- Bemutatkozott a HHKB legújabb, Topre kapcsolókkal szerelt billentyűzete
- Intel Raptor Lake-U Refresh architektúrás mini PC érkezett az MSI színeiben
- A Chrome egyeduralmára tör a ChatGPT böngészője
- Kompakt AIO-val használható rackmount ház jött a Chieftec fémjelzésével
- Már nagyon közel van az AI szerverekbe szánt SOCAMM2 szabvány véglegesítése
-
PROHARDVER!
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
jjeahh
nagyúr
válasz
MrChris
üzenetére
Mondjuk a sony féle "neonződ fű meg bilikék ég" színek is olyanok mint a pana "döglött magenta" színek, nem mindíg jönnek elő, van amikor tök normálisak, máskor meg annyira elmennek furcsába, hogy vért izzadva sem tudod helyrerázni
Ezeken a linkelt képeken én még elviselhetőnek találom, egy kis maszkolás, selective color és kész 
80hun: Az elég drága dolog, az árát én inkább félretenném kalibrátorra, vagy valakivel aki normálisan megcsinálja bekalibráltatnám a monyóidat. Nálam is 2 laptop és két nagy pc van 2 monitorral, mindegyiken teljesen másak voltak a színek, én is sokat anyáztam ezért, mert fogalmam sem volt hogyan kéne feldolgoznom a képeket, hogy jó legyen. Aztán decemberben vettem egy CM Display-t és igaz, hogy két hónapig szenvedtem a kalibráló szoftverrel, de most minden rendben van, az összes kijelző a háztartásban kb egyforma

Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GR93U-B 27 4K 144Hz IPS monitor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Z Fold 4 256GB,Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Ezeken a linkelt képeken én még elviselhetőnek találom, egy kis maszkolás, selective color és kész