Hirdetés
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Samsung Galaxy Tab tablet topik
- Fujifilm X
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Nyomtató topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kill_switch
senior tag
válasz
Neurotoxin #33 üzenetére
Hát a csatornanézésre nem tudok mit reagálni, épp ezt mondom én is, hogy nincs jobb a forzánál, szóval itt most te nem nézed a megfelelő csatornát.
Azért nem ártana, mert az 5. rész érezhetően lépett vissza tartalomban és a bugokat is egyre inkább megengedik maguknak, pedig javíthatók lennének.
Ha lenne konkurenciájuk, kénytelenek lennének "fejlődni", és nem kényelmesednének be és nem tartanának jó ötletnek kiadni újra egy hot wheels dlc-t, mert az milyen jó volt legutóbb is, pláne úgy, hogy duplázták/triplázták a DLC-k megjelenési idejét is az elődökhöz képest. Az emberek azt hitték majd kapnak valami nagyot biztos... hát kaptunk.
És sajnos ez valószínűleg változni sem fog, amíg nincs egy épkézláb konkurenciája, ráadásul az sem túl bizalomgerjesztő, hogy a fejlesztőgárdából is jó páran leléceltek. -
kill_switch
senior tag
Én is akartam, mert a Forza H5 nagyon hamar elfogyott és kellett volna még...
De 2 óránál többet nem bírtam benne, sajnos alkalmatlan volt a feladatra.
Sajnos a Horizon széria nagyon magasra rakta a lécet, ha a vezetési élményt nézzük és látszólag semmi nem képes még csak megközelíteni sem. Pedig jó lenne, nekünk is és a Forzásoknak sem ártana, ha valaki kicsit szorongatná őket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Suzuki topik
- További aktív témák...
- Playstation 4 Pro,
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- PS VR + PS5 Csatlakozó + Gran Turismo VR
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Részletre elviheted akár 365 napra. Bankmentes.Gainward GeForce RTX 5070 Ti Phantom
- Bontott, vadiúj, MIDNIGHT MacBook Air 13.6" M4 10C/8G 16GB 256GB 13 Gar.: 1 év APPLE világgarancia
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Eladó Huawei P30 128GB / 12 hó jótállással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest