Hirdetés
- Azonnali fotós kérdések órája
- A Cherry többé nem gyárt kapcsolókat
- Google One vs iCloud vs OneDrive – melyik a legjobb választás 2025-ben?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- SSD kibeszélő
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- SAPPHIRE Radeon RX 580 NITRO+ Special Edition 8GB GDDR5 256bit
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Neurotoxin
őstag
A Tsushimát (Csucsu) egy barátomnál próbáltam, tetszett. A Horizon nekem valamiért nem bejövős.A Bloodborne és úgy általában a souls műfaj nem az én világom. A God of War nem tetszik, az Uncharted a szememben egy Tomb Raider klón, a Last of Us pedig sosem érdekelt, de most végigszenvedem az HBO-s sorozatot.
PS fronton, ami érdekelne az a Returnal és a Death Stranding. Sajnos előbbit az ugrabugra és a souls elemek miatt, ahogy ismerem magamat, hamar letenném. Utóbbiról pedig elég negatív kritikát írtak. Ha esetleg valamilyen oknál fogva legközelebb PS vásárlásra adom a fejemet, kipróbálom. Ebben a generációban pedig majdnem PS5-öt vettem, de a XSX kinézete, hardvere és a megszokott kontroller miatt utóbbi mellett döntöttem.
A XSX 2 éves lesz decemberben, de amennyi játékot kipörgettem és még továbbiakat a GamePass-ban, már megérte nekem. Plusz a sok 4K Bluray lemezemet is ezen játszom le...Még legyen jó az FM8, a Hellblade 2 és patcheljék ki a Jedi Survivor-t és én boldog leszek. A Starfieldet, Xboxosként nem különösebben várom, ahogy meg fog jelenni, szerintem bukta lesz, mint a Redfall. És hol van még a Fable és a Perfect Dark....talán majd egyszer...
-
eeXaa
addikt
Lassan 10 éve van ps em párhuzamosan a xboxal, elég sok mindent kijátszottam, ill. ismerem a repertoárt.
Előszőr csak ritkán kapcsoltam be a ps-t egy egy exklúzív játékra.... viszont az elmúlt pár év katasztrófális xbox termése miatt gyakorlatilag a fő platform lett amin rendeszersen játszok, és az xboxot kapcsolom be néha néha, vagy veszek GP-t 1 hónapra 1 évben, kipróbálni ezt azt....
Szerencsére nem ugrottam konzolvásárlásba a generáció elején, bár már akkor is sejtettem melyiket fogja megérni venni....
Jahh.. új xbox címek nekem = xcloud. Én azért nem veszek konzolt amit az xbox produkál...
Új hozzászólás Aktív témák
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Battlefield 6
- Android felhasználók OFF topikja
- Konteó topic
- Azonnali fotós kérdések órája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Hyundai, Kia topik
- A Cherry többé nem gyárt kapcsolókat
- További aktív témák...
- ASUS ROG Xbox Ally X 1TB (3 év Garancia + számla) 2025.11.28.-ai vásárlás! +3 hónap Gamepass
- PS 5 Spider Man Limited Edition Dual Sense, új!!!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Számlával, Garanciával! Sony PlayStation 5 (PS5) Pro 2TB
- PS5 Digital Edition (CFI-1116B)
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T4 Plus CM 500W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3432
- HIBÁTLAN iPhone 14 512GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3922, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest