- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra - nagy képernyő mindenre
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Billentyűzet gondom van
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- NVIDIA® driverek topikja
- Milyen RAM-ot vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Monitor hiba topik
-
PROHARDVER!
Vírusirtó Topic 2019
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Mosanke #12098 üzenetére
Üdv!
Lehet,hogy régebbi gépeket fogja a Zemana,pár újabb gépen ahova felraktam,nyoma sincs processzor erőlködésnek.
Ettől függetlenül valószínű,hogy a Comodo fal lesz,csak attól félek,ha feldob neki valami ablakot,lesz riadalom!A Comodo tűzfalhoz van valahol valami beállítási tanács?
-
Mosanke
senior tag
válasz
Mikulásbá #12096 üzenetére
Én úgy két éve használtam ezt a Zemana-t kieg.védelemként ESS mellett, és nekem érezhetően lefogta a gépemet amint felraktam. Egy átlagos erősségű laptopon - ami egyben munkaeszköz is nekem - volt fent pár napig. Aztán inkább leszedtem.
Szerintem amit blattida javasolt, a Comodo fal + Panda Cloud bőven jó lesz Neked.
-
-
blattida
nagyúr
-
szakmaster
tag
válasz
szakmaster #12092 üzenetére
A probléma magától megoldódott, csupán újrainstalláltam a Panda-t és minden a helyén.
-
szakmaster
tag
válasz
blattida #12088 üzenetére
Én is cseréltem MSE-t Panda 2.0-ra a mai nap folyamán és nem tudom, másnál is előjött-e ez, de nekem a Windows Action Center nem érzékeli, hogy telepítve lenne vírusirtó+anti-spyware, állandóan az MSE-t ajánlgatja. Win 8 RP alatt csinálja, pedig a Panda 1.9 Beta még jó volt etéren.
-
Hegyirabló
veterán
Na, most vagyok ott, hogy az elméletileg már megtisztított pendriveot be akarom dugni az asztali gépembe.
Ám a rajta lévő AVG Free-ben nem teljesen bízom most meg.
Mit javasoltok, mit tegyek fel, akár fizetős vírusírtó is szóba kerülhet?
Konfigom a leírásomban.
-
Van egy hölgy,annak egy őskövület laposa(Dell Inspiron 510m-512 RAM) rajta XP SP3.
Mivel a gépe szinte mindig a neten van,a Panda Cloud-ot gondoltam feltenni neki,de milyen tűzfalat javasolnátok hozzá?Csak ingyenes jöhet szóba,tudjon magyarul,és ne kérdezősködjön,tegye a dolgát csendben!Kell-e egyáltalán?
Még a Zemana Antilogger lesz a gépén. -
törölt tag
Sziasztok!
A jogtiszta Kaspersky IS 2012 -t használom. Nem volt problémám régóta a géppel, amióta ez a védelem van fenn.
Nem tudom hogyan lehet a CLOUD védelmet bekapcsolni, nem találok rá információt sem a sugóban sem a neten. Ez a védelem nekem alapból soha nem működött, még kipróbálni sem tudtam, (azt írja ki hogy az tűzfalbeálllítás nem jó...)
Valamit még le kell hozzá tölteni, vagy valamit nem jól csinálok a telepitéskor ? Engedem a teleptőt a gyári beállítás szerint, akkor miért nem működik?? -
Nobuo
tag
válasz
Hegyirabló #12082 üzenetére
Végre nem én mondom a pandát és senki nem érti.
A tiéd legalább egy ember értette. Éljen a South Park -
Hegyirabló
veterán
válasz
Hegyirabló #12081 üzenetére
Na, annyi változás történt a szexuáliszaklatás Panda futtatása óta, hogy most már engedi leválasztani a pendriveokat. Előtte mindig azt írta ki, hogy nem lehet leválasztani, mert egy másik program használja.
Azt gondolom, hogy ez mindenképen jó hír.
-
zolesz78
csendes tag
válasz
Hegyirabló #12077 üzenetére
Szia!
Már én is láttam ilyet, akkor megvoltak a mappák is csak rejtettek lettek.
Zoli
-
Shuzen
csendes tag
Laptopon MSE-t lecseréltem az új Panda Cloud -ra és nem bántam meg.
Több beállítási lehetőség van benne, mint az előző verzióban. Mindent ki is pipáltam, mégsem fogyaszt többet és lassulást sem tapasztaltam. Mintha a boot idő is csökkent volna. AZ ingyenes változatban az egyik újdonság a viselkedés elemző + URL filter, amely megbízhatóság szerint osztályoz minden futó folyamatot és kiírja, hogy ezek hányszor csatlakoztak az internetre, illetve melyik weboldalt látogatták meg. Vírustalálat esetén mostmár be lehet állítani, hogy ne törölje azt kérdés nélkül. Állítólag az offline védelmen is csiszoltak.
Eddig nagyon bejön a program, csak az inkonjáról lehet észrevenni, hogy van. Végre találtam egy ingyenes vírusírtót, ami nem dobálja a reklámokat, nincsenek frissítési problémái, nem lassítja az intézőt (MSE hajlamos volt rá), nem terheli a rendszert és még viszonylag jól is véd.Más: egyébként AVG-nél már rég észrevettem, hogy valami nem simmel. Amikor fel volt telepítve, nem tudtam frissíteni a videókártya driverét pl. Ez csak egy eset a sok közül. Tényleg jobban belemászik a rendszerbe, mint kéne.
-
riki
senior tag
válasz
Hegyirabló #12063 üzenetére
Ha még aktuális ,akkor nálam a Panda Cloud irtotta le ezt a lakót, most hirtelen nem ugrik be a neve,de vissza nem tudta állítani a file rendszert . Mivel fontos cuccok voltak a kulcson a Flash memory toolkit pro segítségével nyertem vissza az adatok jelentős részét. Azért az nem kis gyötrelem volt.
-
-
janes1976
őstag
Nincs szállítás, hanem emailbe kapod meg a kódot, fizetés utána szinte azonnal. Letöltöd a próbaverziót amit megvettél abból, majd aktiválod.
Lehet fizetni PayPallal, átutalással, kártyával, gyakorlatilag mindennel, forintba is. Jó kis megbízható oldal, diszkontáron lehet venni kergetőt.
-
Üdv!
Melyik az az oldal,ahol olcsón lehet kifogni védelmi programokat?
NIS 2012-re pályázok,hátha lenne valami akció. -
dodopek
addikt
Sziasztok!
Fltettem a Panda cloud free-t az 1ghz 512sd gépre. Szinte alig kér enni, eddig elégedett vagyok.Egy kérdésem lenne.A beállításokban láttam, hogy blokkolhat programot, amíg válasz érkezik a felhőből(max 30mp).Ez telepítésre, vagy futtatásra vonatkozik?
Előre is köszi a választ! -
Mosanke
senior tag
-
Mosanke
senior tag
Mit tud ez a Kingsoft ami miatt ennyire érdeklődnek iránta?
-
L7wy
őstag
válasz
Canis rufus #12056 üzenetére
Alsóbb kategória (szerintem). Avast, AVG, Comodo jobb az ingyenesek közül.
-
Canis rufus
tag
A Kingsoft védelmi programja milyen?
-
-
Mosanke
senior tag
Na a KIS csak egy költői kérdés volt természetesen.
Viszont én a NIS-em mellé biztosan nem tennék fel már más semmit. Kivétel ez alól jelenleg a MBAM Pro, de annak is ki van kapcsolva az állandó védelme. Nagy ritkán futtatom de sosem talál semmit sem.
És azért a PRO és nem a FREE, mert egyszer (talán már két éve is van annak), hogy volt egy 1000 felhasználós lifetime kulcsot osztogató jubileumi akciójuk és akkor sikerült kulcsot nyernem. -
lck
senior tag
válasz
Tetete1 #12048 üzenetére
A Kingsoft elvileg minden rezidens vírusirtó mellé felmegy, aktív védelemként. Hivatalosan második védelemként ( is ) használható, de önállóan is.
Elvileg csak Vipre-rel vannak gondok.
Itt a korábbiakban arról volt szó hogy Roboscan ( másnak Comodo ) mellett fut rendesen.
Azt azért el tudom képzelni hogy mondjuk egy feltelepített Kingsoft mellé már pl. KIS - nem akarna nagyon települni. ( Mondjuk KIS mellé felesleges is bármilyen plusz védelem. ) -
Mosanke
senior tag
-
Tetete1
senior tag
A kingsoft mellé mit tesztek, elvesztettem a fonalat...(Tűzfalam Comodo).
-
zolee0307
őstag
-
Krystal_s
addikt
Tegnap éjjel óta böngészés közben több oldalnál is jelzett a tűzfal, hogy a Firefox internetre akar csatlakozni UDP - dns porton keresztül. Gondoltam biztos rossz helyeken jártam, de a mai napon pl az Origo híroldalán is jelezte ezt ->
Ez mitől lehet ? -
csokiiii
csendes tag
Sziasztok!Tudtok segíteni? A Panda Cloud-nak ismerem az előnyeit.Van hátránya is? Önmagában ad-e teljes védelmet a Norton Internet Security 2010,és ez a program frissül? Válaszotokat előre is köszönöm!
Üdv!
-
lck
senior tag
válasz
zolee0307 #12038 üzenetére
Fenn van nekem is már néhány hete. Igazából különösebbet nem tudok elmondani. Vírusom nem lett mellette, pedig direkt járok rizikós oldalakra is.
Elvileg Bitdefender motort használ, viszont egyszer valaki belinkelt itt valami kártevőt, amit Bitdefender simán kiszűrt, ez meg nem.
Így ezért nem merek csak 100% pozitívat mondani.
Jobb lehetne talán még a frissítési gyakorisága is.
A gépigénye viszont nagyon kedvező.
Ezért biztonságból tettem melléje a szintén minimális gépigényű Kingsoft-ot. Ami gyakrabban frissít és egyéb rendszervédelmi modulokat is tartalmaz. Gondoltam megnézem hogy a kettő mennyire egészíti ki egymást.
Eddig rendben van minden. Még tesztelgetem őket. -
lck
senior tag
Ne mond már hogy 128 Mega RAM-mal normálisan megy egy mai oprendszer. ( gondolom XP-ről van szó ) Az még vírusirtó nélkül is homokórázik rendesen. Már az SP3 is odavág neki.
256-tal XP elmegy vírusirtó nélkül, de már pl.: .NET keretrendszert nem nagyon illik rátolni. 512-n valami könnyű vírusirtó már elmegy: Pl.: Panda Cloud, vagy amiket írtam.Igazából 768 már egész jó. Azzal már láttam Seven-t is elfogadható volt.
Hidd el láttam már néhány gépet
Ha csak nem ...... Puppy Linux ????
-
lck
senior tag
válasz
Szellem. #12029 üzenetére
Most a lejjebb említett kettő van fenn egyszerre. Hiba nélkül futnak együtt. Kingsoft cloud alapú használható önállóan is, de kiegészítőként második védelemnek is.
A kettő együtt nem terhel annyira mint más önálló vírusirtó.
Ezek a védelmek nem magam miatt vannak fenn. / Valószínűleg én ellennék rezidens védelem nélkül is. /
Teszt céljából használom - hogy másoknak mit tegyek fel.
Olyat keresek ami alacsony gépigényű és gondozásmentes. Tehát semmit nem kérdez, önállóan törli a kártevőket, frissül, még évente egyszer sem kell aktiválni.
( Úgy vettem észre hogy sokaknak még az éves egy Avast kód beírás is gondot okoz. )
Tulajdonképpen olyasmi kellene mint MSE, csak nekem - sokakkal ellentétben - nem túl jó a véleményem róla.
Ez a kettő most elég megfelelőnek tűnik.
Talán Kingsoft egy kicsit sok hamis-pozitívot produkál. Ennyi hátrányt vettem észre. De inkább töröljön minthogy valami becsússzon. -
-
lck
senior tag
Sokat használtam Avast-ot , sőt mondhatom egyik legszimpatikusabb vírusirtó a számomra, de azért megnézném 128 mega rammal. Szerintem a mai vírusirtóknak még az 512 is szűkös. Persze próba szerencse. Meg kell nézni hogy az adott gépet mennyire fogja.
Az általam ajánlottak viszont ultralájtossak. -
lck
senior tag
válasz
dodopek #12022 üzenetére
[Roboscan Free]
[Kingsoft]
Ingyenesek, alacsony gépigénnyel, teszteltem - jók !
Kicsit jobb gépen akár egyszerre egymás mellett is megélnek.
Sajna egyik sem magyar nyelvű. -
dodopek
addikt
Sziasztok!
Tudom, hogy ez legalább annyira hit kérdés, és lehet, hogy ökölig menő vitát nyitok, de ajánlanátok olyan vírusírtót, ami ingyenes, és nem lassít le nagyon egy 1ghz celeron procit? Köszi! -
eternam
tag
válasz
Canis rufus #12017 üzenetére
A wine-re telepített steamra gondoltam, nem egy windowsra telepítettről. A wine és a windows különböző fogalmak, a wine egy linuxos alkalmazás, ami lehetővé teszi azt hogy windowsos alkalmazásokat és játékokat futtass (több-kevesebb sikerrel) linuxos környezetben, a windows meg egy operációs rendszer.
-
dbius
veterán
válasz
Canis rufus #12017 üzenetére
Igen, ebben az esetben így van.
-
dbius
veterán
válasz
Canis rufus #12015 üzenetére
Egy keylogger nem tud email jelszót logolni, csak steam jelszót?
-
-
eternam
tag
Pár szót szeretnék ejteni a Dr Web for Linux-ról.
Terminálból root jogokkal indítva a telepítőt grafikus felülettel települ. Az újraindítás után frissít és szinte a rendszerterhelés szempontjából szinte észrevétlen a jelenléte, tulajdonképpen ott csücsül a tálcán és észre sem venni. Valós idejű védelme van, ami kiterjed a webvédelemre is. Jó a linuxos és a windowsos kártevők ellen egyaránt. Viszont van vele két probléma, a VLC-t és a Libre Office-t blokkolja (Hálistennek Softmaker Office Linuxot használok ami kifogástalanul működik). Óránként, max két óránként frissül a szignatúra. A Wine-re telepített windowsos alkalmazásokkal semmi probléma. Íme a képernyőfotó:
Ha a felsorolt bugokon túl nem lesz vele gond lehet hogy megveszem, hogy védjem a Wine-re telepített Steamot, nem szeretném hogy ellopják az accountomat.
-
simon7012
aktív tag
Senki?
-
válasz
Devilhun_HUN #12011 üzenetére
Azt megkérdezhetem, hogy a postodnak milyen célja volt és kinek címezted?
Vagy csak te is egy vagy a sok közül, aki behány valamit, hogy gyűjtse a hsz.-t? -
sz.j
nagyúr
válasz
flash- #12006 üzenetére
Ha esetleg érdekel, akkor egy kis segítség: a Kaspersky disk használata
-
simon7012
aktív tag
Sziasztok!
Lenne 2 nagy gondom szeretném kipróbálni a bitdefendert de az a bajom vele,hogy
blokkolja a silverligh-ot és az otthoni csoportot sem engedi müködni.
Egy internetes rádióm lenne amire szeretnék zenét átküldeni wi-fi-n keresztül.
Ez simán müködik nortonnnal, de sem a G-datával sem a Bitdefenderrrel nem müködik.
Tudtok segiteni? -
Atapi
senior tag
válasz
flash- #12006 üzenetére
én a kaspersky rescue disc-et szoktam használni időnként ilyesmire.
-
flash-
veterán
úgytudom több vírusirtónak van olyan opciója(változata)amivel lehet készíteni boot cd-t/dvd-t vírusirtásra.
melyiket ajánljátok? -
-
Kácsa
aktív tag
KIS 2013 új build (MP1) : 13.0.1.4067 MP1.
Még nem a végleges. MP - maitenance pack (sevice pack) -
koti
tag
Feltettem a BitDefender 2013 TSI 90 napos programját. Az a kérdésem, hogy be lehet-e kapcsolni, hogy a PC bekapcsolásakor automatikusan azonnal frissítsen?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● TILOS a warez!
● Vírusos, vagy egyéb kártevőt tartalmazó linkek a topikban való elhelyezésére vonatkozó szabály:
Tilos a topikban bármilyen vírusos vagy lehetséges vírusos kártevő link elhelyezése.
Az ilyen linkek megosztása csak privátban, PH tagok számára osztható meg.
Ellenkező esetben a hozzászólás törölve lesz.
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Óra topik
- Óvodások homokozója
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra - nagy képernyő mindenre
- Gyúrósok ide!
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- Ford topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- 6 milliméter alá lő az Infinix is
- További aktív témák...
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- OLCSÓBB!!! Lenovo Thinkpad T480S üzleti i5-8350u 8th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD, több db, gar.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050Ti 4GB DeepCool Tesseract Chieftec500W
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest