Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Ha a koreaiakon múlik, még évekig ingünk-gatyánk rámehet a memóriákra
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- SONY LCD és LED TV-k
- Milyen házat vegyek?
- Gyors, éles, olcsó: Acer Predator XB273K V5 teszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
rdt89
addikt
válasz
Felesbandi
üzenetére
A konkurencia mindig jó, mert jobb játékokat eredményez, nem is tudom, hogy a Forza mennyire lenne b.szó, ha lenne egy másik cím aki szorongatná a t.két.
De a hetente új autók a megjelenés óta, kb. egyik cím se csinál ilyet. -
eeXaa
addikt
válasz
Felesbandi
üzenetére
Én is csak most merültem el benne.... kicsit nehézkeseny nyillik meg a játék lényege, viszont ha szánsz rá időt, a crew 2 nemcsak forza horizon alternatíva, de egyben need for speed, wreckfest, trackmania, és akkor a motor, hajó, repülőversenyeket még nem is említettem....
Grafikailag a FH jobb, viszont minden másban 1000x jobb a crew. -
eeXaa
addikt
válasz
Felesbandi
üzenetére
"Forza Horizon tartja mar csak a nappalimban az XBOX-ot. Nincs alternativaja"
Ha játszanál a Crew 2 el tudnád hogy kb. mindenben agyonveri a Fhorizon gémeket. Komolyan ha Forzázok, mindig röhögés a vége, mennyire, alap, fantáziatlan játék...... mondom ezt úgy hogy megvan minden forza, és több száz órát raktam összesen a játékokba.
Egyedül a FMS érdekel még, de kétlem, hogy megüti majd a Gran turismo szintjét. -
lmno
őstag
válasz
Felesbandi
üzenetére
Semmi nem szól már az Xbox mellett. Ami van rá játék, az 90%-ban van PS-re is, + ott vannak az exkluzívok. Game Pass (szerűség) van már PS-re is.
Mi maradt Xboxra?
- Flight Simulator: hulladékul fut rajta, hosszú töltési idők, bugok/lefagyások, rétegjáték
- Forza Horizon: n +1-edik rókabőr, már elég unalmas
- Forza Motorsport: már rég meg kellett volna jelennie, de azonkívül hogy jól fog kinézni, itt se számítok semmi egetrengető dologra egy GT7-hez képest
- Van még ez a Starfield, ezt is húzzák már mióta, ki tudja milyen lesz ha valaha megjelenik egyáltalán
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Assetto Corsa EVO
- TCL LCD és LED TV-k
- eBay
- További aktív témák...
- ASUS ROG Xbox Ally X 1TB (3 év Garancia + számla) 2025.11.28.-ai vásárlás! +3 hónap Gamepass
- Számlával, Garanciával! Microsoft Xbox One S 512GB
- Számlával, Garanciával! Sony PlayStation 4 Pro Jet Black 1TB
- Sony PS5 PlayStation 5 Digital Slim konzol - Új, bontatlan, 2 év garancia
- Sony PlayStation 5 lemezes
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 500GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 PLUS Cooler Master 750W
- iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- DJI Osmo Pocket 3
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3884, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
De a hetente új autók a megjelenés óta, kb. egyik cím se csinál ilyet.