Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steve1207
veterán
Egy autós játékban az irányítás fontos. A legtöbb autós játékkal játszok szimulátortól arcade-ig és akárhogy szerettem volna a Crew-t ennyire fapados, irreális és élettelen irányítást még nem hordott a hátán a föld. Még egy GTA vagy Watchdogs is több élvezetet mutat fel vezetésre, mint ami ott zajlik, pedig ott tényleg annyi a lényeg, hogy A-ból B-vel valahogy átvánszorogj. Innentől bármit belepakolhatnak, ha két óra után már a tv-t félted a kontrollertől. A 3-ra kíváncsi leszek egyáltalán javul-e valamit vagy csak contentet meg graf update-et kap, mert a 2-nél az utolsó update-re is elmondták, hogy micsoda javulás lesz, közben meg nem érződött semmi változás.
Mindenesetre az elmúlt 20-25 év autós játékai közül nálam a Crew a legutolsó az irányítás miatt és szinte bármit hamarabb előszedek autókázni a dos-os korszaktól máig. -
Felesbandi
senior tag
Haaat nem tudom... Kicsit raneztem meg olvastam par velemenyt is es videok meg masok velemenyei alapjan nem csak bun ronda a FH5-hoz kepest (de talan meg a FH3-hoz kepest is), de az iranyitasa is rosszabb.
Ha learazzak egy fogyokuras mekis kajalas arara, akkor teszek majd vele egy probat, de nehez eladni ugy egy versenyzos jatekot, hogy csunyabb az osszehasonlitasi alapnal, de cserebe legalabb az iranyitas is rosszabb.
Masreszt meg ha az elejen vagy, varhatoan nem utkoztek ki a komolyabb hibai. Az eddigi FH reszek meg a GT7 hibai is kb. 10-20 ora utan jottek elo nekem.
-
Felesbandi
senior tag
Na majd akkor lehet adok neki egy eselyt. En szemely szerint eddig az uj Test Drive jatekban remenykedtem.
Annak orulnek meg, ha lenne valami Horizon szeru nyilt vilagu GT jatek. Maradhatna a GT fele "tiszta verseny" mentalitas, csak nyilt vilagban szep tajakon. Maga a jatekmenet tetszik a GT7-ben, csak a palyaknak nincs meg az a kellemes hangulatuk, amik a Forza Horizonban megvannak (bar FH3 ota az is alaposan megkopott, Mexiko szerintem nagyon gyenge lett).
Új hozzászólás Aktív témák
- Playstation 5 Slim Disc Edition! CFI-2016. Mint az új!
- Playstation 5 lemezes kiadás, kiterjesztett garancia 3 év
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1116A), dobozában, 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3036
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garanciával
- Akció! Paidashu 10600MAH / 20700MAH Powerbank olcsón!
- HP ZBook Studio 8 WorkStation i7-11850H 16GB 256GB Nvidia Quadro T1200 15.6" FHD IPS 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest