Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen széket vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Házimozi haladó szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Autós kamerák
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Švejk
őstag
válasz
BenHans #84596 üzenetére
Nem tudom mi alapján ajánlod a 735-öt a 640 helyett.
735=AMOLED, beégésre hajlamos. Rosszabb kamera, kisebb kijelző, lassan 1 éves modell, a frissítéseket is később fogja megkapni. Viszont jobb az előlapi kamera.
640=IPS, nagyobb fényerő, nagyobb kijelző, szebb kamera, új típus. Én 640-et használok és elégedettebb nem is lehetnék vele! -
sss
őstag
Hali,
Milyen dualsimes telefont érdemes venni 20k körül újonnan? (Nagyon maximum 25k.) Eddig a lumia 435-tel szemeztem, de ma élőben megnéztem pár lenovot hasonló árban, és azoknak a kijelzőjét jóval szebbnek találtam. Szóval kicsit elbizonytalanodtam.
-
törölt tag
helo,
normál használat (zene,fotó,internet,videó,stb) melyiket ajánljátok a 4 közül?
MICROSOFT LUMIA 640
NOKIA LUMIA 735
SAMSUNG GALAXY CORE PRIME VE
LG LEON -
$p@rr0w
őstag
Üdv urak! Eljutott oda a technika, hogy ha eladom az iPhone 5-ömet akkor árában kapok jobbat android fronton? i4s-nél pl. szerintem egyértelműen fennáll ez a dolog...
-
Ájvé
veterán
válasz
Gregorg #84587 üzenetére
G7 túl van árazva, használtan is sok érte a 60k (de azt is írhatnám, hogy van jobb ajánlat ennyiért).
P7 SoC miatt nem ajánlott.
Moto X lenne a legjobb innen, de azon nincs magyar nyelv, ha ez nem zavar akkor tudom ajánlani.
G2 szintén jó ajánlat, ezen magyar nyelv is caan.
Xiaomi Mi3, a ház műanyag, de fém vázas a telefon, ha így megfelel akkor ez is ajánlott. Van rá AOSP android is, ha MIUI nem lenne jó és még sok egyéb rom (CM, Mokee stb.).lantiildi:
Z1C sokkal jobb. -
törölt tag
Senkinek ötlete?[link]
-
Gregorg
tag
Sziasztok.
Új telefont nézek, Wp-ről vissza androidra. Nem akarok küszködni szaggatással, döcögéssel és fémvázast keresek.
Amik eddig előkerültek:
- Huawei P7
- Huawei G7
- Moto X
- LG G2Mi az ami a 60-70 ezres kategóriában, akár használtan, lehetőleg fém házzal, Full hd-ben 5-5.3-5.5 col méretben megtalálható. Samsung alpha túl drága. Lenovokat néztem, de nem valami erős belsővel bírnak az S90-esek. Vibe pro meg drága.
Mit ajánlotok a fentiekből, vagy még pluszban?
Köszi
Üdv
Greg -
MeGabee
senior tag
válasz
Laslow #84570 üzenetére
Mindenképp megéri,a Leon már most elavult hardverileg szerintem.
Saját tapasztalatból kiindulva a P8 Lite ennyiért best buy,én is azt vette,bár nálam a másik konkurens az A3 volt.Én is kb 2 évre vettem telefont,bár ez nálam nem mérvadó,van hogy fél év után cserélem
Alcatel ellen szól a support szinte teljes hiánya,rengeteget panaszkodnak rá az összes topikban.
Nézz be mindkettő topikjába. -
törölt tag
Érdekelne a véleményetek! Szerintetek Xperia z1 compact,vagy Galaxy s5 mini?
-
-
motoflug
őstag
válasz
instantwater #84575 üzenetére
En is e kettore szukitettem le. G3-nal sokan launcher cseret ajanlanak, ill. szeret elrepedni a kava,amit garaniaban cserelnek.
-
-
diegho
nagyúr
válasz
instantwater #84574 üzenetére
Akkor én amerikai vagyok?! Welcome to the USA! A hülyeséget ne terjesszük már!
Mellesleg eustock.hu Ha most rendeled holnap megkapod.
-
szkorhetz
őstag
válasz
instantwater #84574 üzenetére
Alul a kis zászlót át kell rakni a kívánt országra. Onnan van az enyém is, Nem szoktam hülyeségeket beszélni....
-
válasz
s3nsitivity #84571 üzenetére
Mi az ellenjavaslat a G3 ra?
-
-
szkorhetz
őstag
válasz
instantwater #84572 üzenetére
Hivatalosan a gyártó oldaláról két év garival.
Oneplus.net -
válasz
s3nsitivity #84571 üzenetére
Be lehet valahol szerezni EUs garival EUból?
Akár UK, akár magyarország, vagy valahonnan máshonnan euból?Vagy egyszerűen vegyem meg a legolcsóbb helyen, és kínai gari, mint minden más kínai telefonra.
Lekopogom, eddig csak kevésbé ismert kínai márkákkal voltak hardveres problémáim.Köszi.
-
s3nsitivity
addikt
válasz
instantwater #84569 üzenetére
A OnePlus One jó lenne neked.
A G3-at én nem ajánlom.
Az X Play se rossz de az inkább aksiban erős. -
Laslow
senior tag
Sziasztok!
A következő 2 évre keresek magamnak új telefont. Szeretem, ha gyors egy készülék, nem kell másodperceket várni erre-arra. 4"-os készülékem van most, ez elég nekem nagy, sosem tetszettek a tepsitelefonok. Alig fényképezek telefonnal, elsősorban beszélek, levelezek, naptárat használok, Facebook-ozok, navigálok vele, és néha kicsit internetezek is.Az alábbiak közül választhatok, de nem igazán tudom melyik legyen. Jelen pillanatban ebben a sorrendben választanék:
1. Alcatel Idol 3 (4,7") - 38.000 Ft
2. Huawei P8 Lite - 39.000 Ft
3. LG Leon - 1.000 Ft- Az Idolban tetszik, hogy gyors és kicsi (4,7"), és az 1,5 GB RAM nem tűnik vészesen kevésnek.
- A P8 Lite-ban tetszik a 16 GB tárhely és a 2 GB RAM, azaz hardverileg talán ez a legerősebb, de nem tetszik, hogy tepsi a másik kettőhöz képest.
- A Leonban tetszik, hogy gyakorlatilag ingyen lenne, de félek kevés lenne az 1 GB RAM, és amikor kézbe vettem egy Leont, nagyon bumfurdi telefonnak tűnt (talán a 10,9 mm vastagsága miatt).Megéri a Leonhoz képest valamelyik másik a közel 40e Ft felárat a 2 éves tervezett használatra?
-
Sziasztok,
A segítségeteket szeretném kérni egy Lenovo P780 utódjának kiválasztásában.
Ezúttal úgy gondoltam, hogy nem kínai telefont veszek, mert azokkal mindig van valami ami miatt nem elfogadható. Vagy update nem várható, vagy az anyagminőség gyenge, vagy kifelejtenek egy notiledet, stb.
Illetve szerencsére most az anyagi lehetőségeim megengedik "nem-kínai" telefon vásárlását.- Árkategória. (talán ez a legdurvább behatároló tényező)
Max 250 GBP- Használt vagy új
Lehetőleg új- Hol vennéd meg? Függetlenül újonnan gyártói garanciával, esetleg előfizetésre egy szolgáltatónál? Esetleg használtan az aprón? Ugye nagyon nem mindegy, mert az árak teljesen különbözőek.
UK ban venném meg, de ha otthon jobb árban elérhető (elsősorban a magas árfolyam miatt) akkor természetesen a magyarországi vásárlás nem akadály. Lehetőleg újonan, garanciával, vagy jó állapotú használtként jó áron amire még van kb fél év garancia.- Hosszú vagy rövid távra tervezel, a legjobbat keresed, vagy az éppen best-buy telefont?
1-2 évre tervezek vele.- Mire használnád?
Elsősorban netezés, telefonálás, de alkalmanként navigációra is.
Kamera nem prioritás, de nem baj, ha valami normális kamera van benne.- Ragaszkodsz valamelyik nyílt operációs rendszerhez, vagy jó neked a zárt is?
Kizárólag Androidos készülék érdekel.Jó ha van dual sim verzió az adott modellből, de mivel a dual sim verzióhoz általában nehezebb romot találni, ezért lehet single sim is.
Kijelző legyen 5-5,5" os, ne kisebb, ne nagyobb. Lehetőleg FullHD, de lehet HD is.
4G képes legyen, vagy valami nagyon nagyon jó egyéb specifikációval rendelkező 3G.
RAM minimum 2 GB
Fontos, hogy legyen rá Android 5.1, akár gyári update formájában, akár stabil 3rd party rom (lehetőleg cyanogenmod) formájában.
Előnyben részesítem az alap android, vagy ahhoz közel álló grafikai elemeket.
Akku 3000 mAh vagy a fölött legyen, mert szeretném ha 1-1,5-2 napot könnyedén kibírna.
Lehetőleg legyen microSD bővítési lehetőség, de akkor lehetőleg legyen 32GB belső tárhely.Amiken gondolkoztam:
Oneplus One
Pro:
- Nagyon szimpatikus, a gyári Cyanognemod, ami azt jelenti, hogy késöbb is lesz hozzá főzött ROM
- Jó ár
Con:
- Ez is kínai, és nincs ezzel a márkával tapasztalatom.LG G3
Pro:
- Belefér az ársávba
- Erős CPU, 2-3 GB RAM
- Van Dual SIM, de ritkán használnám, tehát lehet, hogy az 1 simes verziót választanám a végén, ha a gyári rom nagyon nem jó, és cserélni kell vásárlás után a romot.Con:
- Nagyon átszabott felület
- Teljesítmény pazarló Quad HD kijelző
- A tesztek szerint nem a legerősebb akku, de egy napot kibír.Moto X Play
Pro:
- Nincs feleslegesen nagy felbontás
- Szép kijelző
- Alap android
- Hatalmas akkuCon:
- Ugyanolyan ársávban mozog, mint a G3, de a SOC gyengébb. Ami lehet előny is, mert tovább bírja az akku.Kérlek szóljatok, ha van személyes tabasztalatotok bármelyikkel, vagy valami ismert ordító gond valamelyik említett készülékkel.
Köszönöm szépen előre is a segítségeteket.
-
frankdelgado
őstag
Üdv.
Jelenleg egy Samsung Galaxy Duos 2-t használok, ezt cserélném a közeljövőben.
Így első neki futásra az alábbi 3 versenyzőt találtam:
Samsung Galaxy Grand 2 Duos
DOOGEE VALENCIA2 Y100 Pro
Xiaomi Redmi NoteMax 65-70 ezret adnék ki rá, két kártyás legyen, mert nem szeretek két telefonnal mászkálni és a 1,5-2 gb. ram az kellene. Elég sok applikációt használok, Steam, menetrendek, messenger, skype. Igo-t is viszonlyag sokszor használom, úgyhogy lényeges lenne a megbízható GPS. Meg hát bírja cuflával, mert a mostani az hamar lemerül.
Javaslatokat véleményeket köszönettel elfogadok a hozzáértőktől.
-
MeGabee
senior tag
válasz
silboy #84561 üzenetére
Szvsz mindenképp megéri,ha cserélni akarsz.5-ös HD sAmoled kijelző,jobb kamera,1,5 GB RAM.
A Honor a Huawei almárkája,nagy előnyük,hogy mindent lehet telepíteni az sd-re,így nem korlátoz a belső tárhely mérete,mint pl a Sonynál vagy Samunál.(#84562) szkorhetz: Én nem találtam olyat,amit te írtál
Független 70K körül mozog.Ami alatta van árban,az mind függő,vagy függetlenító kód van rá kérve.És annál mi a garancia,hogy később nem tlthatják le?Ez lutri,én nem vennék így.
-
bandi0000
nagyúr
Hy
Kellene valami telefon 70k körül, ez a Huawei p8 lite mennyire ajánlott? Van jobb vétel? Semmi nagy elvárásom nincs de azért nem szeretnék fagyásokat nagy laggolásokat lassulást
Megbízható? Frissítéseket mennyire szereti kiadni?
-
Hugo85
aktív tag
válasz
Hugo85 #84243 üzenetére
Lehet emelünk a kereten és a méreten is, mert se a Z3C se a Galaxy Alpha képei nem tetszenek igazán. Mindkettő iszonyúan mos és vagy zajos, a Sonynak még a színei is döglöttek, a Samu olajfestmény....
Ami tetszik fotós képességben az az LG G4, a gyengébb akkuidőn kívül van még valami kirívó hibája? -
MeGabee
senior tag
-
szkorhetz
őstag
válasz
werszomjas #84556 üzenetére
Az előbb láttam aprón vadiúj Huawei P8 lite-ot 59ért, annál sokkal jobbat nem hozol ki ennyiből!
-
werszomjas
addikt
Hi!
Telefont vennék:
Árkategória: nagyon max 60 ezer ft
Lehet használt is, vagy új is, kínai készülékek is szóba jöhetnek, sztem itt az aprón venném.
Hosszú távra
Ha belefér a keretbe, 2GB ram legyen benne.
Android legyen
4"-5" között
Normál felhasználás, zenehallgatás, fényképezés, videózás, néha filmnézés, játék nem lesz rajta.Egy Samsung Ace 3-at váltana, attól legyen sokkal gyorsabb.
Elsősorban valamilyen Sony készülékre gondoltam.
Miket érdemes megnéznem?
-
-
GyávaNyúl
csendes tag
Sziasztok
Egy rövid kérdés. Újonnan melyik a jobb vétel Sony Z3 Compact vagy Samsung S5?
Minden segítő válasz megköszönnék. -
Gyb001
senior tag
Esetleg az idol 3 4,7".
Sony IMX214 szenzor van benne, -
moma
őstag
ez egy szuper kép! ennyivel beérném
köszi a teló listát is! igazából szerintem annak, aki nem tud jól fényképezni azért is fontos tudni mit tud ilyen szempontból maga a vas, hogy tudja, hogy ha nem jó a kép, akkor az az ő hibája és van értelme azon gondolkozni, hogy mit csinál rosszul.
-
tresh
veterán
Hogy kiemelkedő e vagy sem elég szubjektív dolog. Amik nekem megfordultak a kezeim közül és szerintem értékelhető képeket lehet vele lőni az pl BB z10, LG G2 , S4, 735 lumia ezek kb beleférnek ebbe a keretbe ha használt is játszik). Biztos van még jó pár de amit nem használtam azt nem tudom megítélni.
Egy kép amit z10-el csináltam nem túl baráti fényviszonyok között:
-
Alister71
nagyúr
válasz
Alister71 #84545 üzenetére
Annyit tennék még hozzá, hogy ha egy korrekt telefont akartak volna kiadni a P8 lite vagy a Honor 4 esetében, én egy kicsit tovább csiszolgattam volna a P7 ben lévő 4 magos kirint, mert bőven elég lett volna és a mellé raktam volna a T760 mp2-őt. Így maradhatott volna alacsonyan az ár és egy korrekt készüléket adtak volna piacra. A 8 magos procinak kb semmi értelme, csak nem akartak lemaradni a trenditől, mert féltek, hogyha nem 8 magossal jönnek akkor nem lesznek ilyen eladások. Csak így meg a gpu bánta amiért meg kár.
-
Alister71
nagyúr
válasz
MeGabee #84538 üzenetére
A 410 szerintem a belépő szintre való, az más kérdés, hogy sok gyártó fentebb is szereli, pedig oda a 615 jött ami elég jó is lett.
A mali450 már a P7-be is pofátlanság volt mert már akkor is bő 1 éves volt a cucc, de, hogy a P8lite-ba is volt pofájuk belerakni egy ilyen elavult gpu-t az pofánlatság. Raktak volna egy T760 mp2-őt egy szavam se lenne a huawei-re. -
bubi92
őstag
Sziasztok
Mit ajánlanátok a következő paraméterekkel:
dual sim
min 4"
min 2 mag, 1,2ghz
min 1gb
tárhely min 8gb- vagy sd kártya foglalat
min 8 mpx-es kamerabruttó átlag ár 70 ezer alatt kéne, hogy legyen.
-
tresh
veterán
Szerintem ezt így összehasonlítani nem lehet és annyi variáció lenne hogy belefáradnál. Amit fentebb linkeltek talán adhat támaszpontot. De maradjunk annyiba hogy lehet neked 2 milliós dslr géped is ha nem tudsz képet alkotni. Csak próbáld ki egyszer hogy egy fényképész kezébe adod a telot és ugyanarról lőtök képet kié lesz jobb
Szerintem tökéletesen lehet látni ha egy készülék jobb képet lő a kategórián belül. Főleg ha egy átlag user kezében is jó felvételek készülnek. Azt hiszem van is telefonos képek topik.
-
MeGabee
senior tag
válasz
Alister71 #84537 üzenetére
A középkategóriában már nem csak a Kirin,de az MTK is jobb,mint a Snapdragon....
Persze az egyszerű júzer ebből semmit nem érez,vígan elvan a Snapi 410-essel is.Hisz az ő telefonján ott a Csamcsung felirat
Nem vitaindítónak szántam,csak ironizáltam egy kicsit,mert ma ilyenem van.Szerk.: a mali 450-ben egyetértünk,bár én jelenleg annak sem érzem semmi hátrányát.
-
Alister71
nagyúr
válasz
s3nsitivity #84532 üzenetére
De azért Te is inkább snepit veszel nem kirint
Nincs vele bajom, írtam már többször is, de van tőle jobb inkább azt ajánlom. Mondjuk ezt a mali450-et hanyagolhatnák már, én inkább ezért haragszok nem a proci miatt. -
MeGabee
senior tag
válasz
s3nsitivity #84532 üzenetére
Hja,Lord Vader kolléga úgy áll a HiSiliconhoz,mint én az Amoledhez
Nekem ez az első Kirin procisom,és nem panaszkodom.Mondjuk nem is játszom,így a gpu is bőven elég.
(#84535) Stevan87: Tapasztalat nincs,azt a topikjában találsz
Amúgy ajánlott készülék,prémium ház,közepes hardverrel.
-
Stevan87
tag
Sziasztok,
Van valakinek véleménye/tapasztalata a Samsung Galaxy A3 -al kapcsán?
60-80 ezer Ft értékhatáron belül szeretnék telót venni,s ezt néztem ki-tetszett meg. -
válasz
Alister71 #84528 üzenetére
a csak egy egységnyi 4g/lte térerő miatt nem merülhetne húzósan, ott más gond is van, nem stabil vagy ilyesmi.
telefonálásra persze, hogy jó a 3g, 4g/lte hálón az (még?) nem is működik.
a vodafone esetén nincs (még?) jelentősége, de a másik két hazai szolgáltatónál már most jobb az országos 4g/lte lefedettség, mint a 3g, így jobb a minden szükséges 4g/lte frekvenciát kezelő mobiltelefon. -
Alister71
nagyúr
válasz
BigBlackDog #84527 üzenetére
Ezt sajnos nem tudom. Nekem jelenleg az S4-ben is ki van kapcsolva az LTE, mert melóhelyemen is csak 1-es térerő van és fél nap alatt lemerül miatta a telefon. Amennyit használom a mobilnetet nekem a H+ is elég bőven, ha nem tudná a telefonom a 4G-t se érdekelne. (Miskolc és vodafon)
Szerintem böngészésre útcán, vonaton, buszon, bárhol elég a 3G vagy a H+, letölteni, frissíteni úgyis csak wifin fogok.
Neked kell tudni, hogy a környezeted mennyire kiépített wifi elérhetőség szempontjából, telefon híváshoz pedig elég a 3G bőven.Az 1+1-el van személyes tapasztalatom is, igaz csak 16 gigás volt, de iszonyat jó telefon. Azt nem kell bemutatni mit tud a snap 801, a 64 gigás tárhely nagyon kellemes, a kijelzője eszméletlen szép és fotózás terén is elég jót alakít.
-
Alister71
nagyúr
válasz
BigBlackDog #84523 üzenetére
Esetleg One plus 1, Sony Xperia Z2, Galaxy S5 (ezt a knox miatt nehezebb rootolni) ezeket állapot és garancia szerint 80-100 körül be lehet szerezni használtan.
Nem tudom ezek közül tudja-e valamelyik a raw-ot.Újonnan Honor 7 (root egy darabig biztos nem lesz), One plus 1 (én ezt ajánlom)
-
MeGabee
senior tag
Akkor tegyél hozzá +5K-t,és nézd meg a Honor 4X-et.Ugyan csak 8Gb a tárhely,de mindent lehet sd-re telepíteni.Ezt leszámítva ugyanaz a hardver,mint a P8 Lite-omnak.GPS patent,kamera elég jó szintet hoz,de ez relatív,én meg vagyok elégedve vele.Kijelző szép,Emui nem laggol (2 giga RAM sokat ér).
Jah,és ennyiért újonnan 2 év garival ez E.D.-ból megvan. -
Alister71
nagyúr
válasz
BigBlackDog #84510 üzenetére
Ha raw-ban szeretnéd menteni a fotókat, akkor a G4 a nyerő. Természetesen vannak olcsóbb alternatívák is, de akkor 1-2 dologról le kell mondani.
(#84514) Obladee: személyes tapasztalatom egyik készülékkel sincs, az ajánlást a puszta számok alapján írtam csak. Így hangminőségről és lötyögő hátlapról nem tudok nyilatkozni. Mindenképp olvass bele a 2 telefon topikjába, itt javarészt csak a hibákat tárgyalják, a legtöbb ember csak használja és ha nincs vele semmi gondja nem keresi a fórumokat.
-
törölt tag
Úgy látszik az Xperia M5-nél megoldották a melegedés problémát. 22 perc után állította le a 4K-s felvételt, de nem is túlmelegedés miatt, hanem mert elfogyott a tárhely.
Csak nem volt olyan rossz ötlet az MTK chip használata...
-
Obladee
csendes tag
válasz
Alister71 #84472 üzenetére
Kijelzőre, teljesítményre nekem is az a legszimpibb.
Három dolog bizonytalanít el vele kapcsolatban:
1. itt-ott olvasni, hogy a hangminőséggel probléma szokott lenni telefonálásnál
2. hátlap mennyire lejárós/lötyögős, idő elteltével ez mennyire rosszabbodik, valóban probléma e? (ezt is fórumon olvastam valahol)
3. az hogy már nem gyártják, a későbbi támogatást mennyire befolyásolja, jár e valamilyen hátránnyal?Ezekről van infód?
-
silboy
aktív tag
50-ért tudnátok ajánlani valamit ami hozza az Xperia M2 szintjét?Új kellene,garanciával,függetlenül vagy Telenor kártyásai közül.
-
MeGabee
senior tag
Szvsz képtelenség meghatározni, hogy mennyire jó egy kamera.Annyi mindentől függ,Mpx,rekeszérték,algoritmus,stb.Meg attól is függ,ki mire használja.Én próbálok nem is válaszolni azokra,ahol a jó kamera nagyon fontos kritérium.Hát honnan tudjam én,hogy másnak mi a jó???Nem vagyok én fotós
Egyébként amelyikben van optikai képstabilizátor,az nyilvánvalóan előnyben van a többivel szemben,de amelyikben már manuálisan állítható szinte minden,az egy szakértő kézben csodákra képes.
A MA-s srácok próbálják objektíven megítélni,de szerintem ők sem tudják.(#84508) .OM.: Szerintem ez is csak viszonyítási alapnak jó.....
-
moma
őstag
erre valaki. ahogy most kicsit figyelgetem az okostelókat úgy látom, hogy a fényképezés tényleges minősége az, ami legkevésbé belőhető a specifikációk alapján. nem sok mindent mond a tényleges képekről az, hogy hány megapixeles kamera van benne... szerintem amúgy akár egy nemzetközi weblapot is elbírna csak ez a kérdés.
-
Simtu
senior tag
Sziasztok!
60e HUF környékén keresnék használt telót.
Ami fontos lenne:-nagyon jó kamera
-pontos GPS
-min 32 GB tárhely vagy bővíthető
-szép kijelző
-lagmentes működés
-zenehallgatásra is használnám (fülessel)
kijelző min 5"Előre is köszi!
-
Alister71
nagyúr
válasz
dragon1993 #84501 üzenetére
A soc egyforma, de a Lenovo kijelzője nagyobb és jobb felbontású.
-
MeGabee
senior tag
válasz
bajnokpityu #84500 üzenetére
S3-at már kapsz olcsóbban.Nézd meg akkor azokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Samsung Galaxy A05 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest