Hirdetés
- Ilyen videokártyát választana a DOOM Slayer
- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Asztrofotózás
- CPU léghűtés kibeszélő
- Vezeték nélküli fülhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
monti0222w
addikt
Annyira nem egy kategóriába lévő telefonokat neveztél meg, hogy nehéz így választani. A két legerősebb a Mi 5 és a Pro 6 közülük, csak az a baj mindegyiknek van előnye hátránya, ezt neked kell majd eldöntened mi alapján szürsz. A Mi 5 a legerősebb versenyző közöttük, viszont se a kamera, se a hang nem kiemelkedő. A Pro 6 hangban és kamerában jobban teljesít, pláne hangban, plusz minőségibb szerintem a kijelző és maga a telefon háza, ami a gond vele a kis aksi amit viszont elég gyorsan feltudsz tölteni. Az MX5 meg szerintem egy kicsit már koros, azt nem gondolom hogy még kelenne venned. Az M3 Note nagyobb kijelzővel rendelkezik mint a Mi 5, Pro 6 bármelyike 5.5 col, de gyengébb procival rendelkezik, s ha jól tudom a ramok száma is kevesebb az említett duónál, aksija viszont elég nagy és jól is bírja a kapacitást.
Érdemes lenne ennek utána járni illetve döntened, milyen szempontok alapján válasz telefont, mire van szükséged! Ha tudod táplálni napközben a Pro 6-t mondanám hogy legyen az, de sok embernél pont az aksi kapacítása és a nem bővíthatő tárhely miatt esett ki.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Z Flip 5 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Legion Pro 7 16IRX9H INTEL I9-14900HX RTX 4080 bolti ára 1.35 mill ft
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest