Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Apple MacBook
- Bluetooth hangszórók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
Mobilarena témák
IT café témák
Hirdetés
!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Felesbandi
senior tag
Haaat nem tudom... Kicsit raneztem meg olvastam par velemenyt is es videok meg masok velemenyei alapjan nem csak bun ronda a FH5-hoz kepest (de talan meg a FH3-hoz kepest is), de az iranyitasa is rosszabb.
Ha learazzak egy fogyokuras mekis kajalas arara, akkor teszek majd vele egy probat, de nehez eladni ugy egy versenyzos jatekot, hogy csunyabb az osszehasonlitasi alapnal, de cserebe legalabb az iranyitas is rosszabb.
Masreszt meg ha az elejen vagy, varhatoan nem utkoztek ki a komolyabb hibai. Az eddigi FH reszek meg a GT7 hibai is kb. 10-20 ora utan jottek elo nekem.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Xbox Series/ One kontrollerek eladóak
- Nintendo switch Oled megkímélt Opcionálisan megvásárolható kiegészítőkkel
- Nintendo Switch Oled - 256 GB SDcard - BigBen tok -Okosított
- Eladó Ps5 (fat) digital, 2 kontrollerrel.
- Nintendo Switch OLED Zelda Tears of The Kingdom Megapack! Új, Bontatlan!! Ingyen Foxpost!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 8GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- HP EliteBook 830 G5 16GB 512GB 13.3" FHD IPS
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
- 12 GB-os RTX 4070Ti - garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest