Hirdetés
- Véget vethet a firmware-káosznak az openSFI
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- Androidos tablet topic
- iPad topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen SSD-t vegyek?
- 
			  PROHARDVER! A rendelkezésünkre álló információk alapján, a szoftver PC-re való telepítése Magyarországon nem minősül illegális cselekménynek. Ettől függetlenül a szoftver módosítása továbbra sem megengedett, ezért a továbbiakban az ilyen verziókra történő bárminemű utalástól kérjük mindenki tartózkodjon!  
 Tartalomjegyzék: 
 1. Előkészületek
 2. macOS telepítő USB létrehozása
 3. Clover telepítése
 4. macOS telepítése
 5. Telepítés utáni tennivalók
 6. Támogatott Grafikus processzorok
 7. Előforduló hibák, támogatott WiFi+BT/Ethernet eszközök
 8. Hogyan kérjünk segítséget, ha nem működik?
 9. Hasznos linkek
 10. Hasznos alkalmazások
 11. Hasznos alkalmazások (társtopikból a hasznos programok és hasznos apróságok címek alatt)
 12. Windows Dual-Boot (egy meghajtón/külön meghajtón)
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Xmodule őstag Hali. Konfigom a következö. Alaplap: Asus P8H77-M Pro 
 CPU: Intel i5-3450
 Vga: Asus Nvidia GTX650
 RAM: 2x4GB DDR3A következö képpen probáltam csinálni: VMware-t leszedtem hozzá egy elöre telepitett OSX Lion-nal. Elinditottam, utanna a már elöre letöltött OSX Lion.app -ot beraktam az applications mappába, 8GB pent bedugtam formáztam ahogy kell, utánna UniBeast 1.0.0 -val (mert az újabb nem engedi .app ot telepiteni ha nem vásároltam meg*!) majd szépen végig ment minden. Igaz amig az USB-t csinálta 5 óra volt, de végén kiirta hogy sikerult. Most szeretnék rola bootolni, be is jön a képernyö, ahol entert kellene nyomni és behozná a telepitöt ehelyett viszont csak fekete kepernyö ugy 5mp-ig aztán ujra indul a gép. Probáltam ezekkel a parancsokkal is inditani: Asus Motherboard + NVIDIA Graphics - type PCIRootUID=0 
 Unsupported graphics - type GraphicsEnabler=No
 Boot in Single-user mode - type -s
 Boot in Verbose mode - type -v
 Boot in Safe mode - type -xAz -s, és -v parancsra elkezd szöveges felület tölteni elég sokat majd szintén ujra indul a gép. Kérdésem, hol ronthattam el? *Megvenni azért nem vettem még meg, mert elöbb szeretném kiprobálni, hogy egyáltalán elindul-e rendesen megy-e a PC-n. Ha jól megy természetesen megveszem, hiszen 17€ nem pénz érte, ha jól megy. Köszönöm. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Véget vethet a firmware-káosznak az openSFI
- Diablo IV
- Windows 10
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Rap, Hip-hop 90'
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3434
- Eladó One Plus Nord 2T 5G 8/128GB / 12 hó jótállás
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3591
- Bomba ár! HP ProBook X360 435 G7 - Ryzen 3/5 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

tlac
 tlac