- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen széket vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Házimozi haladó szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Autós kamerák
-
PROHARDVER!
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
juuzer
addikt
válasz
huliganboy #147994 üzenetére
Szia!
Mi 9 lite. -
somogyib
őstag
Nem tudom hol kérdezzem, megkérdezem itt...
A Samsung Galaxy Note 8 spen-je használható egy Galaxy A5-ön?
-
huliganboy
addikt
Sziasztok!
Xiaomi mi 9 Lite vagy Samsung A50?
A párom fehér cagy gyöngyházfehér telefont szeretne. Ez a kettő tetszik neki. Itthon a mi 9 lite elég szűk kerwtek között kapható, de kifogható. A samsung procijait nem ismerem...
Szerintetek?
-
sfefe
addikt
válasz
Viktor0610 #147992 üzenetére
Azt nem tudom, haver venne a lanyanak.
-
-
-
dik
őstag
Komám lebeszélte róla neki talán a MI 7 64gb csodálya van kintről rendelte itthon nem is volt és arra panaszkodott nem érti mit beszél a másik fél nem elég hangos. Máshol is olvastam ilyesmit így én sem mellett döntöttem volna talán. Bár én utálom ezeket a sz@rokat...
Nyomkodós a király...
-
tibbike01
őstag
A Telenornál egyösszegben vásárolt Galaxy s10e kártyafüggetlen és 2 év teljesértékű garancia jár hozzá?
-
-
dik
őstag
Családtagom hirtelen megvette a Huawei Smart P 2019. Nem MI lett remélem nem nyúlt mellé nagyon...
-
Soma01
veterán
Redmi 8 telefon árában (kb.) tudnátok ajánlani olyan, ajánlott telefont, ami szélesebb? Tehát 75mm-től nagyobb?
Akinek vennénk, azt mondja hogy az neki kicsi. A magassága az ok, de nagyon keskenynek találja a Redmi 8-at.
Itthon kapható, magyar garanciás telefon kellene. -
Arween
senior tag
Sziasztok.Egy s8-telefont váltanék le.
Árban olyan 150e lenne rá mindenképp új független telefon érdekel (max flottás előfizetéssel vállalnék be hűségidőt).Ami fontos a dual sim,kamera,és üzemidő .Méretben jó lenne ha s8- méreteitől nem rugaszkodnánk nagyon el.
S10 lett volna a cél de az még használtan sem fér bele a keretbe.Így maradt az s10e vagy ami most került képbe Huawei p30.Melyikkel járok jobban?
Illetve ha nagyon kiengedem a méret határokat de az ár marad akkor most került be a Xiaomi Mi Note 10 ami nem tudom mennyire jó opció?(persze ez nem hazai beszerzésből ) -
beci
őstag
Köszönöm,ez nekem is ment.
De mivel nem vagyok tisztában azzal,hogy melyik bolt a megbízható,melyik ad normális garit a legolcsóbban,ezért tettem fel a kérdésem. -
-
beci
őstag
Sziasztok.
A lányom szeretne egy Iphone XS Max mobilt magának. Van most rá valahol akció? Nem sufni gsm-es helyet keresek. Köszönöm. -
Norbi.
őstag
válasz
w.miki #147970 üzenetére
Ki lehet fogni persze, ha szerencséd van. Bár erre inkább januárban lesz nagyobb esély, ha sokan eladják a régit.
35-ért már nagyobb a választék és kifoghatod az általad említett S7, G6 telefonokat.
Viszont én annyiért még szétnéznék a Redmi Note 7, Huawei P10-ek közt is, ezekből még bőven lehet találni garisat.
Mikrofon probléma egyikkel sem szokott lenni, sem kihangosító, persze hibás példány bármiből előfordulhat. Az A3 2017-ből sem rémlene ilyen szériahiba, lehet csak ti fürödtetek be egy darabbal. -
w.miki
veterán
válasz
Norbi. #147958 üzenetére
Köszi a tippeket!
Megnézem a Redmi 4x, A5 2017, P Smart, Meizu M6 Note telefonokat.
A használt telefonok ára elég hullámzó, egy-egy darabot ki lehet fogni olcsóbban is.
35e Ft lenne rá, akkor mi férne még bele?
Kérnék még néhány tippet, ami jó térerővel, és erős kihangosítóval/mikrofonnal rendelkezik?
Nevesebb gyártók telefonjai: LG, Samsung? -
sfefe
addikt
Szisztok!
Haver venne telót lányának aminek jó a kamerája max 70-75e ft-ért.
Köszi
Udv: sfefe -
válasz
ginola #147923 üzenetére
Banggod. 61 lett eu-s postával. (ha sikerül eladni a 3s-t, akkor meg 40e-ből megvan
) Kupont se a magyar oldalakon kell nézni... ennyi.Azok szinte csak nekik jók a reflinkek miatt. Egyiken se láttam ezt, amit használtam, valami lengyel vagy francia oldalon találtam, plusz a FB-on is érdekes keresni. Hagyjuk már, hogy el kell tartani ennyi meg annyi alkalmazottat... bőven megfizetjük őket, gondolok itt a telefonos cégekre. Olyan árat kifizettetnek részletfizetéssel, amennyibe sose került az a telefon. Ha a Banggoodnak 60e-ért is megéri árulni a mi9lite-ot, akkor mennyiért veszik vajon ők? Ebből lesz itthon 90e vagy több.
-
five05
csendes tag
Sziasztok!
Nem vagyok nagyon benne a telefonok világában, milyen telefonok vannak, amik rendelkeznek kb. iphone xs minőségű kamerával, de android platformon?
Nem kell sokkal jobb vagy sokkal rosszabb kamera, árban minél kedvezőbb megoldások érdekelnének, fejlesztéshez keresek ilyet. Csak a képek/videók hasonló minősége számít.
Köszi a segítséget!
-
dethroner
veterán
Igen, a note 7 is benne van abban a kevésben, amit olvasgatok
Ez a 195 eurós ajánlat ez hol érhető el?
(#147961) TeeJay Nem nekem kell új teló, hanem a csajomnak. És nem arról van szó hogy ki mivel bír el, hanem hogy ha nincs gyakorlati értelme annak hogy egy 200 grammos telefont vigyen az ember magával, mert mindent ami kell be lehet rakni nagyjából 160 grammba is. Ismerem a telóját, volt korábban nekem is olyan, végig fém keret, volt hogy véletlenül hozzávertem egy fém szekrényhez, és semmi baja nem lett, illetve a szekrényről leszedte a festéket
Nekem is húzta a zsebem, tudom hogy nem kellemes cipelni. A mostani telóm 40 grammal könnyebb, ami papíron tényleg vicc, 5 szelet parizer tömege, de érezhető a különbség. És figyelembe veszem a kívánságát, ha ő nem akar újra ilyen nehéz telefont, akkor könnyebbet kell keresni, még akkor is, ha nincs túl nagy választék.
Amíg otthon a budin üldögélek és közben nyomkodom, addig az látom az előnyét a nagyobb készüléknek. De amint zsebre rakom és húzza a gatyát le rólam, érzem hogy a combomnál idiótán feszül a zseb és bizonyos magasságnál nem tudom ezért feljebb emelni a lábam, na akkor már csak a hátrányát érzem a lassan falra felfúrható méretnek. -
TeeJay
félisten
válasz
dethroner #147952 üzenetére
anyum most karácsonyra kapja a Redmi Note 8T-t és ha egy 56éves családanya elbír kezelni egy ilyen telefont akkor vérciki ha te nem
mellesleg én meg a K30-at várom ami még a Note 8T-től is nagyobb lesz mert 6,7" körül van és 2400x1080 pixeles kijelzője van meg 4500-as akku 730G Snapdragon procival
vagy 3x tovább fogja bírni mint az LG G4-em 3000-es akkuval meg zabáló Snapdragon 808-al, a teljesítményről nem is beszélve, a mostani már dadog facebook alatt is ha megtekerem vagy több dolgod futtatnék
egy mai telefon meg 2x több üzemidőt összehoz gyorsabb procival
méretben meg kibírom hogy 1-2centivel hosszabb lesz, a szélessége nem nő -
w.miki
veterán
25e Ft környékén szeretne Androidos okostelefont egy ismerősöm.
Valószínű csak használt lesz.
Fontos, hogy jó térerő, jó telefon kihangosító funkciója legyen, illetve nagy betűk számok beállíthatóak legyenek.
FB, Messenger, Viber, Skype, Youtube, telefonálás menne rajta. Pár fénykép, és zene bt hangszórón keresztül.
Most egy A3 2017 van, de kihangosítva alig érteni, és a térerő sem túl nagy.
Ami eszembe jutott: Samsung S7, LG Q6, LG G6
Egyéb tippek? -
-
dethroner
veterán
válasz
Dareiosss #147950 üzenetére
Te vagy eltévedve ha nem látod a méretbeli növekedést. Káva eltűnt, de nemcsak azért nőtt meg a kijelző, hanem mert legalább 10mm-el még a telefon fizikai mérete is növekedett. Gyakorlatilag 160 mm alatt nincs ajánlható készülék. És az aksi is lehetne 4000-es nyugodtan kisebb tömeg mellett is, eddig is meg tudták csinálni. Még a fém hátlap is eltűnik gyakran és műanyag ellenére is csak a tömeg nő. Mi van ezeken a mai cpu procikon, talán réztalpas aktív ventilátor?
De lehet találtam érdekeset, mi 9 lite, néhány európai shopban 250 dollár alatt van az ára. Elvileg stimmel mindenben amit szeretnék.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- 128 - Lenovo Legion 5 (16IRX9) - Intel Core i7-14650HX, RTX 4070
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest