- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
Magisk
root jogosultság
Android rendszereken
Új hozzászólás Aktív témák
-
crok
Topikgazda
válasz
Archttila #5101 üzenetére
Igen, annyi, közben volt a modulban változtatás a firstapilevel-el (egyikben alapból injektált valamit, másikban semmit, harmadik már nézte mi van a json-ban és az alapján állított.. elég hektikus..)
@AcCEsS: kiváló, akkor nincs még szükség az új pif.json file-okra
(PS: Megcsináltam 4-et a két nagyobb playintegrityfix modulra (chiteroman és az osm0sis fork)) hogy ha kell akkor gyorsan tudjam linkelni.
-
crok
Topikgazda
válasz
Archttila #5092 üzenetére
Hm... az ééérdekes.. Melyik custom mellett nem jó? Ezzel (stollen) vagy valamelyik régebbivel? A modulban levő egyelőre megy de ugye az publikus, azt biztosan rengetegen használják.
-
C64
őstag
válasz
Archttila #4788 üzenetére
Szia. Azt a custom pif-et hogyan lehet összehozni? Olvasgattam xda-n de elég összetettnek tűnik. Eddig magiskhide props-ot használtam lineage os alatt, párom telóján meg oxygen os gond nélkül de a napokban azokat az újjlenyomatokat is tiltotta áldott barátunk a goggel.
-
-
crok
Topikgazda
válasz
Archttila #4631 üzenetére
Azt még mindig nem értem miért használják azt a NoName-et, nem látom miért jobb mint a j-ch, amiből forkolva lett (mármint annyit látok hogy csak az rvx-es extended van mindig benne, nincs benne a "sima, csak Revanced-el patch-elt" modul vagy apk). De hogy igazából ennyi.
-
HUNited
őstag
válasz
Archttila #3803 üzenetére
Nálam mindig ezt csinálja, teló újrarakás után is. Ha újraindítom a telefont, első alkalommal pin kódot kér, nem elég az ujjlenyomat. Ha utána hetekig nem indítom újra, akkor végig jó az ujjlenyomat, csak a restartot nem szereti valamiért.. Meg azt is utálom benne hogy megnyitod és nem kapásból belép hanem neked kell megnyomni pluszba a bejelentkezés gombot. Hát mi a fenének nyitja meg az ember, hogy nézegesse a cipőtalpat ami most a háttere?
-
Jakuu
őstag
válasz
Archttila #3374 üzenetére
Ez a modul nem segít ezen ?
"Magisk Overlayfs
On Android 10+, system partitions might no longer be able to remount as read-write. For devices use dynnamic partition, it is nearly impossible to modify system partiton as there is no space left. This module solves these problem by using OverlayFS. So what is OverlayFS?
OverlayFS is a union mount filesystem implementation for Linux. It combines multiple different underlying mount points into one, resulting in single directory structure that contains underlying files and sub-directories from all sources. Common applications overlay a read/write partition over a read-only partition, such as with LiveCDs and IoT devices with limited flash memory write cycles."
-
crok
Topikgazda
-
crok
Topikgazda
válasz
Archttila #2109 üzenetére
"banki app-ok stb stb viszont ha kicserelem a SIM-et (nem szoktam csak teszteltem) akkor elhasalnak az fenti appok" -- nem Magisk, nem root.. a SIM szériaszámának változása bizony szignifikáns változásnak számít számít a futtatókörnyezetben és egy esetleges visszaélés lehetőségének megakadályozása miatt pl. banki app-ek ellenőrzik is és SIM szériaszámhoz (is) "kötik" az app specific Android_ID-t (SSAID volt régebben, Oreo és felette már nem a rendszer kap egyet hanem app-enként saját van; ez a tipikus SIM swap scam megakadályozására van kitalálva a részükről). Szóval SIM csere után ezek az app-ek általában új regisztrációt is igényelnek, adattörléssel előtte.. de ennek semmi köze a Magisk-hez.. viszont ha már így felhoztad
Android Faker-el visszahazudhatod a régit
@XPosed repo // @LSPosed repo // @XDA thread
-
crok
Topikgazda
-
Siriusb
veterán
válasz
Archttila #1032 üzenetére
Ellenőrizd pl. ezzel: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.scottyab.safetynet.sample
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Linux kezdőknek
- Azonnali fotós kérdések órája
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Kerékpársportok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- További aktív témák...
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S10+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256GB SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged