- Kicsinálhatja a legújabb driver a friss csúcs-GeForce-okat?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- SSD kibeszélő
- Milyen videókártyát?
- Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Fujifilm X
- OLED TV topic
- Olcsó sportkamerák (GoPro alternatívák)
- Apple notebookok
-
PROHARDVER!
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
válasz Hydra SR #793 üzenetére
Végre egy rendes akciófotós kolléga!
Anno az Olympus E20-asomat verték ki kezemből a Visegrádi várban. 4-5 métert repült majd beleesett egy kis bokorba. Utána még hosszú évekig használtam, majd valamire elcseréltem. Most egy E330-as nyúzok és érzem ez nem fog annyit bírni, de majd meglátjuk. Én sem finomkodom túl a dolgot, bár azért van egy sűrített levegős palackom a fotóstáskámban, mert a múltkor 15 percen keresztűl csalogattam ki egy levéltetűt a gépből. A megoldás egy friss zellerlevél volt
A 200-as obimnak már van egy kis "lógása" de még nem zavaró a fénytörése, majd ha már nagyon fog csikorogni és kotyogni (elijeszti a madarakat mikor zoom-olok ) akkor majd megérik egy 300-as csere, de addig jó lesz ez is.Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Kicsinálhatja a legújabb driver a friss csúcs-GeForce-okat?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Nintendo Switch
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nők, nőügyek (18+)
- Path of Exile 2
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Sigma 135mm f/1.8 Art (Nikon F bajonett) +Panasonic Lumix S 18-40mm F4.5-6.3 (L-mount) objektív
- Fujifilm x-t1 komplett szett eladó
- Canon PowerShot SX60 HS
- Vadkamera (A101XS), új, 24MP, fullHD, 940nm nem látható infra, 0,2s kioldás, kijelző/4db AA
- Canon XLH1 (XL H1) 3CCD fHD videókamera 20x L IS obi (+6x obi + infra!) 4 akksi stb.
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest