Hirdetés
-
PROHARDVER!
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
abalazs974 #193410 üzenetére
Ha fontos, hogy ránézve azonnal lásd az értesítéseket, akkor olyat válassz aminél az AoD nem csak rövid ideig megy, hanem mindig. A Samsungok biztosan ilyenek, de úgy emlékszem a Xiaomi telefonjai nem, bár nem kizárt, hogy azokon is meg lehet oldani.
Amiket néztél nem rosszak, még ránéznék a Xiaomi 13 Litera is, 90-100 körül láttam, bár lassan 2 éve adták ki, de ennyiért szerintem nem rossz.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
vence #193366 üzenetére
Az S10e 260 ezren nyitott. 2019-ben. Csúcs telefonról, ha nem csúcsra vált, visszalépés lesz. Van otthon Huawei P30, már csak a polcon (akku gyenge már, frissítéseket se kap, így lett helyette feleségemnek iPhone 15 Pro), de mai középkategóriásokra se lenne értelme lecserélni.
-
sfdrakex
nagyúr
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
jackbacsi87 #193032 üzenetére
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
Tamás1966 #193029 üzenetére
Azt ugye értetted, hogy a saját 67 éves édesanyámmal kapcsolatos tapasztalataimat írtam le? Nem hallomásból, nem videókból, saját tapasztalat.
De pl 10+ év android és Windows Phone használat után váltottam kb 3,5 éve iPhonera, azóta is azt az iPhone 13 Prot használom, mert kíváncsi voltam ez milyen. A következő telefonom a 17 Pro lesz.
A feleségem kb 14 év android és neki is volt Windows Phone is, után váltott iPhonera, tavaly májusban. Neki a gesztusvezérlést szoknia kellett, én már évek óta úgy használtam az androidos telefonjaimat is. Igazából egyikünknek sem okozott semmilyen nehézséget a váltás.
A középső fiam 2 éve váltott androidról iPhonera, neki se volt gond a váltás.
Nem tudom miről beszélsz mi a nehéz, bonyolult a használatában. Nyilván más a menü és a beállítások mint androidon, de ott is gyártónként eltérő. Van kereső a menüben, megtalálok mindent.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
Foglalt név #193017 üzenetére
Szerintem nyugodtan vehetsz neki iPhonet, gondolom ha egyszer beállítod neki, appokat felrakod, utána csak használja. Akkor mindegy milyen OS fut rajta. Ikonok a kezdőképernyőn, ránnyom indul. Anyukám is 60 felett váltott droidról iOS-re, bár iPadet néha használt. Most iPhonet használ droidos tablettel. Telepítettem ami kell neki, be van állítva és használja. Szerintem túl van misztifikálva ez az OS váltás dolog.
-
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
Tamás1966 #192899 üzenetére
Idézet a Redmi Note 14 Pro+ cikkből:
”Hozzánk a fekete modellt juttatta el a Xiaomi tesztre, ami egy üvegszendvics alumínium töltelékkel. Gorilla Glass Victus 2 van a kijelzőn, Gorilla Glass 7i a hátlapon, a kettő között meg alumínium keret. A fehér változat ugyanez, a lila színű modell hátlapja viszont szilikon-polimer, mert bőr hatását kelti.”
Te honnan vetted ezt a marhabőr hátlapot???
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
Tamás1966 #192843 üzenetére
Gondoltam ő is olvassa, és azért neked írtam, mert írtad, hogy megadják a garit, ami igaz, csak nem mindegy milyet. A kérdező csak annyit nézett 2 év, azt nrm biztos, hogy tudja mi a különbség gyártói és bolti között. Vettem már én is a legolcsóbb helyről telefont, tudtam is mivel jár, de nem mindenki tudja, ahogy te sem tudtad. Nincs ezzel baj, de nem kell megsértődni ha plusz információval kiegészítjük mások ajánlását.
Viktor: befejeztem.
-
sfdrakex
nagyúr
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
Tamás1966 #192504 üzenetére
Lehet vásárolni sufni gsmben. De ha ajánlod írd oda, hogy akkor vedd ott, ha a pár ezres spórolás megéri, hogy nincs hivatalos gari. Esetleg a bolt javíttatja a hibát gagyi alkatrészekkel,, rosszabb kijelző, akku stb…
Amiket nem forgalmaznak az általad írt boltok, azokat általában hivatalosan nem forgalmazzák MO-n. Ezért rizikós is lehet a vásárlásuk.
-
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
Tamás1966 #192426 üzenetére
Ezt viccnek szányad, hogy a 150 ezres Poco a 300 ezres Samsunggal van pariban? Kamerában, anyaghasználatban, szoftverestámogatásban, kijelző minőségben is? Vagy csak a soc tesztekben kapott pontjait nézed? Igen, a Poco olcsóbban ad jó teljesítményt. Cserébe más dolgokban kompomisszumos. Amivel nincs is baj,, csak az írásaiddal szerintem félrevezetsz másokat.
-
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
Tamás1966 #192074 üzenetére
Mi az hogy az X7 hibrid? Ezt a gombok/gesztus vezérlésre érted? Minden androidos telefonon ki tudod választani, hogy gesztusokkal vagy gombokkal akarod-e kezelni.
67 éves édesanyámnak iPhone SE telefonja van és androidos tabletje. Semmi gondot nem okoz neki egyik kezelése sem. Akkor sem volt gondja mikor androidos telefonról iPhonera váltott. Nem értem ezt a kezelési mizériát. Volt sok féle androidos telefonom, majd iPhonera váltottam.
-
sfdrakex
nagyúr
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
Viktor0610 #184699 üzenetére
Az appokat én sem szoktam amiket folyamatosan használok, és pár lap is nyitva van, amit rendszeresen látogatok, de nem minden.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
kicsicsuti #184692 üzenetére
Mire kell 4-500 böngésző ablak?
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
kicsicsuti #184692 üzenetére
Az S23 is kicsi, ha a Pixelnél ez gond, akkor ott is.
Poco X6 -ost választanám.
-
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
Shadowduet #184645 üzenetére
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
Hatszorhat #184505 üzenetére
Miért csak fekete? Teszel rá tokot, úgysem látszik.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
cs.zs. #184460 üzenetére
A szolgáltatók mellett az MédiaMarkt és az Euronics is hivatalos viszonteladók, hivatalos garanciával. A sufni boltokra jellemző amit írsz, Emagon is sok sufnis árul. Az viszont nem igaz, hogy a bolyok nrm tudják ezt, pont ezért van a sufni boltoknál gyártói helyett bolti garancia. Tudják ők ezt jól.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
Öcsielvtárs #184296 üzenetére
Az még jobb. SES-es árat néztem csak.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
realmadrid92 #184292 üzenetére
Annyit megérhet, de ha 150 körül keres, ismét 3-5 évre, akkor szerintem felejtős.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
realmadrid92 #184286 üzenetére
160 ezer az A54, akkor inkább az mint a már nem is kapható A52s.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- World of Tanks - MMO
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Mini-ITX
- EA Sports WRC '23
- sziku69: Szólánc.
- Interactive Brokers társalgó
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A04S /// Újszerű // 27%-os ÁFÁS számla + 1 Év Garancia