- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Használt VGA / videókártya ajánló
- Gaming notebook topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
belashx
senior tag
Köszönöm válaszod!
Ennyire nem mélyedtem bele a WinWattba, főleg, hogy ez az ingyenes verzió, amiben nincsenek extra modulok, csak épületfizika. Ilyen légtechnikás rész nem rémlik, de meglesem. Itt az érdekene, hogy mennyire életszerű a 0,5 1/h érték?
Csak 50%-ig tud lemenni? Azt hittem, ennél jobban vissza tud szabályozni.
A többi része megvan, hisz átolvastam a teljes topikot (van, amit 2x) is, és értem a matek részét, meg, hogy milyen a jellemző téli hőmérséklet, előfordulások ilyesmi, de azért bennem van a zabszem, mi van, ha kevés lesz.Arra is kíváncsi leszek, mit mond rá a (generál)kivitelező, nem fog-e garancia alól kibújni,ha nagyobbat javasol, én meg kisebbet választok.
HMV-nél elég gyakori a 185 l-es térfogat (Panasonic K-sorozat All In One)
A Nilan érdekesen hangzik, de kissé borsos ára van, figyelembe véve, hogy egyelőre nem fog beleférni a szellőztetés, csak a csövezést szeretném megcsináltatni. Szóval fontos az ár/érték arány, mert így is csücskös lesz. Szeretnék motoros redőnyökat, de az se fog beleférni, csak próbálom majd úgy kialakíttatni, hogy ne legyen gond a későbbi beépítéssel.
Liapor fantázianevű keramzitbetonos falpenalekből lesznek a falak, szeglemezes tetővel, gipszkarton álmennyezettel.
Az eddigi számok 15 cm vastag betonfalakkal, 15cm grafitos homlokzati hőszigeteléssel, 15 cm ajlzatszigeteléssel, és 30 cm födémszigeteléssel értendők.
Épp a redőnyök miatt örülnék a 20 cm homlokzati hőszig.nek, mert akkor kevsébé hőhidasan, szebben meglehetne oldani a beépítést, de nem simán simán csak a +5 cm költséggel kelll számolni, hanem ki kell fizetni az alapterület növekményt, mivel a szerződésben br. m2 szerepel, és így az megnő kb 2 m2-rel....
Még agyalok, érdemes lenne-e.@WiZARD:
Igen, ez a rész is megvan, de azt látom, hogy ki ezzel, ki azzal próbálkozik. Egyelőre csak próbálom úgy kitalálni a dolgokat, hogy később legyen esélyem rendesen megcsinálni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen routert?
- Politika
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Motoros topic
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Diablo IV
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 CM MasterBox 5 Lite 600W
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Honor Magic7 Lite 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest