Hirdetés
- Megjött a Cherry legfrissebb, taktilis karakterisztikájú kapcsolója
- 8 bővítőhelyes Jonsbo "akvárium", akár kábeleket rejtő alaplapokhoz is
- 4K felbontású, 240 Hz-es OLED monitorokkal köszönti az őszt a Lenovo
- Ismét egy teljesen friss egérrel gyarapította kínálatát a Pulsar
- Legalább 20 éves lemaradásban vannak a kínai litográfiai cégek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- OLED TV topic
- Apple MacBook
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
Neurotoxin
őstag
A Tsushimát (Csucsu) egy barátomnál próbáltam, tetszett. A Horizon nekem valamiért nem bejövős.A Bloodborne és úgy általában a souls műfaj nem az én világom. A God of War nem tetszik, az Uncharted a szememben egy Tomb Raider klón, a Last of Us pedig sosem érdekelt, de most végigszenvedem az HBO-s sorozatot.
PS fronton, ami érdekelne az a Returnal és a Death Stranding. Sajnos előbbit az ugrabugra és a souls elemek miatt, ahogy ismerem magamat, hamar letenném. Utóbbiról pedig elég negatív kritikát írtak. Ha esetleg valamilyen oknál fogva legközelebb PS vásárlásra adom a fejemet, kipróbálom. Ebben a generációban pedig majdnem PS5-öt vettem, de a XSX kinézete, hardvere és a megszokott kontroller miatt utóbbi mellett döntöttem.
A XSX 2 éves lesz decemberben, de amennyi játékot kipörgettem és még továbbiakat a GamePass-ban, már megérte nekem. Plusz a sok 4K Bluray lemezemet is ezen játszom le...Még legyen jó az FM8, a Hellblade 2 és patcheljék ki a Jedi Survivor-t és én boldog leszek. A Starfieldet, Xboxosként nem különösebben várom, ahogy meg fog jelenni, szerintem bukta lesz, mint a Redfall. És hol van még a Fable és a Perfect Dark....talán majd egyszer...
-
eeXaa
addikt
Lassan 10 éve van ps em párhuzamosan a xboxal, elég sok mindent kijátszottam, ill. ismerem a repertoárt.
Előszőr csak ritkán kapcsoltam be a ps-t egy egy exklúzív játékra.... viszont az elmúlt pár év katasztrófális xbox termése miatt gyakorlatilag a fő platform lett amin rendeszersen játszok, és az xboxot kapcsolom be néha néha, vagy veszek GP-t 1 hónapra 1 évben, kipróbálni ezt azt....
Szerencsére nem ugrottam konzolvásárlásba a generáció elején, bár már akkor is sejtettem melyiket fogja megérni venni....
Jahh.. új xbox címek nekem = xcloud. Én azért nem veszek konzolt amit az xbox produkál...
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen routert?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- OLED TV topic
- Elektromos autók - motorok
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB fehér játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Xbox One + Kinect +2 kontrollerrel!
- ELKELT - Xbox One S 1TB + Nacon vezetékes kontroller - 1 hónap garancia -
- PS4 Slim
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 2024 M4 Max 64GB 2TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Eladó egy wittings steel hr sport hibrid okos óra dobozával töltővel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest