- E-book olvasók
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hobby elektronika
- RAM topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
Magisk
root jogosultság
Android rendszereken
Új hozzászólás Aktív témák
-
crok
Topikgazda
Magisk Alpha-t használóknak: frissítés v30.2-re: 9476e728-alpha
-
crok
Topikgazda
Magisk v30.2 pre-release frissítés most jött ki 2 perce, még se a canary a beta vonalon nincs kint, akit érdekel kézzel frissíthető (később biztos kiteszi a canary és|vagy a beta update json-ba és akkor az alkalmazás is feldobja majd).
-
xabolcs
őstag
Eddig azt hittem, hogy ertem a csinjat-binjat ennek a macska-eger harcnak. De nagyon nem!
Van egy Pixel 8 (shiba): nyitott bootloader-rel is mukodik a TEE-je es Google remote key provisioning-et (RKP-t) hasznal.
Ennyi eleg is az uj BASIC integrity-hez.Ellenben a szigoritas ota hiaba volt STRONG (vagy az utobbi par napban csak DEVICE) szivarogtatott keybox-szal (es TrickyStore-ral), a Wallet es a Kreta ugyanugy panaszkodott.
Aztan talaltam BetterKnownInstalled (BKI) illetve SensitiveProps Mod modulokat a Pixel-Props-tol, de csak a Revolut-t javitottak meg.
Igy kiprobaltam a az A12 vendorsdkspoof-olo PIF-t, ami tenyleg spoof-olta, mert a Play aruhaz el se tudott indulni, igy az integritas ellenorzesek is hibat kaptak.
Visszaraktam az osm0sis fele PIFork-ot, a TrickyStore-t nem toroltem, csak kikapcsoltam.
Igy megint csak BASIC integrity van (es RKP), de a programok (Kreta, Wallet, Revolut) boldogok!Gondolom valami be-cache-elodott es ideiglenes, de amig mukodik, hozza nem nyulok!
Mindezt az aktualis A15 QPR2-es LineageOS 22.2 + MindTheGapps parossall (es avb_custom_key-jel visszazart bl-lel, de ez ugyse szamit).
-
gruma
újonc
A
SERIALNUMBER=HIDDEN
alapján ez a chiteroman-féle Key Attestation app lehet (abban van ilyen "Secret Mode" ami így elrejti a keybox adatait), és az lekéri a Google-től a revocation listet indításkor.A Play Integrity-vel meg ott van a kapcsolat, hogy ha a Key Attestation szerint nem jó valami, pl. revokeolták a keyboxot, akkor esélyes hogy a Play Integrity se fog átmenni. Mondjuk volt már rá példa, hogy Play Integrityben még azelőtt tiltva lett egy keybox, mielőtt felkerült volna a nyilvános revocation listre, meg fordítva is volt már.
Egyébként ez is a legnagyobb hátulütője a TrickyAddon-féle megoldásnak, hogy ez egy innen letöltött keyboxot használ, amit bármikor revokeolhat a Google, aztán várni kell amíg lesz másik. Márpedig a keyboxok jelentősen eltérnek a fingerprintektől olyan tekintetben, hogy a fingerprint nyilvánosnak van szánva, a keyboxok ellenben szigorúan őrzött titkos adatok, amik a gyártók bénázásai miatt szivárognak ki, szóval nem zárható ki hogy nem lesz új.
-
dilajoska1
őstag
Ha mondjuk Android 13+-on az Aurora Store-t használnám és azon belül beállítom a spoof-ot Android 12-re akkor nem kell használni a TriclyStoret és azok az alkalmazások is fognak futni ami Device Integrity-t is kér? Természetesen a PIF, Samiko, Zygisk next fent lenne és rejtve lennének a kényes alkalmazások.
-
crok
Topikgazda
Ez egyelőre úgy tűnik működik - de nem nagyon tetszik a a TrickyStore bevonása miatt.. mindenesetre PIF && TrickyStore && TrickyAddon és működésre bírható a PlayIntegrity, viszont ugye mást meg eltörhet..
-
xabolcs
őstag
Mire gondolsz?
A kepek egy gyari, NOS 3.0-t futtato, zar bl-es Spacewar-on keszultek.
Egyebkent igen, a custom_avb_key / yellow state is basic integrity-t okoz, teszteltem.
-
-
crok
Topikgazda
hm.. próbáljátok akkor meg ezzel a pif.json-ben:
{
"MANUFACTURER": "Google",
"MODEL": "Pixel 8a",
"FINGERPRINT": "google/akita_beta/akita:16/BP22.250325.012/13467521:user/release-keys",
"BRAND": "google",
"PRODUCT": "akita_beta",
"DEVICE": "akita",
"RELEASE": "16",
"ID": "BP22.250325.012",
"INCREMENTAL": "13467521",
"TYPE": "user",
"TAGS": "release-keys",
"SECURITY_PATCH": "2025-04-05",
"DEVICE_INITIAL_SDK_INT": "25",
"spoofProvider": true,
"spoofProps": true,
"spoofSignature": false,
"DEBUG": false
}
vagy
{
"FINGERPRINT": "google/akita_beta/akita:16/BP22.250325.012/13467521:user/release-keys",
"SECURITY_PATCH": "2025-04-05",
"FIRST_API_LEVEL": "null"
}
-
crok
Topikgazda
Magisk frissítés: v29.0 - egyelőre csak a beta vonalon. Teljes C++ -> Rust átírás történt. Szerintem más belsőleg nemigen változott, új feature vagy a rejtés segítése nincs a changelog-ban.
-
crok
Topikgazda
-
crok
Topikgazda
Xiaomi.EU-ra van uj injector - akit erint.
-
Norby86
őstag
Ez szomorú.
Az az érdekes hogy sűrűn van online és írtam is neki privátba, de el sem olvassa, magyarán az van amit írsz hogy lesz**ja. Viszont legalább akkor most már tudom hogy hiába keresném az approve-ot, mert ezt neki kell jóváhagynia. Lehet akkor 3 nap munkám ment a kukába...csodás.
-
crok
Topikgazda
-
xy.zsolt
őstag
Két mobilt fogok használni.....csak a bankos app-okhoz egy filléres zárt bootloader-est. A revolutot meg elkerülöm mivel sok értelme már amúgy sincsen. Ha sokan jutnak erre a következtetésre akkor azt az elmaradt bevétele miatt a revo is megérzi. Pl lehetett volna kommunikálni időben mielőtt meglépték ezt a frissítést....okkal nem tették, hát viseljék a következményét. Rendesen gyarapodnak a negatív értékelésekkel a play store-ban.
-
Grapestain
csendes tag
Hát, igen, próbálgattam az app újratelepítgetést is. Nyilván így azért az ember türelme és ideje is nagyon hamar elfogy. Akármit állítok, app uninstall, reboot, app reinstall, kipróbál. Egyszerűen úgy mennek bele órák, hogy döbbenet és aztán semmi eredmény cserébe, az nagyon szomorú. Most amúgy kicsit már átkozom magam, hogy nem kapcsoltam le rajta az auto update-et, mert nyilván folyamatosan pakolják bele az újabb detektációkat. Amúgy meg felteszem egy ideig azért elmegy korábbiverzió is. Nyilván az is ideiglenes megoldás, de igazából az egész root hiding mókolás ideiglenes mindig, egyrészt mert párhavonta mindig van valami nyígjuk, másrészt meg előbb utóbb kötelező lesz a strong integrity oszt akkor jónapot lesz. A lényeg kb csak az, hogy mennyi időt tud az ember megspórolni, arra meg bármilyen trükk jó, mert a mérce a végén nem az, hogy mennyire jó megoldás, hanem hogy elment-e vele 6-10 óra az életemből a semmire. De persze mostmár mindegy, mert megfrissült. Korábbiverziót nem tudom visszatenni. Titanium sem tudja visszatenni, APK mirror-rol sem megy fel régebbi.
Most arra jutottam, hogy még lehet KernelSU-t kipróbálom, de sok reményem nincs abban sem, vagy visszaállok Magisk-re, az kényelmesebb volt mint az Apatch, amivel időnként spontán rebootol a teló. Revolutnak meg veszek egy random Android 10-es használt vacakot az egyik sarki bódéban oszt annyi.
Merthát jah, kell az a root. Funkcionálisan is kell, megamúgyis engem is felcs*5z, hogy nem csinálhatok bármit a telefonon mert kiskorusít a bank. Ráadásul, ami még durvább, hogy a folyamatos keresztbetevésüknek az az eredménye, hogy már mindenkinek ott a telóján a ZygiskNext, Shamiko, amik closed source cuccok és úgy már tényleg rohadt nagybiztonsági kockázat. Szóval hogy a rohadt bank kényszerít bele, hogy a saját eszközöm biztonságát hazavágjam random ismeretlen forrásból jövő root szintű appok telepítésével. Nagyon nem szimpi ez a vonal.
Idézőjelben szerencsére nekem a reZygisk meg a NeoZygisk is megy, azok open source-ok, és sem funkcióban sem detektálhatóságban nem láttam különbséget a ZygiskNext-hez képest. Shamiko sem segített, mert hát végül ugye elkeseredik az ember és kipróbálja, de amúgy akarom én hogy az fent legyen a telómon? Nem akarom, mert shady az egész. Ezt várja el a bank. Alávaló világ. -
crok
Topikgazda
-
Norby86
őstag
Köszi az infókat, közben belefogtam és feltettem kernelSU-t. Ott is úgy mint a Magisk-nál kérte az init_boot.img fájlt hogy tallózzam ki, azt meg patchelte, majd feltettem a telefonra a szokásos módon, lett is root szépen, aztán feltettem a Magisken használt modulokat, minden hibátlanul működik és végre a Revolut is működik. Hozzáteszem elrejtettem a KernelSU-t. Bár volt egy anomália mikor kiírta ismét hogy rootolt készüléken nem megy a Revolut, de PIF-ben nyomtam egy újra generálást és most ismét működik. Úgy látszik mikor milyen kedve van ennek a Revolutnak, akkor működik ezzel a KernelSU-val.
Minden esetre várom hogy a jelenlegi Magisk alpha kiadásra kerüljön, mert állítólag azzal már megy a Revolut. Szóval vissza fogok majd térni azért a Magiskra mert megszoktam.
-
crok
Topikgazda
PlayIntegrityFix frissítés: v18.8 lenyegeben csak fingerprint update, ha kell a tartalom mas formaban is szoljatok:
{
"FINGERPRINT": "google/oriole_beta/oriole:16/BP22.250221.010/13193326:user/release-keys",
"MODEL": "Pixel 6",
"SECURITY_PATCH": "2025-03-05",
"DEVICE_INITIAL_SDK_INT": 21
} -
crok
Topikgazda
A dél óta Telegramon kint levő PIF build nemsokára kint lesz GitHub-on is.
-
AcCEsS
senior tag
Akkor ezek szerint kártékony voltam, de legalább alapos!
Ez a felvilágosítás számomra igazi megváltás, mert én tényleg minden alkalommal leküldtem a lefolyón a Wallet, a Play Áruház meg a Play Szolgáltatások minden adatát, és ugyan a kártyákat nem kellett újra felvinnem, de aktiválhattam egyenként mindegyiket. Amikor a szorgalom hülyeséggel párosul... tipikus esete. Köszi croc!
-
<Adamsky>
nagyúr
" ... poccinted es root az a SuperSu (meg KongORoot, brrrrr) idokbol, 8+ evvel ezelottrol valo jo tavoli emlek ... "
Jól tudom. Ezt csak azért írtam, hogy anno (Miui 5 vagy talán 4, fene sem emlékszik) ez így működött.
Volt egy rövid időszak, amikor Magisk-el próbálkoztam tablet-en (működött is a dolog), de olvasva a topic-ot (egy ideje már követem) látom, hogy ez ma már még nagyobb szíves.
Azért reménykedtem, hogy hátha akad a készülékek / gyártók között olyan, ami a sok rossz közül a legkevésbé rossz, de ha azt mondod, hogy nincs ilyen, akkor lehet tényleg elengedem a kérdést (így nem lesz szempont a vásárlásnál). -
crok
Topikgazda
A másik amit elfelejtenek sokan: a zárás is önmagában egy factory reset így ha csinálsz is bármit, modult telepítesz, etc.. az mind megy a lecsóba a zárásnál szóval egy már belakott rendszerre nem tudod rázárni, így is úgy is elölről kellene kezdeni. A Graphen meg kifejezetten nem tesz semmit azért hogy akár csak a CTS-en átmenjen.. a teljesen a fliozófiája ellen van, Calyx esetleg. A Graphen + GApps vagy az /e/ + GApps az totál hülyeség.
-
crok
Topikgazda
PlayIntegrityFix frissítés: v18.6
pif.json
{
"FINGERPRINT": "google/oriole_beta/oriole:Baklava/BP22.250124.009/13034193:user/release-keys",
"SECURITY_PATCH": "2025-02-05",
}Persze nem csak a fingerprint változott.
-
crok
Topikgazda
Xiaomi.EU injector frissites:
XiaomiEUModule_2025.02.15.apkA belőle generált pif.json:
autopif-el:
{
"FINGERPRINT": "google/akita_beta/akita:Baklava/BP22.250124.009/13034193:user/release-keys",
"FIRST_API_LEVEL": "null"
}Autopif migrate to chiteroman:
{
"FINGERPRINT": "google/akita_beta/akita:Baklava/BP22.250124.009/13034193:user/release-keys",
"RELEASE": "Baklava",
"ID": "BP22.250124.009",
"INCREMENTAL": "13034193",
}Autopif migrate to osm0sis:
{
"RELEASE": "Baklava",
"ID": "BP22.250124.009",
"INCREMENTAL": "13034193",
"*.build.id": "BP22.250124.009",
"*.security_patch": "2025-02-05",
"*api_level": "25"
} -
trob
tag
Lehet, hogy nem vagyok képben pontosan a terminológiával, vagy félreértek valamit.
ROM boot.img alatt azt érted, ami a telefon saját gyári firnware-éből kiszedett boot.img, ugye? Azzal próbáltam, azzal nem indult el a telefon. Megkérdezte, hogy akarom-e újra próbálni, vagy visszaállítom-e gyári állapotba a telefont, esetleg akarok-e valami troubleshootingot. Az újrapróbálás nem sikerült, a troubleshootingot nem mertem megpróbálni, így feltettem újra a magisk boot.img-t.
Samsung A325 telefonom van, ha ez számít. (Lassan cserére érik, de nem most akartam még.)
-
Headless
őstag
Am letiltani úgy szoktam, hogy ha elveszti a fókuszt akkor pm disable...
Annyira hiányzik az e-robot amúgy szerintem sokkal logikusabb felépítése volt mint a taskernek, llama meg az egyéb ilyen automatizálóknak. Persze régi verziót még továbbra is találok, de sajnos ahogy telik az idő egyre kevesebbet tud, mert egyszerűen megváltoztak az engedélyek, vagy megszűntek azóta. Sajnos már mentést se tud visszatölteni, mert a tárhely engedély teljesen megváltozott. Sajnálom hogy a google kiberhálta a playből.
Ui: a play melyik menüben írja hogy van-e integrity?
-
Headless
őstag
Tricky store nélkül ugyanúgy működik mint a kollégának korábban, hogy legacy-t váltogatom akkor zöldül.
Nekem egyenlőre jó így valamit használok crdroidból, de az nem tudom az-e. Így most tricky nélkül jónak tűnik. Tudtam hozzáadni kártyát, nem fizettem mondjuk még vele. Nem tudom már régen miért raktam shamikoo-t de tuti valame safetynetes dolog miatt raktam fel régen azóta meg mindig telepítgetem.
[kép] -
crok
Topikgazda
XiaomiEUModule_2025.01.26.apk
Ha kell kiszedem a fingerprintet.. -
crok
Topikgazda
PlayIntegrityFix frissítés: v18.5
Újabb Google szivatás újabb megkerülési kísérlet: PIF mellé tegyetek TrickyStore-t is, Android 13 és felette ajánlott (olyan szinten, hogy régi strong == új device..). Fingerprint egyébként maradt ami a v18.4-ben volt. -
crok
Topikgazda
PlayIntegrityFix frissítés: v18.4
Mégse annyira stabil a battery drain fix minden ROM-on.. plusz másik fingerprint.{
"FINGERPRINT": "google/oriole_beta/oriole:15/BP11.241121.013/12873528:user/release-keys",
"SECURITY_PATCH": "2024-12-05",
}
-
crok
Topikgazda
XiaomiEUModule_2025.01.12.apkpif.json a Chiteroman PIF-hez:
{
"FINGERPRINT": "google/akita_beta/akita:15/BP11.241121.013/12873528:user/release-keys",
"RELEASE": "15",
"ID": "BP11.241121.013",
"INCREMENTAL": "12873528",
}pif.json az osm0sis PIF fork-hoz ha valaki azt használná:
{
"FINGERPRINT": "google/akita_beta/akita:15/BP11.241121.013/12873528:user/release-keys",
"RELEASE": "15",
"ID": "BP11.241121.013",
"INCREMENTAL": "12873528",
"*.build.id": "BP11.241121.013",
"*.security_patch": "2024-12-05",
"*api_level": "25"
} -
Kocsó
aktív tag
Már nem tudtam szerkeszteni az előző kommentet. PAUSE-t nyomtam az AdAway-ben, lehet hogy ez nem elegendő?
[kép] csatolva...
Mindenesetre nem oldotta meg a gondom. Akkor várok, hátha megoldódik idővel, mint nálatok...
Ügyfélszolgálattal én is beszéltem, fogalmuk sincs mit jelent a 2100-as kód.Egyébként AdAway-ben milyen címeket érdemes még felvenni ezeken kívül: [kép]
Új hozzászólás Aktív témák
- Torrent meghívó kunyeráló
- Gurulunk, WAZE?!
- E-book olvasók
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- World of Tanks - MMO
- Milyen notebookot vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- BestBuy topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Honor X6b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest