Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen egeret válasszak?
- Bluetooth hangszórók
- Az ASUS ROG Astral kártyák tájékoztatnak arról, ha épp megrogynának
- Olcsó "üvegkalitka" az Ocypus kínálatából
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
VadGyermek
csendes tag
Tisztelt Tagok! Nincsen valakinek egy működő képernyűjő X6 mp player? Ha nem működik az sem baj, csak a képernyő része legyen hibátlan! Köszönöm a segítséget!
-
diego65
csendes tag
Sziasztok, egy kis segítséget szeretnék kérni. A családban mindenkinek Meizu telefonja van, én nagyon szeretem a sajátom (MX5) de most nem ezzel vana gond. A gyerekek M2 note-jában egy "hozzáértő" akkumulátort cserélt, azóta nincs mikrofon. Maga a mikrofon jó, mégis néma a beszélgetéskor. Az aliexpressen próbáltam keresgélni hozzá kábelt, de csak az usb panelt találtam meg. Ismer valaki bevált beszerzési helyet? Köszönöm előre is a segítséget!
-
hajdu98
csendes újonc
Sziasztok
M3s- el lenne nekem és néhány ismerősömnek olyan problémája, hogy a play áruház és a play szolgáltatások teljesen kihalt a telefonon. Nagyon sokan jelezték még m3 noteal kapcsolatban is, valami szoftveres problémára gondolok. Valaki esetleg tudja mit lehet vele kezdeni? -
HUNPablo
tag
Sziasztok , Meizu M5 Note-ról csak angolul tudó béta verzióról ,hogy lehet a magyarul tudó szoftvert felrakni?
Előre is köszönöm -
monti0222w
addikt
válasz
kribor1 #2984 üzenetére
Sajnos ugyanaz a helyzeted mint fentebb a kollégának. Van nekünk is M1 Note-nk, de feketén lett véve és nincs számla róla. Ugyanazt tudom javasolni mint neki, hogy valamelyik még látogatott Meizu topicba tedd fel a kérdést, hátha valaki tudna segíteni!
Pedig az egyik igen eltalált közép kategóriás mobilja volt a Meizu-nak, nálunk már színte dísznek van, néha-néha belenézzek hogy mi van vele, de még mindig jól Szuper által és van olyan gyors még mindig mint a Redmi Pro-m! -
kribor1
csendes tag
válasz
HUNPablo #2983 üzenetére
Sziasztok!
Hátha tud nekem valaki segíteni.
Vettem egy Meizu M1 Note-ot a lányomnak, kínai verziót gondolván majd jól lecserélem a ROM-ot globalra, csináltam már ilyet..
Azonban én is belefutottam egy olyan problémába, hogy valamelyik régebbi gazdája belépve maradt a flyme fiókba, így nem lehet belépni az én accountommal, ergo nem tudok rootolni.
A Meizu Support kitörölné a régi accountot ,ha küldök számláról képet, ami ugye nincs, a többi kért dologról már beküldtem.
Tehát valaki tudna nekem küldeni egy fényképet egy M1 Note számláról?
Gondolom alis, gearbestes vagy ilyesmi lenne jó.
A felhasználó Killk@flyme.cn, talán zalaegerszegi. (Hátha)
-
HUNPablo
tag
válasz
monti0222w #2982 üzenetére
Az a baj , hogy gsm-ből vettem vagy 2 éve . Akkor marad A-s romon .
Azért köszönöm a segítséged -
-
HUNPablo
tag
válasz
monti0222w #2980 üzenetére
Nem tudom egyiket se , mert jelszó pótláshoz tudnom kéne az emailt, és oda kap egy ellenőrző kódot.
-
HUNPablo
tag
válasz
monti0222w #2978 üzenetére
Köszönöm válaszod . Az odáig rendben menne, de van egy olyan probléma , hogy a flyme accountba nem enged belépni se regisztrálni ,mert az előző tulaj nem lépett ki belőle. Ezt , hogy lehetne megkerülni?
-
HUNPablo
tag
Angol nyelvű , meizu m1 note-ra , magyar nyelvű romot lehetséges feltenni?
-
Zoju
csendes tag
válasz
monti0222w #2974 üzenetére
Köszi, a tippet. Már kikerestem az elérhetőségüket, hétfőn próbálkozom.
-
Zoju
csendes tag
válasz
monti0222w #2972 üzenetére
Köszi az infót, itt kezdtem, de az a méret ami az E3-ba kell sehol nem kapható. Csak vékonyabb és kisebb van mindenhol, sőt még a kivezetéseket tartalmazó fólia is kisebb. Már a gyártóknál is nézelődtem, sajnos sikertelenül.
-
Zoju
csendes tag
Sziasztok! Imádott Meizu E3-asom kijelzője elhalványúlt, meghalt. Van Valakinek ötlete, hogy honnan lehetne bele újat keríteni?
Minden infó érdekel. Előre is köszi -
belan
addikt
válasz
monti0222w #2969 üzenetére
Flyme egyszerüen zseniális utoljára s7edge volt és sokkal jobban bejön a Flyme rendszer, és sokkal jobb a fém ház mint a üveg m6pro nagyon szép telefon és jól össze van szerelve, ha hosszú távon is ki szolgál csak kínai telefont fogók venni
-
monti0222w
addikt
Szívesen, gratula a telohoz, szerintem jól jártál vele, nekem majd egy évig volt a Pro 6, és sajnáltam mikor leadtam cserére! A háza az egyik legjobb, igényesen összerakott ház ami idáig a kezemben volt! Az is igaz én a üveg hátlapot nem szeretem, így eleve az ezzel burkolt telefonok hátránnyal indulnak egy szép fémházassal szemben. Gyorsaságra egy kicsivel gyorsabb a Mi5, de annyival nem hogy emiatt leírva legyen a Pro 6.
A kijelző is a Pro 6 mellett szól, a hangja meg kiemelkedik az átlagos mobil hangzástól, ha víszonyítani kellene, veszem az S7-t, itt nem a hangerő a lényeg hanem a kijővő hang tisztasága, tartományok megléte, ennek tükrében a Pro 6 a nyerő, melegebb hang tonus jellemzi, tiszta hangzásal adja a zenét, rockot hallgattam vele a dallamosabb fajtából, arra jó volt, megvolt a bass, közép, és a magassak is megjelentek benne jőcskán, persze nem lehet egy lapon említeni egy lejátszóval, dac-al, de ebben a mezőnyben a jobbak közé tartozik.
De nem dicsérem tovább, esetleg az még dobhat a mérlegen, hogy szándékomban áll a Pro 7 vétele, a Flyme miatt is meg az egy gombos kezelés miatt is amit azóta is hiányolók. -
belan
addikt
válasz
monti0222w #2967 üzenetére
Köszi a választ meg vettem pro6 igen aksi az gyenge pont de szerintem mindenbe jobb mint m5
-
monti0222w
addikt
Annyira nem egy kategóriába lévő telefonokat neveztél meg, hogy nehéz így választani. A két legerősebb a Mi 5 és a Pro 6 közülük, csak az a baj mindegyiknek van előnye hátránya, ezt neked kell majd eldöntened mi alapján szürsz. A Mi 5 a legerősebb versenyző közöttük, viszont se a kamera, se a hang nem kiemelkedő. A Pro 6 hangban és kamerában jobban teljesít, pláne hangban, plusz minőségibb szerintem a kijelző és maga a telefon háza, ami a gond vele a kis aksi amit viszont elég gyorsan feltudsz tölteni. Az MX5 meg szerintem egy kicsit már koros, azt nem gondolom hogy még kelenne venned. Az M3 Note nagyobb kijelzővel rendelkezik mint a Mi 5, Pro 6 bármelyike 5.5 col, de gyengébb procival rendelkezik, s ha jól tudom a ramok száma is kevesebb az említett duónál, aksija viszont elég nagy és jól is bírja a kapacitást.
Érdemes lenne ennek utána járni illetve döntened, milyen szempontok alapján válasz telefont, mire van szükséged! Ha tudod táplálni napközben a Pro 6-t mondanám hogy legyen az, de sok embernél pont az aksi kapacítása és a nem bővíthatő tárhely miatt esett ki. -
belan
addikt
Sziasztok valaki tudna segíteni nekem 4 telefon közül nem tudok választani egyik meizu mx5 másik meizu M3 note ,vagy egy meizu pro 6 vagy xiaomi mi5 valaki tudna segíteni a választásban ?
-
kövérke1965
újonc
S.O.S. Valaki!
A MEIZU MP3 megadta magát. A zöld képernyőreo Resource!Please Upgrade Resource Again szöveget írja ki. Meg tudja valaki írni, vagy mondani mi a teendő vele?
Köszi
-
narancsnn
senior tag
Sziasztok!
Egy olyan kèrdèsem volna, hogy mi a vèlemènyetek a pro 6-ról?
Most tervezem, hogy megveszem!
Egyeül csak az aksijától fèlek egy kicsit!
Köszi -
pastelspirit
újonc
Sziasztok!
Meizu M6 SP aksiját szeretném cserélni. 'Egységsugarú user' vagyok, szóval útba tud igazítani valaki, hogy milyet és honnan? (Mindenütt röpködnek a voltok meg a mAh-k ...)
Köszi!
-
kugyu21
senior tag
Sziasztok!
Van itt még valaki?
Az Infopatikát sem találom már és nem indul el az ME-m. Az üdvözlő felírat egy pillanatra felvillan és aztán semmi. A számítógép látja, de nem tudja olvasni, így nem tudom újrarakni sem. Lehet valahogy resetálni vagy más kommunikatív állapotba billenteni? -
epigramma
tag
Srácok, látom a topic már majdnem üres, de érdeklődnék, hogy valakinek elfekvőben meizu M6 van? vagy M8? vagy M9?
-
letix
senior tag
Üdv!
Kollégák, nem tudjátok hol kapni Meizu PT-650 vagy 850-es fülest?
Jelenleg ~7 éves fülesem megadta magát, kontaktos lett a balos.. A csatit levágtam de egyelőre nincs hozzá csere, és ha lenne sem biztos, hogy meg tudnám csinálni.
Köszi az infót!
udv
letix -
besecsilla
csendes tag
válasz
besecsilla #2951 üzenetére
áááááááá!!!!!!!
ahogy beírtam ezt, nyomkodtam még egy kicsit, és a kis szemét hát nem reagált??!!!
hála Istennek!!!! jupííííí
-
besecsilla
csendes tag
Sziasztok!
Van egy kb. 2 éves M6-om, és most először lett baja. Másoltam rá zenét a gépről, aztán eltávolítottam, kihúztam, ahogy kell, de a lejátszó továbbra is azt írja ki, hogy Connected to USB, pedig már nincs bedugva.Ha megpróbálom kikapcsolni, világít, de nem csinál semmit. Visszadugtam a gépbe, tovább töltötte (felül a kis ikonon mutatta), de a gép nem ismeri fel, nem jelent meg semmi.
Megint kihúztam, megint maradt a connected-es felirat és ennyi...
Próbáltam a gombokat különböző kombinációban és hosszan nyomni, de semmi.
Tudnátok segíteni, mert kezdek elkeseredni!Nem tudom, hogy mit tudnék kezdeni vele így, hogy nem ismeri fel a gép!
Előre is köszi!!!
-
Sicilian
addikt
Nekem is gondom akadt a Meizu (TP) frissíteni akartam !
Leszedtem valami magyar cuccot, de azóta csak 1 fehér csík van a kijelző közepén és nem csinál semmit..
Mit tudnék vele kezdeni, ki-be kapcsolni sem tudom és már a gép se látja, ha rádugom az usb-re ! Ááááá..Valaki HELP plz !
-
bobby_30
tag
Sziasztok
Úgy néz ki megadja magát szeretett meizu e3 lejátszóm. Ha simán hallgatom akkor semmi probléma vele, de ha elkezdek futni akkor kb 10 másodpercenként akad, újrakezdi a számot vagy egy másikat de az a lényeg hogy élvezhetetlen. Érdekes hogy ha nem mozgok akkor semmi baja. Szerintetek van megoldás vagy keressek valami más lejátszót. Előre is köszönöm a segítséget. -
hdcsaba87
aktív tag
Sziasztok!
Van egy Meizu m 3 mp3 lejátszóm, de bekapcsolásnál ezt írja ki: " no resource upgrade resource again"
Firmware frissítés segíthet? Ha igen azt hogy kell elvégezni? -
szatocs
őstag
válasz
szatocs #2943 üzenetére
Megoldás nagyvonalakban, hátha valakinek szüksége lesz rá legközelebb:
Mit kell csinálni kb.
Itt a letöltés menüpontban találhatók a firmware -k, ezek közül én a m61010_sp.zip - et használtam, mivel SP készülékem van.
Innen pedig a megfelelő DFU Tools programot töltöttem le.A procedúra:
1. A készüléket egyszer újraindítottam (enter gomb 10sec nyomva).
2. Az M gombot 2 sec-ig nyomtam magában, majd hozzá nyomtam (együtt) a bekapcs gombot is, nyomva tartva a két gombot csatlakoztattam a Meizu-t a géphez.
3. Új hardver ablak feljött, itt saját kezűleg, adott helyet adtam meg, ahonnan kereshet a win, ide azt a mappát kell tallózni, ahova letöltöttük és kicsomagoltuk a DFU-t. Ezután a win szenvedett 30 percet, ezután nem bírtam magammal, és lecsatlakoztattam az eszközt, nem tudom miért tartott ennyi ideig neki valami, de miután bedugtam a Meizu-t és elindítottam a programot, aktív lett a Download gomb. Ezután az infopatikás SP firmware-t beraktam a másik firmware helyébe (2 fájl), majd rányomtam a Download-ra.
4. A progin kb 1 perc múlva aktív lett a close. Ezt megnyomtam és beindítottam a Meizu-t. Az firmware-t kért megint, mert .resource fájlt nem kapott.
5. A meghajtót megkerestem és rámásoltam a bin és a resource fájlokat, majd ki- és bekapcsoltam a lejátszót, ekkor a képernyő szenvedett kicsit, hagytam 2 percig szenvedni, majd újra ki- és bekapcsoltam, ekkor már a magyar menü fogadott.A lépések elnagyzolva vannak csak leírva, az angol leírást is érdemes kicsit megnézni.
Win XP-t használtam, ezt ajánlotta a DFU. Ha netalántán szüksége lenne valakinek ezekre az infókra, remélem segíti, mert nekem 4 órás kutatómunkámba tartott így, hogy elsőre csináltam, de sosem fogom megint remélem, mert kész szenvedés volt.
-
szatocs
őstag
Eléggé kihalt a topic, de hátha. Egy Meizu M6 SP-m van, és valószínűleg rossz firmware-t raktam rá, ennek következtében csak fehér képernyője van, és semmit nem tudok vele csinálni, semmire nem reagál. DFU Tools-t tudna valaki feltölteni valahova?
-
Whynot?
aktív tag
Sziasztok!
Bocs, hogy előveszek egy ősrégi topicot, de hátha olvassa még vki. Szal van egy E3-asom, 512 MB-os és kellene rá egy firmware, mert az infopatika oldaláról letöltöttel egy csomó dolog nem megy, köztük a rádió sem és pont azért bányásztam elő ezt a kis lejátszót. Nekem meg nincs meg az előző. Ha valakinek lenne még a gépén egy régebbi firm, akkor tegye már fel valahova pls!
-
minsk13
csendes tag
bocsi ez lemaradt:minsk13@citromail.hu,06304399111
-
minsk13
csendes tag
sziasztok.hozzáértő embert keresnék a következő problémámra.meizu m6-om a mai napon bekapcsolás után a következőt írta ki,full zöld képernyőre
o Resource!Please Upgrade Resource Again!már jártam ezer oldalon,próbáltam már letölteni hozzá midenfélét,nyomkodtam ígyis-úgyis,de semmi változás csak a zöld háttér és a szöveg.lenne valaki aki el tudná mondani-akár telefonon,akár emilben-lépésről,lépésre nagyon egyszerűen hogy mi a fenét kezdjek vele?esetleg személyesen ha pesti vagy.
-
--HARDCORE--
senior tag
Sziasztok! M3 ba kijelzőt ha tudtok - dobjatok rám egy PÜ-t! köszi!
-
rega
csendes tag
Üdv!
Eladó Meizu M6 8GB.
http://hardverapro.hu/apro/meizu_m6sl_8gb/hsz_1-200.html
-
Mark001
tag
Hello!
Régen volt az E3-asokkal olyan probléma, hogy letört az elem tartó fedele. Régen én is azthittem, aztán megoldottam, mert nem volt eltörve..
Ma reggel sajnos csalódottan tapasztaltam, hogy letört a két kis "bütyök", ami megfogja, így használhatatlan.
Lehetett kapni külön fedelet. Nem tudom hol, ez a gondom. Akinek lenne bármiféle infoja, tippje, irjon légyszives! Nem szeretném kidobni
Előre is köszönöm! -
SOAD19
addikt
válasz
marci555 #2934 üzenetére
Infopatika? Ők a szervizesek, és a forgalmazók.
Üdv, Marci!
-
marci555
csendes tag
Helló!
3 éve van egy Meizu m6-os mp4- lejátszom, de az akkumulátora kezdi megadni magát, ugyanis 1 nap után lemerül. Azt szeretném kérdezni, hogy hol tudok bele aksit venni Budapesten?
Előre is köszi: Marci
-
szakibá...
senior tag
Milyen fejhallgatót használsz? Csak lejátszás közben sistereg, vagy alaphelyzetben is? Mind a két oldal, vagy csak az egyik? Ez új dolog, egyszercsak zajos lett, vagy valamit változtattál a használatban, pl EQ? Minden elektronikának van saját zaja, de az csak egy iszonyúan jó hatásfokú fejhallgatóval lenne hallható, amivel 20-as hangerőnél megsüketülnél. Egy fejhallgató nem okozhat sistergést, de egy rossz füles kiemelheti a magas hangokat annyira, hogy az alpzaj magas tartománya zavaró lesz, de akkor a zene is.. A legrosszabb esetben meghibásodás, irány a szervíz, vagy a kuka.
-
szakibá...
senior tag
válasz
Vadafak #2928 üzenetére
Ha a bekapcsoló gombját hosszú ideig nyomva tartod (15-20 máodperc), akkor resetel, alapbeállításokkal. A pici lyuk a mikrofoné, ha szerencséd van, nem vágtad haza, feltéve, hogy a szerelésnél számítottak az ilyen mókusokra, és nem pont a lyuk vonalába tették. Más típusban már láttam, hogy úgy szerelik, ebben nem tudom.
-
coce
csendes tag
Sziasztok!
A minap vettem észre hogy a meizu m6osom sistereg...van egy ilyen alap sistergése,tök mindegy hogy 1-esen vagy 20ason van a hangerő...először azt hittem hogy a zenével van a baj,rossz minőségű vagy ilyesmi,de mindegyiknél ugyan az a sistergés van.aztán gondoltam hátha a fejhallgatóval, de nem, mert más lejátszókkal,laptoppal minden okés...szóval csak a lejátszó maradt...esetleg valaki már tapasztalt ilyet? szerintetek mi a baj?mit tehetek?
üdv
-
kazu78
csendes tag
Üdv! Tudna nekem valaki segíteni, hogy a Meizu M3-hoz milyen programmal lehet videót konvertálni? Volt a gyári cd-n ilyen, de az elveszett.
Előre is köszönöm, ha valaki segíteni tud! -
Vadafak
tag
Sziasztok!
Meizu M3-as lejátszóm, több év után, most fagyott le először, beállt a kép, nem tudom kikapcsolni. Ha húzogatom táccspadot vagy nyomogatom gombot, adja azt a fura bill. hangot, de nem történik semmi! Reset gombot megpróbáltam benyomni , de a tű felmegy full a lejátszóba!!
plsss heeeelp! -
TexT-BoY
addikt
válasz
Charlie Gordon #2926 üzenetére
benzinkutakon, a többit PM-be.
-
TexT-BoY
addikt
válasz
Charlie Gordon #2924 üzenetére
1 doboz fekete dunhill?
-
TexT-BoY
addikt
válasz
Charlie Gordon #2919 üzenetére
milyen tok érdekel?
egy szilikon van itt a tarsolyomban. -
ozsitomi
csendes tag
válasz
Charlie Gordon #2919 üzenetére
Anno az infopatikán tartottak ilyesmit, érdemes megnézni.
sok sikert!
-
ozsitomi
csendes tag
Meizu E3-at vennék olcsón, ha valaki megunta volna.
Nekem is az van, és imádom. A barátnőm viszont nem szán rá sokat, így csak a gagyik jöhetnek szóba újonnan. Szal ha valaki mondjuk M8-ra szeretné cserélni, és eladná olcsón, akkor szóljon!Köszi szépen!
-
Charlie Gordon
aktív tag
Sziasztok !
Meizu M6 SL-hez keresek tokot. Ha tudnátok valamilyen forrást, vagy esetleg valakinek lenne elfekvőben egy fiók mélyén, érdekelne.
Üdv.
-
Beerwolf
senior tag
Szerintetek mennyiért tudnám most eladni 2 éves 8GB-os Meizu miniplayerem?
Nincs meg hozzá a fülhallgató, de egy angliában 20 fontért vásárolt fülest adnék hozzá.
Megvan az eredeti doboza CD-vel, tokkal, karpánttal együtt. -
CarNage
csendes tag
Megrendeltem. Kíváncsi vok mi lesz belőle. Lehet, hogy kazettás walkman lesz a dobozban?
-
CarNage
csendes tag
Így van! 3000 pozitív értékelő nem tévedhet!.
-
SunBreeze
aktív tag
hehe
-
CarNage
csendes tag
Esetleg Ez ?
-
CarNage
csendes tag
[link]Erre gondoltam.
-
CarNage
csendes tag
Meizu M6 4gb itthon 24k, e-bayről postával 13K.
És még sorolhatnám, ha nem lenne off.
Igen, garancia necces lehet. De nekem még nem volt gondom a rendelt cuccokkal (kopp kopp) -
CarNage
csendes tag
E-bayen egy kicsit barátibb árakkal dolgoznak.
Senkinek sem akarom rontani az üzletét, de felháboríó, hogy itthon néha kétszeres áron akarnak playereket ránksózni. -
SunBreeze
aktív tag
nagyon szemezek ezzel az M6-ossal. ca 25e a edigitalban.
viszont olvastam olyat hogy akadozott a kép video vetítése közben, és hogy csúszott a hangja. ez most tényleg így van? akkor elvesztette az értelmét részemről...
2 hangsávos videokkal meg mit lehet tenni? -
CarNage
csendes tag
Ez a Dane-Elec mennyire Meizu? E-bay-en nézegettem őket, de újonnan is fele anniyba kerül mint a Meizu. Ami ugye gyanús lehet. Neten sem találtam róla sok infót.
Belevághatok vajon? -
Btel
tag
Sziasztok kellene egy kis segítség!
Van egy kis problémám az E3-sommal,és nem tudom felrakni az usb driverét a hozzákapott telepítőből és emiatt nem tudom frissítenei a firmwaret.HA valaki tud segítsen,please!!
Köszi előre is. -
csab2
veterán
Szerintetek mennyiért lehetne eladni egy kitűnő állapotban lévő E3-at? (1GB)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- nJoy Cadu 1000VA / 600Watt / 2026.07 garancia/ Usb management / Line-interaktív / 2aksi / Schuko
- Intel Xeon Processzor E5-2680 v4
- HP Compaq 8000 Elite USDT Klasszikus teljesítmény, minimalista dizájn!
- FSP HEXA+ 400W Megbízható Erőforrás a Stabil PC Működéshez!
- Macbook pro 14" m1pro 16/512, szép állapotban,kiegészítőkkel, dobozával.
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- HDMI 2.1 8K 60Hz - 10 méter hosszú
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple Pencil 2.gen, Új, Dobozával 12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest