Hirdetés
- Azonnali fotós kérdések órája
- Hard Disk Sentinel: S.M.A.R.T., okosan
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Ejtette a DXR sugárkövetést az új Battlefield
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- OLED TV topic
- Hisense LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stitch
őstag
Beugrasztott, f4-nél szűkebb blendénél nekem is félremér a gépem (ami egyébként teljesen természetes), ha erre gondolsz. Viszont ha van időm, akkor külső fénymérőzök, vagy nyitott rekesznél parciális fényméréssel kitökölöm a nekem megfelelő expót, aztán abból már megvan a szűkebb rekeszhez tartozó záridő.
Most esik le, neked van egy Zuiko 85mm/f2-esed?Ezzel tényleg csinálhatnál pár ''igazi'' tesztképet..állvány, időzítő, MLU, főleg f/2, f/2,8 és f/4-es rekesszel. Valami hasonlót esetleg nem tudnál összehozni: [link]? Bár ha nem vagy biztos a fókuszban, akkor inkább végtelenen kéne, lényeg a nyitott rekesz.
A nagy képeket meg tényleg nyugodtan küldheted, szerintem 1-2 MB körüli fájlok még a freemail-en is átmennek. A címemet megtalálod az adatlapomon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3241
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! LG 24MB35PM 60Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest