Hirdetés
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- 4 billió dollárt ér a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-cégek
- Milyen asztali médialejátszót?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen széket vegyek?
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Milyen TV-t vegyek?
- Apple MacBook
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Milyen Android TV boxot vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
w333
félisten
Ismét T-Mobile nyári akció : Link
-
Bati0501
őstag
válasz
DeathBat666 #25195 üzenetére
-
Lacces
őstag
Nekem csak most egy kérdésem lenne, hogy a Nokia Lumia 800-as telefon használtan (30.000 - 35.000Huf-ért) megéri az árát? (Meg úgy gondolom, hogy így ezzel be is állt Hardveraprón az ára) Anno írtam egy listát, és azt nagyjából lefedi ( a gdocs rizíkos csak). Nekem csak Symbian volt, így androidhoz nem tudom hasonlítani a rendszert, kíváncsi vagyok a wp-re, max ha nem vállik be, tovább paszolom.
Kamerája megállja a helyét, zene ok, wifizés ok, (ahogy olvastam). gDocs kezelés meg még belefér. Tud állítólag Word-öt szerkeszteni és Google doksit is.
Nektek mi a véleményetek? Rövid távra lenne, max ebben az évben.Válaszokat előre köszönöm.
-
Bati0501
őstag
válasz
DeathBat666 #25190 üzenetére
Mégis csak az lett a kiválasztott...én is azt vennék.
Hátha vmit segít:Galaxy Ace-t 15e-ért szoktak bevenni... -
HuMarc
veterán
válasz
DeathBat666 #25190 üzenetére
Ez az adott GSM-bolttól függ. De ne várj sokat, már a 10 000 is csoda lenne,
-
DeathBat666
aktív tag
Samsung Galaxy Minimet mennyibe számítják be GSM boltban?
4X HD t vennék, ha ez fontos. -
agabe
addikt
Én is kérdezek, mert az alábbiakat összahsonlítására most nincs időm.
Ismerősnek ajánlottam smart mini -t, elvileg nem lenne rossz, és nincsenek különös elvárásai (új legyen és vodafonos előfizuja van), csak alap dolgokra használná, email, néha kis böngészés ha kell meg ilyenek, de megkérdezte az alábbiakat még:1)smart II (szerintem ugyanazzal a soc -kal mint a mini lehet a nagyobb felbontású kijelző miatt gyengébben használható, akadozósabb) van valakinek tapasztalata ?
2) Lg optimus L6 (nem is tudtam, hogy ilyen létezik)
3) Galaxy Fame (nem tűnik jobbnak mint a smart mini)
4) Blade III
5) Galaxy Young (Ebben nagyobb a ram ami sosem árt) -
andatti
senior tag
válasz
bruxelles #25177 üzenetére
nem mondom gyors voltál... "Hétfőn volt a telefon hivatalos, hazai premierje az Erzsébet téren" te meg már be is linkelted...
és mindenkinek köszönöm a segítséget!!!
Amúgy vodás vagyok, csak voip-on spórolós, így fél év alatt sem fogyott el a 3 rugós töltés. Igaz macerás a pc-ről intézni mindig... (tudom, hogy a mobilcégek nem is szeretik, nagyon kutatják mostanában a dolgot, de a mobilvoip progit nem tudják tiltani, mert az https-t használ... így annak a telepítése is alap követelmény...) Majd figyelek, hogy lesznek-e tesztek róla, hogy mennyire jó, vagy más felhasználók hozzászólásai...
annyira friss, hogy feltöltősben az online shop-ban 16990 Ft. Bár lehet, hogy ebből jönne le valamennyi...
Angliában 50 Font az ára és 10 fontos feltöltés mellett 1 hónapig ingyen van az sms és 500 mb intenet jár mellé... Kár, h a 10 font nekünk sok lenne...
Amúgy 78 dollárért írták az árát...
De találtam "app képes" (nem tudom mit jelent...) LG-t wallmarton, 70 dollár...
L38G LG Optimus Dynamic 80 dollár... Ez itthon mennyi lenne?DJ Tommi
Megnézem a Nokia C7 -et is, volt nokiám régen, még az "őskorban", de szinte minden járt már a kezemben, motorola, ericcson, samsung, sharp, igaz ezek mind újak voltak... -
agabe
addikt
válasz
andatti #25175 üzenetére
+1 a smart mini-re ami ujonnan most nagyjabol belefer...igaz ha nem vodas vagy akkor nem az igazi, de akar lehetnel az is.
Mast jelen pillanatban nem lehet ajanlani..15-ert meg talan hasznaltban kapsz olyat amivel el lehet lenni, de azok mar nem garisak altalaban. Azok a kinai telok amik az arba belefernek nem jok (van jo kinai cucc is, de az 60-80-100ezer, ezek a dupla aru itthon kaphato keszulekekkel konkuralnak nagyjabol igy akinek ar/ertekre jelnelg legjobb kell ilyeneket is nezegethet...de kevesebb itthoni tapasztalat miatt azert azokban is van nemi lutri mennyire lesznek megbizhatoak), igaz ha kinait neztel, akkor gari ugysem nagy szempont lehet neked, igy hasznaltak esetelg tenyleg jo alternativat nyujtanak. -
bruxelles
tag
válasz
andatti #25174 üzenetére
[Vodafone Smart Mini]
Ez jónak tűnik. -
andatti
senior tag
ilyesmire gondoltam, bár ennek kicsi a memója, mind a 2 és a kamera is, de ha megbízható akár jó is lehetne...
Vagy, de ez meg már "túl jó" és nagyon kicsúsztam az árkategóriámból... De ez csak egy márka volt és én nagyon laikus vagyok, nem látom a buktatókat egy-egy típusnál netes vásárlásnál... (a 2 hsz-em alapján kérek választ...)
-
andatti
senior tag
Akkor most jön az, hogy álmodozom... az összefoglaló alapján pontokba szedve...
Okostelefont kb. 10-15 ezerért, + szállítás,
bárhonnan, mivel úgy látom sokaknak bejött a free shipping külföldről... (tudom, a gari kérdéses ilyenkor, bár megbízhatóak a gépek, ma már...)
Lehetőleg újat, dobozból, hosszú távra, (min. 2-3 év, annyit ki kéne bírnia...)
használat ebook, így legalább 3 colos kijelző, + fotó, + voip, (NEM viber, vagy skype) + internet, + esetleg, -ha nem akadna ki- zenehallgatás-filmnézés?
wifi-ben jó lenne az n-es szabvány, mert annak ugye nagyobb a hatótávja...
androidot jobbnak tartom, több progi van hozzá és talán nem olyan érzékeny, mint némely windowsos típus, ami csak magával, vagy azzal se kompatibilis néha)
jah, esetleg dual sim, az állandó net miatt, feltöltős konstiban, de az már tényleg álom...
olcsó kínai noname-ről már másik topicban lebeszéltek, mert azoknak pici a memóriája, így kész átverés, bár nem ragaszkodom nagy márkához, kicsit ismeretlenebb is lehet megbízható, jó...
Kérek szépen iránymutatást a nagy guruktól... (ja és le lehet hülyézni nyugodtan, gondolom árban lehet, hogy rosszul lőttem be a dolgot, de nem kell a legújabb típus, nem vagyok sznob) -
agabe
addikt
válasz
jety91 #25168 üzenetére
galaxy s duos-t felejtsd el...egy szenvedes az egesz telefon.
Gsm boltot nem ajanlok, csak ha valaki tudatosan bevallalja, hogy vagy lesz gari a keszuleken ha baj van vagy nem (barmit mondanak barmelyik boltban), akkor vegyen.
Ha normalis gyari garival veszed, akkor sehol sem sokkal olcsobb.
Xperia P jo telefon. Ha T-nel veszed milyen konstrukcioban? 60ezer alatt csak eleg magas diju csomagokban van.
Galaxy s3 mini-t nem nagyon szoktak ajanlani, pedig jol mukodik nincs vele gond es ha kinezetre bejon (bar sony jobban nez ki azert, csak a szogletesseg miatt nem a nok kedvence) az sem dragabb mint xperia p. -
mtcob
senior tag
Na megvettem a 4X-et,nagyon jo telefon,lehet ajánlani nyugodtan mindenkinek
köszönöm a sok segítséget
-
jety91
őstag
Üdv!
Segítséget szeretnék kérni telefonvásárlás ügyében. Lánynak lesz így fontos számára a külső
- Árkategória? max 60e Ft
- Használt vagy új? új
- Hol vennéd meg? Ez az egyik problémám. Ha tudtok megbízható és korrekt webshopot ajánlani, akkor onnan, ha más nem marad t-mobilenál.
- Hosszú vagy rövid távra tervezel? 2-3 évre
- Mire használnád? Okos telefon lévén mindenre, amire csak lehet
- Ragaszkodsz valamelyik nyílt operációs rendszerhez, vagy jó neked a zárt is? Android lehetőlegEddig a Sony Xperia P lett kinézve, illetve a Samsung Galaxy S Duos La fleur.
Nem létszükség 2 SIM-es telefon de felmerült lehetőségként. Ha hasonló "csajos" telefont tudtok ajánlani a fentebb írt árkategóriában vagy esetleg ezekről bővebb infókat, illetve webshopot ahol meglehet őket vásárolni tartozékaival együtt, akkor azt megköszönném -
Tyer
őstag
válasz
maggi1886076 #25165 üzenetére
Ugy értettem, h a 3 bol csakis az LG
Nem vagyok én jooker -
kurion
senior tag
Készülék vásárlás előtt állok és 3 telefont találtam hasonló árban használtam és szeretném a segítségeteket kérni, esetleg más javaslatot is elfogadok. (60k körül láttam mindet)
Motorola Razr
LG Optimus 4x HD
Sony Xperia S -
tvamos
nagyúr
válasz
radi8tor #25149 üzenetére
En eddig nem panaszkodhatom. Bajom volt a telefonnal, ok maguk ajanlottak fel, hogy kuldjem nyugodtan vissza, meg beleferek a visszavasarlasi garanciaba. (Azert a tobbi ceget erosen masszirozni kell erte...) No a penzem azert meg nem kaptam vissza!
Mar majdenm eldontottem, hogy megveszem a NL520-at... de megremegett a kezem a vesz gombon...Nyugtassatok meg, hogy senki nem arul ertelmes 4"-es, vagy kisebb Androidot!..
Az Acer Cloudmobile-lal egy arban ott van az Acer Liquid E2 is... Mondjuk kicsi a felbontasa is... meg tegnap kuldtem vissza...
-
Bati0501
őstag
Nem tudom,nekem a Lenovo-ról csak a laptop jut eszembe.
Jó,másnak az LG-ről a micro,mosógép...Am furcsa nem,h a Samsungról általában nem a micro meg hűtő ugrik be az embereknek?
Marketing,nice...Bocs,OFF
-
maglew
aktív tag
Ezek az webshopos mobilokon mik a buktatók? Azért olcsóbb 20-30 ezerrel némelyik mert le van butítva vagy hogy lehet hogy ugyanaz a doboz, ugyanaz a készülék és ennyivel olcsóbb?
-
-
-
pulguinha
aktív tag
Köszi a választ. Egyébként Vodás teló, nem volt hozzá nyúlva, nagyjából még plusz progik sem voltak rápakolva ahogy néztem.
Azért 50-70.000 Ft-os kategóriában csak találni normálisan működő, nem szupermegacsodálatos telefont
A WP-t azért kérdeztem, mert voltak akik ajánlották, de akkor ha jól értem a rendszer miatt jobban merül.
Akkor marad az SP egyenlőre, reméljük elfér a mancsomban -
szucsinka
őstag
na eljutottam oda hogy majdnem vettem egy Samu galaxy s2-öt de nem valami jó a fényereje föleg napon . azt rebesgetik hogy az IPS kijelzöt jobban lehet látni napsütésben is .mondjuk ha ez igaz szétnézek a kinaiak között vagy felejtös a kinai cucckombó
??
elsöre egy Haier W910-et néztem de nincs érintögombjai és a kijelzöbe integrálták kicsit butácska .[link] -
radi8tor
MODERÁTOR
60000 Ft-ig milyen Androidos minőségi telefont ajánlanátok 4-4.3" kijelzővel?
HTC a preferált gyártó. -
fdisk
őstag
válasz
Stauffenberg #25103 üzenetére
Lte-s csak azért kellett volna, mert 1,5-2 év alatt hátha eljut vidékre is az lte. Na meg FM rádiót 2x ha hallgattam telón életemben.
Ahogy írtad, az igények nem egyformák.1x megláttam a madaras teszkóba egy N2-t.
Impozáns látványt nyújtott, és akkor ott azt mondtam, h kell nekem egy ilyen telefon.
Megvettem.
Ennyi.
Ég és föld a különbség az evo és az N2 között.
Amúgy tegnap sikerült eladom az evo-t.
Így már "csak" 100k-ba fáj az N2.
Ennyiért szvsz már nem rossz vétel.Még annyit, h inkább plusz 10-15k és gyári gari, mint sufni.
És engem nem érdekel, h mennyire korrekt az a gsm bolt és a garija. -
tojaaji
aktív tag
LG Optimus 4x HD vagy Samsung Galaxy S3 használtan?
-
motoflug
őstag
válasz
BigBlackDog #25110 üzenetére
Köszönjük!
nem kötözködés,de a linkben nincs jó vélemény írva. -
apuc
őstag
válasz
BigBlackDog #25110 üzenetére
Köszi!!
-
BigBlackDog
veterán
-
apuc
őstag
válasz
batai15 #25106 üzenetére
Ezek azok a telefonok, amiket használtan adnak el újnak..
Így én csak fullos cucc+ a dzsunka létüktől kitellő legjobb garanciát (van-e értelme, nem tudom..) kérnék rá, de doboz + csetreszek és BONTATLAN! dobozzal vennék bármit ezeknél a típusú "üzleteknél.De amikor valaki sokkal korábban azt írta, neki kellett garancia érvényesítésekor postázgatnia a telefont, és nem csinálta meg a bolt..hát ez gááááázos.Meg amikor az egyik hasonló kis gsm.--ben megvették az alaplaphibás, visszavont garanciás- de külsőleg tökéletes telefont, hogy majd összeraknak egy tökéletest....na ez volt nekem hab a tortán..soha nem vennék ilyen helyen, inkább MM, Extrém, Aqua,stb- ha nem szolgáltató..még egy osztrák MM is jobb alternatíva..".. -
apuc
őstag
válasz
Stauffenberg #25087 üzenetére
Én akkor sokalltam be tőlük, amikor már a telefonban 10 ilyen himi-humi gsm- ből csak 2! volt korrekt, és mindenben OK..Persze ők is a meghirdetett jó árért csak a töltő+ készülék+ bolti 1 év garit adják, ha többet fizetsz, kapsz dobozt is..vagy nem tudott pl. a készülékről alap dolgokat (melyik droid van rajta4.0 vagy 4.1?) vagy fel sem vette a telefont- mindegyik számukat hívtam- utána pár óra! múltán visszahívott- vicc.
Ott szakadt el a cérna, amikor a különböző árért különböző dolgokat kapsz a készülékhez..ilyen gari- olyan, csak a készülék, stb..übergáz, és sz&rrágás a köbön..
Ja, és csak érdeklődtem, nem is mertem ezek után sehol vásárolni, megvettem 15-el drágábban feltöltőkártyásan- úgyis 20 éve ugyanaz a szolgáltatóm, nekem ez nem gáz..
-
pit stop
addikt
válasz
Attila2011 #25093 üzenetére
Mindkét modell friss így sokáig lesznek támogatva. Saját platformján mindkettő egy szintet képvisel. Ha rendszer alapján nem tudsz választani akkor válassz külső alapján, rosszul nem dönthetsz
-
Stauffenberg
nagyúr
Ha szabad megkérdeznem mihez kellett neked annyira az LTE? Főleg, hogy azt írtad valahol vidéken laksz egy kis városban. Még itt Budapesten is gyér az LTE lefedettség.
Amúgy én is 2 évre tervezek, éppen ezért nem adok ki ilyen sok pénzt. Anno 2,5 éve vettem egy Motorola Defy-t (még a megjelenésekor rögtön, szolgáltatótól 35 ezerért, miközben függetlenül 100k volt), ez pedig teljesen korrektül kiszolgálta az idejét. Persze értem az eltérő igényeket, én nem játszom vele, így ha ez az igény kiesik, akkor már szinte bármilyen közepes vas bőven elég a napi feladatokhoz.
Ettől függetlenül azért sem veszek ilyen drága telefont, mert pofátlanságnak érzem, hogy 1,5 - 2 év után már a frissítések is el-el maradnak, majd végül teljesen megszűnnek. Hát basszus... 170-180 ezerért nem ezt várom.
-
Švejk
őstag
PartNero GSM egy webshop, ha mindenképp bolti garanciával veszed, inkább ott, állítólag korrektek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Warhammer 40.000
- Milyen asztali médialejátszót?
- Mobil flották
- Mikrotik routerek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- iPhone topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3055
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3054, 96% Akkumulátor
- felújított karcmentes Iphone 13 mini 256 GB, kártyafüggetlen zöld
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3052, 96% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 1TB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3051
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest