Hirdetés
- Ha nem növelnéd feleslegesen a villanyszámlád, a Chieftecnek van pár új ajánlata
- ARC vs eARC — Ilyet is tud a HDMI-d? 🤨
- A következő évtizedbe repíti a NAND hatékonyságát a Samsung új kutatása
- ASUS blog: kisebb, de nem gyengébb – a mini PC-k forradalma
- 5 kilowattos GPU-k előtt nyitná meg az utat az Intel
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- M.2 csatlakozók terén (is) jónak ígérkezik az MSI közelgő AMD-s alaplapja
- Gaming notebook topik
- Projektor topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen monitort vegyek?
- Plazma TV topic
- Ha nem növelnéd feleslegesen a villanyszámlád, a Chieftecnek van pár új ajánlata
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen alaplapot vegyek?
-
PROHARDVER!
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
zgospel
üzenetére
Nekem pentaconom van. Nagyon szeretem, a közelpontja kategóriájában nagyon jó (33cm) Rajzolatára nincs egy rossz szavam se (igaz, 1.8nál nem tűéles, az a kategória 25e ft fölött van).
Helios közelpontját nem ismerem, de több változat van belőle!! Pl egyik színházi vagyis lágyítja a képet direktbe. Valamelyik fórumon volt erről leírás, de most nem találom. A vételle kicsit siess sztem, mert elkeztdek a lencsék árai felfelé kúszni. Heliosból 4e körül válogatni lehetett 1 hónapja, de most 7e is van... pancolar meg 10 alatt nincs, eddig 8 körül indultak az olcsóbbak.
Az alábbi képeket Budapesten lőttem, szmogriadó idején, de legalább a nap szépen sütött. https://picasaweb.google.com/bucsin/PentcaonAuto5018# Az első f8, a második 1.8 körüli és a harmadik is f1.8 Az első a képkivágás miatt torzult (95%keresővel nem könnyű néha a komponálás) a másik kettőnél a tárgytávolság 10 méter körüli lehetett, ennek ellenére sztem jól mossa a hátteret. És igen, tud szépen elmosott hátteret is, mint ahogy a 4. képen látható. Mindegyik kép eredeti méretben van feltöltve, nincs semmi utólagos módosítás (fotós vagy, nem photoshop festő) egyedül a Kodak chrome 2 picture stylet használtam (régebbi hozzászólásomban feltettem ezt a picture stylet is és más sok másikat a canonos fórumban).
Új hozzászólás Aktív témák
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- BestBuy topik
- Autós topik
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- League of Legends
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- M.2 csatlakozók terén (is) jónak ígérkezik az MSI közelgő AMD-s alaplapja
- Gumi és felni topik
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- Eredeti Canon BG-E11 Elemtartó Markolat (5D III, 5DS, 5DS R)
- Nikon D810 Full-frame, 36MP Workhorse Magas expószám, rendkívül alacsony ár!
- Canon EOS 5DS R váz (50MP felbontás, AA szűrő mentes) - Stúdió minőség a legkedvezőbb áron
- insta 360 x4 8K bontatlan új + kiegészítők ELADÓ
- Insta360 X5 - GO Ultra
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Samsung Galaxy S23+ / 8/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Gyári Gari 2026.02.21.
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- KARÁCSONYI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Samsung Galaxy A56 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi