Hirdetés
- Milyen széket vegyek?
- Apple asztali gépek
- Házimozi belépő szinten
- Friss infók a kategória legjobb ár/érték arányú táblagépével kapcsolatban
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- LG LCD és LED TV-k
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Akciókamerák
-
PROHARDVER!
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mega Bass
tag
válasz
MrChris
üzenetére
Lehet, hogy rosszul fogalmaztam. Egyelőre megfelelő nekem a Canon 5D és jobbnak találom mint az MKII-es utódát ezért is van a Classic verzió. Viszont előbb utóbb Sony A7 vagy valamelyik utódja lesz a következő masinám. Én ragaszkodom az FF vázhoz. (be is tiltanám az ennél kisebb szenzorok gyártását, ha valakinek az kell legyen szoftveresen megoldva
) Az obikat egyelőre nem akarom cserélni, majd ha lesz újabb mindenevő váz akkor lehet, hogy 1-2 menesztve lesz.Egész megörültem mikor írtad a 70 $-t, én korábban 100 e Ft feletti árra emlékeztem tehát jól.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen széket vegyek?
- LEGO klub
- Apple iPhone 17 - alap
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Battlefield 6
- Apple asztali gépek
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 3500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1ÉV GARANCIA-Kártyafüggetlen, MS4091
- Shure Podcast mikrofon
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 512GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3684, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8365U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
) Az obikat egyelőre nem akarom cserélni, majd ha lesz újabb mindenevő váz akkor lehet, hogy 1-2 menesztve lesz.