Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
- TCL LCD és LED TV-k
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Újra instabilitásba futott a Raptor Lake generáció
- Amazon Kindle
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jinxx
senior tag
Én anno 8ért vettem, de leesett az állam amikor megláttam rajta a 27es cimkét, mondtam a boltosnak, hogy kicsit durva ennyit kérni érte, már majdnem otthagytam és akkor mondta, hogy bizományos cuccok, neki rá kell még rakni a hasznot és az áfát. A vége az lett, hogy felhívta a tulajt és megbeszélték. Kívülről szép, a lencsék is tiszták, a rekeszelés kicsit szorul, de működik végig az a/m gyűrűvel egyetemben. Mindenesetre hétvégén szétkapom.
És még egyszer kösz, hogy beírtad ide, már hónapok óta nem láttam ilyet hirdetve.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest