- Októberi bevetésre indul a hardveralakulat
- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
-
PROHARDVER!
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Várj! Mielőtt szétszednéd. Nem ismerem a canon obikat, ezt előre bocsátom. A nikon F bajonettes obiknál kézzel is be lehet ugrasztani a blendét. Egyébként is az egész vezérlése mechanikus. Most kaptam egy Vivitar nagylátószögű obit, ami árukapcsolásként jött egy vázzal. Az az obi nem zárt tökéletesen. Azaz a blendék nem mindig ugrottak be elég gyorsan. Kézzel egy kicsit játszottam vele, pár százszor kézzel megmozgattam a blendebeugrasztó kart, és hülyén hangzik de úgy írom ahogy értem, ''bejáródott'', ''bekopott''. Szerintem évek óta nem használták ezt az obit. Most szépen működik.
Szerintem az legyen a legeslegutolsó, hogy szétszedetsz egy obit. Ha a lencséket is kiveszik, majd visszateszik, az már nem objektív utána. A blendék meg olyan szépen vannak összefűzve, hogy ember legyen a talpán aki össze tudja rakni egy szétszedés után.
Új hozzászólás Aktív témák
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- EA Sports WRC '23
- Telekom mobilszolgáltatások
- Házimozi haladó szinten
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elemlámpa, zseblámpa
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- GoPro Creator Kit - HERO 13/12/11/10/9 akciókamerákhoz
- Eladó Nikon D5300 ajándék FIX 50-es obival (Autofokusz nemműködik)
- GoPro Creator Kit - HERO 13/12/11/10/9 akciókamerákhoz
- DJI OSMO Mobile SE stabilizátor
- Alacsony expós, nagyon szép állapotú D7200 + fix35 objektív és kit obi eladó táskával,tartozékokkal!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3549,100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB DEEPCOOL Tesseract SW 600W
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Honor 400 Pro Black Stílusos csúcsteló, nagy tárhely 12/512 GB,3 hónap gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest