Hirdetés
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- OLED TV topic
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Hobby elektronika
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kaoru
senior tag
Lenne pár kérdésem.
Az első, hogy ugye mindenféle finom fájlt be lehet importálni, természetesen vektorgrafikákat is. Általában ai-t importálok, s mégis importálás után bitmapként listázza be, s átméretezéskor is úgy viselkedik, mint egy pixelgrafikus fájl. 1 példa rá: [link]. itt a hullámok teljesen vektorgrafikuska voltak és mégis érdes lett a széle átméretezés és 1 kis nyújtás után. Rosszul importálok, vagy ez általános dolog, vagy egyéb ötlet?
Másik pedig a flash és az offline adatbázisokat érinti. Nem tudom, hogy hogy lehetne megoldani, hogy egy adathordozóra kiírt flash multimédiás anyaghoz miként lehetne teljesen offline alapú adatbázisokat készíteni, ami mondjuk nem igényli külső szoftverek telepítgetését. Az adatbázisoknak emg tudásilag egyenértékűnek kell lenni kb a mysql lekérdezési tudásának, amit ugye flashből lehetne irányítani. Elég furi ez a kérdés, de multimédia fejlesztőnek tanulok, s jövőre szakdogának egy ''mindenttudó'' multimédiás anyagot kell elkészíteni. Én flashre gondoltam, mint fő fejlesztő környezet. Persze elvileg majd tanulni fogunk ezekről az offline cuccokról, de nekem kifúrja az oldalamat a kíváncsiság, hogy ezt hogy lehet megoldani. Persze googliztam, de mindenütt php+mysqlről volt szó.
A válaszokat előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Parfüm topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sorozatok
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen autót vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
- Konzol Screenshot
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3364
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Bomba ár! Dell Latitude 5300 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple Watch Series 9 45mm GPS+Cellular, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest