Hirdetés
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Hobby elektronika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- SSD kibeszélő
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Megérkezett az Apple 5K-s, 120 Hz-et biztosító monitora
- Androidos tablet topic
- OLED TV topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
illjo
senior tag
Sziasztok! Segítséget, infot szeretnék kérni.olyanoktól, akiknek van tapasztalata md -ról huawei telefonon, konkrétan emui 11 alatt. Nekem emui10.1 van, működik. Egy dologra használom (bár nézegetem a más irányú lehetőségeket is, mert jó appnak találom), mókolt gms en (hms telefon) a gmail fiók szinkronizálására (sajnos egyedül gmail nél mók sem oldja meg és van aki ragaszkodik az apphoz). Van egy topikom gms lehetőségekről hms telefonokra és ott másoknak is ajánlom gmail hez, md ot erre. Visszajelzések szerint: volt aki azt mondta megy neki emui 11-en (még az is android 10 alapú), van aki azt mondja, nem. Nem tudom eldönteni, hogy azok csinálnak e roszzul valamit, akiknek nem megy, vagy aki azt mondja megy, lehet akaratlanul is, de félretájékoztat. Csak ha biztos infom lenne, odaírnám leírásba, hogy min megy, min nem stb. Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Okos Otthon / Smart Home
- Napelem
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Audacity - hangszerkesztés
- Hobby elektronika
- World of Tanks - MMO
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4538
- Apple iPhone 13 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Akció!!! Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i7-1355U 16GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Mcrazy
Oldman2