- Projektor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Tavaszi hardvernyitány
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Jó a retró: Chieftec UNI számítógépház
- Vezetékes FEJhallgatók
- VR topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Samsung Galaxy Tab S8 Ultra - szépséges a szörnyeteg
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Somatom
üzenetére
"Erre kiderül, hogy a műveleteknél is lehetnek feltételek, amik ráadásul ugyanúgy kékek, mint a műveletek."
Ez így, ebben a formában nem igaz. A feltételek mindenhol zöldek, csak az IF-ElseIF és az Ismétlődő feltételeknél Lilák, amikor meghívod, de kívülről kéken látszik. Régebben nem is voltak külön feltételek az Eseményeknek és a Műveleteknek (Akkoriban még IF és While/Do sem volt), csak a makró alján lévő zöld mezőben lehetett megadni. Voltak is korlátai a Makrónak, nem kevés.
Mint korábban írtam, a zöld mezőben levő feltételek a Makró összes eseményére hatással vannak. Egyik esemény sem tud aktiválódni, ha a zöld mezőben lévő feltételek nem teljesülnek.
Az eseményekhez csatolt feltételekkel az adott eseményt, a műveleteknél pedig az adott műveletet lehet befolyásolni.
Egyébként mióta olvasod a fórumot, elég sok makrót és a képeit megosztottam. Nem is értem, hogy jutottál erre a megállapításra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Túraautó topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Autós topik
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Crimson Desert
- iPhone topik
- Projektor topic
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Beszámítás! Acer Aspire 3 15 A315 FHD notebook - R3 7320U 8GB DDR5 512GB SSD AMD Radeon IGP W11
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4770K / GTX 1060 6GB /16GB RAM /250SSD + 500GB SSHD
- BESZÁMÍTÁS! Akár részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN AM4 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Mcrazy
Oldman2