- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Apple MacBook
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen notebookot vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Androidos tablet topic
- Milyen processzort vegyek?
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
Új hozzászólás Aktív témák
-
kill_switch
senior tag
válasz
Neurotoxin #33 üzenetére
Hát a csatornanézésre nem tudok mit reagálni, épp ezt mondom én is, hogy nincs jobb a forzánál, szóval itt most te nem nézed a megfelelő csatornát.
Azért nem ártana, mert az 5. rész érezhetően lépett vissza tartalomban és a bugokat is egyre inkább megengedik maguknak, pedig javíthatók lennének.
Ha lenne konkurenciájuk, kénytelenek lennének "fejlődni", és nem kényelmesednének be és nem tartanának jó ötletnek kiadni újra egy hot wheels dlc-t, mert az milyen jó volt legutóbb is, pláne úgy, hogy duplázták/triplázták a DLC-k megjelenési idejét is az elődökhöz képest. Az emberek azt hitték majd kapnak valami nagyot biztos... hát kaptunk.
És sajnos ez valószínűleg változni sem fog, amíg nincs egy épkézláb konkurenciája, ráadásul az sem túl bizalomgerjesztő, hogy a fejlesztőgárdából is jó páran leléceltek. -
kill_switch
senior tag
Én is akartam, mert a Forza H5 nagyon hamar elfogyott és kellett volna még...
De 2 óránál többet nem bírtam benne, sajnos alkalmatlan volt a feladatra.
Sajnos a Horizon széria nagyon magasra rakta a lécet, ha a vezetési élményt nézzük és látszólag semmi nem képes még csak megközelíteni sem. Pedig jó lenne, nekünk is és a Forzásoknak sem ártana, ha valaki kicsit szorongatná őket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Steam Deck (LCD) 512GB + Steam Deck dokkolóállomás + kiegészítők
- Playstation5 (PS5) DualSense V2 Sterling Silver
- Megkímélt állapotú Xbox Series X 1TB eladó. Kitisztítva és újrapasztázva!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- Switch OLED piros-kék, 2025. novemberig Alza garis, dobozával és minden tartozékkal
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Crucial T500 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- OLCSÓ MONITOROK
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest