Hirdetés
- Hisense LCD és LED TV-k
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Melyik tápegységet vegyem?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Bebizonyította az NVIDIA, hogy készülnek még gyorsabb GeForce-ok
- Milyen széket vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Mini PC
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
Macika66
őstag
Szeretnék segítséget kérni.
Arra használom a MacroDoridot, hogy helyérzékenyen (a látott GSM-cellák alapján) kapcsolgassa nekem a telefonomon a profilokat, a némítást és a teljes csengetést.
Korábban az E-Robottal voltam megelégedve, de sajnos a frissítés már vagy 2 éve megszűnt, így már a 8.0-hoz sem optimalizálta a szerző a szoftverét, nem hogy a Pitéhez.Az E-Robotnál nem volt ilyen gondom, de itt, a Macrodroidnál van.
Nevezetesen: van két makróm.
Az egyiket nevezzük [Otthon Ki] makrónak.
Ez annyiból áll, hogy ha elhagyom azokat a GSM-cellákat, amiket az otthonomból lát a telefon, akkor kapcsoljon hangosabb csöngésre, kapcsolja ki a WiFi-t és kapcsolja be a mobilnetet (root van és működik is ez a része a cuccnak). A makró amúgy hibátlan, le is fut.A másik makró a [Munkahely Be]. Itt hasonló a feladat, a munkahelyemről látható GSM-celláknál kapcsoljon át néma üzemmódra, kapcsolja ki a mobilnetet és be a WiFi-t.
Ez a makró is hibátlanul lefut.Az optimalizálás teljesen ki van lőve a Macrodroidnál.
Amikor elindulok itthonról, kiállok a garázsból, nem történik semmi.
Amikor odaérek (kb. 12-15 perc múlva) a munkahelyemhez, akkor átvált a [Munkahely Be] profilra, lefuttatja a makrót hibátlanul, majd UGYANABBAN a másodpercben lefuttatja az [Otthon Ki] parancsot is (de mindig utána) és így a készülékem nem hogy lenémulna, hanem hangosan fog üvölteni egy bejövő hívás esetén pl.
Tulajdonképpen igaza van, de miért fordított sorrendben fut le?
Nem tudom, hogyan lehetne sorrendet állítani.Gondoltam az elnevezés ABC-rendjére, vagy a beírás időrendjére.
Van valakinek ötlete, mi lehet a gond?
Új hozzászólás Aktív témák
- Napelem
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Antik TV internetes TV
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Hisense LCD és LED TV-k
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Trollok komolyan
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Bomba ár! HP ProBook 430 G6 - i5-8265U I 8GB I 128SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B250M i5 7500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA 400W
- Legjobb kijelzős!!! HP ZBook Power 15 G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A2000 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Mcrazy
Oldman2