig kell kibirnia (Kihunyt bennem a remeny a 3-4 evig hasznalhato premium telefonokkal kapcsolatban
5, Altalanos: Neha foto a pillanat heveben, FB/G+, IM appok (messenger viber whastapp skype etc), Email. Zene&YT, es termeszetesen telefonalas napi 1-2 ora. Nagyon fontos a stabil mukodes, nem akarok zsebbol elovett kikapcsolt telefont, mert ettol jelenleg falra maszok.. 4G jolenne, de nem feltetel. Uzemido legalabb 1 nap, de inkabb 2 jo lenne allando aktiv adatkapcsolattal(ejszaka is!)
6, Apple kizarva, Windows Phone-tol tartok picit, de meg lehet gyozni, BB is erdekelhet ha kepes a fent emlitettekre stablian. Viszont valoszinuleg vegul ugyis Androidra fog esni vegul a valasztas (1.5/1.6 ota ilyen rendszert hasznalok)
7, MindegyAmit eddig neztem: Xiaomi Redmi 2 Pro - viszont itt tartok az 1 ev garanciatol. (Valamint a BB Passport csabitana, de erzem belul h nem eri meg a penzt hasznaltan sem, hisz 2 ev mulva ugyis haszontalan..)
Elore is koszonom a segitseget!
Udv
-
Golota
aktív tag
Igen, a wolfsonnal semmi baj, magával a Samsunggal van a probléma. Hardveres gondok, pofátlanul nem adnak ki updatet még javában futó telefonokhoz, akksi kapacitás nulla, bugos szofverek, stb. Elegem van belőlük. A tabletem Nexus, kb mindenben a Samsung ellentéte, remek kütyü, imádom. Sajnos a DAC egy nagy nulla, elkeserítően szar hangja van és nem akarok USB DACcal szaladgálni a telefon mellett.
-
mzso
veterán
Hello!
Gsmarénába rákerestem kb olyan paraméterekre amik nekem érdekesek.
Ennyit dobott ki:
[link]Ebből ajánlott valamelyik?
Nem sok mindent értek a mobil soc-okhoz de, ebből mintha az Asus lenne a legértelmesebb. (Kapható egyáltalán? Én nem találom.)
-
weres00
csendes tag
Sziasztok
Telefon vásárlás elött állok ,És innen rendelnék :http://m-xiaomi.hu/
Jónak tünik magyar és garanciával egyébként k3 note -ot vennék,
Ismeri valaki ezt a boltot . esetleg van valami tapasztalat? -
Golota
aktív tag
Sziasztok! Most már nagyon időszerű lett a teló vásárlás. Az S3-at cserélném le. Csalódtam a Samsungokban, többet nem akarok ebből a márkából telefont, pedig 10 éve használok Samsungokat.
Kinéztem egy Huawei P8-at. Ezt most az én előfizetésemmel olyam 90K köröl el lehet hozni (olcsóbban is, de nem akarok nagy csomagot, egyre kevesebbet telefonálok).
A szempontjaim:
- 5,2 kijelzőnél nagyobbat csak végső esetben.
- Csak Android
- Viszonylag erős hardver, de nem játékra kell, viszont elég sok appot használok aktívan
- Jó fényképező
- Jó lenne egy normális DAC, nem olyan mint ami a Nexusokban van
- Viszonylag erős akksiHasználat: sok GPS jellegű szolgáltatás, rengeteg email, skype, fényképezés, zenehallgatás, böngészés
Kérdés: hasonló árkategóriában mi lehet a P8 alternatívája? (Samsung tényleg ne, családban, baráti körben is sok van, mind csalódás, beleértve az S5-öt)
Köszönöm!
-
anonymus89
addikt
Sziasztok!
Max. 45k-bol szeretnek egy csajnak telot venni egesz napi fa**bookra meg netezesre. windows phonet nem szeretnek es jo lenne 5"-es kijelzo. Az elozo beex telot szo szerint kifektette ugy hogy nem kapott fizikai serulest.
Ja es csak ujat vennek.
Tehat van-e olyan telefon aminek az akkuja es a hardwares resze is birja a gyurodest?Elore is koszonom!
-
Cry0
őstag
Sziasztok ti melyik készüléket ajánljátok ?
-Samsung Galaxy Note 3
-Sony Xperia Z2
-Sony Xperia Z3
-Huawei P8 Litle
-Huawei Mate 7 -
igergo19
tag
Sziasztok!
Ezek közül melyiket vegyem inkább?
- LG G2 Mini
- Sony Xperia E4g
- Sony Xperia M2Köszi a segítséget!
-
MeGabee
senior tag
válasz
Fricrich #84710 üzenetére
Most mondanám,hogy kicsit még tegyél hozzá kicsit (+7K),és Honor 4C,ha nincs szükséged a 4G-re.Az ebben a kategóriában best buy,2 giga RAM,5"-os HD IPS,8 GB tárhely,ráadásul a külső SD-re minden telepíthető.
WP fronton Lumia 640 LTE a best buy ennyiből.
(#84715) bara17: A Redmi 2 is jó lehet neked.
-
Xcharles
csendes tag
Üdv!
Segítséget kérnék telefonvásárláshoz, nem igazán követem nyomon ezt a területet, el is tévedtem rendesen benne.
- Árkategória. 45000 körül (+/- 2e)
- Használt vagy új Új
- Hol vennéd meg? Függetlenül újan, vagy T-Mobile
- Hosszú vagy rövid távra tervezel, a legjobbat keresed, vagy az éppen best-buy telefont?
Legalább 2 évig használható legyen. Árkategória legjobbját keresném persze.
- Mire használnád? Net, film, esetleg skype, minimális játék (vonaton/buszon).
- Ragaszkodsz valamelyik nyílt operációs rendszerhez, vagy jó neked a zárt is? Androidost szeretnék.Köszönöm mindenkinek!
-
bandi0000
nagyúr
hy
kérdés, nyilván senki nem jós, de spekulációk, adatok, tapasztalatok alapján, elvileg jön év végén a samu S7, S6 ból tudniillik kihagyták a multitaskot, nem lehet hogy azért mert valamit elcsesztek vele, vagy nem érdekli őket mivel már itt az új modell?
Illetve ha most javítani akarják PL az android M-el, új széria miatt lehet nem foglalkoznának vele annyira mert már nem kell "eladni" az S6-ot ?
Mert megint azon gondolkozok hogy azt veszem, sőt veszem is mert nem várok S7-re nincs értelme drágább is lesz ilyen alapon sose lesz telefonom
-
Matykoh
tag
Urak, hölgyek!
Az alábbi telefonok közül szeretnék választani egy újat, Lumia 520 utódjának.
Honor 4c (Mennyire fog hiányozni a 4g a nagya'fődön?)
Meizu M2 (4g nagy kérdőjel, specifikáció alapján szimpatikus, Chigonról jóárasítottan lehet hozzájutni, de flymeost nem ismerem)
Lumia 735 (WP, expansysról egész jó árban van, s ha jól tudom, ők ajánlottak is; nfc, 4g, előhátlapi kamera, de megéri-e hasonló áron mint a másik kettő?)Amire használnám: telefonálás, net, viber, messenger, spotify, gps, s nagyjából ennyi.
Esetleg más alternatívák is érdekelnének. (Max. 5", honornál ne legyen drágább, következő 2-3 évben kiszolgáljon).
-
bara17
tag
Sziasztok!
az alábbi paraméterekre keresek okostelefont:
ár: 45-50ezer Ft
belső tárhely: min 8 GB
RAM: min 1 GB
kijelző méret: max 5"
előlapi kamera legyen
adroid operációs rendszer
kártyafüggetlenPreferált márka nincs, egyéb kívánság talán még, hogy bírja a telefon kb. két évig
Köszönöm.
-
zsol17
csendes tag
Sziasztok!
Húgomnak kellene telefon kb 60-70 értékben. Eddig t-s kínálatból talán galaxy a3 jott szóba. WP kizárva, androidból van jobb alternatíva ebben az árkategóriában? Netezésre, némi játékra, fotózgatásra (semmi extra, szerintem mindenki ilyesmire használja a telefont
) lenne szükség.
Előre is ezer köszi -
adabra
senior tag
-
Bemax13
újonc
Sziasztok.telefont szeretnek venni decemberben.
-max 100.000
-5"nal nagyobb kijelzo
-olyan kijelzo ami birja ha ledobom,rataposok stb.
-eros hardver,min 2gb ram.
-jo fenykepezo.
Olyan telefon is erdekel ami mostanaban jelenik meg es kb az az arkategoria lesz.op rendszer mindegy.
Ti mit ajanlotok? -
Fricrich
tag
Nem ezek voltak, hanem a MIKA széria csak nem emlékszem, hogy MX, M3 vagy M2.
De akkor itt vannak az elvárások:
Ár: 47000 Ft körül.
Új.
Boltból venném, de nincs konkrét kikötés honnan.
Általános használat, zene, film, játék, skype.
-
szecskkaa
csendes tag
Sziasztok!
Még egy kérdés. Nézegettem aprón a használt androidos telefonokat 30-40k között.
Olyan kérdésem lenne, hogy az alábbi 3 telefon közül melyikkel járnék a "legjobban", tehát melyiket érné meg leginkább megvenni?-Nexus 4 16 GB
-LG G2 mini
-Huawei Ascend P6A válaszokat előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Lexus, Toyota topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen alaplapot vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen videókártyát?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen TV-t vegyek?
- EAFC 25
- További aktív témák...
- Intel Core i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / GTX 1660Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest