Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Magisk
root jogosultság
Android rendszereken
Új hozzászólás Aktív témák
-
user26
senior tag
Modellnek a Telegram csoportjából, és csak kívácsiságból érdekelt, illetve sok más embert, mivel mostanában a rádióban is erről van szó... Van pár modell, amire hivatalosan kijött úgy tudom, és van pár modell, amire portolták, majd ez is lecseng... aztán majd idő múlásával hivatalosan is megjelennek. Addig éles modellen Offical ROM.
-
crok
Topikgazda
Először is: ez egy port, a jóisten se igen tudja hogy hogy van összerakva benne a framework hogy Magisk nélkül egyáltalán menne-e, SELinux vajon permissive-e, etc............
Aztán: PlayIntegrityFix és USNF egymás mellé nemhogy értelmetlen de legalább egymás ellen is dolgozik.. összeakad.. kifejezetten írja a PIF leírása és XDA thread-je is is hogy NE tedd fel egymás mellé hanem HELYETTE.
Aztán: azt a rengeteg vackot amit feltettél még azt tiltsd le legalább addig amíg teszteled hogy egyáltalán megoldható-e és nem-e valamelyik másik random modul töri-e el.
Tedd fel először csak a PlayIntegrityFix-et és állítsd be a DenyList-et rendesen aztán úgy járj el ahogy a leírásban van. Súgó: pl. így most megy egy csomó ROM már.
Szerk: Ja meg ahogy látom eleve Magisk Deltát használsz nem is official-t, az eleve máshogy működik kicsit, az most neked alapból nem biztos hogy hasznos. -
user26
senior tag
Szia @crok!
ROM: Hyper OS Port V1.0.16
Integrity Cecher -be mindhárom piros X (tudom, tudom... utolsó mindig az...)
Sima alap esetben, a Basic zöld.
Külön feltettem a safetynet-fix-v2.4.0-Displax_2.0 -t és ránéztem, piros mind, ezek után feltettem a v12.3 fixet, nincs változás.
Play Store, és a szolgáltatások adatait töröltem.
Csak kipróbálás, teszt jelleggel semmi több!
Valahogy meglehet oldani ?
-
Archttila
veterán
Nalam is sipakolt a wallet, de miutan ujra rejtettem a Play Services-t, megjavult.
RUI, (A13) magisk, kdragon latest! -
dilajoska1
őstag
Én felraktam a legújabbat. Eddig ok minden. A walletet azt nem tudom kipróbálni de kártyát enged hozzáadni.
-
crok
Topikgazda
PlayIntegrityFix v12.3 - Ez mar nem a teszt
-
Trailblazer
veterán
Itt már Android 14-es rom, és a legutóbb linkelt fix előttivel is minden okénak látszik.
-
rErEaT
senior tag
válasz
the radish #3682 üzenetére
És tényleg!
IceBoxot nyugdíjaztam is így nem kell
-
the radish
senior tag
válasz
the radish #3529 üzenetére
Nos időközben sok minden változott, a tv go is frissült, azonban a probléma változatlan módon fennáll.
Érdekes azonban, hogy az OTP pl. nem hisztizik, ha nincs a magisk fagyasztva. (+öröm és boldogság, elvileg most minden pay rész jó) -
crok
Topikgazda
válasz
HUNited #3677 üzenetére
Ha nem volt kardinalis valtozas ki- vagy bevezetve a weekly es a stable kozt akkor menni szokott - csakhogy ezt sose kotik az orrunkra.. nekik (meg nekunk is
) egyszerubb a support hogy ha valtasz nyomj format-ot mint orakig turni ket ROM-ot hogy vajon.. es ha utana megis buko akkor ki a hibas..
-
crok
Topikgazda
-
g_g_g
őstag
Tudom nem egészen ide való, csakhogy legyen kerek történet.
Nincs más hátra mint előre, sima frissítéssel feltettem a javított stabil ROM-ot a telefonon lévő fejlesztői ROM-ra.
Sikeres volt, jelenleg úgy tűnik működik minden rendben.Boot.img patkolás, Magisk zygisk beállítása után töröltem a Google Play áruház és szolgáltatások adatait, Magisk rejtve majd fagyasztva, Wallet-et töröltem.
Semmilyen modult nem telepítettem.
Újraindítás után Wallet telepítése és utána a kártyát sikeresen hozzá tudtam adni, ránézésre rendben van.
Fizetést később tudom majd kipróbálni. -
rErEaT
senior tag
válasz
the radish #3669 üzenetére
Törölni kell ilyenkor egyébként az adatait a Wallet appnak meg pár Google servicenek, és utána hibátlanul szokott menni, ha el is van rejtve tőlük a root DenyListtel
-
rErEaT
senior tag
válasz
the radish #3668 üzenetére
Mint korábban írtam nekem a PlayIntegrityFix megoldotta mert a LinageOS-t nem cseszi szét mint a Miui romokat, illetve arra válaszoltam, hogy LineageOS-en nem mennek a Banki appot.
Megy az OTP fixen miután lefagyasztottad. Fagyasztás nélkül is működik a Google Pay miután a fenti Modult frissítették -
the radish
senior tag
válasz
Kész vagyok... Mármint az értetlenségtől.
Végül az USNF 2.4.0 került fel.
PlayStore szerint az eszköz nem rendelkezik tanúsítvánnyal.
API checker a Strong kivételével pipa.
Wallet nem kiabál...
Csak most a Store szerinti állapottól félek, hogy az nem lesz jó...
Ma nem tervezek menni sehova, de alig várom, hogy csippantsak vele. -
g_g_g
őstag
válasz
Nekem még most csordogál le a ROM, de akkor lehet várok még.
Ráadásul nálam egy régebbi dev. ROM van (renoir 14.0.23.3.27), erre kéne flash-elni a friss stabil ROM-ot.
(nagyon nem szeretnék most tiszta telepítést csinálni) -
Narxis
nagyúr
válasz
Lehet megint változtatott a Google valamit...
-
the radish
senior tag
Friss EU Rom fent.
PlayStore szerint integrity Ok, viszont a wallet továbbra is kiabál, hogy készüléke nem alkalmas....
Már próbáltam minden létező modult, természetesen a szokásos adattörlêsekkel együtt... Pffff. -
crok
Topikgazda
válasz
the radish #3663 üzenetére
Csak a híreket hozom-viszem - de szivesen
-
rErEaT
senior tag
akkor érdemes másik custom rom után nézned, pl LineageOS? https://download.lineageos.org/devices/renoir/builds
-
crok
Topikgazda
Van a PlayIntegrityFix-bol GitHub-on egy v12.2 beta modul.
-
HUNited
őstag
Ahoz töke is kellene hogy legyen az EU-nak.A gugoló sakkban tartja őket az akkor kivonulok szöveggel, abból meg népharag lenne... Így nem merik meglépni.
Mindenesetre most passzol a Poco F3, kipróbálni nem tudtam a fizetést (ma már költöttem eleget), de a kártyákat engedte hozzáadni, és tanúsított, base és device is megvan.
-
HUNited
őstag
válasz
the radish #3651 üzenetére
Nagynehezen lejött, nagyon terheltek a szerverek ahogy elnézem, most patkoltam a boot.img-t, indul újra és megy fel...
-
HUNited
őstag
válasz
the radish #3647 üzenetére
Poco F3 is ott van a listán...
Merjek vele próbálkozni? -
HUNited
őstag
Azért ez is sokszor szivatózik. Mondjuk én a magyarított MIUI.hu verziót használom, és az én eszközeimen fut (Lenovo tablet és Poco teló is), de a családtagok telóján nem megy az se, el se indul, pedig van közte MIUI (pl. lányom Mi8-asa) meg Huawei kettő is, de Samsung tablet is. A Pocon amúgy pont a napokban kellett megint újratelepíteni az offline vagy sztori miatt.
-
janakbacsi
őstag
Feltettem ezt az új 12.1 es dolgot. Közvetlen ezután probáltam fizenti a snack autománál vele és sikerült.
Az előbb bementem a spar ba és ott már nem működött sajnos. Egyelőre akkor nincs biztos megoldás ha jól gondolom. -
crok
Topikgazda
válasz
the radish #3643 üzenetére
j-ch fele v18.38.44 && MicroG bizony hibamentes.
Az altalad hasznalt verzio pl. nincs benne a client spoof patch recommended version listajaban. Honnan van? Ha magadnak csinalod akkor csinald ujra a v18.38.44-el mert az a legfrissebb es tamogatott. Az ismertebb GitHub automatikus build-ek is azt hasznaljak alapnak. -
crok
Topikgazda
válasz
the radish #3641 üzenetére
A sima, regi Vanced 1+ eve halott, ez nem hir.. A ReVanced patkolt Youtube-ja kivaloan mukodik.
-
crok
Topikgazda
A Xiaomi.EU developer-ek rebuild-elik az összes aktív ROM-ot nemsoká a fix-el.
51 készüléket említenek de nincs konkrét lista, se az nincs említve hogy csak a weekly vagy csak a stable vagy minden - türelmet kérnek, nagy meló. -
crok
Topikgazda
Ccccö.. de szánalmas
Most kezdett bele a Google a nyitott bootloader-es emberek szivatásába ÉS épp 3 órája indult el a következő Youtube live stream: Live Google Pay integrations on Android: A detailed look at the new dynamic button
De egy cinikus egy banda ez.. -
crok
Topikgazda
válasz
zsola400 #3637 üzenetére
Az Integrity Checker alkalmazások napi 10K tokent kaphatnak külön engedélyezés nélkül (pl. banki alkalmazások többet kapnak) viszont ugye ma megrohamozták őket így nincs mindig token.. használjátok ellenőrzésre a Play Store-ban levő Integrity check-et.
@dilajoska1
Az Android főverzió nem számít ahogy úgy igazán a Play Service verzió sem hanem a droidguard verzió amit nem tudsz igazából farigcsálni vagy cserélni mert a Google-től jön és mindig a legfrissebbre frissíti úgyis.Viszont egyre több a Xiaomi.EU jelentés pl., azt a PlayIntegrityFix se gyógyítja - többit azért a v12.1 úgy néz ki viszi egyelőre.. de ugye ki tudja mit hoz a holnap
-
zsola400
senior tag
Délelőtt nálam sem működött a Wallet, most este volt két vásárlásom és működött A13, PlayIntegrityFix v12.1 telepítve. Telepítés után Integrity Checker minden piros volt, most nem tudom ellenőrizni, hibát dob.
-
crok
Topikgazda
válasz
dilajoska1 #3634 üzenetére
A modul Zygisk használatával piszkál bele runtime abba ami történik, nem kell újratelepíteni (értelmetlen). A Play és a háttérszolgáltatások frissülése üti most (is) ki az attestation-t, mint eddig mindig mikor változtattak a túloldalon (meg a droidguard-on).
-
dilajoska1
őstag
válasz
the radish #3633 üzenetére
Nekem Verzió: 38.2.22-29 [o] [PR] 577322250
A Play szolgáltatások ugyanaz de nekem működik.
Lehet minden Play frissítéskot újra kell telepíteni a modult? Remélem nem.
-
the radish
senior tag
válasz
dilajoska1 #3632 üzenetére
38.1.18-29 [0] [PR]
575289603Google Play-szolgáltatások:
Verzió: 23.43.13 (190400-577232161) -
dilajoska1
őstag
válasz
the radish #3631 üzenetére
Mi a Play verziószámod?
-
crok
Topikgazda
válasz
dilajoska1 #3629 üzenetére
Csak két készülék van most nálam - azokon szétesik a v12.1-el is.. na, majd otthon a többit is megnézem.
-
crok
Topikgazda
Esetleg próbáljátok meg a most kidobott v12.1-es PlayIntegrityFix-el, hátha jobb lett (crash-elt a GCM - elvileg ez jobb mint a ma hajnali build).
-
dilajoska1
őstag
Úgy néz ki hogy nekem működik. Kíváncsiságból ránéztem és csak MEETS BASIC INTEGRITY-m volt. A modult felrakva már van megint MEETS_DEVICE_INTEGRITY-m is. Ez a modul viszont úgy néz ki törli a safetynet USF modult. Gondolom ez a modul hasonló funkciót tölt be. A legújabb Shamiko modul is fent van mellette.
-
user26
senior tag
válasz
Trailblazer #3622 üzenetére
Ma kaptam egy ilyent:
link: PlayIntegrityFix, az "aktuális helyzetet" orvosolja nem tudom meddig gondolom... -
HUNited
őstag
Ja reklámblokkoláshoz nem feltétlen kell a root, én azért használom AdGuardot roottal.
A YT mizéria is katasztrófa, ugyan azzal a fiókkal egyik számítógépen blokkol a másikon nem (vegyesen használok PC-t és notit)... Pedig még az uBlock is ugyan úgy van beállítva.
Mindenesetre remélem hamar kiderül mit kell tenni hogy működjön a kártya, mert már igen megszoktam hogy telóval fizetek (azt leszámítva letojom mit vernyog a gugoló). Gondoltam már hogy veszek egy Garmin Fenix 7 Pro órát és azzal fogok fizetni de egyrészt fájna az a bő 3 kiló egy óráért, másrészt ott is trükközni kéne mert a magyar bankok kb tesznek a fejlődésre és csak a leghitványabbaknál van GarminPay (érdekes, minél vacakabb egy bank banknak, annál többféle fizetési mód van hozzá, lásd OTP).
-
Trailblazer
veterán
Már megint SafetyNet baromkodás van? Nekem mondjuk a Walletbe rakott Curve kártyával is gondom volt a héten, a contactless limitet túlhaladtam szerintük.
-
HUNited
őstag
csak kb 20 éve dolgozom együtt a gugolóval "partner" státuszban, nagyon is tisztában vagyok hogy mik a céljaik, és garantálom neked hogy nem az hogy megvédjenek. Ellenben aki rootol és bűvészkedik az pl. tiltja a reklámokat és nuku bevétel a gugolónak. De ne menjünk ebbe bele, mert a sátánról beszéünk sőt még rosszabb is annál.
Viszont az hogy lehet, hogy az eszköz integritás bukik, amikor xiaomi.eu szoftverem van? Meg az hogy nálam párhuzamosan jelentkezett a 26.4 telepítésével az csak véletlen?
-
HUNited
őstag
Ja és miután töröltem GMS és GPS beállításokat már az eszköz se tanúsított.
-
HUNited
őstag
Újra kellett telepíteni a ROM-ot (data törlés nélkül), és újratelepíteni a Magisk 26.3 verzióját, így a basic visszajött, de semmi más... Fizetési alkalmazás kiírja nem megfelelő. Akkor itt valami más történhetett, mert most minden visszaállítva a másfél órával ezelőtti állapotra és nem klappol.
-
Imdre
aktív tag
Fura volt nekem is, mert írták, hogy Playintegrityfix modullal megy minden.
Így hát nem hagytam annyiban...
Elég sokat szívtam vele, de most úgy tűnik, hogy megjavult a wallet, már nem dob hibát, kártyáimat is fel tudtam venni újra. A megoldás nálam az lett, hogy:
USNF modul kuka, Playintegrityfix felrak. Adatok törlése: GMS, Play Store, Wallet, Framework. Így egyelőre tökéletes a Wallet, mással nem is volt gondom. Ami érdekes, hogy írtad korábban, hogy a tilrólistában ne legyenek Google alkalmazások (Store, Framework, GMS, stb), na ha azokat kivettem annak ellenére, hogy korábban benne voltak és minden frankón ment, akkor nem működött, Wallet továbbra is nyekergett. Visszaraktam őket és most frankó. A ZygiskNext sem kellett (nem is működött nálam, így le is szedtem), elég volt a beépített. Más egyéb modult nem használok. Oneplus 9Pro, Android 13.2.Közben olvasom, amit írtál. Nekem egyelőre újraindítás után is megy. Kérdés persze, h meddig
-
crok
Topikgazda
Na. Most az önszivatás és a magasztosabb jó kedvéért kicsaptam teljesen az egyiken mindent IS és kezdtem elölről (Play Store és Play Services teljes adattörlés, frissítésekkel mindennel kuka). Reboot után Basic-en épp átment, Device integrity fail -> feltettem csak a Chiteroman PlayIntegrityFix-et és átmegy mindkettőn (Enforce DenyList kikapcs - Google vackok listára téve). Amint lefrissül a Play Store és a Services megint fail - sajnálom, tényleg lehet valami a palacsintában, most hajnaltól jövögetnek a posztok arról hogy meg-meghal de a PlayIntegrityFix (USNF helyett) megoldja egyelőre úgy tűnik - kopp kopp itt is pl. de egy vegytiszta, sima restart képes eltörni. Egy újabb Google Play Store és Play Services adattörlés után megint jó.. de ugye az egyben azt is jelenti hogy a Wallet-hez a kártyát megint hozzá kell adni.. de mindegy is mert egy idő után megint eltörik..
Na, majd összeáll ez nemsoká megint -
HUNited
őstag
az új Magisk verzióval megint nem megy a Wallet. Play store szerint tanúsított... De csak a Basic integrity van meg. PlayIntegrityFix_v12 segítségével még a Basic integrity se megy.
-
Imdre
aktív tag
Sziasztok,
Ma már nekem sem megy a wallet - eszköze nem felel meg a biztonsági követelményeknek...
Inegrity checker is hibát dob:
"Error getting token from Google. The calling app is making too many request to the API and hence is throttled. This shouldn't happen. If it does pleas open an issue on Github"
Gondolom sokan ráugrottak most
Google alakított, vagy a 26.4-es Magisk-nél ment valami félre? kdrag0n UNSF volt eddig használatban, rápróbáltam a PlayInegrityFix-re, de nem javult meg... -
Narxis
nagyúr
válasz
the radish #3599 üzenetére
Uhh az kellemetlen
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RTX 2060 6GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest