Hirdetés
- Notebookosított mini PC-t leplezett le az AOOSTAR
- Vélemény: más cég lenne az Intel, ha korábban nevezik ki Lip-Bu Tant
- Barátságot teremtene az ARM és az Anti-Cheat rendszere között az Epic Games
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- Az NVIDIA szerint a nagyobb készletek stabilizálják majd az új GeForce-ok árait
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Házi hangfal építés
- Mindennél nagyobb: tesztpadon a Ryzen 9 9950X3D CPU
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Projektor topic
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
-
PROHARDVER!
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
bmwsan #122957 üzenetére
Igazából a Huawei P9-em mellé szerettem volna egy telefont, amit kifejezetten napi több órás képregényolvasásra, netezésre és játékra tudnám használni.
(Vagyis egy olyan teló kéne, amit nem sajnálom nyúzni.)
Jelenleg ezt a posztot a 18 órás kijelzőidővel bíró Asus Zenfone Max-om tölti be, csak hát játék téren elég sok kompromisszumot kell kötnöm...
A P9-et lehetőség szerint meg szeretném tartani, minél hosszabb távon jó állapotban, ezért nézegettem egy alternatíva után, ami az Asus-t tudná leváltani. -
Ájvé
veterán
válasz
bmwsan #122931 üzenetére
Van spemallon ahogy linkeltem, az pedig megbízható oldal, de sokan vesznek gearbesten is.
Fő kamera ugyan az mint A1 esetében, de Redmi 5 Plusban nincs telekamera. Viszont van 4000-es akku benne, nagy kijelző (alig 3 mm-el nagyobb az A1-nél), meg akinek tetszik van MIUI is benne. Alternatívának hoztam fel, annak még szerintem pont jó, olcsóbb is amúgy mint az A1 és Redmi 5 Plusból is van 4/64-es kiadás. Akinek még bejön az új trend vagyis 18:9-es kijelző annak jó vétel, olcsón megkapja ezt. -
RedHarlow
aktív tag
válasz
bmwsan #122862 üzenetére
Megnéztem, az alábbi telefonok férnének bele a keretembe az előfizetéssel kapott kedvezményeket (Mobil M + 15GB net) nézve. Ezek közül miket ajánlanátok? Talán az edge 7 már kicsit drága lenne nekem.
Honor 9
Samsung Galaxy A8
Samsung Galaxy S7 Edge
Huawei P10
LG Q6
Huawei Mate 10 Lite
Samsung Galaxy J5 -
Atus85
aktív tag
válasz
bmwsan #122804 üzenetére
Nokia 6-ot szerintem se. Ha meg voltál elégedve a p8 lite - al akkor szerintem felesleges kiadnod több pénzt egy felső kategóriás telefonra főleg hogy a kozepkategoria is szépen fejlődik. Akkor szerintem a Mi A1-et vegyed (4gb ram és 64gb belső tarhelye van) vagy ha annyira tetszik a Huawei akkor pedig a p10 lite - ot ez is jó teló. De a Mi A1 azért jobb ár érték arányú teló. Adalbertnek akartam írni, de mindegy mert lényegében ugyanazt írtuk Bmwsan - nal.
-
mateglaj
tag
válasz
bmwsan #122788 üzenetére
Köszi a válaszokat, nagyon meggyőzőek!
Az elmondottak alapján a honor 8 és p9 között vacillálok. Ahogy kiveszem a mondandódból, a p9 lenne a legjobb választás, azonban az kicsit aggaszt, hogy egy év különbség van a kettő megjelenése között, és a kettő ugyan olyan árban mozog kb, ahogy láttam. Kíváncsian várom az összehasonlítást!
Xda-n ahogy néztem, 8.0-s aosp még nincs is a p9-re, kicsit úgy tűnik, a fejlesztések gyakoribbak jelenleg a honornál. De addig nem döntök semmiképp, amíg nem látom át jobban ezeket a dolgokat... -
-
Randomized
csendes tag
válasz
bmwsan #122709 üzenetére
Köszi a választ!
Nem tűnik rossz telefonnak a MI A1. Elolvastam róla a tesztet, és ami még így elsőre nem tetszik, az a dedikált gombsor (Multitask, Home, Back). Egyik haverom mondta, hogy neki is Xiaomi telefonja van, és ott ezeket a gombokat lehet állítgatni (vagy valami hasonlót mondott), bár neki MIUI van a telefonján. Ezen van rá valami esély, hogy a Back és Multitask gombot felcseréljem?
Amitől még félek, hogy 5.5" lehet, hogy kicsit nagy lenne, nem? Aki hasonló méretű telefont használ, mi a tapasztalata a nagy kijelzőmérettel?Bár ha olcsóbban van hasonlóan jó telefon, az sem lenne rossz. Az ár, amit írtam, egy felső határ, ami felé biztos nem tudok menni. A legjobb vételt keresem hosszú távra, és ahogy látom sokszor javasoljátok a MI A1-et. Ahogy feljebb is írtam, tényleg egész jó telefonnak néz ki.
(#122775) oliblood88:
Csak kíváncsiságból kérdezném, te mire használod az NFC-t, hogy ilyen hasznosnak találod? -
bazsimano
őstag
válasz
bmwsan #122714 üzenetére
Koszonom a valaszt!
Felesegemnek lenne es igen o csak kattint es annyi
Ez a 3+3+3 gari mit takar?
Olcsobbik telokhoz olyan 55ezer ft kornyeken az s7hez meg skkor 20al tobbert jutok!
Kerdes h akkor ezek szerint az s7 idotallobb? 3-4 evente van csere ha nagyon muszaj!
Elore is koszonom h ezekre is valaszoltok!
Tobbet mar nem kerdezek! -
Pucu1989
csendes tag
válasz
bmwsan #122694 üzenetére
Kicsit félek hogy az s7 kibír e még 2 évet
Előfizuval hoznám mindkettőt a p10 et 40ért, de megér nekem annyit ha kiszolgál 2 évet
De talán egy hajszálnyival a p10 felé húz a szívem. Amúgy meg i6s ről váltanék, elég volt
aksi,akadások,progik lefagyása...régen ez nem volt divat
-
Ájvé
veterán
válasz
bmwsan #122684 üzenetére
De mondjuk nem tudtam, hogy EMUI-n már van, szóval kösz
(#122687) Fall-N:
Most komolyan te szoktál olvasni? Fogalmam sincs melyik EMUI-val jött, sőt azt se hogy van már benne, MIUI-ra írtam hogy nincs benne appdrawer, olvass már kicsit vissza!
"EMUI 5.0-ával jött, nem 5.0-val."
Most akkor mi van? -
volandy
senior tag
-
matezs
újonc
válasz
bmwsan #122624 üzenetére
Rengeteg tesztet néztem, illetve olvastam, de még mindig nehéz döntés.
100-150 ezer között gondolkodok. Kicsit félek Samsungról Huaweire váltani, de minden tesztben dicsérik. Egy megbízható telefont szeretnék erős hardverrel és az sem hátrány ha normál használat mellett nem merül le 1 nap alatt. Inkább most fizetek ki érte pár ezressel többet, de semmiképp nem szeretném megbánni, hogy lecseréltem az A510et.
-
matezs
újonc
válasz
bmwsan #122622 üzenetére
Köszönöm a tanácsot! Galaxy A5 (2016)-ról váltanék. Ennek a teljesítményével is elégedett voltam, csak újítani szeretnék. Huawei és Samsung között. Ár-érték arányban jobbnak tűnt a Mate 10 lite, mint az S7. Ezeken kívül gondolkodtam még A8 (2018), P9 és P10 készülékeken is. Akkora a választék, hogy nehéz dönteni...
-
juuzer
addikt
válasz
bmwsan #122486 üzenetére
Szerintem a H9 és a G6 is jó választás lehet
Sosem volt még LG Androidom, szóval ezt sajnos nem tudom. A kollégák szerintem tudnak rá mondani valamit
Egyébként Mobilcorneren kb 130 alatt van a p10, érdemes lehet ránézni. (A 3+3+3 garit nem tudom náluk, még P9 vásárlás előtt kérdezősködtem és sokan be tudták regelni a 3 év garira az ott vásárolt P9-et)
Egyébként a Mi A1 sem rossz, a maga kategóriájában kiváló készülék, csak ugye egy kategótriával lejjebb játszik.
-
123xyz
aktív tag
válasz
bmwsan #122484 üzenetére
A Xiaomi Mi A1 és a Huawei P10 az árat illetően elég széles skálát határoz meg... De ha az ár/érték arány a fontos, én a helyedben a Honor 8 és a Huawei P9 készülékeken is elgondolkodnék, lehet valamelyik megfelelő kompromisszumos megoldás lenne. A Telekomnál most mindkettő listaáron (alapból függetlenül vagy azonnal függetleníthetően) 80-ért kapható - még ha nem is a legfrissebb, de felső kategóriás készülékekért ez azért elég jó ár szerintem
És a P9-re is tudtommal érvényes a 3 év garancia
-
norbert1998
nagyúr
válasz
bmwsan #53378 üzenetére
salgo: ehhez annyit tennék még hozzá, hogy ha szeretnél fhd-t lejátszani, akkor sp, ha szeretnéél játszani, akkor szntén nagyon sp. g2 minit nem nyomkodtam, bár a négy a7-es mag összességében hajszálnyit gyengébb, mint az sp 2 krait magja, és az sp gpu-ja (graikus egység sokkal erősebb, de ez ugye csalk a fent említett tevékenységnél jön ki, a processzorban meg nincs túl sok különbség. a képernyő nem vészes, bár egy note-ot mellé téve nem olyan szép a szín, amúgy meg nem venni észre. csak nincs dupla koppos feloldás, ami az lg-nél lehetséges
bgyg: z, egyértelmű, a 4s már nagyon elavult, lassú, és gyenge
-
szinimini
senior tag
válasz
bmwsan #53348 üzenetére
Ahhaaa
Hát meggyőztél
A 4 és a G között billen vmelyik oldalra a mérleg?Vagy teljesen egy forma
Amit írtál az alapján a nexus 4 felé billen inkább nem?
a 4re a frissítések gyári romok vagy custom?w333
Hol lehet kapni a 4et 75k -ért?
Találtam,de az mit takar,hogy light box? -
w333
félisten
válasz
bmwsan #53344 üzenetére
Nexus 4 összes gyárilag független és magyar nyelv is benne van, tartozékok között gyárilag egy Nexus -hoz sincs füles ...
(#53346) szinimini
Nexus 4 legfrissebb android rendszer jelenlegi a 4.4.2 és hamarosan jön a 4.4.3 és 4.5 ! nagyon gyors és smooth az egész, fejlesztői Google telefon
Nekem volt S3 LTE ami ugye szintén 4 mag és 2GB/RAM viszont a Nexus 4 sokkal gyorsabb és jobb, anyaghasználatban ég és a föld a kettő !
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Spórolós topik
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- aquark: Tapasztaltabb motorosok segítségét kérném!
- MWC 2025: Most akkor van vagy nincs kék Nothing Phone (3a)?
- Házi hangfal építés
- Videó stream letöltése
- Formula-1 humoros
- Mindennél nagyobb: tesztpadon a Ryzen 9 9950X3D CPU
- További aktív témák...
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Black Titán - - Apple Garancia
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Natúr Titán - - Apple Garancia
- iPhone 16 Pro MAX 1 TB Black Titán - - Apple Garancia Warranty: 2025-11-10
- ÚJ - iPhone 16 Pro MAX 256 GB White Titán - - Apple Garancia
- ÚJ - iPhone 16 Pro MAX 256 GB Natúr Titán - - Apple Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.