- Miért nem működik a 4K 60 Hz minden HDMI kábellel?
- Milyen egeret válasszak?
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Hisense LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- DUNE médialejátszók topicja
- Azonnali notebookos kérdések órája
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- Milyen notebookot vegyek?
-
PROHARDVER!
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
80hun
addikt
Nekem is van ebből a listából ez az:
Pl:
Takumar 105mm f2.8 preset , Csak ajánlani tudom , kompakt portré obi.
Takumar 35mm f3.5 (Ettől ép meg akarok válni mert nem használom)
Zoomból milcre nagyot nem szeretek rakni mert nehezek.Nekem ami van:
Olympus Om 75-150mm f4 (Csak ajánlani tudom, zoomhoz képest könnyű és jó)
Canon fd 70-150mm f4.5 (Kicsit neház de mint minden canon fd jó)+ Főleg makrókat használok Vivitar90/Minolta md100mm
-
MrChris
nagyúr
Ezekhez ragaszkodsz? Más típus nem jöhet számításba?
Nekem OlyOM-ek vannak. Abból ha nagylátó kell a OM28/3.5 elég jó, nyitva is, tokkal, gyári napellenzővel, kupakokkal sajnos 16ezerért eladtam pár éve. A OM100/2.8-at csak ajánlani tudom, nagyon jó lencse. Az OM50/1.4-esből pár féle változat van, közülük a silvernose kerülendő, meg amelyiknek sárgás, barnás a lencse csillogása. Az OM200/5 nagyon jó tele, bár nem tűnik fényerősnek viszont nem kell rekeszelni mert kezdőn is kiváló. És ez szokott általában félrevezető lenni. Pentacon 200-as is hiába f4 de nyitva összefossa magát. Párat láttam és egy volt (számomra az első) köztük ami tűrhető volt, ráadásul olyE510en ami talán jobban bírja a régi lencséket. Jól becsapott. Csábító a nagy fényerő, némelyiknél 0.5 de akár 2-3fé-t is elérheti egy kitobihoz képest, de akkor nem sokat ér ha használhatósághoz 1.4, 1.8-ról 2.8, 3.5, 4.0-ig zárni kell! -
jjeahh
nagyúr
Én az ötvenesekből a pentacont 1.8-ast nem szeretem, ha karakteres meg fura, akkor legyen karakteres (pl. helios, meyer), ha meg jó, akkor legyen jó egy obi sztem, de ez egyik sem igazán
135mm-ből asszem a jupiter 11 meg a zeiss sonnar F3.5 jó, 200-asokból meg a soklamellás pentacon verhetetlen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged