-
PROHARDVER!
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
sabeur
csendes tag
Szia !
Lehet élek a lehetőséggel, amit alúl írtál)
a kicsinyítés azért van, mert így is elég sok képet teszek fel galériákba ide oda fórumokba... Sok esetben Jó a kicsi... az igazság viszont tényleg ott van, hogy full méret teljes felbontás ... ott jönnek elő az igazán apró képi szösszenetek
A zoom-ok, főleg amiket már a digikhez terveztek, viszonylag egyenletes kontrasztot ad, mégis, a Tamron 28-75 /2,8-asom, a legtágabb rekeszeken lágyabb, viszont tűéles... pár rekesszel lentebb beáll egy olyan kontraszt ami utána végig megy... A Zuiko-k, élményben adhatnak mást, DE és ezzel nem magam akarom védeni...Szóval, elképzelhető, hogy lerekeszelve az ember, hajlamos alúlexponálni, Én momentán hajlamos vagyok
Lehet hogy egy Újszülöttnek minden vicc Új, ezt most magamra értem, mert úgy vettem észre, hogy az alúl exponált részekből, PS-ben hipp-hopp vissza lehet nyerni a fényviszonyokat az eredetire, viszont, ha kiég egy rész legyen bármilyen kicsi, azt már csak kontraszt szegényítéssel lehet ''kozmetikázni'' és ettől még kiégett rész marad
A lényeg, hogy lehet, hogy közösen amit érzünk
pont ezért van, mert az ember manuális objektívnél hajlamos picit alexpózni, nem?
üdv,
Fecó
Új hozzászólás Aktív témák
- Yettel topik
- BGA-zók, ReWork-ösök szakmai topic-ja
- Mobil flották
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Az AI-ügynökök közel fele hamarosan a kukában végzi
- PlayStation 5
- EAFC 25
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 32 144Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
- Bomba ár! Siemens Simatic Field PG M5 - i7-6820EQ I 8GB I 1TB SSD I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest