Hirdetés
-
PROHARDVER!
Magisk
root jogosultság
Android rendszereken
Új hozzászólás Aktív témák
-
rErEaT
senior tag
És ez úgy tűnik be is igazolódni látszik: [link]
Elveszi a Google az RCS funkciót azoktól akik rootolják a telefonjukat
szvsz engem nem érint, mert SMS-ezni nem szoktam, minden másra ott a Messenger, Telegram, Signal stbBár tény, hogy azért nem rossz funkció a Google Messagesben
-
-
crok
Topikgazda
Inkább olvass picit akkor bele hogy mi és kivel történt meg hogyan - nem ürügyet keresten rá a srácok.. Az mennyire tűnik szerinted "ürügynek" hogy kiadnak egy verziót amiben egy valag "erős" felfedezőképességű alkalmazást körbedolgoztak majd másnap van ez? Plusz leak-elnek egy felfedezhetőséget aztán.. na mindegy, szerintem olvass utána mielőtt ilyesmit leírsz. (Zártnak azért zárt és obfuszkált hogy megnehezítse a dolgát annak aki a rejtéseket akarja látni hogy hogy működnek.. de tulképp' a banki alkalmazások ugyanígy vannak, a DroidGuard szintén..) meg úgy tudtam hogy neked amúgy nem tökmindegy [link] [link]?
-
rErEaT
senior tag
de pont erről volt szó, hogy nem csak 1 országban jelen a Google, és nem csak 1 országban van jelen az adott csoport aki ezt végzi, nem hiszem, hogy emiatt nincs még bannolva, szimplán csak egyelőre még nem bannolták, volt már ilyen korábban is, hogy több idő volt nekik bannolni, nem az ünnepeken múlik, hanem a requestek számán, ami az apijukon csattan
-
tomazin
veterán
-
-
crok
Topikgazda
Pontosan erre nyílt az a rengeteg issue és ezért emelt hangot egy GitHub felhasználó hogy így "elégeti" a mismatch-eket a közösség elég hamar és minden mismatch kombináció -és így fallback strong-ról device-ra- kibannolódik majd elég hamar. [link]
rErEaT: fura mert a merge-eket követtem, gondoom megint a 80+ tab-ból a rosszból idézhettem..
-
HUNited
őstag
Ahoz töke is kellene hogy legyen az EU-nak.A gugoló sakkban tartja őket az akkor kivonulok szöveggel, abból meg népharag lenne... Így nem merik meglépni.
Mindenesetre most passzol a Poco F3, kipróbálni nem tudtam a fizetést (ma már költöttem eleget), de a kártyákat engedte hozzáadni, és tanúsított, base és device is megvan.
-
crok
Topikgazda
Nincs lényegi vagy gyakorlati különbség a működésük közt - az egyetlen lényegi dolog amit hozzáadott az eredetihez képest az a modul uninstall-jának menete, az ki lett egészítve pár dologgal amit visszaállít "eredeti" formára ha a modult szabályosan törlöd (meg a modul prop-jához hozzáadta a saját nevét).
-
Trailblazer
veterán
Nálam is már megszűnt ez az ideális állapot...
-
crok
Topikgazda
Tényleg ennyire direktben egy sornál nem több infokkal kell az embereket ezüstkanállal etetni, máshogy nem megy? Nem értem magam minek írok Logout-ra pl. ha senki el nem olvassa - pedig MINDEN benne van. : ( Tényleg az lesz a vége hogy Ctrl+A && Shift+Del.. az összes cikkemre, Logout, XDA, Telegra.ph..
-
crok
Topikgazda
Nem ha nem használom mert akkor ugye nincs mit
Amit használok azt nyilván frissen is tartom - de az meg ált. eleve cutting edge verzió majdnem mindig. Nem hiszem hogy az én felhasználási módom releváns, de biztosan nem normális vagy követendő példa
De ez a Magisk topik, nem volt releváns változás benne -
Közben találtam egy modult [link] Csak sajnos a VoWifi-t nem tudja kitenni status-bar-ra csak a VoLTE-t...Jó, Google telefon app kiírja, hogy wi-fi hívás de azért vicces, hogy egy ilyen alap dolgot külön kell bele hekkelni, utána néztem és valóban alapból nincs benne AOSP ROM-okban, ezt a ROM készítői külön teszik bele, pl. crdroid-nál van alapból de nekem nem kell annyi extra beállítás ezért ArrowOS-t használok ami egy kicsit többet tud a LineagOS-nél de azért 1-2 dolog hiányzik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen routert?
- Linux programok topic - (Milyen program, ami..? Linux verzió)
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- SSD kibeszélő
- Renault, Dacia topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Autós topik
- További aktív témák...
- Használt Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB fekete színben
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB karcmentes bontatlan kábellel dobozában
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Xiaomi 15 Ultra 512 GB Silver 34 hó garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- APPLE Macbook Pro 14" (2023) - M3 - Asztroszürke - 16GB/512GB - 110 Ciklus - 2 év Garancia - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Thinkpad P16s notebookot vennék
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest