- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- Gaming notebook topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
-
PROHARDVER!
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Hydra SR #793 üzenetére
Végre egy rendes akciófotós kolléga!
Anno az Olympus E20-asomat verték ki kezemből a Visegrádi várban. 4-5 métert repült majd beleesett egy kis bokorba. Utána még hosszú évekig használtam, majd valamire elcseréltem. Most egy E330-as nyúzok és érzem ez nem fog annyit bírni, de majd meglátjuk. Én sem finomkodom túl a dolgot, bár azért van egy sűrített levegős palackom a fotóstáskámban, mert a múltkor 15 percen keresztűl csalogattam ki egy levéltetűt a gépből. A megoldás egy friss zellerlevél volt
A 200-as obimnak már van egy kis "lógása" de még nem zavaró a fénytörése, majd ha már nagyon fog csikorogni és kotyogni (elijeszti a madarakat mikor zoom-olok) akkor majd megérik egy 300-as csere, de addig jó lesz ez is.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol + fejhallgató garanciával hibátlan működés
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- BESZÁMTÁS! Dell Optiplex 7050 SFF asztali számítógép - i7 7700 16GB RAM 256 SSD Intel HD 630 Win10
- PS3 Slim 4.92 HEN, Telepített játékokkal - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- BESZÁMÍTÁS! ARCTIC Liquid Freezer II 420 vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest