Hirdetés
- Ilyen videokártyát választana a DOOM Slayer
- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Asztrofotózás
- Akciókamerák
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vezetékes FEJhallgatók
- ASUS ROG Ally
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Új hozzászólás Aktív témák
-
csab2
veterán
Szerintetek mennyiért lehetne eladni egy kitűnő állapotban lévő E3-at? (1GB)
-
csab2
veterán
E3-hoz az a legutóbbi firmware ami az infopatikán fent van (2006 augusztusi)?
Bocsánat, ha olyant kérdeztem ami már volt (biztosan), de had ne kelljen már elolvasnom majd 3000 hsz-t!
Előre is köszönöm!Szerk.: tárgytalan, a meizu vacak honlapján is az az utolsó, ha jól látom (2.014)
-
csab2
veterán
Érdekes, hogy az E3 a fájlok nevében nem jeleníti meg az ékezetes karaktereket, az ID tagben meg igen.
-
csab2
veterán
Na, a múltkor majdnem földhöz vágtam az e3-at, pedig szeretem! Lemerült benne az elem. Beletettem az új és feltöltött akksimat, mire kínaiul (vagy koreaiul) kezdett el pofázni a kicsike. Csak a használati útmutató alapján tudtam visszaállítani. Olvastam már itt a fórumon, hogy mással is előfordult ilyesmi. Visszaállt gyári alapállapotba vagy mi a szösz?
Most meg sajnos el kezdett sercegni a baloldali fülhallgató. Gyakori hiba ez?
-
csab2
veterán
Valakinek sikerült az E3-ban a rádió adók nevét elmenteni az fm.ini fájlba? Ha módosítok rajta, akkor nem is látja azt az adót amin módosítottam.
-
csab2
veterán
Valakinek sikerült az E3-ban a rádió adók nevét elmenteni az fm.ini fájlba? Ha módosítok rajta, akkor nem is látja azt az adót amin módosítottam.
-
csab2
veterán
Jó kis cucc ez, csak a rádióba miért nem bírták belerakni az RDS-t, azt föl nem foghatom!
-
csab2
veterán
Légyszi mondja meg valaki, hogy melyik a legfrissebb firmware az E3-hoz! Előre is köszönöm!
-
csab2
veterán
Szombaton rendeltem a bátyámnak egy Meizu E3-at az edigital-tól. Tegnap szállították ki. Nagyon igényes kis jószág. A fülesétől majdnem dobtam egy hátast! Jobban szól, mint a 6 000 forintos Panasonic fülesem! (Konklúzió: soha többet pana fülhallgatót!) Maga a lejátszó is jobban szól, mint az én lejátszóm (Samsung C1). Két dolog nem tetszik rajta: 1. joy (a C1 ötállású navi gombja nekem jobban bejön) 2. ékezetes karaktereket nem ismeri
Amúgy nagyon jó, mindenkinek ajánlom! -
csab2
veterán
Röviden mondanátok véleményt az E3-ról! Nagyon hosszú ez a topic. Ne kelljen már az egészet elolvasnom! Eddig egészen jókat olvastam róla. Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Diablo IV
- Napelem
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Ezentúl Indiában készülnek majd az USA-ban árusított Apple iPhone-ok
- iPhone topik
- Építő/felújító topik
- Politika
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- További aktív témák...
- B W PS PX8 jó áron eladó
- ÁÁÁ NE NÉZD MEG! A szórakozás, és a multitasking csúcsa, Lenovo Yoga 9i //3 OLED Modell Ajánló//
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Xbox Series X 1TB - 2 kontroller + 3 játék szabadon választható
- RYZEN 7 5700X / 32GB RAM / 1TB SSD / RX 6700 XT 12GB / 750W Gold Full Modular - AMD GAMER PC
- Samsung S24 8/128GB, Kártyafüggetlen, Újszerű állapot, Garanciával!
- Razer Blade 18 QHD+ 300Hz mini-LED i9-14900HX 32GB DDR5 RTX 4090 2TB SSD (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Gold Edition! Olvass!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest