- Monitortrió a Samsungtól, köztük egy 500 Hz-es QD-OLED-del
- AI-alapú felskálázót fejleszt az ultramobil piacra az ARM
- Új Vulkan implementációt hoz az Apple rendszerchipekre a LunarG
- Az OpenAI szerint Musk zaklatási kampányt indított, a bíró nem állt Musk mellé
- Kiválthatja az AI az egeret és a billentyűzetet?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Második verzió: DeepCool LE360 V2 processzorhűtő
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen videókártyát?
- Gaming notebook topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Steam Deck
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AI-alapú felskálázót fejleszt az ultramobil piacra az ARM
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kaoru
senior tag
Lenne pár kérdésem.
Az első, hogy ugye mindenféle finom fájlt be lehet importálni, természetesen vektorgrafikákat is. Általában ai-t importálok, s mégis importálás után bitmapként listázza be, s átméretezéskor is úgy viselkedik, mint egy pixelgrafikus fájl. 1 példa rá: [link]. itt a hullámok teljesen vektorgrafikuska voltak és mégis érdes lett a széle átméretezés és 1 kis nyújtás után. Rosszul importálok, vagy ez általános dolog, vagy egyéb ötlet?
Másik pedig a flash és az offline adatbázisokat érinti. Nem tudom, hogy hogy lehetne megoldani, hogy egy adathordozóra kiírt flash multimédiás anyaghoz miként lehetne teljesen offline alapú adatbázisokat készíteni, ami mondjuk nem igényli külső szoftverek telepítgetését. Az adatbázisoknak emg tudásilag egyenértékűnek kell lenni kb a mysql lekérdezési tudásának, amit ugye flashből lehetne irányítani. Elég furi ez a kérdés, de multimédia fejlesztőnek tanulok, s jövőre szakdogának egy ''mindenttudó'' multimédiás anyagot kell elkészíteni. Én flashre gondoltam, mint fő fejlesztő környezet. Persze elvileg majd tanulni fogunk ezekről az offline cuccokról, de nekem kifúrja az oldalamat a kíváncsiság, hogy ezt hogy lehet megoldani. Persze googliztam, de mindenütt php+mysqlről volt szó.
A válaszokat előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mit tud egy retró kézikonzol?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Hatalmas kedvezménnyel nyit az Ulefone új csúcsmodellje
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Második verzió: DeepCool LE360 V2 processzorhűtő
- OnePlus Nord 5 - lehűti a kedélyeket
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen videókártyát?
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 512GB 13.3" FHD magyarbill 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E780 - i5 I 4GB I 250GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest