Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mini-ITX
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Nubia Red Magic Astra - táblajáték
- Autós kamerák
- Házimozi belépő szinten
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
w333
félisten
válasz
batai15 #17298 üzenetére
Hát nagyon belezúgtam most az LG G2 -be ... szóval az kéne
(#17299) Ed3r_X_
Fuuu ne is mond, telefon nélkül megőrülnék, de viszont szerintem egy Moto G még mindég sokkal jobb a Nexus 4 -től, akku + kijelző sokkal jobb, nem melegszik, nem üveg a hátlap, és ugyan olyan gyors, sőt talán kicsit gyorsabb
Gyerek meghozta élete legjobb döntését és megkapta a Moto G -t, szóval most már nem kell sem S4 Mini sem L630, szerintem sokkal jobban járt, főleg úgy hogy az S4 Mini -hez kellett volna még rakjak 30k -t ami azért sok mert az S4 i9506 (S800 -al) 50k -ért vettem prémium garanciával és ajándék powerbank -al
-
w333
félisten
-
Tim82
félisten
válasz
HuMarc #17291 üzenetére
Recés pixel legfeljebb pentile mátrixos kijelzőn szúrja ki az ember szemét. Se a kollégám Galaxy S2-jén, sem az én Lumia 820-amon nem olyan könnyű ilyesmit kiszúrni (lévén egyik sem pentile).
A pentile mátrix meg nem AMOLED sajátosság (csak ott alkalmazták jóval gyakrabban más kijelzőpaneltípusoknál). Pl. a Motorola Atrix 4G kijelzője is pentile (amúgy meg nem AMOLED az).
-
HuMarc
veterán
Aki nem szereti a túlszaturált színeket és a recés pixeleket (+ a beégés veszélyét), annak nem ajánlanék AMOLED-es telefont. Aki meg a fakó színeket nem szereti, annak IPS-t nem ajánlanék.
Szerintem mindkettő megszokható, annyira meg nem érdekel a telefonom kijelzője, hogy emiatt váltsak (egy bizonyos határon belül persze), a laptopom kijelzője sokkal fontosabb lenne, hogy ne legyen ocsmány (sajnos az).
-
batai15
félisten
Tegnap rokon s5 teloját nyomkodtam hát ez a tw nagyon nem begyere. Majd kifolyt a szemem tőle.
-
w333
félisten
Na megjött az S4 (Sanpdragon 800 -s) ... sztem egy k*jó telefon !
(#17287) maggi1886076
Egy pár dolgot letiltottam ami nem kell, és még a N4 -től is fürgébb !
Kb. 800MB a szabad RAM, kijelző Amoledhez képest szép !
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
maggi1886076 #17283 üzenetére
Mégis hajlik az, nem csak ha hajlítják
-
HuMarc
veterán
válasz
maggi1886076 #17279 üzenetére
Mitől forog a kamera?
Elég érdekes. Vagy csak egy pontban van rögzítve, és a szél fújja el balra-jobbra?
-
maggi1886076
addikt
https://www.youtube.com/watch?v=uXXDZScPOJs&feature=youtu.be
Kis drónozás
-
HuMarc
veterán
-
-Faceless-
őstag
Maga a telefon szerintem is ütősre sikerült, nagyon baba, de az a kijelző egyszerűen.. Nem tudom, olyan mintha semmi más nem lenne csak neon. Több képpel is kipróbáltam böngészés közben is, de nekem egyszerűen undorítóan néz ki. Attól még elfogadnám nem arról van szó, tuti jobb, mint a l630, de ez szerintem nagyon vissza vesz az össz képből.
Most az mt6732-re várok, mint következő 'nagy' dolog. Mali-T760 lesz benne, és bejelentették az első telefont dec. 25.-re. 180$-ért ha jól emlékszem. Ez már az a szint, amikor elgondolkodnék mi értelme a s410-nek.
-
batai15
félisten
Ő tudja.. nekem eggyik se kellene az tuti...esetleg egy htc m8 de azzal max a kinézetbe lennék előrébb szal kb semmire nem cserélnék.
-
Ed3r_X_
nagyúr
BB-ből ami tetszik, az a Passport. Nem tudom miért, de ránézek, és azt mondom, ezt el tudnám képzelni.
-
w333
félisten
válasz
Blackmirror #17272 üzenetére
Nem csak azért... élőben nagyon meggyőző volt
-
batai15
félisten
Na cyber macseknek ennyi volt az alfa! Bb classic lesz! Majd kap. Mer nem jár ide már.
-
CJ4567
nagyúr
Most meg a beállításokban az érintés nem jó, azonnal visszadob
-
quailstorm
félisten
anyámnak frissen vett lapban meg alighanem elszállt az alaplapi hangkártyával valami...
csak jobbcsatorna, az is alig, XP, Linuxarra meg fájó volt rájönni hogy az Ubuntu 12.04 és 14.04 repóiban nem azért van GeForce FX driver hogy működjön is
új kernel, új xorg, még a szöveg se megy vele -
Ed3r_X_
nagyúr
Mondtam már, hogy a mostani lapon egy venticsatit sikerült kinyírnom? Szar venti került rá.. Hurrá
-
CJ4567
nagyúr
válasz
quailstorm #17261 üzenetére
SD kártya hibás volt, egyes csempék angolok lettek(EPIC WTF), de abba viszont sokkal jobb a belakás, megadom az MS fiók adatait többit intézi, itt gép kellett most mert onnan tudtam újratelepítést küldetni.
(#17260) Tim82 jóvanna, teszt erejéig jó volt, 1 hetet kibírt.
Fényes piros tetszik, csak 520-hoz nem lehet kapni, csak mattot, az meg nem olyan szép, sárga viszont szerintem még mindig szép.
-
CJ4567
nagyúr
Sikerült visszarakni az 520-ra a gyári 8.1-et, a PfD kezdett szórakozni...
-
quailstorm
félisten
válasz
Blackmirror #17257 üzenetére
igen eladhatom, csak hasznom nem lesz belőle, sőt, lehet veszteséggel jövög ki az SGS javítás blade eladás kombóból, de ha nem, akkor se lesz lecserélve a rossz HDD
-
Blackmirror
őstag
válasz
quailstorm #17256 üzenetére
Miért? eladhatod...nem?
-
batai15
félisten
válasz
quailstorm #17254 üzenetére
Akkor más lesz az aktuálisabb .
-
w333
félisten
válasz
quailstorm #17251 üzenetére
Egy jó kis Galaxy Nexus kéne neked ... jó kis mod telefon
-
quailstorm
félisten
mert amúgy a blade kevés
kicsi lépcső előre, régi appok, amikhez nem kell erő, mali miatt nem jók, kijelző nem csak invertálódik, hanem rácsos is (digitizer a pixelek közt?), hangja felejtős, hangszóró lefojtja magát, kamera meeesszze elmarad SGS-től, és ami DURVA, hogy a 720p videolejátszásban is veri az SGS
nomeg a szoprendszer, az szopóág tényleg
root kéne de izibe, de attól még se a UI se a frissesség nem volna
egy flappy bird meg nem tudom mitől akadhat
ja és hely sincs
1,5 napos korában, majdnem játék nélkül találkoztam először a nincs elég hely az alkalmazás frissítéséhez típusú üzenettel -
quailstorm
félisten
ja
csak jól elb@sztam, mert csak meg akartam venni a Blade-et, kipróbálni, levideózni, eladni
ehelyett most nincs mivel levideózni és nincs pénzem se
így meg aztán lemaradtam az egészről
a többi meg sokkal drágább12k-ért most is kapni, mindjárt 2-őt is, jó állapotú üzemképeset
-
w333
félisten
válasz
quailstorm #17248 üzenetére
Jah hogy akkor gondolom ebből kellett volna az alaplap ?
-
w333
félisten
válasz
quailstorm #17245 üzenetére
Milyen SGS -t ?
-
CJ4567
nagyúr
Miért nincs US nyelvvel és régióval Cortana??
-
quailstorm
félisten
elvitték előlem az SGS-t
meg szenvedek az Ubuntu telepítéssel
aztán nagyon jó az Asus Vivotab, de tényleg -
w333
félisten
Mi ez a pangás ...
-
-Faceless-
őstag
Ez vicc kategória most vagy a hőmérő romlott el, vagy ez a hitachi lemez amit használok hulladék...
Addig ok, hogy laptonak hűtési gondja van, szuper hogy mi is fűtünk a tél közeledtével, de hogy fél óra játéktól 66 fokos legyen az nem létezik... -
Tim82
félisten
Megvettem életem második
törött kijelzősNexus 7-ét, vadász-alapon. -
Ed3r_X_
nagyúr
Kipörgettem az új Wolfensteint. Hát... a játék tetszett, nem is kell nagy gép neki, de a befejezése a történetnek
-
batai15
félisten
Meguntad..
De jó telefon az a nexus! Mondjuk nekem a stock droid kinézet 2 nap alatt megunható. De 1.5 év elég jó.
Én is remélem nem fogom 3 hónap mulva eladni ezt a telót . Eddig mindig olyan volt ami kompromisszumos telefon volt ,de mivel most már l830 v g2 volt versenybe remélem nem lesz így,most azt hiszem kellően megfontoltan vettem telót. -
w333
félisten
válasz
Ed3r_X_ #17234 üzenetére
Ennyi ... ettől gyorsabb / smooth telefon nem nagyon van, semmi bajon vele tényleg nem értem én sem magam hogy miért is akarom lecserélni
csak ugye ez a 1.5 év már nekem kicsit sok, kéne valami változatosság aztán az is lehet hogy gyorsan megbánnám, mindegy úgy érzem még várni kell
-
-
Blackmirror
őstag
válasz
-Faceless- #17230 üzenetére
Rá vagyunk tapadva, bár ami nagyon kellett volna arról természetesen lecsusztam
-
-Faceless-
őstag
Nagyon nyomatékosan ajánlom az itt lévő mindenkinek, hogy nézzen rá az e-magos black friday akcióra, mert néhány telefont vicc kategóriába akcióztak.
Lumia 530 - 15 ezer
G2 mini - 44
Idol Alpha - 50 -
batai15
félisten
Fujj samsung!
Amúgy mitől jön be ennyire a mi 4? Jó jó tetszik,de te mindig ezt emlegeted. -
w333
félisten
válasz
batai15 #17218 üzenetére
Nem tudok ... csak egyet tudtam, dominóban vettem volna legalább 5 -t
Az a baj hogy csak feleségem előfizu hosszabbítással lehetett
De már előre látom hogy ebből itthon nagy csata lesz, úgyhogy lehet eladom a Moto G -t és veszek a gyereknek egy S4 Mini -t
Feleségem meg ugye értelemszerűen megkapja az S4 -t, gyereknek is meglesz az S4 Mini, csak én maradok a 1.5 éves Nexus 4 -el
-
w333
félisten
Ezt nézzétek meg ... Link (kész besírtam)
-
batai15
félisten
Huh egy ilyen piston de jó lenne!
Akkor most lesz a veletech ?akkor tuti nem megyek.....
-
kelzsoca
félisten
Üdv urak!
Hétvégén a Veletech-PlayIT kiállításon a WayteQ standnál olcsóbban hozzá lehet jutni pár készülékhez (Xiaomi) illetve kiegészítőhöz.
-
w333
félisten
LOL ...
-
quailstorm
félisten
E51 legalább még úgy nézett ki mint egy üzlet készülék. Egy szál üveglapból nehezebb kihozni valamit...
Amúgy volt ismerősnek, telefonnak remek, meg szép, de a szokásos bajom volt vele, nem volt hardfloat, ráadásul csak 96MB RAM, a kettő együtt meg kb értéktelenné tette okosság szempontból. Alig volt komolyabb app ami futott volna, böngészőről meg ne is álmodj. -
Tim82
félisten
Ebben az esetben akkor az utángyártott egyértelműen jobb, az bőven bírta a csavarmeghúzást. Én meg nem nagyon dobáltam az E51-et (Qru bátyja volt az előző tulaja), úgyhogy az még most is jól néz ki, nincs leharcolva.
Új hozzászólás Aktív témák
- IBM PS/1 2168-552 486SX-25
- HP Spectre x360 Érintős TERVEZŐ Laptop Tab 16" -60% i7-1360P 32/2TB Intel Arc A370M 4GB UHD OLED
- Makulátlan!Dell 15 GAMER core i7 (8X3,8Ghz)GTX 1060 6GB 192bit VGA,16-32GB/256SSD+1TBHDD,!
- Lenovo Ideapad,15,6",Ryzen3(3,5Ghz)Vega VGA,8-20GB RAM,SSD,jó akku,szép állapot
- ÚJ HP ENVY 17 Nagyképernyős "Kis Gamer" Laptop -45% 17,3" Brutál i7-13700H 16/1TB Iris Xe FHD IPS
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest