-
PROHARDVER!
Vírusirtó Topic 2019
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cs1csó
titán
válasz
milan26 #78709 üzenetére
Az Avast Free-t? Tégy egy próbát a Kaspersky Free-vel! Vagy 15 év után - most már kimondhatom - tartósan váltottam rá. (korábban is sokszor teszteltem más "free" védelmet de rendre visszatértem az Avast Free-re.
Persze az "indulás" nem a legegyszerűbb:
- kell egy "MyKaspersky fiók"
- a telepítő megszerzése sem könnyű, és hogy magyar legyen, de itt van aki segít.Az Avast Free-t továbbra is jónak tartom:
- moduláris telepítő (sallangok mellőzése)
- magyar nyelv
- az egyik legrégebb ideje "folyamatosan" ingyenes védelem
- alacsony gépigény
- jó védelem (hivatalos/nem hivatalos tesztek alapján is, talán több a "false pozitív" mint másoknál) -
ƵøŁĭ
veterán
New Windows Tools For Easier Device Troubleshooting and Optimizing
We're excited to share with you some amazing new tools we've added to our Windows app that make it easier than ever to repair and optimize your devices. As many of you already know, diagnosing and fixing computer issues isn't always as straightforward as running a simple tool (e.g. Malwarebytes for malware removal). You're usually required to take a number of steps to fully repair your issues. Two of those steps are reviewing and adjusting your startup items as well as looking into ways to optimize your device. Our two new tools complement the malware removal and computer repair process by helping you quickly and easily assess other potential changes you may want to make.
Fontos volt.
-
roseA580
tag
válasz
szaboi6512 #78707 üzenetére
Nekem a Kaspersky megfelel!
Másokkal is megosztottam a 3 gépes licencet, DE én telepitettem és állítottam be!
Így nagyon olcsón jött ki mindenkinek. -
válasz
szaboi6512 #78707 üzenetére
Ha csak rólam lenne szó, akkor ok, de szerencsére nem csak én hőbörgők emiatt.
Amit leírok, az általános és nem egy termékre értendő.
1.: Alapvető védelmi funkció zsarolóvírusok ellen, az alap kell, hogy legyen egy termékben. Nem jó ötlet privilegizálni hogy annak érhető el aki a legdrágábbat veszi meg. Főleg, hogy ez a támadási forma keseríti meg az emberek életét a legjobban.
2.: Az AV piac elment a bullshit irányba. Tele vannak pakolva a termékeik felesleges, védelmet nem növelő funkciókkal. -> Lehet sok pénzt kérni érte
3.: Sok a marketingbullshit amivel a "tudatlan" vagy tapasztalatlan usert meg lehet venni, félre lehet vezetni vagy meg lehet ijeszteni. Azt hiszi, ha a legdrágábbat veszi, akkor jobban védett.
4.: Érdemi fejlődés nem nagyon van sehol. Beállt a piac, és minimális fejlesztéssel emelnek árat drasztikusan. Már a felhasználói felületet sem fejlesztik. Évek óta ugyan az van. Anno azért évente ahogy újabb termék jött, az kívül belül megújult.
5.: A user fizet a termékért és ő a bétateszter egyben.
6.: Ügyfélszolgálat sok esetben a béka segge alatt van.
Sorolhatnám még, de ez a véleményem. -
szaboi6512
őstag
Gyártó legyen a talpán aki neked meg tud felelni....
-
Szeretem, amikor valaki úgy fórumozik, hogy baromira el sem olvassa azt amiről szó van.
Teljesen rendben van, hogy van akinek megfelel és tetszik az Eset. De nem erről volt szó.
Arról volt szó elsősorban, hogy egy alapvető zsarolóvírusok elleni fejlesztést, csak az Ultimate és SBS verziókban tesznek elérhetővé, illetve Zoli is berakta, hogy a legdrágább Otthoni termékükbe tették be. Magyarul, akinek kell egy védelmi komponens, akkor fizessen. Pay to Safe.
Remélem így érthető. -
Cs1csó
titán
válasz
szaboi6512 #78703 üzenetére
pont ez a lényeg, mindegyik kiadása túlárazott. 2-3x annyi az 1 év/ gépre lebontva mint más termék. "ennyivel" pedig nem jobb.
-
válasz
szaboi6512 #78701 üzenetére
Nem a termék minőségéről volt szó, hanem az áráról és arról, hogy fontos védelmi funkció csak a legdrágább illetve üzleti verzióban érhető el.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● TILOS a warez!
● Vírusos, vagy egyéb kártevőt tartalmazó linkek a topikban való elhelyezésére vonatkozó szabály:
Tilos a topikban bármilyen vírusos vagy lehetséges vírusos kártevő link elhelyezése.
Az ilyen linkek megosztása csak privátban, PH tagok számára osztható meg.
Ellenkező esetben a hozzászólás törölve lesz.
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8500 16GB DDR4 960GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- GENIUS vezetéknélküli, rózsaszín csajos egér
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest