Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
jooker82
nagyúr
válasz
RigoJancsi #26296 üzenetére
A vodafone,még nem gyártja
A telenor is csak akkor fogja elkezdeni a sorozatgyártását,ha az S4 kameráját rátudják harveresen tenni. Addig sajnos nem
a viszonyitása pedig 4,5 cm,aránylik a 7,5 cm-hez.
-
jegenye77
addikt
válasz
RigoJancsi #26296 üzenetére
Nem kicsit vagy már unalmas!
-
SyntaxeError
tag
Hell
Használt mobiltelefont szeretnék vásárólni max 45.000 környékén.
iPhone 4 és Samsung Galaxy S2 tetszik leginkább, de meghallgatom ha más hasonló szintű telefont is mondtok.Ötletek?
-
mtcob
senior tag
válasz
papeti01 #26293 üzenetére
Értem...
8S t semmiképpen, akkor inkább s3 mini vagy bármi más, az a telefon csak szívás... Mivel 4GB a belső tarhely, abból alapból elvesz a rendszer valamennyit plusz az alkalmazások nem tudnak SD re települni, így pár app után megtelik a tarhely... Ennyiért az a telefont borzasztóan túl arazott.. A tarhely miatt nagyon elcseszett az a telefon
-
mtcob
senior tag
válasz
papeti01 #26291 üzenetére
WP = folyamatos működés...
Ha tetszik neki a WP akkor jó választás
Mondjuk fb vel kapcsolatban fenn állt egy olyan probléma hogy nem jönnek még az értesítések csak nagy kesessel a telefonra.. Nem tudom mennyire gond ez..
Ha már WP akkor én Lumiát vennék, sokkal jobban van támogatva mint a többi.... Egy 720/820 nem fér bele? -
papeti01
senior tag
ja, igyekszem konkretizálni az igényket... bár mint írtam a kinézet fontos, meg a folyamatos müködés.
(net, fb, sms, hívás minősége, ilyen alap dolgok)a probléma, hogy sg gio val kezdte az androidot, és ez miatt eléggé utálja...
biztam benne, hogy valamelyik nagyon jó ár/érték arányban van... és felnyitjátok a szemem...
azért köszi
p. -
mtcob
senior tag
válasz
papeti01 #26288 üzenetére
Erre nem lehet jó választ adni, hiszen szembe állítottál egy WP s és egy Android os készüléket mind kettő esetben...
Mivel teljesen más a két rendszer így nem lehet ezt megválaszolni...
Viszont az segíthet, ha elmondod az igényeid, hogy mire használnád, illetve ha kipróbálnád mind kettő rendszert... WP gyorsabb de jóval korlátozottabb... És még van egy két zavaró hibája amit vagy elfogadsz vagy nem veszel olyan telefont...
Én mindenképp androidosat vennék, mert jobban/szebben testreszabható, lehet vele rom olgatni, illetve alapvetően nyíltabb így nem vagy igazán határok közé kényszerítve... De ez teljesen egyén függő, van aki az androidot utálja.. .
Szóval szerintem nézz kicsit utána a WP nek, ha megfelel és tetszik is akkor jó választás, ha nem akkor marad a droid -
mikersz1
senior tag
Picike8 , agabe: köszönöm a segítséget.
Szóval gari nélkül nem lesz szifon.
-
giga1010
csendes tag
Tudnátok segíteni hogy ezek a telefonok közül:
Telók
Melyik a legjobb tudású és az aksija is jól bírja? -
rmartin94
aktív tag
Melyik a legjobb okostelefon, amit 10 000 ft-ért manapság használtan kapni lehet?
-
beamen1
csendes tag
Sziasztok! Én filózok egy xperiaSP-n vagy egy S4-en. Nem tudom hogy megéri-e a különbséget az S4.
Max játéknál vagy fullHD videónál vehetném észre? Igazából, amitől félek, hogy 1-2 éve nem vettem meg az xperiaS-t helyette egy SE Ray lett mert olcsóbb és ''elég az is'', azóta ő már úgy belassul, hogy néha a tárcsázóképhez is kell vagy fél-1 perc... A lényeg hogy nem szeretnék az sp-vel is így járni, akkor inkább egy prémium teló és az elvan egy darabig -
Crias
senior tag
Sziasztok!
Úgy alakult hogy vennem kellene egy telefont, az árat pontosan nem tudom mert ilyen hűségakciós kvázi ingyen elvihetős telefon lesz (telenor), majd csak ott látom meg hogy mikből tudok választani.
Így előre láthatólag tudnátok best buy telefonokat mondani több árfekvésben is?pl ~40k alatt, 40-60k 60-80k és efölött.
Főleg webfejlesztés mellé lesz, illetve lehet mobil app-ok tesztelése is cél lehet.
Ami pozitívum az a jó aku idő lenne, multimédiát tekintve se lenne rossz ha valami jobb fajta kamera lenne benne (nyilván minden az ártól függ de az egyes árszegmensekben is be lehet ezeket lőni?)Samukat néztem de nem tudom van-e jobb féle (ilyen HTC huwei annyira nem bejövős), meg még itt gyorsan átpörgettem az utolsó pár oldalt és még talán az LG optimus 4X ami még tetszetős paraméterekkel bír (ettől mennyire kell félni, mert az utóbbi időben LG termékeket nagy fenntartással veszek)
Samukból az S3 mini - LG optimus kb egy árban van ezek milyen viszonyban vannak egymással?
Ebben a párharcban van egyértelmű győztes? Funkcionalitásban anyagminőségben szériahiba stb tekintetében?
(talán ebben az árfekvésben lesz az én telefonom de lehet még olcsóbb árfekvést kellene nézni)Efölött amit néztem az az S3 és az S4 mini de ezek már 100-110k amit nem hiszem hogy jutányosan megkapok de mégis érdekelne hogy a kettő között ti melyikre voksolnátok?
-
agabe
addikt
válasz
mikersz1 #26272 üzenetére
azert I5 120-ert es I4S 75-ert hasznaltan is olyan ar, hogy elegge ki kell fogni (a legkisebb 16gigas verzional).
szap allapotu, es nem fuggo keszulek ara I5 eseteben inkabb 135-140korul indul (es azok garisak is termeszetesen meg), I4S pedig ha garis is kell, hogy legyen akkor az is inkabb 85-tol talalhato, vagy dragabban.
Azok amik olcsobbak es fuggoek felejtosek szerintem, mert a fuggoket barmikor tilthatjak a szolgaltatok a havi szamlak nem fizetese eseten. Sokszor az elado nem az elso tulajdonos, meg a letiltas elleni garanciaval sem ersz sokat, max evekig pereskedhetsz.
Ha veletlenul fuggetlenben talalsz olcsobban es garis is, akkor (amennyiben nincs kulserelmi nyom) ovatosnak kell lenni, hogy biztos nem aztattak-e meg kicsit, mert akkor egybol nem garis, es kevesebbet er (kb mint a garancia nelkuliek) -
Ati1979
veterán
válasz
RigoJancsi #26255 üzenetére
Vegyél egy S3-mat.
Kisebb, majdnem olyan gyors. és a kamrában is kb. az a szint.Használtan nem is túl drága...
-
törölt tag
Xperia ZR van már valakinek, esetleg készül venni? Nagyon szimpatikus készülék, kíváncsi lennék pár tapasztalatra főként a kamerát és a kijelzőt illetően. Pár gsm boltban már lehet kapni, többek közt a PartNero-nál 119 000 Ft-ért, ami nem tűnik rossz ajánlatnak.
-
mikersz1
senior tag
Nővérem akar majd váltani iphone-ra, galaxy 3-ról, melyiket érdemes venni? Árat is írjatok. Használtban gondolkodik. Felhasználása átlagosnak mondható, netezés, 1-2 kép készítése.
Független legyen, vagy telenoros. -
dokee78
félisten
-
dokee78
félisten
válasz
Picike8 #26260 üzenetére
Kellene egy normális Telefonos OFF topik,mert ott másról is lehet csevegni.
Nem értem,miért "Melyik okostelefont vegyem? OFF topik!" lett a neve?
Lehetett volna simán csak OFF topik is."Nem hiszem hogy a topic élne annyira hogy megérje megnyitni"
Ezért teszem ide fel az OFF kérdéseimet. -
Szplöttyy
senior tag
Sziasztok!Nekem csak annyi lenne a kerdesem, higy letezik e olyan telefon ami azt tudja mint egy galaxy mini, mert azzal a tudassal teljesen meg vagyok baratkozva, csak van benne vaku, es automata fenyszenzor?
-
Kunsztler
senior tag
Sziasztok!Melyik a legjobb telefon aminek a legjobb kamerája van?
Köszi válaszokat -
MurdR
veterán
válasz
Vegyél egy iPhone 5öst, osz pá'
-
mikersz1
senior tag
válasz
Android?
A kijelző méret nem függ a hardvertől.
Hogy érted, azt hogy árkülönbség?
Mennyit szánnál rá?tojaaji: találkoztam már vele párszor, egyáltalán nem tűnik értelmes embernek
, ezek szerint nincs is note2-je?
Imádom ezeket a helyesírás sztárokat, Note2 tőmet
-
Dalzarus
tag
Hello,
Telefonvásárlás előtt állok, így a segítségeteket szeretném kérni.. Mi a top 3 vétel 45ezer forint körüli árkategóriában?
-
dokee78
félisten
Nincs infó még a Samu Galaxy Ace 3 LTE verzió várható áráról?
Merre találom a Dual SIM-es nem okostelefonok topikját?
-
Kunsztler
senior tag
Sziasztok!
LG optimus g vagy Nexus 4?
Ha ez egyik sem jó akkor tudtok írni más készüléket?
Nagyon fontos a kamera 4,7 vagy kicsivel nagyobb.Előre is köszi
-
Speeedfire
félisten
válasz
Stauffenberg #26242 üzenetére
Én pl általában akkor cserélek telefont ha meghal.
A többség szerintem nem cserél évente telefont, csak a geek-ek, akik nyomon követnek mindent.De valóban, ahogy írod le kell írni, hogy mi az igény egy telefonnal szemben. Pl a wp, ios nem az amit cserélgetni szoktak.
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
Speeedfire #26238 üzenetére
Ha van egy régi autód, amihez már nincs alkatrész és az üzemanyagot is egyre kevesebb kúton találod meg hozzá, akkor az csak idegesít. Persze akadnak olyanok akiket nem, de azért érzed, hogy nem ők jelentik a többséget. A többség halad a korral és vesz egy modernebbet.
De ezért is lenne jó leírni előre mik az igények és mi nem az.
-
Mclovin
senior tag
Hali! 3 telefonra szűkült a választásom: elsősorban lumia 520 és y300 között vacilálok. Ami fontos lenne számomra, hogy zeneileg jó legyen, tudjak rajta böngészni, netezni, meg angry birds szintű játékok röccenés nélkül menjenek rajta. Kijelzőkről is érdekelne egy-két "tapasztalat". Esetleg a lumia 620 megérné a felárat? Eddig a Lumia 520 felé húz a szívem, a márka és a telenornál most hirdetett "ha online rendeled 20% akció" miatt. Ti mit ajánlanátok?
-
-
Speeedfire
félisten
válasz
Stauffenberg #26232 üzenetére
Abba bele sem gondoltál még, hogy esetleg valakinek elég ha csak használja és nem kell neki a legújabb szoftver rá?
Néha 1-2 fórumozón azt veszem észre, hogy kicsit túloz mindenütt, elég sok topicban. Nekem megvan 2.5 éve a zte blade. Azon kívül, hogy nem kezdem kicsinek érezni a kijelzőt és szeretnék jobb képeket csinálni nem érzem úgy, hogy nem tudna még legalább 2 évig kiszolgálni engem a napi rutinban*.* reggel kelt, sms-k küldök/fogadok, hívást indítok/fogadok, megnézem az emailjeimet, elolvasom a cikkeket, megnézem haverok fb-n mit poszoltak ki. Zenét szolgáltat buszon és vonaton egyaránt.
Azt, hogy 2.3.5 van rajta szintén nem zavar.No offense, csak nem tudom hova rakni ezeket a dolgokat.
-
MZperX75
addikt
válasz
giga1010 #26143 üzenetére
Üdv,
Telefont szeretnék vásárolni de nem értek hozzá milyet vegyek.
25.000ft-ig gondoltam a vételárat.
Szempontok:
Jó akkumlátoros idő.
Wi-Fi
lehessen fotózni vele.
Nagyrészt telefonálásra használnám néha net, fényképezés.
Tudtok ebben az árkategóriában jófajta telefont?
Új, kártyafüggetlen vagy t-mobilos 1 sim-es érdekelne.Nokia Lumia 620 (T-mobil 5000Ft-os csomag 2 év hűség 500Mega 3G ára a tecsinek ezzel a csomaggal 22.900Ft a telcsi) az az Havi 900ft24x bomba vétel 0Ft-ért elviheted .....A lista ár 60.000Ft felett...
+590Ft biztosítás ha leejted cserélik......
GPS-3G-Wifi+5Mpixel kamera ,Win8 mobile,720p videó 8Giga háttértár,1 sim
-
realee
tag
válasz
Stauffenberg #26232 üzenetére
Jelenleg egy Galaxy 3 telefonom van amit 3 éve vettem, úgyhogy asszem tudom milyen amikor megszűnik a terméktámogatás és úgy fél éve-éve a normálisabb custom romok fejlesztése is már leállt... Nem nagyon izgat, egyedül az aksija zavar mert szarakodik, zenét tudok hallgatni rajta, telefonálni, smsezni, böngésző is van régebbi ROMra is, szóval nem izgat a szoftveres része
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
realee #26229 üzenetére
Kizárt dolog, hogy ebben a kategóriában találsz bármit is ami kibírja 3-4 évig. Ha nem nyekken meg előbb, akkor a szoftveres támogatottság megszűnése fog majd komoly gondot jelenteni. Nem lesznek befoltozva a biztonsági rések és sok új alkalmazás sem fog elindulni arra hivatkozva, hogy túl régi a rendszered. Esetleg olyan telefonnal kihúzható ennyi idő amire van elég jó custom ROM támogatás, de a 40 ezres kategóriában ilyen nem nagyon akad.
Én a Motorola Defy-vel úgy jártam, hogy a megjelenés után 2 hónappal véget is ért örökre a Motorola terméktámogatása, soha nem adtak ki több frissítést hozzá, csak új telefont... vedd meg a Defy+ készüléket ha friss(ebb) rendszert akarsz. De úgy húztam ki 2,5 évet, hogy voltak jó custom ROM-ok, de így is már erősen csereérett volt.
Nem azt akarom mondani, hogy költs többet. Csak készülj fel rá, hogy 2 éves korára már a hajad téped tőle. A gyártók minden eszközzel rákényszerítenek arra, hogy vegyél újat.
-
realee
tag
Új telefont szeretnék vásárolni október környékén.
- Árkategória. Max. 40ezer
- Használt vagy új: új
- Hol vennéd meg? T-Mobile, esetleg vatera/apró T-Mobile függőséggel
- Hosszú vagy rövid távra terveze?: Hosszútávra, 3-4 évig nem akarok új telefont venni
- Mire használnád?: Telefonálás, SMS, Internet (Wifi), Zenehallgatás (napi 2 óra max)
- Ragaszkodsz valamelyik nyílt operációs rendszerhez, vagy jó neked a zárt is? Androidot favorizálom, de a többitől sem zárkózom elLehetőleg ne ZTE legyen, hanem valami ismertebb, elterjedtebb márka (HTC, Nokia, Samsung, Sony Ericsson, ilyesmik...).
-
válasz
Stauffenberg #26215 üzenetére
Ennyi.
-
Mclovin
senior tag
Hali! ZTE Blade Super-ről mi a véleményetek? Van az árkategóriában jobb telefon?
-
Riuko
senior tag
válasz
Jól beszél kolléga.
-
tojaaji
aktív tag
válasz
werszomjas #26219 üzenetére
Előfizetés nélkül néztem
-
HuMarc
veterán
válasz
Hatalmas +1
-
tojaaji
aktív tag
Sony Xperia SP a T-Mobile-nál 80-ért best buy?
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
Superhun #26207 üzenetére
Nem vitát akarok kirobbantani, de ha nem hasonlítható össze, akkor miért mondható az, hogy az S4 jobb? Ahhoz összehasonlítási alap kell.
Egyébként összehasonlíthatók, de CSAK személyes preferenciák alapján. Akinek iOS kell, az ott lévő alkalmazások kellenek, akinek jobb kamera kell, annak az iPhone 5 való. Például aki szeret telefonnal fotózgatni, az mérföldekkel jobb minőségű alkalmazásokat talál iOS-re (pl: VSCO különböző alkalmazásai). Arról nem is beszélve, hogy van olyan akinek nem tetszik a hatalmas tepsi (például nekem sem).
Nagyon is összemérhető a két telefon és az S4 annak jó, akinek az igényei arra húznak. De fordítva is igaz, akinek egy iPhone 5-re van igénye, annak az a jobb.
Azért ez egy vásárlási tanácsadó topik és nagyon vicces, hogy milyen könnyen elköltik itt egyesek a másik ember 160-180 ezer forintját. Legalább kérdeznéd meg tőle, hogy mik a konkrét igényei, mire van szüksége és ezek alapján lehet bármit is mondani. Ha ennyire egyértelmű az S4 fölénye, akkor mi az oka annak, hogy ő az i5-öt is nézegette?
Nem az iPhone-ra akarom rábeszélni Zoltánt, de én magam is sűrűn adok vásárlási tanácsokat a fényképezőgépes topikokban és azért amikor valaki több százezer forint elköltésére készül, azért van rajtam is felelősség, hogy mit mondok, mert aztán ha nem tetszik neki, akkor hova menjen siránkozni?
Amúgy Samsung user vagyok... mielőtt még belebonyolódnánk egy felesleges vitába.
-
szucsinka
őstag
megéri a partnero tol 67k ért az LG 4X HD?
-
zlatan77
aktív tag
Létezik,olyan androidos,esetleg symbianos telefon,ami 10.000 ft alatt kapható? (természetesen használt)
Céges telefonnak kellene és ezen a két platformon tudnám használni a Lotus Notes levelező programot. -
HuMarc
veterán
válasz
Heker Zoltan #26205 üzenetére
Nem állítanám, hogy jobb az S4, ezt neked kell eldöntened, ugyanis a két telefon mindenben különbözik. Méret, forma, OS, SoC, stb.
-
válasz
Heker Zoltan #26205 üzenetére
Az S4 szinte minden szempontból jobb, nem összehasonlítható a két telefon.
-
nextman
aktív tag
válasz
werszomjas #26195 üzenetére
Xperia P eseten 20 ezerbe kerul a plusz gyari garancia. Kicsit sokallom.
-
Heker Zoltan
csendes tag
Szerintetek melyik készüléket vegyem meg...
Samsun galaxy S4 vagy Iphone 5...
Melyik tud többet melyiknek jobb a felhasználói élménye?
-
pit stop
addikt
Akasztják a hóhért: én kérek tanácsot:
Idén van, vagy várható-e, olyan árban középkategóriás telefon, amiben legalább 1,5 GB RAM van, és valami nevesebb gyártó produktuma (- valamint nem az S4 mini) ? -
-
Švejk
őstag
válasz
maggi1886076 #26200 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- PlayStation 5
- One mobilszolgáltatások
- A fogadás lezárult, elindult a hardvervágta
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- iPhone topik
- Milyen egeret válasszak?
- Elektromos cigaretta 🔞
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080TI 12GB ZALMAN I3 NEO GIGABYTE 850W
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 8GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest